Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σωστός, γίνεται βέβαια και πιο "εξευγενισμενα" , μέσα από μενού και on screen επιλογές. Ανάλογα το τηλέφωνο. ;)

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ας αναφέρω και εγώ αυτά που έχω εντοπίσει....

1)Το gps δεν είδα κάτι περίεργο, με βοήθησε ο φίλος gsir έβαλα το sygic και μια χαρά χρήση του έκανα, μόλις ενεργοποιούσα το gps και άνοιγα το sygic αμέσως(στα 1-3 sec) με εντοπιζε που ήμουν. Μπορω να testαρω κάτι αλλο να δω αν είναι ολα καλα;

2) Στο θέμα που χάνεται το σήμα, όντως το έχω προσέξει και εγω ειδικά όταν είμαι ξαπλα στο κρεβατι και ομιλώ ο συνομιλητής μου δεν με ακούει καθόλου(κάνει διακοπες) ενώ εγώ τον ακούω κανονικά(να μου λέει δεν σε ακούω άλλαξε θέση).

3) Για την κάμερα δεν μπορώ να εκφέρω άποψη, γιατί το προηγούμενο κινητό μου ήταν ένα nokia 8810 και σαφώς μου φαίνονται εκπληκτικές. Αλλά μπορώ να κάνω σύγκριση με την κάμερα sony 10.1MP που είχα και να πω ότι δεν ξετρελάθηκα. Έχω βάλει και μερικες φωτογραφίες δίπλα στο άλλο νημα.

edit: Να σημείωσω και εγω ότι σήμερα πηρα την αναβαθμιση και είμαι στην 10f-SEA

Καμένος μέχρι το μεδούλι!

Ναι, φίλε μου. Βεβαίως και γίνεται. Λέγεται συνδιάσκεψη και είναι βασική λειτουργία δικτύου.

Δεν εξαρτάται από το τηλέφωνο. Και το πιο απλό, το πιο φτυνιαρικο μπορεί να το κάνει. Απλά πρέπει να βρεις την" διαδικασια" στο κάθε τηλέφωνο.

Στο g2 μας γινεται??

dsg ftw! :cool:

@Jordan@

Πολυ καλα ακουστικά εχει το G2 και όμορφα. Σημερα τα δουλεψα πρωτη φορα και δεν ακουγα τιποτα απεξω. Προβλημα αν κανεις ποδηλατο βρβαια
Θοδωρής

Καλημέρα στο forum ! Από χτες είμαι και εγώ περήφανος κάτοχος της εξαιρετικής αυτής συσκευής. Σε όσους το δουλεύουν καιρό θα ήθελα να κάνω 1 ερώτηση αν γνωρίζουν.

Που μπορώ να βρω την χώρα προέλευσης της συσκευής ? Η συσκευή μου ξεκινάει με το logo της Vodafone και θα ήθελα να βάλω κάποια ευρωπαϊκή έκδοση (αν δεν έχει ήδη) χωρίς το logo.

Life' s Good 2

παιδες, ολα τα κινητα οταν ειστε ξαπλωμενοι εχουν θεμα,

το εχω παρατηρησει με αρκετες συσκευες που εχουν περασει απο τα χερια μου και οταν μιλω ξαπλωμενος τοτε πολλες φορες ο συνομιλητης δε με ακουει και πρεπει να σηκωθω λιγο.

επισης και οταν ο συνομιλητης ειναι ξαπλωμενος εχω το ιδιο θεμα και δεν τον ακουω.

οποτε δεν ειναι θεμα κινητου αλλα...σταση ζωης :D :D

όνειρα σα τα καράβια

στα ρηχά ξεπέσατε

σας τα πήραν τα ταξίδια

και στην άμμο δέσατε

καλημέρα,

ανοίγω νέο θέμα για να μην χάνεται κάποιος που θα έχει το ίδιο ερώτημα στις 325 σελ. του επίσημου θέματος:)

ΕΡΩΤΗΜΑ :

κάνω σύνδεση με τον υπολογιστή και

- βγάζει ότι δεν βρήκε τους driver της LG

και βλέπω το κινητό σαν μια μονάδα αποθήκευσης , δεν θα έπρεπε να βγάζει μια πλατφόρμα σύνδεσης :confused:???

(λειτουργικό win-7 64bit)

καλημέρα,

ανοίγω νέο θέμα για να μην χάνεται κάποιος που θα έχει το ίδιο ερώτημα στις 325 σελ. του επίσημου θέματος:)

ΕΡΩΤΗΜΑ :

κάνω σύνδεση με τον υπολογιστή και

- βγάζει ότι δεν βρήκε τους driver της LG

και βλέπω το κινητό σαν μια μονάδα αποθήκευσης , δεν θα έπρεπε να βγάζει μια πλατφόρμα σύνδεσης :confused:???

(λειτουργικό win-7 64bit)

Kοιτα εγω πως το εκανα ...

Πανω δεξια εχει ενα βελακι..πατα το να κανει εγκατασταση...

Μετα να τικαρεις καθε επιλογη απο μονος σου και θα κανει install καθε driver χειροκινητα!

Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro

Πολυ καλα ακουστικά εχει το G2 και όμορφα. Σημερα τα δουλεψα πρωτη φορα και δεν ακουγα τιποτα απεξω. Προβλημα αν κανεις ποδηλατο βρβαια

Χρησιμοποιείς μόνο το ένα γιατί αν τα έχεις και τα δύο ξεχνιέσαι και νομίζεις ότι είσαι στο σαλόνι σου ...;-)

Οι αρνητικοί άνθρωποι μπορούν να σου ρουφήξουν πάρα πολύ γρήγορα την ενέργεια, όπως μπορούν να σου πάρουν και τα όνειρα!

Εμένα πάλι οι ψείρες ποτέ δε με βολεψαν! νομίζω ότι λίγο να κουνηθω θα μου πέσουν απ το αυτί. Κοινώς για χρήση τρεξίματος ή γρήγορο περπάτημα δεν το σκέφτομαι καν..

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Παιδια καλημερα μολις παρρλαβα την καινουργια συσκευη ξεκιναω τα τεστ κ θα επανελθω....
nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge

Παιδια καλημερα μολις παρρλαβα την καινουργια συσκευη ξεκιναω τα τεστ κ θα επανελθω....

Kαλοριζικη !!

Kοιτα εγω πως το εκανα ...

Πανω δεξια εχει ενα βελακι..πατα το να κανει εγκατασταση...

Μετα να τικαρεις καθε επιλογη απο μονος σου και θα κανει install καθε driver χειροκινητα!

στο τηλέφωνο εννοείς ???

Kαλοριζικη !!

Είναι από αντικατάσταση είχα καμένο pixel και το γνωστό θέμα με το GPS. ...

nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge

Καλοδούλευτη και να μην έχει κανένα πρόβλημα.

Δοκίμασε το GPS και πες μας αποτελέσματα.

Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). 

Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0).

Εμένα πάλι οι ψείρες ποτέ δε με βολεψαν! νομίζω ότι λίγο να κουνηθω θα μου πέσουν απ το αυτί. Κοινώς για χρήση τρεξίματος ή γρήγορο περπάτημα δεν το σκέφτομαι καν..

Κοίτα και μερικά από αυτά τότε:

http://en-us.sennheiser.com/sport-headphones-running-adidas-sennheiser

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Ωραία είναι αυτά, απλά δεν θα δουλέυουν και ώς hands free. Δέν θα με χάλαγαν όμως τέτοια και με την μεγάλη επιφάνεια όπως πιο παλιά...

Aντε φιλε μου με το καλο. Κρατα μας ενημερους

Παιδια να ρωρησω κατι..Επειδη ανεφεραν καποιοιι για καποια αναβαθμιση..Τι ακριβως σας εχει ερθει..Και επισης πρεπει να κανουμε unroot για να λαβουμε την kitkat?
EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG!

Παιδια να ρωρησω κατι..Επειδη ανεφεραν καποιοιι για καποια αναβαθμιση..Τι ακριβως σας εχει ερθει..Και επισης πρεπει να κανουμε unroot για να λαβουμε την kitkat?

Δεν είναι η kitkat. Εμένα αναβαθμίστηκε από 10c-SEA σε 10f-SEA

Καμένος μέχρι το μεδούλι!

Δεν είναι η kitkat. Εμένα αναβαθμίστηκε από 10c-SEA σε 10f-SEA

Εμενα εχει 10e.Χρειαζεται unroot?

Εμενα εχει 10e.Χρειαζεται unroot?

μπορείς να αναβαθμιστείς αρκεί να μην έχεις custom recovery...διαφορετικά θα μπει το κινητό σε boot loop!

Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder

μπορείς να αναβαθμιστείς αρκεί να μην έχεις custom recovery...διαφορετικά θα μπει το κινητό σε boot loop!

Πως μπορουμε να αναβαθμιστουμε. Δεν επρεπε να λεει οτι υπαρχει αναβαθμιση? d80210a εχω....:mad:

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Μη γελασεις...λεγοντας custom recovery?