Tasos19s Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 ΑΝ ΕΙΝΑΙ? οργωνει μπες στο αναλογο thread του myphone κολασηηηηηηηηηηηηηηηη το εχω λιωσει που λεει ο λογος και δεν μασαει τπτ. https://youtu.be/ELD_6aeHGKQ Μπαίνω και εκεί συνέχεια. Παρακολουθώ πολλά νήματα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 (edited) Καλησπέρα Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να κάνω downgrade σε kit Kat Μην τα κάνω μαντάρα; και εγω το ιδιο επιστροφη σε κκ πωσ? Μετα απο το πέρασμα απο πολλές Lollipop.....εδώ και 5 μήνες είμαι πάλη με Kit Kat οπού βρήκα την υγεία μου....!!! Κατεβάζετε την kit Kat από ΕΔΩ Και την περνάτε με LG Flash Tool 2014 Έτσι θα έχετε μια καθαρή εγκατάσταση, και θα τρέχει σφαίρα :up: μετά την εγκατάσταση, και πριν την στίσετε, κάντε ''καπάκι'' επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων...!!! ;) Edited February 22, 2016 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Δεν θα έχετε 4G ομως. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 (edited) Δεν θα έχετε 4G ομως. Μια χαρά δουλεύει το 4G Edited February 22, 2016 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Εγώ όταν ήμουν με κιτκατ είχα κανονικά 4g στην συσκευή!!! Και μετά το update που έβαλα λολιποπ πάλι είχα. Με κοσμοτε βέβαια.... Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Για μενα η jelly bean ειναι ακομα καλύτερη http://cdn.makeuseof.com/wp-content/uploads/2012/12/android-jelly-bean-icon.png?1a555b Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Η LG μετά το G2 έβγαλε το G3 & το G4, πολλοί πήραν και το G3 & το G4, αλλά αρκετοί γύρισαν στο G2....ΓΙΑΤΙ ???? Το ίδιο συμβαίνει και με την LOLLIPOP & THN KITKAT....!!!! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Μια χαρά δουλεύει το 4G Ξέχασα ... Όσοι έχετε wind ξεχάστε το με kit kat. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Μετα απο το πέρασμα απο πολλές Lollipop.....εδώ και 5 μήνες είμαι πάλη με Kit Kat οπού βρήκα την υγεία μου....!!! Κατεβάζετε την kit Kat από ΕΔΩ Και την περνάτε με LG Flash Tool 2014 Έτσι θα έχετε μια καθαρή εγκατάσταση, και θα τρέχει σφαίρα :up: μετά την εγκατάσταση, και πριν την στίσετε, κάντε ''καπάκι'' επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων...!!! ;) Μπραβο και πολυ καλα εκανες εγω ποτε δεν εφυγα απο την κιτ κατ και απολαμβανω το κινητο μου σαν την πρωτη μερα. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η LG μετά το G2 έβγαλε το G3 & το G4, πολλοί πήραν και το G3 & το G4, αλλά αρκετοί γύρισαν στο G2....ΓΙΑΤΙ ???? Το ίδιο συμβαίνει και με την LOLLIPOP & THN KITKAT....!!!! :lol: Εγω ειχα παρει και το 3 και το 4 μαλιστα 2 φορες τα πουλησα ολα και κρστησα το τζι2 δε περασε σκεψη να το δωσω γιατι αραγε; Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmtm Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Kαλησπερα παιδια!τις τελευταιες 3 -4 μερες ειναι αναμμενο το σηματακι του συγχρονισμου στην αρχικη οθονη σχεδον 24 ωρες το 24ωρο ειτε ειμαι συνδεδεμενος στον internet ειτε οχι!!και ως συνεπεια εξατμιζεται και η μπαταρια!!δοκιμασα επαννεκινηση,απερνεργοποιησα και ξαναενεργοποιησα τον συγχρονισμο των λογαριασμων ,αλλα τιποτα!!!ουτε εχω κατεβασει καποια καινουρια εφαρμογη τοσο καιρο..τι γινεται?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Kαλησπερα παιδια!τις τελευταιες 3 -4 μερες ειναι αναμμενο το σηματακι του συγχρονισμου στην αρχικη οθονη σχεδον 24 ωρες το 24ωρο ειτε ειμαι συνδεδεμενος στον internet ειτε οχι!!και ως συνεπεια εξατμιζεται και η μπαταρια!!δοκιμασα επαννεκινηση,απερνεργοποιησα και ξαναενεργοποιησα τον συγχρονισμο των λογαριασμων ,αλλα τιποτα!!!ουτε εχω κατεβασει καποια καινουρια εφαρμογη τοσο καιρο..τι γινεται?? Δοκίμασε να κάνεις clear data και cache στα google play services ή αφαίρεσε και ξαναπερασε το google account σου μήπως στρώσει.. Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manbag1970 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Καλησπερα Εμενα ρε παιδια τωρα τελευταια οταν πληκτρολογεις για τηλεφωνο ή μηνυμα ή κομπιουτερακι παρουσιαζει μια χρονοκαθυστερηση και μετα τα εμφανιζει ολα μαζι αυτα που πληκτρολογουσες .... ξερει κανεις γιατι εχει αυτο το delay ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 (edited) Έχω παραλάβει από χθες το refurbished G2 από fastcardtech, πώς καταλαβαίνω αν είναι γνήσιο; εξωτερικα δεν εχει κανένα ψεγάδι, μόνο λίγο τα πισω πλήκτρα δινουν την εντύπωση ότι σε λίγο θα χαλάσουν, bloatware απίστευτο αλλά ξέρω ότι υπάρχει, κεραιουλα που βγαίνει δεν το ήξερα. Έβαλα cpuz μου έβγαλε τα χαρακτηριστικά όπως πρέπει, αλλά σίγουρα δεν ξεγελιέται; Το antutu δεν το κατεβαζει, λέει ότι δεν είναι κατάλληλο για τη συσκευή. Η ταχύτητα είναι καλή, η οθόνη δείχνει σωστή, αλλά η μπαταρία είναι πολύ μικρή, είναι δυνατόν να είναι τόσα mAh και να ειναι τόσο μικρή; Το τηλ ζυγίζει πολύ λίγο, 137γρ. (αλλά χωρίς καθόλου καρτες), τόσο είναι; Το κρυφό μενού 3845#*802# δε δουλεύει. Edited February 23, 2016 by Roid_rage Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samichri Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Έχω παραλάβει από χθες το refurbished G2 από fastcardtech, πώς καταλαβαίνω αν είναι γνήσιο; εξωτερικα δεν εχει κανένα ψεγάδι, μόνο λίγο τα πισω πλήκτρα δινουν την εντύπωση ότι σε λίγο θα χαλάσουν, bloatware απίστευτο αλλά ξέρω ότι υπάρχει, κεραιουλα που βγαίνει δεν το ήξερα. Έβαλα cpuz μου έβγαλε τα χαρακτηριστικά όπως πρέπει, αλλά σίγουρα δεν ξεγελιέται; Το antutu δεν το κατεβαζει, λέει ότι δεν είναι κατάλληλο για τη συσκευή. Η ταχύτητα είναι καλή, η οθόνη δείχνει σωστή, αλλά η μπαταρία είναι πολύ μικρή, είναι δυνατόν να είναι τόσα mAh και να ειναι τόσο μικρή; Το τηλ ζυγίζει πολύ λίγο, 137γρ. (αλλά χωρίς καθόλου καρτες), τόσο είναι; Το κρυφό μενού 3845#*802# δε δουλεύει. Κεραιούλα που βγαίνει ??? και την μπαταρία πως την είδες ?? το άνοιξες ?? Είναι σίγουρα το G2 ?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Εμένα πάει το μυαλό μου μήπως είναι κάποια κορεάτικη έκδοση. http://s14.postimg.org/rbsftqanl/IMG_20160223_124654_HDR.jpg http://s28.postimg.org/anfpjechp/IMG_20160223_124715_HDR.jpg http://s11.postimg.org/jeosystxv/IMG_20160223_124821_HDR.jpg http://s24.postimg.org/qvxi6s5h1/IMG_20160223_124834_HDR.jpg http://s11.postimg.org/smlmt8qdv/IMG_20160223_124828_HDR.jpg Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 (edited) Κορεατική εκδοση είναι !! Το κανονικό g2 δεν έχει κεραία !! Μπορεί να έχει κ αλλά σημάδια ότι δεν είναι το γνήσιο που δεν μπορώ να τα διακρίνω στις φωτογραφίες! Η κεραία όμως καναι μπαμ! Edited February 23, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Και κεραία και SD και αφαιρουμενη μπαταρία.. Πάντως τηλέφωνο παίρνει. Οι οδηγοί για root κλπ ισχύουν κανονικά; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 (edited) Και κεραία και SD και αφαιρουμενη μπαταρία.. Πάντως τηλέφωνο παίρνει. Αχ Ναι μπράβο!!! SD Και μπαταρία αφαιρούμενη ! Σωστά...... Κορεατικο είναι ! Επειδή τώρα με το g4 έχω αφαιρούμενη την μπαταρία ξέχασα ότι στο g2 δεν έβγαινε. Γεράματα !!!! :/ Αφού παίρνει τηλέφωνο... Μικρό το κακό. Τουλάχιστον θα μπορείς να επικοινωνήσεις :D Εσύ τουλάχιστον ήξερες τι αγοραζες η σου το πασαρανε σαν γνήσιο lg g2??? Edited February 23, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Όχι ήξερα.. 95€ ήταν αυτα Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Όχι ήξερα.. 95€ ήταν αυτα Α, εντάξει τότε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Στις φωτογραφίες φαίνεται σε πολλά σημεία και ο κωδικός F320 του κορεάτικου μοντέλου. Το συγκεκριμένο έχει μικρότερη μπαταρία από τα υπόλοιπα G2 γιατί έπρεπε να βρεθεί χώρος για την κάρτα SD. Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Όχι ήξερα.. 95€ ήταν αυτα Α προκειται για κινεζια αφου εχει και κερσια αυτο θα σου ψησει τον εγκέφαλο λογω ακτινοβολιας Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Ρε σεις και το κορεατικο γνήσιο είναι, και αυτό από την LG βγαίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Τα εχω βρει προ πολλου με τις "κινεζιες" οποτε νταξει :lol: Επισης δε μιλαω πολυ στο τηλεφωνο, αλλα εχω και κατι που το λενε bluetooth με 10% ακτινοβολιας. Η μπαταρια γραφει 2600mAh Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 (edited) Μετα απο το πέρασμα απο πολλές Lollipop.....εδώ και 5 μήνες είμαι πάλη με Kit Kat οπού βρήκα την υγεία μου....!!! Κατεβάζετε την kit Kat από ΕΔΩ Και την περνάτε με LG Flash Tool 2014 Έτσι θα έχετε μια καθαρή εγκατάσταση, και θα τρέχει σφαίρα :up: μετά την εγκατάσταση, και πριν την στίσετε, κάντε ''καπάκι'' επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων...!!! ;) Και εγώ το πήρα απόφαση να το υποβαθμίσω. Δε πάει άλλο. Το θέμα είναι, ποια έκδοση από αυτές είναι kitkat; H V20H; Edited February 23, 2016 by ^_NikitaS_^ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts