Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΑΝ ΕΙΝΑΙ? οργωνει μπες στο αναλογο thread του myphone κολασηηηηηηηηηηηηηηηη το εχω λιωσει που λεει ο λογος και δεν μασαει τπτ.

https://youtu.be/ELD_6aeHGKQ

Μπαίνω και εκεί συνέχεια. Παρακολουθώ πολλά νήματα

Nokia 8800 Scirocco

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να κάνω downgrade σε kit Kat Μην τα κάνω μαντάρα;

και εγω το ιδιο επιστροφη σε κκ πωσ?

Μετα απο το πέρασμα απο πολλές Lollipop.....εδώ και 5 μήνες είμαι πάλη με Kit Kat οπού βρήκα την υγεία μου....!!!

Κατεβάζετε την kit Kat από ΕΔΩ Και την περνάτε με LG Flash Tool 2014 Έτσι θα έχετε μια καθαρή εγκατάσταση, και θα τρέχει σφαίρα :up: μετά την εγκατάσταση, και πριν την στίσετε, κάντε ''καπάκι'' επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων...!!! ;)

Edited by mariodj

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Δεν θα έχετε 4G ομως.

Μια χαρά δουλεύει το 4G

Edited by mariodj

Εγώ όταν ήμουν με κιτκατ είχα κανονικά 4g στην συσκευή!!!

Και μετά το update που έβαλα λολιποπ πάλι είχα.

Με κοσμοτε βέβαια.... Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο!

Για μενα η jelly bean ειναι ακομα καλύτερη

http://cdn.makeuseof.com/wp-content/uploads/2012/12/android-jelly-bean-icon.png?1a555b

No root->No problem

Η LG μετά το G2 έβγαλε το G3 & το G4, πολλοί πήραν και το G3 & το G4, αλλά αρκετοί γύρισαν στο G2....ΓΙΑΤΙ ???? Το ίδιο συμβαίνει και με την LOLLIPOP & THN KITKAT....!!!! :lol:

Μετα απο το πέρασμα απο πολλές Lollipop.....εδώ και 5 μήνες είμαι πάλη με Kit Kat οπού βρήκα την υγεία μου....!!!

Κατεβάζετε την kit Kat από ΕΔΩ Και την περνάτε με LG Flash Tool 2014 Έτσι θα έχετε μια καθαρή εγκατάσταση, και θα τρέχει σφαίρα :up: μετά την εγκατάσταση, και πριν την στίσετε, κάντε ''καπάκι'' επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων...!!! ;)

Μπραβο και πολυ καλα εκανες εγω ποτε δεν εφυγα απο την κιτ κατ και απολαμβανω το κινητο μου σαν την πρωτη μερα.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Η LG μετά το G2 έβγαλε το G3 & το G4, πολλοί πήραν και το G3 & το G4, αλλά αρκετοί γύρισαν στο G2....ΓΙΑΤΙ ???? Το ίδιο συμβαίνει και με την LOLLIPOP & THN KITKAT....!!!! :lol:

Εγω ειχα παρει και το 3 και το 4 μαλιστα 2 φορες τα πουλησα ολα και κρστησα το τζι2 δε περασε σκεψη να το δωσω γιατι αραγε;

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Kαλησπερα παιδια!τις τελευταιες 3 -4 μερες ειναι αναμμενο το σηματακι του συγχρονισμου στην αρχικη οθονη σχεδον 24 ωρες το 24ωρο ειτε ειμαι συνδεδεμενος στον internet ειτε οχι!!και ως συνεπεια εξατμιζεται και η μπαταρια!!δοκιμασα επαννεκινηση,απερνεργοποιησα και ξαναενεργοποιησα τον συγχρονισμο των λογαριασμων ,αλλα τιποτα!!!ουτε εχω κατεβασει καποια καινουρια εφαρμογη τοσο καιρο..τι γινεται??

Kαλησπερα παιδια!τις τελευταιες 3 -4 μερες ειναι αναμμενο το σηματακι του συγχρονισμου στην αρχικη οθονη σχεδον 24 ωρες το 24ωρο ειτε ειμαι συνδεδεμενος στον internet ειτε οχι!!και ως συνεπεια εξατμιζεται και η μπαταρια!!δοκιμασα επαννεκινηση,απερνεργοποιησα και ξαναενεργοποιησα τον συγχρονισμο των λογαριασμων ,αλλα τιποτα!!!ουτε εχω κατεβασει καποια καινουρια εφαρμογη τοσο καιρο..τι γινεται??

Δοκίμασε να κάνεις clear data και cache στα google play services ή αφαίρεσε και ξαναπερασε το google account σου μήπως στρώσει..

Καλησπερα

Εμενα ρε παιδια τωρα τελευταια οταν πληκτρολογεις για τηλεφωνο ή μηνυμα ή κομπιουτερακι παρουσιαζει μια χρονοκαθυστερηση και μετα τα εμφανιζει ολα μαζι αυτα που πληκτρολογουσες .... ξερει κανεις γιατι εχει αυτο το delay ?

Έχω παραλάβει από χθες το refurbished G2 από fastcardtech, πώς καταλαβαίνω αν είναι γνήσιο; εξωτερικα δεν εχει κανένα ψεγάδι, μόνο λίγο τα πισω πλήκτρα δινουν την εντύπωση ότι σε λίγο θα χαλάσουν, bloatware απίστευτο αλλά ξέρω ότι υπάρχει, κεραιουλα που βγαίνει δεν το ήξερα. Έβαλα cpuz μου έβγαλε τα χαρακτηριστικά όπως πρέπει, αλλά σίγουρα δεν ξεγελιέται; Το antutu δεν το κατεβαζει, λέει ότι δεν είναι κατάλληλο για τη συσκευή. Η ταχύτητα είναι καλή, η οθόνη δείχνει σωστή, αλλά η μπαταρία είναι πολύ μικρή, είναι δυνατόν να είναι τόσα mAh και να ειναι τόσο μικρή; Το τηλ ζυγίζει πολύ λίγο, 137γρ. (αλλά χωρίς καθόλου καρτες), τόσο είναι;

Το κρυφό μενού 3845#*802# δε δουλεύει.

Edited by Roid_rage

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Έχω παραλάβει από χθες το refurbished G2 από fastcardtech, πώς καταλαβαίνω αν είναι γνήσιο; εξωτερικα δεν εχει κανένα ψεγάδι, μόνο λίγο τα πισω πλήκτρα δινουν την εντύπωση ότι σε λίγο θα χαλάσουν, bloatware απίστευτο αλλά ξέρω ότι υπάρχει, κεραιουλα που βγαίνει δεν το ήξερα. Έβαλα cpuz μου έβγαλε τα χαρακτηριστικά όπως πρέπει, αλλά σίγουρα δεν ξεγελιέται; Το antutu δεν το κατεβαζει, λέει ότι δεν είναι κατάλληλο για τη συσκευή. Η ταχύτητα είναι καλή, η οθόνη δείχνει σωστή, αλλά η μπαταρία είναι πολύ μικρή, είναι δυνατόν να είναι τόσα mAh και να ειναι τόσο μικρή; Το τηλ ζυγίζει πολύ λίγο, 137γρ. (αλλά χωρίς καθόλου καρτες), τόσο είναι;

Το κρυφό μενού 3845#*802# δε δουλεύει.

Κεραιούλα που βγαίνει ??? και την μπαταρία πως την είδες ?? το άνοιξες ?? Είναι σίγουρα το G2 ??????

Εμένα πάει το μυαλό μου μήπως είναι κάποια κορεάτικη έκδοση.

http://s14.postimg.org/rbsftqanl/IMG_20160223_124654_HDR.jpg

http://s28.postimg.org/anfpjechp/IMG_20160223_124715_HDR.jpg

http://s11.postimg.org/jeosystxv/IMG_20160223_124821_HDR.jpg

http://s24.postimg.org/qvxi6s5h1/IMG_20160223_124834_HDR.jpg

http://s11.postimg.org/smlmt8qdv/IMG_20160223_124828_HDR.jpg

Μια πλήρης φόρτιση.

Κορεατική εκδοση είναι !! Το κανονικό g2 δεν έχει κεραία !!

Μπορεί να έχει κ αλλά σημάδια ότι δεν είναι το γνήσιο που δεν μπορώ να τα διακρίνω στις φωτογραφίες! Η κεραία όμως καναι μπαμ!

Edited by lek88

Και κεραία και SD και αφαιρουμενη μπαταρία.. Πάντως τηλέφωνο παίρνει.

Οι οδηγοί για root κλπ ισχύουν κανονικά;

Μια πλήρης φόρτιση.

Και κεραία και SD και αφαιρουμενη μπαταρία.. Πάντως τηλέφωνο παίρνει.

Αχ Ναι μπράβο!!! SD Και μπαταρία αφαιρούμενη ! Σωστά...... Κορεατικο είναι ! Επειδή τώρα με το g4 έχω αφαιρούμενη την μπαταρία ξέχασα ότι στο g2 δεν έβγαινε. Γεράματα !!!! :/

Αφού παίρνει τηλέφωνο... Μικρό το κακό. Τουλάχιστον θα μπορείς να επικοινωνήσεις :D

Εσύ τουλάχιστον ήξερες τι αγοραζες η σου το πασαρανε σαν γνήσιο lg g2???

Edited by lek88

Όχι ήξερα.. 95€ ήταν αυτα

Μια πλήρης φόρτιση.

Στις φωτογραφίες φαίνεται σε πολλά σημεία και ο κωδικός F320 του κορεάτικου μοντέλου. Το συγκεκριμένο έχει μικρότερη μπαταρία από τα υπόλοιπα G2 γιατί έπρεπε να βρεθεί χώρος για την κάρτα SD.

Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+

Tablet: Kobo Arc 10HD

PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max

Όχι ήξερα.. 95€ ήταν αυτα

Α προκειται για κινεζια αφου εχει και κερσια αυτο θα σου ψησει τον εγκέφαλο λογω ακτινοβολιας

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Τα εχω βρει προ πολλου με τις "κινεζιες" οποτε νταξει :lol:

Επισης δε μιλαω πολυ στο τηλεφωνο, αλλα εχω και κατι που το λενε bluetooth με 10% ακτινοβολιας.

Η μπαταρια γραφει 2600mAh

Μια πλήρης φόρτιση.

Και εγώ το πήρα απόφαση να το υποβαθμίσω. Δε πάει άλλο. Το θέμα είναι, ποια έκδοση από αυτές είναι kitkat; H V20H;

Edited by ^_NikitaS_^