Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φιλε μου το εκανα αυτο που μου ειπες αλλα οταν παταω update touch firmware δεν κανει τιποτα! Κολλαει 2-3 δευτερολεπτα και δεν μπορω να κουνησω την οθονη πανω κατω και μετα επανερχεται χωρις να γινει κατι. Επισης το ξυπνημα της οθονης αν αφησεις λιγη ωρα το κινητο συνεχιζει να μη γινεται..

Αφου πατησεις το update touch firmware περιμενεις 2-3 δευτερα και μετα κλεινεις το κινητο. Περιμενεις λιγο και μετα το ανοιγεις παλι.

Το κραζεις;;;; το θαυμαζεις!!!!!

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Kαλησπέρα παιδιά. Αντιμετωπίζω πρόβλημα μετά απο λανθασμένο flashαρισμα του G2 μου. Συγκεκριμένα, ενώ το rootαρα με επιτυχία μεσω kingo root, χρησιμοποίησα (απο λάθος μου) τo παρακάτω πρόγραμμα

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2692204

για να περάσω την TWRP, αλλα το κινητό έκανε reboot στο ανθρωπάκι με ανοιχτή την κοιλιά. Απο τότε έχει κολλήσει στο logo της LG. Προσπάθησα να το επαναφέρω μέσω factory reset αλλα τζίφος. Μπορώ να το σώσω;

Θα ποστάρω το ίδιο μύνημα και στο άλλο thread για τις τροποποιήσεις.

Ευχαριστώ εκ'των προτέρων!

Kαλησπέρα παιδιά. Αντιμετωπίζω πρόβλημα μετά απο λανθασμένο flashαρισμα του G2 μου. Συγκεκριμένα, ενώ το rootαρα με επιτυχία μεσω kingo root, χρησιμοποίησα (απο λάθος μου) τo παρακάτω πρόγραμμα
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2692204

για να περάσω την TWRP, αλλα το κινητό έκανε reboot στο ανθρωπάκι με ανοιχτή την κοιλιά. Απο τότε έχει κολλήσει στο logo της LG. Προσπάθησα να το επαναφέρω μέσω factory reset αλλα τζίφος. Μπορώ να το σώσω;

Θα ποστάρω το ίδιο μύνημα και στο άλλο thread για τις τροποποιήσεις.

Ευχαριστώ εκ'των προτέρων!

Μονο με LG Flash Tool 2014 ...!

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Δεν είναι εφικτό με LG Mobile Support Tool..;

Επειδή το κινητό είναι bricked, δεν μπορώ να δω την stock rom απο εδώ: http://storagecow.eu/index.php?dir=Xda%2FLG+G2%2FStock%2F και δεν ξέρω ποια να επιλέξω..

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Eπίσης να προσθέσω, οτι μπορώ να μπώ κανονικά σε download mode απο το κινητό.

Επειδή το κινητό είναι bricked, δεν μπορώ να δω την stock rom απο εδώ: http://storagecow.eu/index.php?dir=Xda%2FLG+G2%2FStock%2F και δεν ξέρω ποια να επιλέξω..

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Eπίσης να προσθέσω, οτι μπορώ να μπώ κανονικά σε download mode απο το κινητό.

Από τη στιγμή που έγινε soft bricked και μπαίνει σε Download Mode, η μόνη λύση είναι το φλασάρισμα μέσω του εργαλείου που αναφέρει ο φίλος παραπάνω. Τώρα, για τη ROM, μπορείς να τσεκάρεις μέσω IMEI ή από το κουτί να δεις ποιας χώρας είναι το κινητό σου, διαφορετικά μπορείς να εγκαταστήσεις μία ROM και αφού ανοίξει το κινητό να την αλλάξεις.

Απ'ότι βλέπω στη σελίδα που δίνεις, αν πας στην κατηγορία της lollipop, έχει διάφορες ευρωπαϊκές ROM και για τις δύο εκδόσεις. Κατέβασε μία και δοκίμασε μέσω του οδηγού εδώ.

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Bάλε το imei εδώ και βρες ακριβώς τη rom για το κινητό σου

Χρόνια πολλά στο εξαιρετικό forum. Τη βοήθειά σας: Βρίσκω από alliexpres το G2 D802 σε καλή τιμή. http://www.aliexpress.com/item/Original-LG-G2-D802-Unlocked-GSM-3G-4G-Android-Quad-core-RAM-2GB-5-2-13MP/32272218181.html.

Στις προδιαγραφές του λέει: 2G Network: GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 CDMA 800 / 1900 - CDMA version

3G Network: HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100 CDMA2000 1xEV-DO - CDMA version

4G Network: LTE 900 / 1800 / 2100 / 2600 / 850 LTE - CDMA version

Μας κάνει για την Ελλάδα (δίκτυο Wind); Θεωρείται αξιόπιστο το ali;

Ευχαριστώ.

Γεια σας παιδια και χρονια πολλα θελω να αγορασω το lg g2 αλλα δεν το βρισκω πουθενα μονο skroutz το 32 εχει και αυτο με τσιμπημενη τιμη.Τι εγινε σταματησαν να το βγαζουν?

LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe

No more g2 ..σε μερικούς μήνες εξάλλου βγαίνει και το g5 οπότε λογικό είναι να έχει σταματήσει η παραγωγή του.
Konakis.

Γεια σας παιδια και χρονια πολλα θελω να αγορασω το lg g2 αλλα δεν το βρισκω πουθενα μονο skroutz το 32 εχει και αυτο με τσιμπημενη τιμη.Τι εγινε σταματησαν να το βγαζουν?

Εδω και μηνες δεν το πουλανε στα φυσικα καταστηματα μεγα λαθος για εμενα το θεωρω αειθαλες και πανισχυρο παρτο απο σκρουτζ δεν υπαρχει φοβος

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Εδω και μηνες δεν το πουλανε στα φυσικα καταστηματα μεγα λαθος για εμενα το θεωρω αειθαλες και πανισχυρο παρτο απο σκρουτζ δεν υπαρχει φοβος

Tο θεμα ειναι οτι το εχει στα 275 ευρω.Καλο χρυσο το lg g2. αλλα μου φαινονται πολλα εχει περασει και καποιος καιρος

LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe

γεια σας παιδια μου προεκυψε ενα προβληματακι ας το πω για το κινητο..εχω παρει για το g2 μια θηκη που ειναι κοκκινη απο πισω λεγεται armor case..και το θεμα μου ειναι οτι πηγα να βγαλω σε σκοτεινο τοπιο και τελικα η φωτογραφια βγηκε ψιλοκοκκινη μετα εβγαλα τη θηκη και βγηκε φυσιολογικα..δηλαδη οταν αναβει το φλας γινεται αυτο..τσαμπα τη πηρα;

γεια σας παιδια μου προεκυψε ενα προβληματακι ας το πω για το κινητο..εχω παρει για το g2 μια θηκη που ειναι κοκκινη απο πισω λεγεται armor case..και το θεμα μου ειναι οτι πηγα να βγαλω σε σκοτεινο τοπιο και τελικα η φωτογραφια βγηκε ψιλοκοκκινη μετα εβγαλα τη θηκη και βγηκε φυσιολογικα..δηλαδη οταν αναβει το φλας γινεται αυτο..τσαμπα τη πηρα;

Ναι με κάποιες θήκες υπάρχει αυτό το πρόβλημα έχει αναφερθεί πολύ καιρό πριν.

Εάν τραβάς πολλές φώτο με το κινητό άλλαξε την θήκη η βγάζει το από μέσα.

ευχαριστω για την απαντηση..δε καταλαβα το τελευταιο που ειπες να τη βγαζω απο μεσα,εξηγησε το μια....επισης ποια αλλη θηκη προτεινετε σαν πολλυ καλη γιατι μονο για αυτη ειχα ψαξει;

Θέλω να περάσω μαζικα τις επαφές του κινητού μου σε άλλη συσκευή αλλά δεν θυμάμαι πως γίνεται αυτο. Αυτό που τις μαζεύει σε ένα αρχείο και το στέλνεις στην νεα συσκευή και το "τρέχεις" και τις περνάει όλες στον τηλ. Κατάλογο της Νέας συσκευης. Αρχείο νcf είναι νομίζω. Δεν θυμαμαι

Εγω με μπλουτουθ το έκανα...πας επαφές,πατάς πάνω δεξιά στις τελίτσες κοινή χρήση επιλέγεις μετά όλες τις επαφές σου και μετά κοινή χρήση με το μπλουτουθ σε μερικά δευτερόλεπτα έχουν μεταφερθεί στην άλλη συσκευή.Ένα λεπτό δουλειά είναι.
Konakis.

Tο θεμα ειναι οτι το εχει στα 275 ευρω.Καλο χρυσο το lg g2. αλλα μου φαινονται πολλα εχει περασει και καποιος καιρος

Εχεις δικιο αλλα το ατιμο αξιζει καθε ευρω του ακομα και σημερα εγω εχω αλλαξει επιπεδο τζι3 τζι 4 νοτε 4 τα ειχα ταυτοχρονα με το τζι 2 εε μαντεψε τωρα απο που γραφω.

Εχεις δικιο αλλα το ατιμο αξιζει καθε ευρω του ακομα και σημερα εγω εχω αλλαξει επιπεδο τζι3 τζι 4 νοτε 4 τα ειχα ταυτοχρονα με το τζι 2 εε μαντεψε τωρα απο που γραφω.

Από το v10; :p

Θέλω να περάσω μαζικα τις επαφές του κινητού μου σε άλλη συσκευή αλλά δεν θυμάμαι πως γίνεται αυτο. Αυτό που τις μαζεύει σε ένα αρχείο και το στέλνεις στην νεα συσκευή και το "τρέχεις" και τις περνάει όλες στον τηλ. Κατάλογο της Νέας συσκευης. Αρχείο νcf είναι νομίζω. Δεν θυμαμαι

Γίνονται όλα αυτόματα αν τις έχεις συγχρονίσει με το gmail. Εγώ εκεί τις έχω σώσει. Σταμάτησα να τις αποθηκεύω στο τηλ ή στην sim.

Ι need a six month vacation, twice a year.

Πας στις Επαφές σου, πατάς πάνω δεξιά τις 3 τελείες, μετά "Διαχείριση επαφών"- "Εισαγωγή/Εξαγωγή"- "Εξαγωγή στην εσωτερική μνήμη".

Από το v10; :p

Χαχαχα ναι ετσι ακριβως αφαιρεις 8 ομως.