Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γεια σας παιδια και χρονια πολλα θελω να αγορασω το lg g2 αλλα δεν το βρισκω πουθενα μονο skroutz το 32 εχει και αυτο με τσιμπημενη τιμη.Τι εγινε σταματησαν να το βγαζουν?

LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe

No more g2 ..σε μερικούς μήνες εξάλλου βγαίνει και το g5 οπότε λογικό είναι να έχει σταματήσει η παραγωγή του.
Konakis.

Γεια σας παιδια και χρονια πολλα θελω να αγορασω το lg g2 αλλα δεν το βρισκω πουθενα μονο skroutz το 32 εχει και αυτο με τσιμπημενη τιμη.Τι εγινε σταματησαν να το βγαζουν?

Εδω και μηνες δεν το πουλανε στα φυσικα καταστηματα μεγα λαθος για εμενα το θεωρω αειθαλες και πανισχυρο παρτο απο σκρουτζ δεν υπαρχει φοβος

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Εδω και μηνες δεν το πουλανε στα φυσικα καταστηματα μεγα λαθος για εμενα το θεωρω αειθαλες και πανισχυρο παρτο απο σκρουτζ δεν υπαρχει φοβος

Tο θεμα ειναι οτι το εχει στα 275 ευρω.Καλο χρυσο το lg g2. αλλα μου φαινονται πολλα εχει περασει και καποιος καιρος

LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe

γεια σας παιδια μου προεκυψε ενα προβληματακι ας το πω για το κινητο..εχω παρει για το g2 μια θηκη που ειναι κοκκινη απο πισω λεγεται armor case..και το θεμα μου ειναι οτι πηγα να βγαλω σε σκοτεινο τοπιο και τελικα η φωτογραφια βγηκε ψιλοκοκκινη μετα εβγαλα τη θηκη και βγηκε φυσιολογικα..δηλαδη οταν αναβει το φλας γινεται αυτο..τσαμπα τη πηρα;

γεια σας παιδια μου προεκυψε ενα προβληματακι ας το πω για το κινητο..εχω παρει για το g2 μια θηκη που ειναι κοκκινη απο πισω λεγεται armor case..και το θεμα μου ειναι οτι πηγα να βγαλω σε σκοτεινο τοπιο και τελικα η φωτογραφια βγηκε ψιλοκοκκινη μετα εβγαλα τη θηκη και βγηκε φυσιολογικα..δηλαδη οταν αναβει το φλας γινεται αυτο..τσαμπα τη πηρα;

Ναι με κάποιες θήκες υπάρχει αυτό το πρόβλημα έχει αναφερθεί πολύ καιρό πριν.

Εάν τραβάς πολλές φώτο με το κινητό άλλαξε την θήκη η βγάζει το από μέσα.

ευχαριστω για την απαντηση..δε καταλαβα το τελευταιο που ειπες να τη βγαζω απο μεσα,εξηγησε το μια....επισης ποια αλλη θηκη προτεινετε σαν πολλυ καλη γιατι μονο για αυτη ειχα ψαξει;

Θέλω να περάσω μαζικα τις επαφές του κινητού μου σε άλλη συσκευή αλλά δεν θυμάμαι πως γίνεται αυτο. Αυτό που τις μαζεύει σε ένα αρχείο και το στέλνεις στην νεα συσκευή και το "τρέχεις" και τις περνάει όλες στον τηλ. Κατάλογο της Νέας συσκευης. Αρχείο νcf είναι νομίζω. Δεν θυμαμαι

Εγω με μπλουτουθ το έκανα...πας επαφές,πατάς πάνω δεξιά στις τελίτσες κοινή χρήση επιλέγεις μετά όλες τις επαφές σου και μετά κοινή χρήση με το μπλουτουθ σε μερικά δευτερόλεπτα έχουν μεταφερθεί στην άλλη συσκευή.Ένα λεπτό δουλειά είναι.
Konakis.

Tο θεμα ειναι οτι το εχει στα 275 ευρω.Καλο χρυσο το lg g2. αλλα μου φαινονται πολλα εχει περασει και καποιος καιρος

Εχεις δικιο αλλα το ατιμο αξιζει καθε ευρω του ακομα και σημερα εγω εχω αλλαξει επιπεδο τζι3 τζι 4 νοτε 4 τα ειχα ταυτοχρονα με το τζι 2 εε μαντεψε τωρα απο που γραφω.

Εχεις δικιο αλλα το ατιμο αξιζει καθε ευρω του ακομα και σημερα εγω εχω αλλαξει επιπεδο τζι3 τζι 4 νοτε 4 τα ειχα ταυτοχρονα με το τζι 2 εε μαντεψε τωρα απο που γραφω.

Από το v10; :p

Θέλω να περάσω μαζικα τις επαφές του κινητού μου σε άλλη συσκευή αλλά δεν θυμάμαι πως γίνεται αυτο. Αυτό που τις μαζεύει σε ένα αρχείο και το στέλνεις στην νεα συσκευή και το "τρέχεις" και τις περνάει όλες στον τηλ. Κατάλογο της Νέας συσκευης. Αρχείο νcf είναι νομίζω. Δεν θυμαμαι

Γίνονται όλα αυτόματα αν τις έχεις συγχρονίσει με το gmail. Εγώ εκεί τις έχω σώσει. Σταμάτησα να τις αποθηκεύω στο τηλ ή στην sim.

Ι need a six month vacation, twice a year.

Πας στις Επαφές σου, πατάς πάνω δεξιά τις 3 τελείες, μετά "Διαχείριση επαφών"- "Εισαγωγή/Εξαγωγή"- "Εξαγωγή στην εσωτερική μνήμη".

Από το v10; :p

Χαχαχα ναι ετσι ακριβως αφαιρεις 8 ομως.

Καλησπερα και χρονια πολλα , νομιζω οτι πρεπει να αλλαξω την μπαταρια καποια στιγμη , οταν φτασει στο 25% φευγει σαν νερο . που να το στειλω? και με πιο κοστος?

Καλησπερα και χρονια πολλα , νομιζω οτι πρεπει να αλλαξω την μπαταρια καποια στιγμη , οταν φτασει στο 25% φευγει σαν νερο . που να το στειλω? και με πιο κοστος?

Το στέλνεις procordia

http://www.procordia.gr/

Με κόστος περίπου 27 ευρώ.

Καλησπερα παιδια...

Εχω το g2 και μου εβγαλε μια κιτρινιλα μεγαλη στην οθονη...

Εχω διαβασει οτι την αλλαζουν δωρεαν γιατι το καλυπτει η εγγυηση...

Το θεμα μου ειναι οτι το εχω κανει root το τηλεφωνο....

Αν του περασω ξανα το λογισμικο του οπως ηταν οταν το αγορασα θα εχω θεμα με την εγγυηση?

Ξερει κανεις?

Καλησπερα παιδια...

Εχω το g2 και μου εβγαλε μια κιτρινιλα μεγαλη στην οθονη...

Εχω διαβασει οτι την αλλαζουν δωρεαν γιατι το καλυπτει η εγγυηση...

Το θεμα μου ειναι οτι το εχω κανει root το τηλεφωνο....

Αν του περασω ξανα το λογισμικο του οπως ηταν οταν το αγορασα θα εχω θεμα με την εγγυηση?

Ξερει κανεις?

Κανένα απολύτως, αλλά για παν ενδεχόμενο, ξαναπέρνα τη ROM μέσω του flashtool, με hard reset υπάρχει περίπτωση να μην απεγκατασταθεί τελείως

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Κανένα απολύτως, αλλά για παν ενδεχόμενο, ξαναπέρνα τη ROM μέσω του flashtool, με hard reset υπάρχει περίπτωση να μην απεγκατασταθεί τελείως

Το flashtool που μπορω να το βρω και την ROM?

Καλημέρα! μια ερώτηση.. Το g2 ενός φίλου κάνει παρασιτα κατά την διάρκεια κλήσεων με την χρήση hands-free, κάτι το οποίο έκανε και το δικό μου όπου το πήγα στην procordia την τριτη μέρα και το βγάλανε κατευθείαν για αντικατάσταση και πηρα καινούριο. Το θέμα είναι ότι του φίλου έχουν περάσει 6 μήνες από την αγορά του... Να φανταστώ ότι δεν παίζει αντικατάσταση ε;

Χλωμό...να ελπίζει στο γεγονός ότι λογικά δεν υπάρχουν συσκευές και του δώσουν κάποια άλλη π.χ. g3
Konakis.