Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είναι φυσιολογικό ένας φορτιστής να παράγει (ηχητικό) θόρυβο, μέσα σε λογικά πλαίσια. Ο συριγμός από μόνος του δεν τεκμαίρει βλάβη.

Επίσης καλό είναι να μην έχουμε το κινητό πάνω στον φορτιστή όταν τον βάζουμε/βγάζουμε από την πρίζα, για να αποφύγουμε το μεταβατικό στάδιο. Για λόγους ακριβολογίας, να επισημάνω ότι δεν "παραμένει" ρεύμα στο καλώδιο του φορτιστή, αλλά αποθηκευμένη ενέργεια στο κύκλωμά του.

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα,

αντιμετωπίζω ένα θέμα με τον proximity sensor και σε kit kat και σε lollipop το οποίο δεν θυμάμαι να το είχα παλιότερα. Το κινητό έχει μεγάλα wakelock τα οποία τα βλέπω στο wakelock detector. Έχω επισυνάψει και εικόνες. Όσο έχω το τηλέφωνο στο αυτί μου και η οθόνη είναι σβηστή (σίγουρο αυτό) ο proximity sensor έχει wakelock. Έχω περάσει jelly bean, kit kat και lollipop kdz με LG flash tool (full wipe) αλλά τα ίδια. Όσο πιο πολύ μιλήσω, τόσα λεπτά θα καταγράψει ως wakelock, αν μιλήσω 1 ώρα τόσο θα καταγράψει. Να προσθέσω ότι ο σένσορας δείχνει να δουλεύει, αν απομακρύνω το τηλέφωνο από το αυτί μου, η οθόνη ανάβει.

http://imageshack.com/a/img538/4764/rx6dgE.png

http://imageshack.com/a/img540/6927/aRBgVt.png

Καλησπέρα,

αντιμετωπίζω ένα θέμα με τον proximity sensor και σε kit kat και σε lollipop το οποίο δεν θυμάμαι να το είχα παλιότερα. Το κινητό έχει μεγάλα wakelock τα οποία τα βλέπω στο wakelock detector. Έχω επισυνάψει και εικόνες. Όσο έχω το τηλέφωνο στο αυτί μου και η οθόνη είναι σβηστή (σίγουρο αυτό) ο proximity sensor έχει wakelock. Έχω περάσει jelly bean, kit kat και lollipop kdz με LG flash tool (full wipe) αλλά τα ίδια. Όσο πιο πολύ μιλήσω, τόσα λεπτά θα καταγράψει ως wakelock, αν μιλήσω 1 ώρα τόσο θα καταγράψει. Να προσθέσω ότι ο σένσορας δείχνει να δουλεύει, αν απομακρύνω το τηλέφωνο από το αυτί μου, η οθόνη ανάβει.

http://imageshack.com/a/img538/4764/rx6dgE.png

http://imageshack.com/a/img540/6927/aRBgVt.png

Επειδή καταλαβαίνω τι λες να σε ρωτήσω? Τι δουλειά κάνει ο proximity sensor? Ενεργοποιηθεί και ανάλογα κλείνει ανοίγει την οθόνη

Άρα όση ώρα εσύ μιλάς αυτός είναι ενεργός και έτσι πρέπει να είναι.

Το ίδιο γίνεται με την μουσική. Όση ώρα βάζεις να παίζει θα σε λέει πχ 9 λεπτά δεν σημαίνει ότι είναι wake lock που γίνονται χωρίς λόγο. Πως θα δουλέψει η υπηρεσία αυτή?

Λάθος το ψάχνεις. Έτσι είναι σε όλους μας.

Θα κοιτάξεις για wake lock σε εφαρμογές που δεν χρησιμοποιείς εκείνες τρώνε μπαταρία. Η χρησιμοποιείς λίγο και εμφανίζουν πχ χρήση 1 λεπτό αλλά πολλά wake lock.

Ειδικά αυτό που ψάχνεις άδικος μπήκες σε τόσο κόπο.

Δεν ξέρω αν έχεις και κάποια εφαρμογή που χρησιμοποιεί τον αισθητήρα εκεί ακόμα πιο πολύ θα δείχνει. Λογικό όμως

Nokia 8800 Scirocco

Επειδή καταλαβαίνω τι λες να σε ρωτήσω? Τι δουλειά κάνει ο proximity sensor? Ενεργοποιηθεί και ανάλογα κλείνει ανοίγει την οθόνη

Άρα όση ώρα εσύ μιλάς αυτός είναι ενεργός και έτσι πρέπει να είναι.

Το ίδιο γίνεται με την μουσική. Όση ώρα βάζεις να παίζει θα σε λέει πχ 9 λεπτά δεν σημαίνει ότι είναι wake lock που γίνονται χωρίς λόγο. Πως θα δουλέψει η υπηρεσία αυτή?

Λάθος το ψάχνεις. Έτσι είναι σε όλους μας.

Θα κοιτάξεις για wake lock σε εφαρμογές που δεν χρησιμοποιείς εκείνες τρώνε μπαταρία. Η χρησιμοποιείς λίγο και εμφανίζουν πχ χρήση 1 λεπτό αλλά πολλά wake lock.

Ειδικά αυτό που ψάχνεις άδικος μπήκες σε τόσο κόπο.

Δεν ξέρω αν έχεις και κάποια εφαρμογή που χρησιμοποιεί τον αισθητήρα εκεί ακόμα πιο πολύ θα δείχνει. Λογικό όμως

Εννοείται πως το καταλαβαίνω αυτό που λες. Αλλά μου έχει μπει στο μυαλό ότι δεν είχα τέτοιο wakelock παλιότερα.

Οπότε σε όλους έτσι δείχνει; αν είναι έτσι να μην το ψάχνω άλλο.

Εννοείται πως το καταλαβαίνω αυτό που λες. Αλλά μου έχει μπει στο μυαλό ότι δεν είχα τέτοιο wakelock παλιότερα.

Οπότε σε όλους έτσι δείχνει; αν είναι έτσι να μην το ψάχνω άλλο.

Και σε μένα τώρα που είδα έτσι λέει.

Χρησιμοποιείς θήκη με το παραθυράκι?

Nokia 8800 Scirocco

Και σε μένα τώρα που είδα έτσι λέει.

Χρησιμοποιείς θήκη με το παραθυράκι?

Όχι, δεν έχω τέτοια θήκη. Ακόμα και στις ρυθμίσεις έχω απενεργοποιημένη την επιλογή.

Όχι, δεν έχω τέτοια θήκη. Ακόμα και στις ρυθμίσεις έχω απενεργοποιημένη την επιλογή.

Δεν ξέρω ποιον αισθητήρα χρησιμοποιεί η θήκη αυτή αλλά είπα μήπως χρησιμοποιεί αυτόν και σου ανεβάζει την μέτρηση κάθε φορά.

Δοκίμασε να μηδενισουν όλα δεν ξέρω πως μάλλον στο 100% φορτισει και μετά κάνε κανα 2 κλήσεις και θα καταλάβεις ότι όση ώρα είναι η κλήση ακριβώς τόσο μετράει άρα είσαι εντάξει. Δεν βλέπω πρόβλημα.

Nokia 8800 Scirocco

Υπάρχει πιθανότητα να φταίει το καλώδιο... (να έχει χαλάσει και να μην κάνει καλή επαφή κάποιο καλώδιο).

Χρησιμοποιείς το δικό του καλώδιο;

Βλάβη φορτιστή, μέχρι τώρα, δεν μου έχει τύχη σε καμία συσκευή.

Ναι, οπως εγραψα και πριν, χρησιμποποιω το μαμα καλωδιο. Θα προσπαθησω να βρω απο κανεναν γνωστο που εχει επισης G2 για να το σιγουρεψω.

Ευχαριστω για τις απαντησεις.

[ATTACH]64088[/ATTACH] μπαίνω τώρα στο άλμπουμ των φωτογραφιών και ξαφνικά βλέπω αυτό!!!!! Τι κάνουμε τώρα?????

Edit: έκανα μια επανεκκίνηση την συσκευή μπας και φτιαξε ι το πρόβλημα και τώρα δεν μου εμφανίζει ούτε αυτά τα τετραγωνακια. Χάθηκαν ξαφνικά όλες οι φώτο χωρίς να κάνω κάτι εγω!!!!

Ήταν περίπου 40 φώτο μεσα.

Edit ξανα!!! Το κινητό έχει τρελαθει! Μετά από 4 επανεκκινησεις που του εκανα, μπαίνω στα αλμπουμ και βλέπω έναν νέο φάκελο με όνομα 100ANDRO και βλέπω μεσα Εκεί αυτές τις 40 φώτο που ειχαν χαθεί από το αλμπουμ "καμερα" πριν!!!!

Edited by lek88

Υπαχει καποιος που να εστειλε προσφατα λευκο g2 για αλλαγη οθονης? Η οθονη που του εβαλαν είναι καλη ποιοτικα, εχει ωραια χρωματα? Γτ την πρωτη φορα που αλλαξα μου βαλαν την παρτιδα που δεν εχει ψυχρα χρωματα, τα ψιλοκιτρινιζε λιγο σε σχεση με άλλο g2 και ηταν και αυτή με τις καθετες γραμμες...

Το τηλέφωνο αυτό θα είναι LG: καλό design, καλά υλικά, καλή υλοποίηση και κακή υποστήριξη. (Ναι, έχει βελτιωθεί σε σχέση με το 2X fiasko αλλά δεν πιάνει ακόμα ούτε Sony ούτε Samsung ούτε HTC).

Κοινώς θα είναι ένα κορυφαίο τηλέφωνο με υποστήριξη για κανένα εξάμηνο, μέχρι να βγάλει το επόμενό της κορυφαίο τηλέφωνο.

:lol::lol::lol:

Διαβαζα σημερα τα πρωτα ποστ στο θεμα αυτο... (δεν ξερω τι με επιασε) και επεσα πανω σε ενα ποστ "προφητικο"....

Διαβαζα σημερα τα πρωτα ποστ στο θεμα αυτο... (δεν ξερω τι με επιασε) και επεσα πανω σε ενα ποστ "προφητικο"....

Προχθές έψαχνα εδώ στο myphone κάποια άλλη συσκευή με τόσα πολλά post στο κεντρικό της συγκεκριμένες συσκευής. Όπως αυτό που είμαστε τώρα για το G2.

Δεν βρήκα κάποια συσκευή με περισσότερα. Κάποιος έτσι για το χαβαλέ έχει δει κάποια άλλη συσκευή με τόσα πολλά ποσού?

Nokia 8800 Scirocco

Υπαχει καποιος που να εστειλε προσφατα λευκο g2 για αλλαγη οθονης? Η οθονη που του εβαλαν είναι καλη ποιοτικα, εχει ωραια χρωματα? Γτ την πρωτη φορα που αλλαξα μου βαλαν την παρτιδα που δεν εχει ψυχρα χρωματα, τα ψιλοκιτρινιζε λιγο σε σχεση με άλλο g2 και ηταν και αυτή με τις καθετες γραμμες...

Καλημερα,πριν από κάνα μήνα περίπου μου αλλάξανε οθόνη και όλη την μπροστινή πρόσοψη στο δικό μου άσπρο 32,και μπορώ να σου πω πώς το κινητό έγινε καινούργιο.

Όλα αυτά έγιναν στην procordia και μέσω εγγύησης.

Επίσης επειδή το κινητό είναι ενάμιση χρόνου,τους είπα να μου αλλάξουν και την μπαταρία με καινούρια με δική μου χρέωση που μου βγήκε 27+4 τα έξοδα αποστολής!

Ούτε ο Λεβέντης τέτοιες προφητείες... :lol::p:lol::p

Η προφητεια που ειναι....??? 2 χρόνια τώρα έχει πάρει 2 αναβαθμίσεις και δεν ξέρουμε αν πάρει 5.1.1. η 6....!;) Και φυσικά αν υπάρχει άλλη συσκευή που να έχει 250€ και να πουλά ακόμα, με τα χαρακτηριστικα του G2.

*** Smartphones με την καλύτερη και χειρότερη αναλογία οθόνης – συσκευής (LG G2 ΣΤΗΝ 5 ΘΕΣΗ)

Edited by mariodj

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Μάλλον δεν κατάλαβες, ειρωνικά το έγραψα, γιατί μερικοί βγάζουν συμπεράσματα πριν ακόμα δουν ή ακούσουν κάτι. Σαφώς και η υποστήριξη στο κινητό μας είναι παραπάνω από ικανοποιητική, σε σημείο μάλιστα που κάποιοι θα "χαλαστούν" αν δεν πάρει και την 6...

Η γνώμη μου είναι... καλύτερα να μην την πάρει.

Μιά χαρά είναι με την κιτκατ... ;)

Γνώμη μου είναι να την πάρει και αν δεν κάτσει καλά να ξαναπάω σε κιτκατ

Καμια σχεση σε ταχυτητα. Πραγματικα καμια. Ξεχνας και το παραμικρο lagαρισμα. Η συγκεκριμενη συσκευη εχει πολυ καλο hardware και μια ROM οπως η CM την εκτοξευει. Και εγω ειχα θεμα σε αλλη συσκευη, ανεβαζε απιστευτα θερμοκρασια αλλα θα σου προτεινα να τη δοκιμασεις, ειναι διαδικασια ουτε μισης ωρας πλεον. Ολα ειναι ετοιμα :)

Από μπαταρία πως πάει;

LG G2 crDroid 7.1+Lambda Kernel:kill: **S4 MINI CM12.1**

Παιδια καλησπερα. Ενας φιλος μου εχει το g2 το ειχε ρουταρισμενο για ενα χρονο περιπου. Τρωει σε καποια στιγμη μια μικρη τουμπα ευτυχως με την πλατη χωρις να παθει καποια ορατη ζημια. Απο εκει και περα παρατηρησε στις κλησεις ότι δεν ακουει καλα τον συνομιλητη του. Πριν το επαναφερει στην επισημη εκδοση πηρε ο μ@@@@κας στην αντιπροσωπεια δεν ξερω τι ηθελε να ρωτησει και τους ειπε οτι το εχει ρουτ και φυσικα οτι ειανι εκτος εγγυησης χωρις να δωσει Imei. Με παρακαλεσε να πaρω και εγω να δωασω Imei και να κανονισω για τα σχετικα, αλλα ο υπαλληλος στην lg μολις ακουσε το ονομα του αμεσως μου λεει οτι ο κατοχος του κινητου εχει δηλωσει οτι το ρουταρε και ειναι εκτος εγγυησης. Μα του λεω εχει την επισημη εκδοση επανω αλλα αυτος εκει ανενδοτος....Να υποθεσω οτι πλεον δεν μπορει να κανει καιτ ετσι?

Παιδια καλησπερα. Ενας φιλος μου εχει το g2 το ειχε ρουταρισμενο για ενα χρονο περιπου. Τρωει σε καποια στιγμη μια μικρη τουμπα ευτυχως με την πλατη χωρις να παθει καποια ορατη ζημια. Απο εκει και περα παρατηρησε στις κλησεις ότι δεν ακουει καλα τον συνομιλητη του. Πριν το επαναφερει στην επισημη εκδοση πηρε ο μ@@@@κας στην αντιπροσωπεια δεν ξερω τι ηθελε να ρωτησει και τους ειπε οτι το εχει ρουτ και φυσικα οτι ειανι εκτος εγγυησης χωρις να δωσει Imei. Με παρακαλεσε να πaρω και εγω να δωασω Imei και να κανονισω για τα σχετικα, αλλα ο υπαλληλος στην lg μολις ακουσε το ονομα του αμεσως μου λεει οτι ο κατοχος του κινητου εχει δηλωσει οτι το ρουταρε και ειναι εκτος εγγυησης. Μα του λεω εχει την επισημη εκδοση επανω αλλα αυτος εκει ανενδοτος....Να υποθεσω οτι πλεον δεν μπορει να κανει καιτ ετσι?

Πιθανόν έχουν βάση δεδομένων στην οποία κράτησαν τα στοιχεία και δεν γίνεται τώρα είναι αργά.

Το να μην ακούει άρα είναι το ακουστικό. Δεν νομίζω να είναι μεγάλη ζημιά. Αν το ανοίξει κάποιος σε ένα μαγαζί ίσως ανοίξει λίγο τα ποδαράκια του ακουστικού και είναι εντάξει. Για αρχή πρέπει να καθαρίσει το ακουστικό ίσως μάζεψε σκόνη και απλά του μπήκε στο μυαλό και τώρα το κατάλαβε

Nokia 8800 Scirocco

Από μπαταρία πως πάει;

Δεν ειδα ιδιαιτερη διαφορα απο την stock Lollipop. Βεβαια εγω το εχω και σχεδον τερμα φωτεινοτητα. Ομως απο τις 8 πρωι με ολη τη χρηση εκτος Wifi, δεδομενα μονιμα ανοιχτα και φωτεινοτητα περιπου στο 80%, εχω ακομα 35% μπαταρια. Πιστευω δηλαδη με μια φωτεινοτητα στη μεση, βγαζει ανετα τη μερα.

Παιδες θα το στειλω για αλλαγη οθονης, αλλα επειδη ποτε δεν ασχοληθηκα με το gps, ειπα να το τεσταρω γτ πολλα διαβασα. Λοιπον, κατεβασα το here maps και το εβαλα σε λειτουργια εκτος συνδεσης και παταω την τοποθεσια μου αλλα δεν βρισκει, μολις συνδεθω ιντερνετ τη βρισκει. Πως μπορω να τεσταρω αν εχει θεμα το gps μου για να τους το πω στο σερβις? Παρτιδα 406 ιταλικο.

Παιδες θα το στειλω για αλλαγη οθονης, αλλα επειδη ποτε δεν ασχοληθηκα με το gps, ειπα να το τεσταρω γτ πολλα διαβασα. Λοιπον, κατεβασα το here maps και το εβαλα σε λειτουργια εκτος συνδεσης και παταω την τοποθεσια μου αλλα δεν βρισκει, μολις συνδεθω ιντερνετ τη βρισκει. Πως μπορω να τεσταρω αν εχει θεμα το gps μου για να τους το πω στο σερβις? Παρτιδα 406 ιταλικο.

Κατέβασε την εφαρμογή GPS status.

Άνοιξε την τοποθεσία από τις ρυθμίσεις της συσκευής. Βγες έξω σ ένα ανοιχτό μέρος πλατεία η οτιδήποτε και θα δεις αν βρίσκει δορυφόρους και κλειδώσει σήμα

Nokia 8800 Scirocco

Όπως σου είπε και ο Τάσος!

Εγώ δουλεύω αυτό:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.androits.gps.test.free

Απ' τις ρυθμίσεις της "Τοποθεσίας", θα βάλεις "Μόνο αισθητήρες συσκευής (μόνο GPS)". Θα ανοίξεις την εφαρμογή που σου έδωσα ή κάποια αντίστοιχη, θα βγεις εξω σε ανοιχτό ουρανό και θα δεις τι σου γράφει! Για να είσαι εντάξει πρέπει σε μερικά δευτερόλεπτα να κλειδώσει γύρω στους 10 δορυφόρους περίπου και να σου βγάλει το στίγμα για την τοποθεσία σου.