Jump to content

dimitris_213

Members
  • Δημοσιεύσεις

    80
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dimitris_213

  1. THIS ADVERT HAS EXPIRED!

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο
    Καλημέρα πωλείται το κινητό του τίτλου σε άψογη κατάσταση με όλα τα παρελκόμενα. Φωτογραφίες κατόπιν συνεννόησης.

    150 €

  2. Ναι ναι κατάλαβα. Μάλλον καταλήγω στο 11αρι.
  3. Χαχαχα...έτσι είναι. Απλά επειδή η τσέπη μας δεν αντέχει και πολλά πολλά, προσπαθώ με όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα να κάνω την καλύτερη για εμένα επιλογή. Και εγώ πάντως προς τα εκεί πηγαίνω. Σας ευχαριστώ όλους
  4. Ε ναι αυτό λέω και εγώ. Με βάση το οικονομικό μέχρι εκεί με παίρνει. Απλά το xr το βρίσκω στα 280 ενώ το 11αρι στα 350. Και σκέφτομαι αν αξίζει το επιπλέον 70αρι.
  5. Καλημέρα. Ήμουν κατοχος Iphone του 4s και του 5s και έπειτα android. Μετά από χρόνια σκέφτομαι την επιστροφή με μπάτζετ γύρω στα 350. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω ποιο να πάρω. Μεταχειρισμένο φυσικά γιατί τα νέα δεν πλησιάζονται. Eiμαι μεταξύ XR και του 11. Δεν ξέρω αν μπορεί να μπει στην κουβέντα και το xs. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  6. Καλη επιτυχια σε ολη την τεχνολογικη παρεα...
  7. Μετα απο περιπου μια μερα με το nougat νομιζω οτι το κινητο εχει γινει ενα-δυο κλικ γρηγοροτερο απο οτι ηταν πριν και πιο ομορφο. Οσο για την μπαταρια ειναι νωρις ακομα. Αλλα σε γενικες γραμμες ειναι ενα πιο γρηγορο και πιο ομορφο κινητο.
  8. Καλησπερα στην παρεα. Πριν λιγο ηρθε και σε εμενα, αγορασμενο απο skroutz, Ρουμανιας και εμενα, σε πεντε λεπτα τελειωνει, θα επανερθω για εντυπωσεις.....
  9. Καλημερα και καλη επιτυχια με ενα πολυ ωραιο δωρο......
  10. Ειμαι κατοχος του κινητου απο τον Μαρτιο. Το πηρα στα 165 ευρω περιπου.Για την τιμη του παιδια ειμαι απιστευτο κινητο. Μπαταρια παρα παρα πολυ καλη, οθονη επισης καλη, δεν με εχει απογοητευσει καθολου. Βαζει κατω αρκετα κινητα.
  11. Καλη επιτυχια σε ολους και καλη ανασταση.............
  12. Καλησπερα και απο εμενα. Το πηρα για τη γυναικα μου το j7 παρα πολυ ωραιο κινητακι, απλα εχω ενα θεμα με μνμ που βγαζει "επικαλυψη οθονης" και δεν την αφηνει να χρησιμοποιησει shazam insta εψαξα λιγο στο νετ αλλα δεν μπορεσα να βρω ακρη. Καμια ιδεα κανενας?
  13. Καλη επιτυχια!!!!!!!Και επανω που ψαχνω να αγορασω τηλεφωνο για τη γυναικα μου............
  14. Καλη επιτυχια σε ολους και καλη χρονια........
  15. Καλη επιτυχια σε ολη την τεχνολογικη παρεα!!!!!!!!!!!!!
  16. Παρα πολυ καλο κινητο. Καλη επιτυχια σε ολη την τεχνολογικη παρεα.
  17. Καλη τυχη σε ολους παιδια!!!!!!!!!!!!!!!!!
  18. Ενα πολυ καλο δωρο για να κλεισει ωραια το 2015. Καλη επιτυχια και χρονια πολλα σε ολους.
×
×
  • Create New...