lek88 Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 (edited) Παιδιά σε λολιποπ δεν μου λειτουργεί το ξυπνητήρι αν έχω την συσκευή μου στο αθόρυβο. Δεν χτυπάει το ξυπνητήρι με ήχο μόνο η οθόνη ανάβει. Τι μπορώ να κάνω? Τον ήχο του ξυπνητηριού τον είχα στο φουλ αλλά τίποτα... Το έβαλα χθες και με "κρέμασε." Edited April 30, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Παιδιά σε λολιποπ δεν μου λειτουργεί το ξυπνητήρι αν έχω την συσκευή μου στο αθόρυβο. Δεν χτυπάει το ξυπνητήρι με ήχο μόνο η οθόνη ανάβει. Τι μπορώ να κάνω? Τον ήχο του ξυπνητηριού τον είχα στο φουλ αλλά τίποτα... Το έβαλα χθες και με "κρέμασε." Βάλ'το είτε στη δόνηση είτε με ήχο σε flight mode. Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themkol Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Παιδιά ενώ μου βρίσκει το Pc Suite τη νέα αναβάθμιση, και ενώ έχω κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, όταν κάνει έλεγχο για τη δυνατότητα αναβάθμισης βγάζει ότι δεν μπορεί να γίνει και ότι πρέπει να βγάλω μπαταρία και καλώδιο, να κάνω επανεκκίνηση και να ξαναδοκιμάσω. Υπάρχει λύση?? Από το service μου είπαν να το πάω εκεί, αλλά μένω σε νησί οπότε!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Βάλ'το είτε στη δόνηση είτε με ήχο σε flight mode. Έτσι είναι σε όλους η έχει θέμα το δικό μου? Αυτό θα κανω.... Πιστεύω να μου χτυπάει τότε κ να μην έχω πάλι πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 (edited) Έτσι είναι σε όλους η έχει θέμα το δικό μου? Αυτό θα κανω.... Πιστεύω να μου χτυπάει τότε κ να μην έχω πάλι πρόβλημα Είναι θέμα (ή feature) της Lollipop. Όταν το έχεις σε τελείως αθόρυβο mode δεν του παίρνεις κουβέντα...:p Υ.Γ. Κάνε καλού κακού και μια δοκιμή πριν πέσεις για ύπνο. Edited April 30, 2015 by renesis_87 Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 μπορει να αλλαξει ο τιτλος του θεματος σιγα σιγα σε Lollipop beta testing ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Ένας είναι ο τρόπος....με SRKtool_1.0.5_droidth ξεζιπαρουμε το αρχειο zip και τρεχουμε το srktool105.exe μετα επιλαγουμε (γραφουμε) "1. (ROOT") μετα "2. (ROOT and TWRP") και τελος το τυπο του κινητου πχ ¨2 για το (D802") ετσι ειμαστε σιγουροι οτι και πιο καινουργια εκδοση recovery (bumped) εχουμε αλλα το πιο σημαντικο ο bootloader ειναι εκδοσης ΚΚ Υπαρχει και αλλος τροπος φιλε, αυτος σε μενα δεν επιασε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_dimdim_ Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Είναι θέμα (ή feature) της Lollipop. Όταν το έχεις σε τελείως αθόρυβο mode δεν του παίρνεις κουβέντα...:p Υ.Γ. Κάνε καλού κακού και μια δοκιμή πριν πέσεις για ύπνο. Αυτό ισχύει όντως στη lollipop; Όλα τα κινητά βαράνε στο ξυπνητήρι ακόμα και αθόρυβα δεν παίζει να έχουν κάνει τέτοια πατάτα. Παράθεση Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Μόλις έκανα ξανά μια δοκιμή στο ξυπνητήρι! Στο αθόρυβο ΔΕΝ χτυπάει! Μόνο η οθόνη ανάβει ! Στην δόνηση και στο κανονικό προφίλ χτυπάει κανονικά!!!! Ας το δοκιμάσει κ κανένας άλλος με λολιποπ 5.0.2 να μας πει αν αυτό ισχύει σε όλους η κάτι έχει πάθει το δικό μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Παρόλο που οι αφυπνησεις έχουν πάντα προτεραιότητα...... (σορυ για το συνεχόμενο ποστ αλλά το tapatalk δεν με αφήνει να προσθέσω φωτο στο προηγούμενο ) [ATTACH]60268[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 (edited) Στις Ρυθμίσεις->Ήχος->Ένταση δεν σου βγάζει ένα παράθυρο με διάφορες τιμές για ένταση? Όπως Ήχος κλήσης Ήχος ειδοποιήσεων Ανάδραση και σύστημα αφής Μουσική , βίντεο , παιχνίδια και άλλα πολυμέσα με ξεχωριστή ρύθμιση για όλα αυτά? Edited April 30, 2015 by tsiv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 (edited) Εβαλα ως κλείδωμα οθόνης το Pattern αλλά τώρα που θέλω να βάλω Swipe δεν μου το δίνει ως επιλογή. Για κάποιο λόγο το έχει θολό. WTF? edit: Solved Edited April 30, 2015 by elteo Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 (edited) Στις Ρυθμίσεις->Ήχος->Ένταση δεν σου βγάζει ένα παράθυρο με διάφορες τιμές για ένταση? Όπως Ήχος κλήσης Ήχος ειδοποιήσεων Ανάδραση και σύστημα αφής Μουσική , βίντεο , παιχνίδια και άλλα πολυμέσα με ξεχωριστή ρύθμιση για όλα αυτά? Ναι μου βγάζει. Λες να αυξήσω τον ήχο εκεί που λέει ειδοποιήσεις ? Δεν θα με καλύψει αυτό όμως γτ αν πχ μου έρχεται ένα sms ή μήνυμα το viber θα χτυπάει και θα με ξυπνάει ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εβαλα ως κλείδωμα οθόνης το Pattern αλλά τώρα που θέλω να βάλω Swipe δεν μου το δίνει ως επιλογή. Για κάποιο λόγο το έχει θολό. WTF? Διάβασε λίγο Ποιο κάτω φίλε μου. Το κάνει κ σε αλλους Edited April 30, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 To έλυσα. Πάτε στα settings > general > security >clear credentials και στα ξαναβγάζει ως επιλογές :cool: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motor Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Μπορεί κάποιος να μου στείλει ένα λινκ σχετικά με το xposed πως γίνεται να λειτουργήσει στην 5.0.2 ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Παιδιά τέτοιες ερωτήσεις στο άλλο τόπικ. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Ναι μου βγάζει. Λες να αυξήσω τον ήχο εκεί που λέει ειδοποιήσεις ? Δεν θα με καλύψει αυτό όμως γτ αν πχ μου έρχεται ένα sms ή μήνυμα το viber θα χτυπάει και θα με ξυπνάει Έκανα λάθος... Όταν ρυθμίζεις το ξυπνητήρι εκεί είναι και η ένταση του... ;) http://s5.postimg.org/d29gwwitj/Quick_Memo_2015_04_30_20_05_04.png jpg images Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Έκανα λάθος... Όταν ρυθμίζεις το ξυπνητήρι εκεί είναι και η ένταση του... ;) http://s5.postimg.org/d29gwwitj/Quick_Memo_2015_04_30_20_05_04.png jpg images Yes!! Την έχω στο φουλ αλλά πάλι δεν μου χτυπάει με ήχο όταν έχω το κινητό στο αθορυβο! Πρέπει για να χτυπήσει να το έχω στο προφίλ της δόνησης ή στο κανονικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Δεν γνωρίζω κάτι άλλο... Υπ' όψιν ότι είμαι με custom rom Cloudyfa G3 2.1 Δεν είμαι με στοκ και ούτε θα είμαι ποτέ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsihiro Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί ήδη αλλά εδώ και 10 - 15 μέρες δεν μου λειτουργεί η αυτόματη περιστροφή της οθόνης. Η κάμερα έχει κολλήσει μόνιμα σε landscape και αυτό τόσο σε kitkat όσο και τώρα με lollipop. Σήμερα μάλιστα είδα (μιας και δεν το χρησιμοποιούσα) ότι δεν λειτουργεί ούτε η αυτόματη φωτεινότητα αλλά ούτε και ο proximity sensor. Δεν έχει πειραχτεί τίποτα στο τηλέφωνο (ούτε καν ρουτ) και δεν πέσει ποτέ. Πάει για service ή είναι κάτι που μπορώ να φτιάξω κάπως; (factory reset?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestis1 Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί ήδη αλλά εδώ και 10 - 15 μέρες δεν μου λειτουργεί η αυτόματη περιστροφή της οθόνης. Η κάμερα έχει κολλήσει μόνιμα σε landscape και αυτό τόσο σε kitkat όσο και τώρα με lollipop. Σήμερα μάλιστα είδα (μιας και δεν το χρησιμοποιούσα) ότι δεν λειτουργεί ούτε η αυτόματη φωτεινότητα αλλά ούτε και ο proximity sensor. Δεν έχει πειραχτεί τίποτα στο τηλέφωνο (ούτε καν ρουτ) και δεν πέσει ποτέ. Πάει για service ή είναι κάτι που μπορώ να φτιάξω κάπως; (factory reset?) Καλησπέρα δεν έχω ιδιαίτερες γνώσεις ,αλλα ένα backup και ένα factory reset νομίζω είναι λογική ενέργεια πριν πας για service Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motor Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Έχει αλλά όχι 100% ακόμα. 1. Αρχικά παγωνεις ή κάνεις απεγκατασταση μέσω Titanium backup τις 3 εφαρμογές του καιρού και το lg smartcover. 2.Κανεις εγκατάσταση το apk https://www.dropbox.com/s/njdjna1ayxgmnmr/XposedInstaller_3.0-alpha2.apk?dl=0 χωρίς να το ανοίξεις ακόμα. 3. Μπαίνεις σε recovery και κάνεις Wipe cache και dalvik cache. Μετα φλασαρεις αυτό το zip https://www.dropbox.com/s/zpsyqoy8hyaapo8/xposed-arm-20150213b.zip?dl=0 4. Reboot και είσαι έτοιμος που την βρήκες την V30E ... η μόνη που καταλήγει σε Ε είναι η κορεάτικη .. σε αυτήν αναφέρεσαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Καλησπέρα δεν έχω ιδιαίτερες γνώσεις ,αλλα ένα backup και ένα factory reset νομίζω είναι λογική ενέργεια πριν πας για service Ακριβώς!!! Έτσι κ αλλιώς δεν υπάρχει άλλη λύση για να φτιάξουν αυτά!! Δεν έχει και πολλές επιλογές. Διαφορετικά αν δεν γίνει τιποτα ούτε Έτσι θέλει σερβις. Αλλά γενικά λύνονται πολλά προβλήματα με εργοστασιακες ρυθμίσεις . Αντί να το πάει κατευθείαν στο σέρβις ας κάνει μια προσπάθεια μπας και. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motor Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Έχει αλλά όχι 100% ακόμα. 1. Αρχικά παγωνεις ή κάνεις απεγκατασταση μέσω Titanium backup τις 3 εφαρμογές του καιρού και το lg smartcover. 2.Κανεις εγκατάσταση το apk https://www.dropbox.com/s/njdjna1ayxgmnmr/XposedInstaller_3.0-alpha2.apk?dl=0 χωρίς να το ανοίξεις ακόμα. 3. Μπαίνεις σε recovery και κάνεις Wipe cache και dalvik cache. Μετα φλασαρεις αυτό το zip https://www.dropbox.com/s/zpsyqoy8hyaapo8/xposed-arm-20150213b.zip?dl=0 4. Reboot και είσαι έτοιμος update έκανα τα παραπάνω και βρίσκομαι σε μαύρη οθόνη που γράφει πάνω αριστερά [440] Fastboot mode started . τι κάνουμε εδώ;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregacm Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Χρησιμποποιησα το LG Backup για backup πριν περασω την LP (τα εκανα backup ολα, αρχικες οθονες, media και ο,τι αλλο ειχε ως επιλογη). Το αρχειακι που δημιουργηθηκε στον φακελο LG Backup, τον περασα στο laptop και στη συνεχεια εκανα την αναβαθμιση, μεσω Pc Suite, χωρις κανενα προβλημα (με επαναφορα εργοστασιακων πριν και μετα, ολα κομπλε). Το backup που πηρα, πως το ξαναπερναω στο κινητο; Εγω, ξαναπερασα το παραπανω αρχειακι στο κινητο, αλλα δεν μου το τρεχει. Το κανω λαθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts