lek88 Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Μολις πουλησα το G3 32gb μου και ετοιμαζομαι μαλλον να μπω στην παρεα σας αγοραζοντας G2... Ηθελα λοιπον να σας ρωτησω το εξης. Θυμαμαι παλια οτι η LG Hellas δεν καλυπτε με εγγυηση το 32αρι επειδη δεν το εισιγαγε επισημα...και αυτο και μονο ηταν σοβαρος λογος για να πας στο 16αρι. Κατι ειχε παρει ομως το αυτι μου οτι στην πορεια ανακοινωσαν οτι θα καλυπτουν και το 32αρι... Ισχυει αυτο και σημερα? Επισης, υπαρχει κατι να προσεξω σε καινουριο/μεταχειρησμενο οσον αφορα την παρτιδα? Ναι τωρα το καλύπτει αρκεί να είναι Ευρωπαϊκό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ronoid Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Καλησπέρα. Διάβαζα κι έβλεπα παραπάνω τις ταχύτητες σε 4g ή H και αρχίζω να πιστεύω πως κάτι δεν πάει καλά με το δικό μου. Έχω wind f2g, προ ημερών έβαλα και νέα sim, αλλά Καλλιθέα δεν μπορώ να πιάσω παραπάνω από 3mbps. Είτε H, είτε 4g, κάτι ταχύτητες που είδα γενικά στο φόρουμ, ούτε στο πιο τρελό όνειρό μου! Όσον αφορά το WiFi, δουλεύει καλά αλλά γιατί εμφανίζεται συνεχώς ένα βέλος μέσα στο εικονίδιο? Μου δίνει την εντύπωση πως προσπαθεί με το ζόρι να διατηρήσει τη σύνδεση. Γενικά και σε άλλες περιοχές, πολύ χαμηλές ταχύτητες. Επειδή δε δουλεύει το GPS και θα το πάω για επισκευή, μήπως παίζει πρόβλημα γενικά με το τηλέφωνο οπότε θα πρέπει να το κοιτάξουν; Αν υπάρχει και κάποιος με γνώση από wind και Καλλιθέα, θα με βοηθούσε η γνώμη του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 η γνωμη μου ειναι οτι: 1) επειδη κ εμενα δεν πεταει ακριβως το 4g, πιστευω οτι εχει να κανει με το σημα, το οποιο οντως δεν ειναι κ το καλυτερο, σε κανενα απο τα 2 σημεια που δοκιμασα 2) για το wifi ισχυει αυτο που ειπες, εδω που ειμαι τωρα δεν εχει κ το καλυτερο σημα οποτε βγαινει καθε τοσο το βελακι κ... δινει τις μαχες του :D σπιτι που εχω σημα καμπανα :p δεν υπαρχει κανενα βελακι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakak1s Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 η γνωμη μου ειναι οτι: 1) επειδη κ εμενα δεν πεταει ακριβως το 4g, πιστευω οτι εχει να κανει με το σημα, το οποιο οντως δεν ειναι κ το καλυτερο, σε κανενα απο τα 2 σημεια που δοκιμασα 2) για το wifi ισχυει αυτο που ειπες, εδω που ειμαι τωρα δεν εχει κ το καλυτερο σημα οποτε βγαινει καθε τοσο το βελακι κ... δινει τις μαχες του :D σπιτι που εχω σημα καμπανα :p δεν υπαρχει κανενα βελακι Φυσιολογικά είναι τα βελάκια...Αν δεν τα βλέπεις να ανησυχείς...Εμφανίζονται όταν ανεβάζει ή κατεβάζει η συσκευή δεδομένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ronoid Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Αυτό για το βελάκι είναι σίγουρα μετάδοση δεδομένων; Μόλις τώρα είχα γράψει μια απάντηση και δε μπόρεσα να ποστάρω με WiFi, το βέλος έδειχνε να δουλεύει συνέχεια. Έκανα κι άλλη δοκιμή σε διαφορετικό σημείο με 4g, καλύτερα αποτελέσματα αλλά καμία σχέση με ταχύτητες που είδα σε άλλους χρήστες του φόρουμ μέσω wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobilePerson Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Το 4g της wind θέλει δουλειά ακόμα. Εχω και εγώ χαμηλές ταχύτητες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ronoid Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Το 4g της wind θέλει δουλειά ακόμα. Εχω και εγώ χαμηλές ταχύτητες Σίγουρα, απλά βλέπω από άλλους, συγκρίνω με τη δική μου εμπειρία και με βάση κάποια ελάχιστα προβλήματα με το WiFi, ψάχνομαι μήπως έχει να κάνει με τη συσκευή (δεδομένου και του ότι δε λειτουργεί το gps, χωρίς να γνωρίζω περαιτέρω τεχνικά θέματα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotman Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Παιδιά καλησπέρα ξερουμε ποτε θα ερθει αναβαθμιση στο G2 μας σε 5,1; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakisman46 Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Μετα απο τρια χρονια συμβιωσης με το Neo v ειμαι πλεον και εγω κατοχος του G2 απο χθες:) Θα ηθελα να ρωτησω αν ξερουμε περιπου ποτε θα βγει η Lollipop για να μην μπω στην διαδικασια root unroot;). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Σίγουρα, απλά βλέπω από άλλους, συγκρίνω με τη δική μου εμπειρία και με βάση κάποια ελάχιστα προβλήματα με το WiFi, ψάχνομαι μήπως έχει να κάνει με τη συσκευή (δεδομένου και του ότι δε λειτουργεί το gps, χωρίς να γνωρίζω περαιτέρω τεχνικά θέματα). Το gps δεν εχει σχεση με το wifi μη τα συγχεεις.Οσο για το βελακι ειναι οτι η συνδεση με το ρουτερ γινεται ισχνη και προσπαθει να κρατησει την επικοινωνια 99% ομως ειναι θεμα του ρουτερ η εισαι σε μακρινη αποσταση.Οι μετρησεις που βλεπεις ειναι απο 4τζι κοσμοτε η βονταφον η γουιντ ακομα το παλευει δεν εχει 4 τζι και θα οικοιοπηοιθει της βονταφον που ειναι συνεργατες. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Μετα απο τρια χρονια συμβιωσης με το Neo v ειμαι πλεον και εγω κατοχος του G2 απο χθες:) Θα ηθελα να ρωτησω αν ξερουμε περιπου ποτε θα βγει η Lollipop για να μην μπω στην διαδικασια root unroot;). Αγνωστο πότε...Αλλα προχθες ενας μαγκας την ανεβασε(χρειαζεται ομως να εισαι root) στο xda-developers.com και χθες την κατεβασε...Τον πηραν χαμπαρι απο την LG. Εγω κ καποια αλλα παιδια την προλαβαμε και την πηραμε. Πολυ γρηγορη και μεχρι στιγμης χωρις bug. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Kαλησπερα.Την Τετάρτη18/03 ηρθε κουριερ τον ελτά απο την Lg ,για να μου παει το κινητό στην προκορντια για το gps. Πεμπτη 19/03 λιγο πριν κλείσουν, μου γράφει received Παρασκευή 20/03 μεχρι και16:55 που κοιταξα,εγραφε ακομα received.Μετα κοίταξα στις 20:00 και εγραψε ready.Φαντάζομαι θα αλλαξε το status αυτόματα στις 17:00 σωστά; Πότε λογικά θα το χω;Θατο στειλουν Δευτερα και θα το παρω Τριτη;2)Το ready τι θα πει?ποιος θα με ενημερωσει τι επισκευη έγινε,αν αλλαξαν ανταλακτικο ή ολοκληρο το τηλέφωνο?Θα επικοινωνησουν μαζί μου,η ξαφνικα θα μου σκασει ενα κούριερ και θα μου πει?Παρτο έτοιμο είναι. Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Dimi_Arap Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Καλησπέρα φίλοι μου...έχω μια απορία...Στα email Γτι δεν μ έρχεται ειδοποίηση? Επίσης η μαμά εφαρμογή Π έχει για τα email πρέπει να την κάνω εγώ ανανέωση για ν μ βγάλει τα νέα email...κατέβασα κ το outlook Αλλά κ αυτό για τα ανάθεμα είναι...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Καλησπέρα φίλοι μου...έχω μια απορία...Στα email Γτι δεν μ έρχεται ειδοποίηση? Επίσης η μαμά εφαρμογή Π έχει για τα email πρέπει να την κάνω εγώ ανανέωση για ν μ βγάλει τα νέα email...κατέβασα κ το outlook Αλλά κ αυτό για τα ανάθεμα είναι...:( Θα πας στον λογαριασμο σου θα πατησεις να ανοιξει εκει βγενουν ρυθμισεις κοιτα αν ειναι τικαρισμενες οι ειδοποιησεις αν οχι τικαρετο και θα ενημερωνεσαι. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Καλησπέρα φίλοι μου...έχω μια απορία...Στα email Γτι δεν μ έρχεται ειδοποίηση? Επίσης η μαμά εφαρμογή Π έχει για τα email πρέπει να την κάνω εγώ ανανέωση για ν μ βγάλει τα νέα email...κατέβασα κ το outlook Αλλά κ αυτό για τα ανάθεμα είναι...:( Η μαμά εφαρμογή σε μένα τουλάχιστον δεν ήταν αξιόπιστη, ενώ το είχα βάλει να ενημερώνεται συχνά το έκανε οπότε ήθελε. Έχω κατεβάσει το typemail και ησύχασα. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Η μαμά εφαρμογή σε μένα τουλάχιστον δεν ήταν αξιόπιστη, ενώ το είχα βάλει να ενημερώνεται συχνά το έκανε οπότε ήθελε. Έχω κατεβάσει το typemail και ησύχασα. Για την μαμά εφαρμογή πρέπει να είναι και ο συγχρονισμός ανοιχτός Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Καλησπέρα φίλοι μου...έχω μια απορία...Στα email Γτι δεν μ έρχεται ειδοποίηση? Επίσης η μαμά εφαρμογή Π έχει για τα email πρέπει να την κάνω εγώ ανανέωση για ν μ βγάλει τα νέα email...κατέβασα κ το outlook Αλλά κ αυτό για τα ανάθεμα είναι...:( Εγω εχω της google και το outlook στο stok email και μου ερχονται κανονικα Με μονη διαφορα της google μου κανει ανανεωση καθε 15 λεπτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Για την μαμά εφαρμογή πρέπει να είναι και ο συγχρονισμός ανοιχτός Ανοιχτό τον είχα. Ίσως να φταίει και το mail μου που είναι στην Yahoo. Μάλιστα στην μαμά εφαρμογή μου έδινε μόνο την επιλογή για ανανέωση ανα χρονικά διαστήματα, την οποία όπως είπα έκανε όποτε ήθελε, ενώ στο Type mail (πρώην Bluemail) για το yahoo δίνει και επιλογή για Instant push notifications και λειτουργεί άψογα. Για το gmail αντιθέτως χρησιμοποιώ την μαμά εφαρμογή και δεν έχω θέμα. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Για την μαμά εφαρμογή πρέπει να είναι και ο συγχρονισμός ανοιχτός Yπαρχει προγραμμα χωρις να χρειαζεται και ο συγχρονισμος; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Yπαρχει προγραμμα χωρις να χρειαζεται και ο συγχρονισμος; Εγώ επειδή χρησιμοποιώ το κινητό και για δουλειά με έκαιγε το θέμα με τα mail και έχω δοκιμάσει καμία 15αρια εφαρμογές...κατέληξα στο aqua mail όπου είναι ελαφρύ και το πιο παραμετροποιησιμο απο ολα Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Yπαρχει προγραμμα χωρις να χρειαζεται και ο συγχρονισμος; Ότι δεν είναι εφαρμογή συστήματος φυσικά και λειτουργεί χωρίς να έχει ενεργοποιημένο τον συγχρονισμό., αφού λειτουργεί αυτόνομα. Να είσαι συνδεδεμένος στο internet μόνο χρειάζεται. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobilePerson Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Είναι δυνατόν ρε παιδιά στο speedtest να μου βγάζει καλύτερες ταχύτητες με H, αντί 4g? Είμαι με Wind και με H μου έβγαλε περίπου 9 mbs, ενώ στο 4g περίπου 6.5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Ότι δεν είναι εφαρμογή συστήματος φυσικά και λειτουργεί χωρίς να έχει ενεργοποιημένο τον συγχρονισμό., αφού λειτουργεί αυτόνομα. Να είσαι συνδεδεμένος στο internet μόνο χρειάζεται. Φιλε εβαλα το typemail αλλα ενω στον εναν λογαριασμο(hotmail)μου ερχεται αμεσως ειδοποιηση χωρις συγχρονισμο ανοικτο,στον αλλον(gmail) δεν μου ερχεται τιποτα...Τι ρυθμιση χρειαζεται; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTSPre Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Είναι δυνατόν ρε παιδιά στο speedtest να μου βγάζει καλύτερες ταχύτητες με H, αντί 4g? Είμαι με Wind και με H μου έβγαλε περίπου 9 mbs, ενώ στο 4g περίπου 6.5 Το 4G της Wind είναι σε βρεφικό στάδιο ακόμα, οπότε είναι λογικό. Μπορεί σε άλλη περιοχή με πιο δυνατό σήμα να δεις καλύτερα αποτελέσματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Φιλε εβαλα το typemail αλλα ενω στον εναν λογαριασμο(hotmail)μου ερχεται αμεσως ειδοποιηση χωρις συγχρονισμο ανοικτο,στον αλλον(gmail) δεν μου ερχεται τιποτα...Τι ρυθμιση χρειαζεται; Ti να σου πω δεν εχω δοκιμάσει το gmail στο typemail. Μήπως κάτι δεν έχεις επιλέξει σωστά στις ρυθμίσεις; Οι τρεις που έχω λειτουργούν καλά. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts