vrwmiaris Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Το έχουμε επισημάνει το πρόβλημα...!!!! καίγονται κάποια pixel όταν το ζορίζουμε σε παιχνίδια, και ανεβάζει υπερβολική θερμοκρασία η συσκευή......!!! Μέχρι ποια θερμοκρασία είναι ανεκτό; σε στοκ έχεις το thermal control και σε aosp επίσης Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Αυτή η lg αντί να βγάλει καμιά οθόνη της προκοπής από θέμα αξιοπιστίας πληρώνει τα διάφορα site για να κατηγορούν την Samsung γιατί και με το LG gpad τα ίδια θέματα είχε η οθόνη + κάτι μπλε γραμμές που έβγαζε Και γιατι δεν πας στη samsung ; Ουτε κιτρινιλες , ουτε κολληματα , και δεν πληρωνει sites για να κατηγορει αλλες εταιρειες..... Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
modechristo Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 παιδια το 16αρι ποσες εφαρμογες μπορει να παρει κατα μεσο ορο με ελαχιστη multimedia χρηση (αποθηκευση)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snowdecoy Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 παιδια το 16αρι ποσες εφαρμογες μπορει να παρει κατα μεσο ορο με ελαχιστη multimedia χρηση (αποθηκευση)? Δεν υπαρχει φιξ απαντηση. Εξαρταται τις εφαρμογες. Οι περισσοτερες εφαρμογες που εχω ειναι ~30mb εκαστη. Στο Here maps ομως κατεβασα επειτα δυο χαρτες που πιανουν άλλα 300mb. Aν υπολογισεις δε, και τα παιχνιδια ως εφαρμογες, υπαρχουν παιχνιδια που πιανουν GB και βαλε. Παράθεση LG G8s Black Νικόλας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
modechristo Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Δεν υπαρχει φιξ απαντηση. Εξαρταται τις εφαρμογες. Οι περισσοτερες εφαρμογες που εχω ειναι ~30mb εκαστη. Στο Here maps ομως κατεβασα επειτα δυο χαρτες που πιανουν άλλα 300mb. Aν υπολογισεις δε, και τα παιχνιδια ως εφαρμογες, υπαρχουν παιχνιδια που πιανουν GB και βαλε. οχι λεω για καθαρα εφαρμογες.... απλα ειμαι στο τσακ για το 16αρι (λευκο) αλλα βλεπω και την διαφορα στην τιμη με το 32 που ειναι μικρη και το σκεφτομαι... αν και ξερω επειδη δεν ειμαι φαν να βαζω (φοτο ,μουσικη,βιντεo) οτι κατα πασα πιθανοτητα θα ειμαι ανετος :) απλα σκεφτομαι και το αλλο παιζει αργοτερα να αυξηθουν κατα πολυ τα mb των εφαρμογων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 οχι λεω για καθαρα εφαρμογες.... απλα ειμαι στο τσακ για το 16αρι (λευκο) αλλα βλεπω και την διαφορα στην τιμη με το 32 που ειναι μικρη και το σκεφτομαι... αν και ξερω επειδη δεν ειμαι φαν να βαζω (φοτο ,μουσικη,βιντεo) οτι κατα πασα πιθανοτητα θα ειμαι ανετος :) απλα σκεφτομαι και το αλλο παιζει αργοτερα να αυξηθουν κατα πολυ τα mb των εφαρμογων? Εγώ έχω εδώ κ 5 μήνες το 16αρι... Αν το αγόραζα τώρα με αυτή τη μικρή διαφορά τιμής που έχουν θα έπαιρνα το 32αρι με κλειστά τα μάτια... Όχι ότι έχω παράπονο αλλά άλλα 16 g2 δε θα με χαλουσαν καθόλου... ----- προσθήκη μηνύματος 92 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ έχω εδώ κ 5 μήνες το 16αρι... Αν το αγόραζα τώρα με αυτή τη μικρή διαφορά τιμής που έχουν θα έπαιρνα το 32αρι με κλειστά τα μάτια... Όχι ότι έχω παράπονο αλλά άλλα 16 g2 δε θα με χαλουσαν καθόλου... 16 gb ήθελα να πω... Κ τότε είχαν διαφορά περίπου 80€! Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 (edited) οχι λεω για καθαρα εφαρμογες.... απλα ειμαι στο τσακ για το 16αρι (λευκο) αλλα βλεπω και την διαφορα στην τιμη με το 32 που ειναι μικρη και το σκεφτομαι... αν και ξερω επειδη δεν ειμαι φαν να βαζω (φοτο ,μουσικη,βιντεo) οτι κατα πασα πιθανοτητα θα ειμαι ανετος :) απλα σκεφτομαι και το αλλο παιζει αργοτερα να αυξηθουν κατα πολυ τα mb των εφαρμογων? Κοίτα.... είναι φοβερό το κινητάκι. Αν είσαι από αυτούς που αλλάζουν πολύ τακτικά συσκευή, πάρε το 16ρι που θα σε καλυψει, αν όμως έχεις σκοπό να κρατήσεις το κινητό αρκετά μεγάλο διάστημα κ αφού όπως λες είναι μικρή η διαφορά της τιμής χτυπά το 32αρι να το ευχαριστηθείς Και να μην έχεις στον νου σου την χωριτικοτητα!!!! Αν και για μένα το 16ρι Είναι πολύ καλό κ δεν "φουλαρει" ευκολα! Ανάλογα τα γούστα του καθενα. Εγώ με το 16ρι έχω περίπου 20 εφαρμογές, 20 φωτο Και 15 mp3 Και είμαι στη μεση της χωρητικότητας. Edited January 17, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Πόση ελεύθερη μνήμη δίνει στο χρήστη το 16αρι μόλις βγει από το κουτί? Κάπου έχω διαβάσει για 11gb είναι έτσι? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 10gb :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Πόση ελεύθερη μνήμη δίνει στο χρήστη το 16αρι μόλις βγει από το κουτί? Κάπου έχω διαβάσει για 11gb είναι έτσι? 10,62GB ακριβως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 10,62GB ακριβως! 24.8 το 32αρι:), για μένα αξίζει. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 10,62GB ακριβως! Το δικό μου είχε 10,71! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Πάντως μεγάλο φάουλ της LG να μην βάλει επέκταση μνήμης σε τέτοιο κινητό, δε μας είχε συνηθίσει έτσι. Την μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι η προώθηση του επόμενου μοντέλου... Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Καθόλου fault... Όποιος έχει i-phone καταλαβαίνει τη σταθερότητα της ενσωματωμένης μη αποσπώμενης μπαταρίας - μνήμης :cool: και για εμένα ένας λόγος που το πήρα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Καθόλου fault... Όποιος έχει i-phone καταλαβαίνει τη σταθερότητα της ενσωματωμένης μη αποσπώμενης μπαταρίας - μνήμης :cool: και για εμένα ένας λόγος που το πήρα :D Ναι σκέφτηκα και αυτό τον λόγο άλλα οι μνήμες πλέον είναι ταχύτατες αν και πάλι σίγουρα δε φτάνουν την ταχύτητα του εσωτερικού χώρου. Αν είχε αυτό το σκεπτικό όμως, που δεν το είχε να είσαι σίγουρος:p, ας μην έκανε τσιγκουνιές. Να έβγαζε εκδόσεις 32 και 64 GB, ελάχιστα θα της κόστιζαν, όπως η HTC. Τα 16 για τέτοια κινητήρα είναι επιεικώς απαράδεκτα.:mad: Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achilli Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 (edited) Αν δεν βγει root δεν βαζω lollipop, δυο μερες αντεξα χωρις root στην Η. Εγω πηγα το δικο μου για αλλαγη οθονης επειδη ειχα την κιτρινιλλα αριστερα πολυ καιρο και μετα αρχισε να βγαινει και απο δεξια. Με το που το εδειξα στην κοπελα μου ειπε οτι ειναι εντος εγγυησης η αλλαγη της οθονης, περιμενα 35-40 λεπτα και μου την αλλαξαν και μου εδωσαν εγγυηση για τη νεα οθονη αλλα 2 χρονια!!! Εγώ το πήγα στην procordia ο ίδιος για αλλαγή οθόνης λόγω κιτρινίλας όπως έγραψα λίγα πόστ πρίν. Περίμενα 2 μέρες(!!) για να με πάρουν να μου πουν ότι θα με χρεώσουν την αλλαγή της οθόνης 139 ευρώ γιατί το κινητό μου έχει λίγα σημάδια στο πλαίσιο γύρω από την οθόνη . Τους είπα ότι είναι γνωστό πρόβλημα το κιτρίνισμα της οθόνης σε πάρα πολλά G2 αλλά αυτοί απάντησαν ότι εγώ ευθύνομαι και ότι έχει προκληθεί από πτώσεις του κινητού μου!!!!! Τραγική - απαράδεκτη η Procordia και η LG. Ποτέ ξανά LG από εμένα . Τελικά μάλλον η samsung βγάζει πιο απροβλημάτιστες συσκευές Θα επιστρέψω στη samsung , δεν πειράζει και ας έχει knox και ας είναι ακριβότερη. Aπό το να μου κιτρινίζει η οθόνη και να με κοροιδεύει η LG το προτιμώ. Edited January 17, 2015 by achilli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 δεν εχει τυχει σε αλλον οποτε ψαξτο περισσοτερο ! δηλαδη αν εμενα μου κιτρινισει η οθονη μετα απο 1.5 χρονο δεν θα το δεχτουν επειδη θα εχει μερικα σημαδακια ; ή περιμενουν να το εχω οπως το πηρα μετα απο 1.5 χρονο ; κυνηγησε το , δεν γινεται να σου λενε τετοιες βλακειες ! και ειδικα με την ξινη της προκορντια αντε βγαλη ακρη μετα Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Παιδια αν μπορει να μου πει καποιος πως κοιταω τον αριθμο της παρτιδας του κινητου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Παιδια το ΙΜΕΙ SV τι ειναι ? Ειναι ακριβως απι κατω απο το imei του κινητου στις ρυθμισεις + σχετικα με το τηλεφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stan1 Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Εγώ το πήγα στην procordia ο ίδιος για αλλαγή οθόνης λόγω κιτρινίλας όπως έγραψα λίγα πόστ πρίν. Περίμενα 2 μέρες(!!) για να με πάρουν να μου πουν ότι θα με χρεώσουν την αλλαγή της οθόνης 139 ευρώ γιατί το κινητό μου έχει λίγα σημάδια στο πλαίσιο γύρω από την οθόνη . Τους είπα ότι είναι γνωστό πρόβλημα το κιτρίνισμα της οθόνης σε πάρα πολλά G2 αλλά αυτοί απάντησαν ότι εγώ ευθύνομαι και ότι έχει προκληθεί από πτώσεις του κινητού μου!!!!! Τραγική - απαράδεκτη η Procordia και η LG. Ποτέ ξανά LG από εμένα . Τελικά μάλλον η samsung βγάζει πιο απροβλημάτιστες συσκευές Θα επιστρέψω στη samsung , δεν πειράζει και ας έχει knox και ας είναι ακριβότερη. Aπό το να μου κιτρινίζει η οθόνη και να με κοροιδεύει η LG το προτιμώ. ποσες πια συσκευες ειχαν το προβλημα με τη κιτρινιλα απορω!!! εμενα οταν πηγα ειχε γινει ενα σημαδακι σαν να ειχε φυγει ενα κοματι απο το γυαλι αλλα στο μεγετος της μυτης της καρφιτσας ας πουμε και ευτυχως δεν το ειδαν.ειχα το αγχος και εγω μεχρι να το παρω και να φυγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Το έχουμε επισημάνει το πρόβλημα...!!!! καίγονται κάποια pixel όταν το ζορίζουμε σε παιχνίδια, και ανεβάζει υπερβολική θερμοκρασία η συσκευή......!!! Δεν καιγεται κανενα πιξελ ( μου αρεσει που το εχετε επισημανει κιολας) , τα πιξελ δουλευουν μια χαρα κανονικοτατα απλα μαλλον η κολλα μεταξυ γυαλλιου και οθονης κατι παθαινει,ισως απο τη θερμοτητα, εγω δεν παιζω παιχνιδια καθολου, δεν βαζω dori kernel αλλα σερφαρω πολυ με 3G και μου εβγαλε ενα σημαδι αριστερα και απο δυο μηνες αρχισε να βγαζει και δεξια. Εγώ το πήγα στην procordia ο ίδιος για αλλαγή οθόνης λόγω κιτρινίλας όπως έγραψα λίγα πόστ πρίν. Περίμενα 2 μέρες(!!) για να με πάρουν να μου πουν ότι θα με χρεώσουν την αλλαγή της οθόνης 139 ευρώ γιατί το κινητό μου έχει λίγα σημάδια στο πλαίσιο γύρω από την οθόνη . Τους είπα ότι είναι γνωστό πρόβλημα το κιτρίνισμα της οθόνης σε πάρα πολλά G2 αλλά αυτοί απάντησαν ότι εγώ ευθύνομαι και ότι έχει προκληθεί από πτώσεις του κινητού μου!!!!! Τραγική - απαράδεκτη η Procordia και η LG. Ποτέ ξανά LG από εμένα . Τελικά μάλλον η samsung βγάζει πιο απροβλημάτιστες συσκευές Θα επιστρέψω στη samsung , δεν πειράζει και ας έχει knox και ας είναι ακριβότερη. Aπό το να μου κιτρινίζει η οθόνη και να με κοροιδεύει η LG το προτιμώ. Δεν νομιζω οτι η Samsung βγαζει πιιο απροβληματιστες συσκευες, θεμα τυχης πιστευω οτι ειναι πλεον. Για παραδειγμα στη δουλεια ειχαν δωσει σε πολλους Galaxy S3 σε ολους ΜΑ ολους εκανε corrupt την καρτα μνημης, θα γουσταρες να χασεις τα αρχεια σου απο την καρτα μνημης;;;(περα απο τα αλλα προληματα που ειχαν) ποσες πια συσκευες ειχαν το προβλημα με τη κιτρινιλα απορω!!! εμενα οταν πηγα ειχε γινει ενα σημαδακι σαν να ειχε φυγει ενα κοματι απο το γυαλι αλλα στο μεγετος της μυτης της καρφιτσας ας πουμε και ευτυχως δεν το ειδαν.ειχα το αγχος και εγω μεχρι να το παρω και να φυγω. Εγω το κινητο το εχω γυμνο ουτε γυαλι, ουτε θηκη, τιποτα, οπως καταλαβαινετε ειχε σημαδια αλλα μολις ειδε την οθονη μου λεει "καλυπτεσαι απο εγγυηση" και ουτε αποδειξη δεν ειχα μαζι. By the way ειμαι 100% σιγουρος οτι η νεα οθονη ειναι πολυ πιο καλη απο την προηγουμενη, ειναι απο αυτες που βλεπεις στο grid οταν ειναι σβηστη, στην αρχη νομιζα οτι ειναι η ιδεα μου αλλα δεν.Εκτος αν η οθονες με τον καιρο χανουν τη ζωηραδα τους οπως οι amoled . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Παιδιά έψαξα στο θέμα αλλά είναι λίγο αχανές. όσοι έχετε στείλει για σέρβις στην LG σε πόσες μέρες επικοινώνησαν από όταν παρέλαβαν; Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Βλεπω πολυ κοσμο να προσπαθει να φτασει στα ορια το κινητο του,σερφαροντας η παιζοντας παιχνιδια ασηκωτα,και ταυτοχρονα τραβανε και ενα αντουτου και ανοιχτα 4τζι μπλε δοντι εε στο τελος ανεβαζει θερμοκρασια και μια δυο τρεις αρχιζουν οι κιτρινιλες και τα οποια θεματα βγαζουν τα κινητα,νομιζω ειναι λογικο δεν ειναι τεθωρακισμενα κινητα ειναι,εγω το εχω μαμα το χρησιμοποιω ως τηλ.και το φατσομπουκι μου,και το βαιμπερ μου,και σερφαρω κανα δυωρο,αντε κανα παιχνιδι κανα δυωρο ,οχι καθε μερα,και δεν εχει βγαλει ουτε κιτρινιλες,ουτε πιξελ καμενα και και και.Το μονο αρνητικο που δικαιως παραπονιουνται πολλοι ειναι η δυσκολια εστιασης σε σκοτεινα περιβαλοντα με λιγο φωτισμο κλπ.Φυσικα δεν αποκλειω οτι βγαινουν και βλαμενα καποια κομματια αλλα συνηθως σε ενα δυο βδομαδες?εχουν βγαλει το θεμα τους οποτε υπαρχει ενιοτε και το DOA.Και ολες οι μαρκες εχουν τα κουσουρια τους πχ το ες 3 που ειχα 2 κομματια τραβαγανε κατι κολληματα ασε,τουλαχιστον το τζι 2 μετα απο μηνες χρησης δεν εχει ψογο τετοιου ειδους.:) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Το τηλέφωνο έχει το thermal control, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας εκτός εάν έχετε custom kernel και έχει πειράξει ο dev πράγματα.Μέχρι 71°c φτάνει Όταν παίζω rr3 Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschos76 Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 (edited) Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, την Παρασκευή θα αποκτήσω το G2. Πιστεύω ότι είναι η πιο τίμια πρώην ναυαρχίδα, που πωλείται ακόμα. Ελπίζω μόνο η μπαταρία να τα πηγαίνει καλύτερα από του G Pad που ήδη έχω & δεν μπορώ να πω ότι με έχει αφήσει ικανοποιημένο. Edited January 19, 2015 by paschos76 Παράθεση Redmi Note 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts