Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Kαλησπερα σε ολους.

Εχω 5 μερες την συσκευη στα χερια μου και ειμαι κατ'ενθουσιασμενος.

Εχω καποιες παιδικες αποριες γιατι ειμαι νεος και στο android, οποιος εχει διαθεση απανταει σε οτι εχει διαθεση.

1.Το google now το εχετε ενεργο; εχετε βρει καποια χρηση για αυτο;

2.Στα windows phone εχει μια δυνατοτητα να επιλεγεις ποιες εφαρμογες να τρεχουν στο background. Υπαρχει κατι αντιστοιχο στο G2;

3.Υπαρχει καπου επιλογη να αλλαξουμε το default led απο πρασινο σε κατι αλλο;

3β.Eχω φαει τις ρυθμισεις, υπαρχει καπου επιλογη να απενεργοποιήσω το led στο νεο email ή notification; Στο μενου των led ειδοποιήσεων εχω μονο τις αναπαντητες τικαρισμενο, αλλα επιλογη για gmail δεν εχει.

4.Εχω καταλαβει οτι μπορουμε να αλλαξουμε πληκτρολογιο. Ξερει κανενας καποιο που να εχει δεξι-αριστερο cursor keys; Δηλαδη να ελεγχω τον κερσορα για να διορθωσω ενα γραμμα με βελακια, γιατι με τα δαχτυλα θελει προσπαθεια για να το πετυχεις.

5.Υπαρχει καποια εφαρμογη για φωτο που να εχει καλυτερα αποτελεσματα απο την εργοστασιακη, να την δοκιμασω;

6. Τελος, στο skype "μικροφωνιζει" πολυ. Σε βαθμο που δεν μπορουσα να ακουσω τον συνομιλητη. Νομιζω ακουγε και αυτος την φωνη του να επιστρεφει, σαν να μην κανει mute μικροφωνο οταν παιζει το ηχειο. Το εχετε παρατηρησει; υπαρχει λυση;

Ευχαριστω εκ των προτερων :)

LG G8s Black

Νικόλας

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα παιδιά .

Έχω το G2 από τον Μάρτιο παρτίδα 310.

Μου έχει κιτρινίσει η οθόνη σε όλη την δεξιά μεριά και παραμορφώνει τα χρώματα και επίσης χάνει και το σήμα του GPS .

To ίδιο πρόβλημα με την οθόνη έχουν αναφέρει πάρα πολλοί εδώ μέσα.

Πήγα το κινητό στο service (procordia) την παρασκευή για αντικατάσταση της οθόνης.

Σήμερα λοιπόν με πήραν τηλέφωνο από την procordia και μου είπαν ότι δεν μου καλύπτουν την αντικατάσταση της οθόνης γιατί έχει σημαδάκια το τηλέφωνο περιμετρικά και ευθύνομαι εγώ που έχει κιτρινίσει η οθόνη εσωτερικά!!!

Να τονίσω ότι η οθόνη του κινητού εξωτερικά είναι άθικτη και δεν έχει κανένα σπάσιμο ή φθορά , πως ευθύνομαι εγώ που κιτρίνισε η οθόνη ?

Εκτός αυτού είναι γνωστό το συγκεκριμένο πρόβλημα στην LG και δεν είμαι ο πρώτος που το αναφέρει.

Πως πιστεύετε ότι πρέπει να αντιμετωπίσω την όλη κατάσταση ?

Καλησπέρα παιδιά .

Έχω το G2 από τον Μάρτιο παρτίδα 310.

Μου έχει κιτρινίσει η οθόνη σε όλη την δεξιά μεριά και παραμορφώνει τα χρώματα και επίσης χάνει και το σήμα του GPS .

To ίδιο πρόβλημα με την οθόνη έχουν αναφέρει πάρα πολλοί εδώ μέσα.

Πήγα το κινητό στο service (procordia) την παρασκευή για αντικατάσταση της οθόνης.

Σήμερα λοιπόν με πήραν τηλέφωνο από την procordia και μου είπαν ότι δεν μου καλύπτουν την αντικατάσταση της οθόνης γιατί έχει σημαδάκια το τηλέφωνο περιμετρικά και ευθύνομαι εγώ που έχει κιτρινίσει η οθόνη εσωτερικά!!!

Να τονίσω ότι η οθόνη του κινητού εξωτερικά είναι άθικτη και δεν έχει κανένα σπάσιμο ή φθορά , πως ευθύνομαι εγώ που κιτρίνισε η οθόνη ?

Εκτός αυτού είναι γνωστό το συγκεκριμένο πρόβλημα στην LG και δεν είμαι ο πρώτος που το αναφέρει.

Πως πιστεύετε ότι πρέπει να αντιμετωπίσω την όλη κατάσταση ?

Εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις κατευθείαν τηλέφωνο την LG και να τους το αναφέρεις. Άλλο τα σημάδια και άλλο η κιτρινιλα στην οθόνη.

Εμένα το καλοκαίρι που μου άλλαξαν οθόνη έγινε μέσω της LG. Δεν μίλησα καθόλου με Procordia.

Στην ανάγκη ύψωσε και λίγο την φωνή.

ποια στιγματα ρε φιλε?

να σας πω και εγω την μικρη μου εμπειρια απο το g2. το εχω κοντα στο χρονο με φουλ χρηση,

ειμαι γκατζετακιας και θελω να παιρνω καινουργια πραγματα,

το g2 εχει ενα κακο, ειναι τοσο καλο που δεν ξερω τι αλλο να παρω,

αφου σκεφτομαι να το δωσω στην κοπελα μου και να το παρω παλι αλλα σε ασπρο, να του πεταξω και μια cloudyg3 και ασε τους αλλους με τις παντοφλες να ψαχνοντε

ps. ισως το αλλαζα μονο για το z3 compact αλλα και παλι μονο για το αδιαβροχο η διαφορα τιμης δεν αξιζει.

ps και εμενα εμφανισιακα μου αρεσει πιο πολυ το νεξους, αλλα πηρα το g2 λογο μπαταριας.

τα πες όλα Απόστολε ,σωστός!! :up:

Konakis.

Εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις κατευθείαν τηλέφωνο την LG και να τους το αναφέρεις. Άλλο τα σημάδια και άλλο η κιτρινιλα στην οθόνη.

Εμένα το καλοκαίρι που μου άλλαξαν οθόνη έγινε μέσω της LG. Δεν μίλησα καθόλου με Procordia.

Στην ανάγκη ύψωσε και λίγο την φωνή.

Αυτό είπα και εγώ , τι φταίνε τα σημάδια που έχει το τηλέφωνο στο πλάι με την οθόνη που κιτρίνισε και το έβγαλαν εκτός εγγύησης ?

Δηλαδή θα πρέπει να έχω το κινητό μου σε κατάσταση βιτρίνας για να ισχύει η εγγύηση?

Δεν τους το πήγα με σπασμένη οθόνη και τους είπα να την αλλάξουν με την εγγύηση.

Η LG έχει δικό της service? Νόμιζα ότι μόνο στην procordia μπορώ να πάω.

Αυτό είπα και εγώ , τι φταίνε τα σημάδια που έχει το τηλέφωνο στο πλάι με την οθόνη που κιτρίνισε και το έβγαλαν εκτός εγγύησης ?

Δηλαδή θα πρέπει να έχω το κινητό μου σε κατάσταση βιτρίνας για να ισχύει η εγγύηση?

Δεν τους το πήγα με σπασμένη οθόνη και τους είπα να την αλλάξουν με την εγγύηση.

Όχι δικό της Service. Με την Procordia συνεργάζονται. Απλά αυτοί θα σου στείλουν κούριερ με δικά τους έξοδα να παραλάβει το τηλέφωνο και να πάει για επισκευή. Θα σου πουν την διαδικασία.

Εξυπηρέτηση πελατών:

Καλέστε έναν εκπρόσωπο του τμήματος υποστήριξης της LG στο τηλέφωνο 801 11 200 900 & από κινητό 2104800564 (αστική χρέωση).

Δευτέρα έως Κυριακή: 24ώρεςΑργίες: Κλειστά

Δεν ξέρω αν το χει ανεβάσει και κανένας άλλος..

http://www.phonearena.com/news/LG-G2-running-Android-5.0.1-Lollipop-with-LGs-UI-on-top-caught-on-video-check-it-out_id64745

Πολύ καλό το βιντεάκι το περιμένουμε πως και πως..!! :p

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

Όχι δικό της Service. Με την Procordia συνεργάζονται. Απλά αυτοί θα σου στείλουν κούριερ με δικά τους έξοδα να παραλάβει το τηλέφωνο και να πάει για επισκευή. Θα σου πουν την διαδικασία.

Εξυπηρέτηση πελατών:

Καλέστε έναν εκπρόσωπο του τμήματος υποστήριξης της LG στο τηλέφωνο 801 11 200 900 & από κινητό 2104800564 (αστική χρέωση).

Δευτέρα έως Κυριακή: 24ώρεςΑργίες: Κλειστά

Πήρα τηλέφωνο στην LG και στην Procordia , μου λένε ότι δεν θα μου αλλάξουν την οθόνη γιατί φταίνε τα σημάδια που έχει το πλαίσιο γύρω γύρω το κινητό .

Πραγματικά νιώθω ότι με κοροϊδεύουν , μπορώ να κινηθώ νομικά ?

Να απευθυνθώ για παράδειγμα στο ινστιτούτο καταναλωτών ?

Γυρναω σπιτι, βγαζω το τηλεφωνο απο την τσεπη του μπουφαν, και βλεπω οτι μου ζηταει εφεδρικο PIN για να ξεκλειδωσω τη συσκευη και απο κατω ζηταει συνδεση στον google λογαριασμο μου για ξεκλειδωμα του λογαριασμου. Δεν ξερω τι μπορει να πατηθηκε και εγινε αυτο. Να πω οτι εχω βαλει να μην ζηταει PIN οταν ανοιγω το κινητο (αν αυτο βοηθαει σε κατι) και οτι δεν εχω κανενα απο τα 2 PIN (το PIN 1 το αλλαξα, με τη χρηση του PUK). Μπορω να κανω κατι ή πρεπει να παω στη Voda για να μου δωσουν το PIN 2;

Edit

Τελικα εβαλα ενα PIN και το δεχτηκε. Ολα καλα.

Edited by gregacm

Παιδια καμια δοκιμασμενη - nfc εφαρμογη? (αγορασα αυτα τα tags και το μονο που κανει ειναι να τα αναγνωριζει)

Πολύ καλό το βιντεάκι το περιμένουμε πως και πως..!! :p

Αν ισχύει πάντως ότι και σε G3 τότε για root θα αργήσει οπότε μόνο custom. Άρα ίσως χρειαστεί παραπάνω χρόνος να την βάλουν κάποιοι.

Google Pixel 9 Pro XL

Καλησπερα σας...

Τα φωτα σας παρακαλω.

Οταν παταω για να ξεκινησω μια εγγραφη βιντεο σε κανονικη λειτουργεια, μου λεει: "δεν ειναι δυνατη η εγγραφη βιντεο κατα τη διαρκεια της κλησης".

Και φυσικα δε ξεκιναει να γραφει...

Εννοεται πως δεν εχω καμια κληση ενεργοιημενη, ουτε στοο backroound ουτε κατι παρομοιο. Μαλλιστα εχω δοκιμασει και αμμεσωως μετα απο επαννεκινηση, για να βεβαιωθω οτι δεν ξεκινησα καποια εφαρμογη και δεν την θυμαμαι...

Μπορειτε να μου πειτε τι μπορει να συμβαινει; :(

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ακυρο παιδακια. Μου το βρηκε ενας φιλος.

εδω ειναι η λυση για το bug.

στο θέμα Σήμα στο G2 ανέφερα ένα πρόβλημα που έχω που στην αρχή νόμιζα ότι ήταν λόγω σήματος αλλά τελικά είναι το μικρόφωνο όπως μου είπαν καποιοι χρήστες από εδώ αλλά και το άτομο απο την εξυπηρέτηση της lg.

Έρχεται λοιπόν το κούριερ να παραλάβει το κινητό με ειδικό κουτί όπως μου είπαν από την lg. το κινητό όχι απλά κολυμπούσε μέσα αλλά σχεδόν σίγουρα θα πάθαινε ζημιά αν το άφηνα χωρίς τις γνωστές προστατευτικές φυσαλίδες.

Και η πλάκα είναι πως μου είπε χαρακτηριστικά ο τύπος στο τηλέφωνο , θα στείλουμε ειδική συσκευασία δεν χρειάζεται τίποτα άλλο!

Την Δευτέρα θα παραλάβουν άντε να δούμε...

p.s έκδοση 411,εύχομαι να μην βγει και σε άλλους αυτό το πρόβλημα έφαγα απίστευτη ξενέρα μισού μήνα κινητό.

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Androidoθαυμάστρια.

Να ρωτήσω και γω κάτι. Έχω παρατηρήσει ότι ενώ επιλέγω στον συγχρονισμό του Google λογαριασμού μου να συγχρονίζεται αυτόματα ο Chrome μετά από λίγες ώρες ξετικαρεται από μόνο του με αποτέλεσμα να μην συγχρονιζινται τα αγαπημένα. Είναι γενικό το περίβλημα το έχει παρατηρήσει και άλλος;

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Παιδιά θέλω να κάνω μια ερώτηση υπάρχει για το LG g2 κάτι αντίστοιχο με το screen mirroring που έχει το s4 γιατί θέλω να συνδέω με το home cinema που είναι Samsung

Δεν αργεί το γλιφιτζούρι...

http://www.gsmarena.com/android_50_lollipop_update_for_the_lg_g2_is_live_in_south_korea-news-10803.php

Παιδιά θέλω να κάνω μια ερώτηση υπάρχει για το LG g2 κάτι αντίστοιχο με το screen mirroring που έχει το s4 γιατί θέλω να συνδέω με το home cinema που είναι Samsung

Έχει ένα miracast που αν κατάλαβα καλά από το εικονίδιο, κάνει το ίδιο.

Edited by amyroukai

Αν δεν βγει root δεν βαζω lollipop, δυο μερες αντεξα χωρις root στην Η.

Εγω πηγα το δικο μου για αλλαγη οθονης επειδη ειχα την κιτρινιλλα αριστερα πολυ καιρο και μετα αρχισε να βγαινει και απο δεξια.

Με το που το εδειξα στην κοπελα μου ειπε οτι ειναι εντος εγγυησης η αλλαγη της οθονης, περιμενα 35-40 λεπτα και μου την αλλαξαν και μου εδωσαν εγγυηση για τη νεα οθονη αλλα 2 χρονια!!!

Edited by stamatis3133
images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Θέλω να πάρω το LG g2 αλλά διστάζω γιατί διαβάζω αυτό με τις κιτρινίλες στή οθόνη ισχύει για όλα ή για ορισμένες εκδόσεις εγώ θέλω τα 32gb

Θέλω να πάρω το LG g2 αλλά διστάζω γιατί διαβάζω αυτό με τις κιτρινίλες στή οθόνη ισχύει για όλα ή για ορισμένες εκδόσεις εγώ θέλω τα 32gb

Εγώ πήρα το 32άρι ελάχιστα μεταχειρισμένο σιερά 403 αν θυμάμαι καλά και δεν έχει κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής. Είναι θέμα τύχης,

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Εγώ πήρα το 32άρι ελάχιστα μεταχειρισμένο σιερά 403 αν θυμάμαι καλά και δεν έχει κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής. Είναι θέμα τύχης,

Το έχουμε επισημάνει το πρόβλημα...!!!! καίγονται κάποια pixel όταν το ζορίζουμε σε παιχνίδια, και ανεβάζει υπερβολική θερμοκρασία η συσκευή......!!!

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

:eek: θεμα τυχης?μην σου τυχει δηλαδη!! Το θεωρω τραγικο απλα!!

Edited by diecast

Αυτή η lg αντί να βγάλει καμιά οθόνη της προκοπής από θέμα αξιοπιστίας πληρώνει τα διάφορα site για να κατηγορούν την Samsung γιατί και με το LG gpad τα ίδια θέματα είχε η οθόνη + κάτι μπλε γραμμές που έβγαζε

Έχει υπολογίσει κανείς αν ο Chrome με συμπίεση δεδομένων έχει λιγότερη κατανάλωση σε σχέση με τον browser της LG;