Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οπως ειπα εδω και καιρο, στις τελευταιες παρτιδες δεν εχει ακουστει το παραμικρο για καθετες γραμμες. Η εκτιμηση μου ειναι οτι κατα 99,9% θα εισαι κομπλε.

Αφου λες οτι το κινητο σου αρεσει τοσο πολυ, δεν ειναι λογος αυτος να μην το παρεις. Πρεπει να εισαι ο γκαντεμης της χρονιας!

Δηλαδη οι τελευταιες παρτιδες δεν εχουν ιχνος απο γραμμες; και επειδη δεν γνωριζω πως θα καταλαβω εαν το g2 που θα αγορασω θα ειναι απο τις τελευταιες παρτιδες και οχι παλιο; στο κουτι αναφερει κατι που πρεπει να προσεξω;

Motorola Z8 , Motorola Razr Xt910 ,Lg G2 32gb

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δηλαδη οι τελευταιες παρτιδες δεν εχουν ιχνος απο γραμμες; και επειδη δεν γνωριζω πως θα καταλαβω εαν το g2 που θα αγορασω θα ειναι απο τις τελευταιες παρτιδες και οχι παλιο; στο κουτι αναφερει κατι που πρεπει να προσεξω;

κοιτας το serial number πανω στο κουτι .. τα τρια πρωτα ψηφια δηλωνουν ποτε κατασκευαστηκε ... πχ 409 , σεπτεμβρης του 14 , 410 οκτωβρης του 14 ... αυτες ειναι οι τελευταιες παρτιδες

και επειδη πας για 32gb, κοιτα να ειναι οπωσδηποτε ευρωπαϊκο για να εχεις εγγυηση ..

κι αυτο το λεει πανω στο κουτι , μην μπερδευτεις με το made in korea (σε ολα αυτο λεει) αλλα

πιο κατω λεει πχ 6FR δηλαδη γαλλικο

LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE

κοιτας το serial number πανω στο κουτι .. τα τρια πρωτα ψηφια δηλωνουν ποτε κατασκευαστηκε ... πχ 409 , σεπτεμβρης του 14 , 410 οκτωβρης του 14 ... αυτες ειναι οι τελευταιες παρτιδες

και επειδη πας για 32gb, κοιτα να ειναι οπωσδηποτε ευρωπαϊκο για να εχεις εγγυηση ..

κι αυτο το λεει πανω στο κουτι , μην μπερδευτεις με το made in korea (σε ολα αυτο λεει) αλλα

πιο κατω λεει πχ 6FR δηλαδη γαλλικο

Σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες φιλε μου!ελπιζω εαν τελικα καταληξω στο g2 να πανε ολα καλα!

Οποιος ψάχνεται για διαφορετικο θεμα του stock πληκτρολογίου αξίζει να δοκιμάσετε το LG Keyboard Stripe Metal απο το LG smartworld. (Εάν το έχει αναφέρει και άλλος πριν από μένα sorry για την επαναληψη)

Οπως ειπα εδω και καιρο, στις τελευταιες παρτιδες δεν εχει ακουστει το παραμικρο για καθετες γραμμες. Η εκτιμηση μου ειναι οτι κατα 99,9% θα εισαι κομπλε.

Αφου λες οτι το κινητο σου αρεσει τοσο πολυ, δεν ειναι λογος αυτος να μην το παρεις. Πρεπει να εισαι ο γκαντεμης της χρονιας!

409 εδώ και μια χαρά φαίνονται οι γραμμές. Μόνο στον ήλιο βέβαια, οπότε δεν ενοχλεί σχεδόν καθόλου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

409 εδώ και μια χαρά φαίνονται οι γραμμές. Μόνο στον ήλιο βέβαια, οπότε δεν ενοχλεί σχεδόν καθόλου.

Εννοω το φαινομενο που παρατηρηθηκε σε καποιους που φαινοταν πολυ εντονα οι γραμμες αυτες ακομα και με την οθονη ενεργη και χωρις πολυ ηλιο.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια σκεφτομαι για αγορα του g2 64gb αλλα οπως εψαχνα στο ιντερνετ διαβασα για ενα προβλημα με καθετες γραμμες στην οθονη της συσκευης ισχυει κατι τετοιο; ειναι το μονο που με προβληματιζει.

Ειμαι αναμεσα σε αυτο και στο samsung s4i9506 αλλα το g2 μου αρεσει πολυ περισσοτερο.

Δεν υπάρχει S4 στον χάρτη όσο υπάρχει το G2. Πραγματικά δεν μπορεί καν να τεθεί θέμα σύγκρισης. Σε όλα του. Τα είχα και τα 2. 1 χρόνο το S4 και 5 μήνες τώρα το G2

Google Pixel 6 Pro

Τωρα που το αναφερατε πηγα και το ειδα κατω απο δυνατο φως. Οντως φαινονται κατι καρεδακια, αν κολλησεις στην οθονη και τη δεις υπο μια γωνια κατα την οποια σου πεφτει και η αντανακλαση στα ματια... επι προσωπικου, non issue, αν δεν το ξερεις μαλλον δεν θα το δεις ποτε.

Καλησπέρα σε όλους μπορεί κάποιος να μου πει πως κάνουμε λογαριασμό στο lg smartworld!!!Γιατί δεν έχει να επιλέξω την ελλάδα.

Καλησπέρα σε όλους μπορεί κάποιος να μου πει πως κάνουμε λογαριασμό στο lg smartworld!!!Γιατί δεν έχει να επιλέξω την ελλάδα.

Βάλε United Kingdom και συνέχισε κανονικά.

Παιδιά εμένα που μου βγάζει το παρακάτω μπορώ να αλλάξω ROM και ποια official μου συστήσετε για 32GB;

[ATTACH]53385[/ATTACH]

Γι αυτό καμια βοήθεια;

Βάζεις όποια θες...!!! ανάλογα τι ui (περιβάλλον) θες. G2 η G3..???

Κοίτα ΕΔΩ

Edited by mariodj

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Παιδια μια ανακεφαλαιωση οι γραμμες αυτες φαινοντε μονο οταν η οθονη ειναι σβηστη;;και μονο υπο γωνια;;

η μπορει να τις δω και οταν ειναι αναμμενη; πχ φαινοντε στο μαυρο φοντο; η σε αλλα χρωμματα;

Tωρα αυτο ας πουμε ειναι φυσιολογικο; ετσι φαινετε σε ολους;

Παιδια μια ανακεφαλαιωση οι γραμμες αυτες φαινοντε μονο οταν η οθονη ειναι σβηστη;;και μονο υπο γωνια;;

η μπορει να τις δω και οταν ειναι αναμμενη; πχ φαινοντε στο μαυρο φοντο; η σε αλλα χρωμματα;

Tωρα αυτο ας πουμε ειναι φυσιολογικο; ετσι φαινετε σε ολους;

Σε όλους έτσι είναι....!!! δεν τρέχει τίποτα, είναι το πίσω μέρος της οθόνης με της κολλήσεις, αν την δεις στον ήλιο (κλειστή οθόνη) θα δεις περισσότερες λεπτομέρειες....!

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Μερικά σοβαρά πραγματάκια για LG και Procordia προς γνώση και συμμόρφωση.

Είχα παρόμοια αντιμετώπιση απο την lg και τη procordia, και την έχω αναλύσει σε αυτό το forum. Είχα αγοράσει από ελληνικό κατάστημα ελληνικό κινητό που ήταν ελλατωματικό και πέρα απο το οτι δεν έκαναν τίποτα ουσιαστικό να με βοηθήσουν στη procordia ήταν τουρίστες και κομπάρσοι. Ηθελα να παρω το g2 γιαυτό και παρακολουθώ το θέμα, αλλά η εμπειρία μου με αυτούς με οδηγεί πάλι προς τη samsung δυστηχώς

τι να πω παιδια.. εμενα ειναι παρτιδα 410 , δεν εχω παρατηρησει κανενα προβλημα , ουτε λαγκ , ουτε γραμμες , ουτε τριξιμο , φτου φτου ολα καλα :lol:

Καλησπερα σας.

Εδω και δεκα μερες συμβαινει το εξης παραξενο: το κινητο δεν μου αναγνωριζει το ακουστικο ή το αναγνωριζει μετα απο πολλες αποπειρες αλλα και τοτε κανει διακοπες. Αλλα πολλες φορες, ενω εχω βγαλει το ακουστικο απο την συσκευη, παραμενει το εικονιδιο του ακουστικου στην οθονη. Δοκιμασα μαλιστα να παρω ενα τηλ και δεν ακουγα απο την συσκευη ενω το τηλεφωνο μου καλουσε στο αλλο νουμερο ενω παραλληλα το εικονιδο παρεμενε στην οθονη.

Δυστυχως μου ειναι δυσκολο να δοκιμασω αλλο ακουστικο.

Εχετε καμια ιδεα?

Αντί για να πάρουν ολόκληρη την οθόνη με το frame για να φύγουν και τα σημάδια οι τζαμπατζηδες έβαλαν σκέτη την οθόνη...

Το φως που βγαινει από το πλάι εγώ το χω δει και σε ανταλλακτικό μαζί με το Frame... Αλλά μάλλον στην προκειμένη περίπτωση είναι καθαρά λάθος τοποθέτησης... Τα έκαναν σαλάτα με την κόλλα και βρίσκουν δικαιολογίες...

Η φτηνή δουλειά πληρώνεται ακριβά καμιά φορά.

150 εδωσα. Δηλαδή θα έπρεπε να βάλουν και frame και δεν το έκαναν; Πιστεύεις ότι πρέπει να το επιστρέψω;

Unrooted :mad:

Κατι παρομοιο μου ειχε τυχει κι εμενα παλιοτερα σε αλλο τηλεφωνο και εφταιγε το οτι το ειχα συνεχεια στην τσεπη του παντελονιου της δουλειας,

χωρις θηκη,και λογω της φυσης της δουλειας μαζευε αρκετη σκονη με αποτελεσμα πολλες φορες να μου κολλαει οπως εσενα..οταν το καθαρισα ομως και του εβαλα και θηκη ηταν μια χαρα..

τωρα οσον αφορα το G2 η αληθεια ειανι οτι κι εμενα την πρωτη φορα που εβαλα τα ακουστικα δεν τα αναγνωρισε ευκολα γιατι δυσκολευοταν να μπει ολο το βυσμα στην υποδοχη,αλλα μετα απο 2-3 φορες που το εβαλα εκεινη τη στιγμη χαλαρωσε καπως η υποδοχη και τωρα ειναι μια χαρα.

Δοκιμασε να το βαλεις-βγαλεις μερικες φορες ισως με απενεργοποιημενη συσκευη μην τυχον και σου μαγκωσει η οθονη αν ειναι αναμμενη.

Κατι παρομοιο μου ειχε τυχει κι εμενα παλιοτερα σε αλλο τηλεφωνο και εφταιγε το οτι το ειχα συνεχεια στην τσεπη του παντελονιου της δουλειας,

χωρις θηκη,και λογω της φυσης της δουλειας μαζευε αρκετη σκονη με αποτελεσμα πολλες φορες να μου κολλαει οπως εσενα..οταν το καθαρισα ομως και του εβαλα και θηκη ηταν μια χαρα..

τωρα οσον αφορα το G2 η αληθεια ειανι οτι κι εμενα την πρωτη φορα που εβαλα τα ακουστικα δεν τα αναγνωρισε ευκολα γιατι δυσκολευοταν να μπει ολο το βυσμα στην υποδοχη,αλλα μετα απο 2-3 φορες που το εβαλα εκεινη τη στιγμη χαλαρωσε καπως η υποδοχη και τωρα ειναι μια χαρα.

Δοκιμασε να το βαλεις-βγαλεις μερικες φορες ισως με απενεργοποιημενη συσκευη μην τυχον και σου μαγκωσει η οθονη αν ειναι αναμμενη.

Επειδή παίζει να έχει μαζέψει σκόνη η υποδοχή, πως θα το καθαρίσω?

Όσον αφορά το δεύτερο, το κινητό το έχω πάνω από ένα μήνα, οπότε δεν νομίζω να δυσκολεύεται να μπει το βύσμα.

Να προσθέσω ότι βρήκα και άλλο ακουστικό αλλά δεν το αναγνωρίζει παρά μόνο για κλάσματα δευτερολέπτου.

Αλλά μου κάνει εντύπωση και το άλλο που είπα αρχικά: έχω βγάλει το ακουστικό και το κινητό συμπεριφέρεται σαν να το έχω συνδεδεμένο, το εικονίδιο στην οθόνη και δεν έχω ήχο από το ηχείο της συσκευής. Τι είναι αυτό?

Πόσο κοστίζει η αλλαγή οθόνης στο g2 στο επίσημο σερβις;

140-150E στο επισημο σερβις...

σερβις στην λαρισα ; γιατι δεν το εστελνες στην προκορντια ρε γμτ ..

χαλια στο εκαναν ! αντε να βγαλεις ακρη τωρα ....

LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE

Όσον αφορά το δεύτερο, το κινητό το έχω πάνω από ένα μήνα, οπότε δεν νομίζω να δυσκολεύεται να μπει το βύσμα.

Να προσθέσω ότι βρήκα και άλλο ακουστικό αλλά δεν το αναγνωρίζει παρά μόνο για κλάσματα δευτερολέπτου.

Αλλά μου κάνει εντύπωση και το άλλο που είπα αρχικά: έχω βγάλει το ακουστικό και το κινητό συμπεριφέρεται σαν να το έχω συνδεδεμένο, το εικονίδιο στην οθόνη και δεν έχω ήχο από το ηχείο της συσκευής. Τι είναι αυτό?

Μαλλον λογω σκονης και βρωμιας νομιζει οτι το βισμα ειναι ακομα μεσα,

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ισως θα σου φανει λιγο κουφο αλλα αρχικα για να τραβηξω μεσα απο την υποδοχη την πιο πολλη σκονη που μπορουσα,ειχα χρησιμοποιησει το

στενο ακροφυσιο της ηλεκτρικης σκουπας με χαμηλη ενταση ρουφηγματος και μετα πηρα το πιο ψιλο κατσαβιδακι ωρολογοποιου με βαμβακι στην ακρη βρεγμενο με οινοπνευμα..οχι να σταζει ομως ε?και ολα αυτα με εντελως σβηστο κινητο..περιττο να σου πω ποση σκονη βγηκε πανω στο βαμβακι..το αφησα κανενα διλεπτο να στεγνωσει η οποια υγρασια ειχε μεινει απο το οινοπνευμα μεχρι να εξατμιστει και μετα που το ανοιξα επαιζαν τουμπανο τα ακουστικα..

τωρα οσον αφορα το θεμα σου,πολυ φοβαμαι οτι γινεται ιδιαιτερα πολυπλοκο απο τη στιγμη που δοκιμασες και αλλα ακουστικα..

το πιο πιθανο ειναι να υπαρχει καποια αστοχια υλικου στην υποδοχη του βυσματος και να σου προκαλει ολη αυτη τη δυσλειτουργια,οποτε αν δεις οτι επιμενει,ισως θα πρεπει να επικοινωνησεις με την LG..

φυσικα ισως και καποιος αλλος φιλος εδω μεσα να ξερει να σου δωσει μια λυση..ελπιζω να λυθει συντομα το θεμα χωρις δυσκολια..

αν εχεις οποιαδηποτε εξελιξη και θελεις,μας κανεις και μια ενημερωση για να ξερουμε κι εμεις αν τυχον συμβει και σε καποιον αλλο.