nixfix Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 (edited) Σήμερα παρέλαβα το g2 . ολα οκ μέχρι που δοκίμασα να μπω wifi ... βρήκε το δικό μου και άλλα 2 , το ένα απο αυτά ξεκλείδωτο. Στο δικό μου που έχει προστασία εισάγω τον κωδικό σωστά , βγάζει "ταυτοποίηση " - > συνδέθηκε ασφαλισμένο και μετά μου πετάει πάλι να βάλω τον κωδικό. Στο ανοιχτό που βρίσκει μπαίνει αλλα έχει αδύναμο σήμα γιατι ειναι μακριά (ουτε το άλλο μου κινητό δεν το φτάνει επίσης) . τι παίζει ρε παιδιά? δοκίμασα να βάλω στο router wpa2 only που έλεγε ένας σε ενα forum , να τα κάνω ολα restart και τίποτα , συνεχίζει το ίδιο. Δεν του έχω sim γιατι θέλει μικρή και το παλιό μου κινητό ειχε παλαιού τύπου αλλα δεν νομίζω να φταίει αυτό .. κανονικά θα έπρεπε να μπαίνει ... να το κάνω update? τι να κάνω? .. :( έχει 4.4.2 edit : άκυρο παιδιά , έκλεισα το wifi protection , συνδέθηκε και έκανα update απο το center . Τώρα δουλευει κανονικά!!!! <3 Edited November 25, 2014 by nixfix Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolman Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 (edited) Καλησπέρα παιδιά. Μπορεί να με βοηθήσει κανείς στο εξής; Θέλω να κάνω backup μέσω του Online Nandroid (Pro). Δεν μπορώ με τίποτα να μεταφέρω το backup στο PC μου, ώστε να το σβήσω από την μνήμη του τηλεφώνου. Καταρχάς δεν μπορώ να το αποθηκεύσω σε φάκελο που να "βλέπει" ο Explorer των Windows. Μετά από ψάξιμο, χρησιμοποίησα τον ES File Explorer στο Android και μετέφερα τον φάκελο του backup από εκεί που το είχε αποθηκεύσει το app, στον χώρο που "βλέπει" ο Explorer των Windows. Και πάλι όμως, ενώ είναι σίγουρα εκεί (και φαίνονται όλοι οι υπόλοιποι φάκελοι (DCIM, Music, Media κτλ), αυτός πάλι δεν φαίνεται. Συγγνώμη για την μπακαλίστικη περιγραφή, δεν το'χω το θέμα... Υπάρχει κάποιος απλός τρόπος που δεν τον βλέπω, ώστε να πάρω το backup τοπικά; Ευχαριστώ ΥΓ: Το Online Android Pro μου δίνει τη δυνατότητα να κάνω Upload στο Cloud, αλλά 3.5 GB θα ανέβουν του χρόνου... EDIT: Το "είδε" μόλις έκανα restart. Edited November 25, 2014 by tolman Παράθεση http://www.10-code.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgathana Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Παιδες καλησπερα, εστειλα το τηλεφωνο για αλλαγη οθονης, λογω κιτρινιλας, και σημερα το ελαβα! ολα καλα, κανενα ιχνος ανοιγματος. ΑΛΛΑ πριν το ενεργοποιησω παρατηρησα πανω στον αισθητηρα της καμερας, στην ακρη, ενα "ασπρακι" κατι σαν σκονη, οταν ανοιξα την καμερα μου φανηκε τελειως διαφορετικη η ποιοτητα και σαν να δυσκολευεται καποιες φορες να εστιασει, δν ξερω αν ευθυνεται η σκονη. Τι προτεινετε? Αξιζει να το ξαναστειλω ή να ανοιξω το καπακι και να αφαιρεσω την σκονη μηπως φταιει αυτη? Αν το κανω παιζει να χασω εγγυηση?? (δεν ξερω πως να ανεβασω φωτο για να σας δειξω το προβλημα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Παιδες καλησπερα, εστειλα το τηλεφωνο για αλλαγη οθονης, λογω κιτρινιλας, και σημερα το ελαβα! ολα καλα, κανενα ιχνος ανοιγματος. ΑΛΛΑ πριν το ενεργοποιησω παρατηρησα πανω στον αισθητηρα της καμερας, στην ακρη, ενα "ασπρακι" κατι σαν σκονη, οταν ανοιξα την καμερα μου φανηκε τελειως διαφορετικη η ποιοτητα και σαν να δυσκολευεται καποιες φορες να εστιασει, δν ξερω αν ευθυνεται η σκονη. Τι προτεινετε? Αξιζει να το ξαναστειλω ή να ανοιξω το καπακι και να αφαιρεσω την σκονη μηπως φταιει αυτη? Αν το κανω παιζει να χασω εγγυηση?? (δεν ξερω πως να ανεβασω φωτο για να σας δειξω το προβλημα) Κανονικά χάνεις την εγγύηση εάν το ανοίξεις, αν και με λίγη προσοχή δεν είναι πολύ δύσκολο. Παρότι η φωτογραφία σου δε βοηθάει πολύ, είναι σχεδόν σίγουρο ότι αυτό που μας δείχνεις επηρεάζει τις φωτογραφίες σου και την απόδοση της κάμερας. Εάν δε βαριέσαι, συνεννοήσου πάλι με το service αναφέροντας ευγενικά ότι μετά που το πήρες είναι έτσι. Εάν βιάζεσαι και πιάνουν λίγο τα χέρια σου κάνε το μόνος σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgathana Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Κανονικά χάνεις την εγγύηση εάν το ανοίξεις, αν και με λίγη προσοχή δεν είναι πολύ δύσκολο. Παρότι η φωτογραφία σου δε βοηθάει πολύ, είναι σχεδόν σίγουρο ότι αυτό που μας δείχνεις επηρεάζει τις φωτογραφίες σου και την απόδοση της κάμερας. Εάν δε βαριέσαι, συνεννοήσου πάλι με το service αναφέροντας ευγενικά ότι μετά που το πήρες είναι έτσι. Εάν βιάζεσαι και πιάνουν λίγο τα χέρια σου κάνε το μόνος σου. Σ' ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση! Τα χερια μου πιανουν αλλα δε θελω να χασω εγγυηση, αν ανοιξω το καπακι, απο που θα καταλαβουν οτι το ανοιξα? εχουν καμια ταινια? Το ρωταω επειδη ηδη μου το ανοιξαν για να αλλαξουν οθονη! Ευχαριστω ξανα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 αμα φαινονται ετσι οπως λες οχι...δηλ να το γυρισεις στο πλαι,λιγο διαγψνια οταν ειναι σβηστη η οθονη ετσι φαινονται!!!ειναι φυσιολογικο αυτο!!!!αλλα αμα ειναι εντονες πολυ να το πας πισω..στειλε μου ενα screenshot π.μ!!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Σ' ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση! Τα χερια μου πιανουν αλλα δε θελω να χασω εγγυηση, αν ανοιξω το καπακι, απο που θα καταλαβουν οτι το ανοιξα? εχουν καμια ταινια? Το ρωταω επειδη ηδη μου το ανοιξαν για να αλλαξουν οθονη! Ευχαριστω ξανα! Στην πράξη δεν υπάρχει τρόπος να το καταλάβουν, γι' αυτό είπα ότι "κανονικά" χάνεις την εγγύηση. Ο μόνος κίνδυνος είναι να το ζορίσεις και να σπάσει κάποιο κλιπ ή να το γρατζουνίσεις. Εάν κοιτάξεις μερικά βίντεο ανοίγματος, θα δεις ότι δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο. Επειδή το κοίταξα κι εγώ για επιβεβαίωση όμως, βλέπω ότι το τζαμάκι της κάμερας δεν αφαιρείται μαζί με το πίσω καπάκι, οπότε ίσως το service είναι προτιμότερη επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgathana Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Στην πράξη δεν υπάρχει τρόπος να το καταλάβουν, γι' αυτό είπα ότι "κανονικά" χάνεις την εγγύηση. Ο μόνος κίνδυνος είναι να το ζορίσεις και να σπάσει κάποιο κλιπ ή να το γρατζουνίσεις. Εάν κοιτάξεις μερικά βίντεο ανοίγματος, θα δεις ότι δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο. Επειδή το κοίταξα κι εγώ για επιβεβαίωση όμως, βλέπω ότι το τζαμάκι της κάμερας δεν αφαιρείται μαζί με το πίσω καπάκι, οπότε ίσως το service είναι προτιμότερη επιλογή. Σ ευχαριστω πολυ, εχω δει βιντεακια και εχω και εμπειρια στο "λυσιμο" κινητου και οντως πρεπει να βγαλεις ακομη ενα καπακι με 7 βιδες. Επικοινωνησα με LG και θα το ξαναστειλω για σιγουρια, αν και δεν τον ακουσα ζωηρο τον υπαλληλο για το θεμα της καμερας... Θα δουμε... Θα ενημερωσω! Παντως η αλλαγη της οθονης ηταν ποιοτικη χωρις κανενα σημαδι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Παιδες καλησπερα, εστειλα το τηλεφωνο για αλλαγη οθονης, λογω κιτρινιλας, και σημερα το ελαβα! ολα καλα, κανενα ιχνος ανοιγματος. ΑΛΛΑ πριν το ενεργοποιησω παρατηρησα πανω στον αισθητηρα της καμερας, στην ακρη, ενα "ασπρακι" κατι σαν σκονη, οταν ανοιξα την καμερα μου φανηκε τελειως διαφορετικη η ποιοτητα και σαν να δυσκολευεται καποιες φορες να εστιασει, δν ξερω αν ευθυνεται η σκονη. Τι προτεινετε? Αξιζει να το ξαναστειλω ή να ανοιξω το καπακι και να αφαιρεσω την σκονη μηπως φταιει αυτη? Αν το κανω παιζει να χασω εγγυηση?? (δεν ξερω πως να ανεβασω φωτο για να σας δειξω το προβλημα) Να αυτα φοβαμαι και ειμαι 3 μηνες με δυο κιτρινιλες. Φιλε σε ποσες μερες το ειχες πισω στα χερια σου; Παρατηρησες καμια διαφορα στην ποιοτητα της οθονης ή στο δεσιμο της με το σωμα της συσκευης; Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgathana Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 (edited) Να αυτα φοβαμαι και ειμαι 3 μηνες με δυο κιτρινιλες. Φιλε σε ποσες μερες το ειχες πισω στα χερια σου; Παρατηρησες καμια διαφορα στην ποιοτητα της οθονης ή στο δεσιμο της με το σωμα της συσκευης; Φιλε κι εγω αυτα φοβομουν αλλα ειπα να μην το κρατησω καιρο με την κιτρινιλα και μου παθει τπτ αλλο και μου το βγαλουν εκτος εγγυησης, ξενερωσα που θα μου το ανοιγαν αλλα τι να κανουμε... Η αλλαγη της οθονης ειναι πολυ καλη, η οθονη μεχρι στιγμης φαινεται ποιοτικη και την τεσταρα και με αφαρμογη με ολα τα χρωματα και δειχνει τζετ, εξωτερικα φαινεται αψεγάδιαστο. Το μονο θεμα που προεκυψε ειναι της καμερας και δεν ξερω κατα ποσο θα μπορεσω να τους πεισω πως οι φωτογραφιες που βγαζει τωρα δεν εχουν καμια σχεση με τις φωτογραφιες που εβγαζε πριν... Τεταρτη μεσημερι ηρθαν μου το πηραν και σημερα το πρωι το ειχα, ειμαι απο θεσσαλονικη! Αααα και κατι αλλο, το καλο με την αλλαγη οθονης ειναι οτι την αλλαζουν ολοκληρη μαζι με το πλαστικο σασί γυρω γυρω και οχι οπως δειχνουν καποια βιντεακια στο youtube που ξεκολλανε το τζαμι και το σασί μενει ιδιο και τα ξανακολλανε εκ νεου. Edited November 25, 2014 by pgathana Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantoniou Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Εμένα σήμερα αποφάσισε πως δεν θέλει να δεχτεί καμία κάρτα σιμ. Περιμένω SMS για να το δώσω σε κατάστημα ΕΛΤΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantoniou Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Το κινητό δεν συνδέεται τώρα ούτε στα 2 pc μου. Πως παίρνω backup??? Δεν είμαι root :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeVasil Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Νομιζω οτι αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το κινητο. Το αγορασα τον Μαιο και εχουν περασει 2 τζαμια απο πανω του. Ενα κινεζικο,και ενα Nilkin. Τωρα εχω ζελατινα απλη. Το θεμα μου ειναι οτι η πανω Αριστερη μερια της εχει γινει λιγο Bumpy..και ολο αυτο εξασθενει κατα μηκος της αριστερης πλευρας. Ισα που το καταλαβαινεις δλδ. Απο την δεξια πλευρα δεν εχω θεμα. Δεν ξερω αν καταλαβαινετε τι περιγραφω αλλα πιστευω οτι επειδη αφαιρουσα παντα τα τζαμια απο την αριστερη πλευρα..αυτα τραβουσανε και την οθονη προς τα εξω οποτε αρχισε να ξεκολλαει το πανελ ΟΛΟ? Εχει κανενας αλλο θεμα? Να το στειλω για εγγυηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toolis Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 (edited) Ρε παιδιά ,τι γινεται με το σήμα ? Μετά την 20h , η κατάσταση είναι τραγική. Είμαι με vodafone και ενώ είμαι με πέντε γραμμές σήμα , χάνω σχεδόν όλες τις κλήσεις και μου έρχονται μετά μηνύματα . Κάνω επανεκκίνηση και φτίαχνει , μετά από λίγη ώρα πάλι τα ίδια. Μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα? Edited November 25, 2014 by toolis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcrenas Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Ρε παιδιά ,τι γινεται με το σημα ? Μετά την 20h , η κατάσταση είναι τραγίκη. Είμαι με vodafone και ενώ είμαι με πέντε γραμμές σήμα , χάνω σχεδόν όλες τις κλήσεις και μου έρχονται μετά μηνύματα . Κάνω επανεκκίνηση και φτίαχνει , μετά από λίγη ώρα πάλι τα ίδια. Μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα? Και εγώ βοδαφον έχω και δεν ισχύει αυτό που γράφεις, μάλλον κάπου αλλού θα είναι το πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Ρε παιδιά ,τι γινεται με το σήμα ? Μετά την 20h , η κατάσταση είναι τραγική. Είμαι με vodafone και ενώ είμαι με πέντε γραμμές σήμα , χάνω σχεδόν όλες τις κλήσεις και μου έρχονται μετά μηνύματα . Κάνω επανεκκίνηση και φτίαχνει , μετά από λίγη ώρα πάλι τα ίδια. Μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα? ποιας παρτιδας κινητο εχεις? και εγω με voda ολα καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantoniou Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Εμένα με vodafone χάλια! Χάνω κλήσεις ακόμη και αν είμαι συνδεμένος στο full σήμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 (edited) Εμένα με vodafone χάλια! Χάνω κλήσεις ακόμη και αν είμαι συνδεμένος στο full σήμα καλα ειναι να λετε και ποια παρτιδα κινητου εχετε edit δε θελω να σας απογοητευσω αλλα κατα 95% ειναι προβλημα κινητου, το ειχα παθει με iphone ,ειχα αλλαξει 2-3 φορες sim και ενω ειχα σημα μια φορα την εβδομαδα κολλούσε, οταν καποιος με καλουσε ελεγε οτι ειναι κλειστο ,ετσι το εδωσα και βρηκα την υγεια μου, δεν εχασα ξανα κληση εδω και κανα δυο χρονια (στην ιδια περιοχη με 2-3 διαφορετικα τηλεφωνα). Τα συμπερασματα δικα σας Edited November 26, 2014 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 (edited) καλα ειναι να λετε και ποια παρτιδα κινητου εχετε edit δε θελω να σας απογοητευσω αλλα κατα 95% ειναι προβλημα κινητου, το ειχα παθει με iphone ,ειχα αλλαξει 2-3 φορες sim και ενω ειχα σημα μια φορα την εβδομαδα κολλούσε, οταν καποιος με καλουσε ελεγε οτι ειναι κλειστο ,ετσι το εδωσα και βρηκα την υγεια μου, δεν εχασα ξανα κληση εδω και κανα δυο χρονια Εγώ έχω 405 παρτίδα η Rom στην ''υπογραφή''..!!! και όντος χάνω και εγώ καμιά φορά κλίσεις όπου έρχεται μετά μήνυμα. Voda έχω..! Edited November 26, 2014 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 (edited) Και ποια Rom....!!! νομιζω φιλε μου ειναι καθαρα προβλημα hardware και οχι software , πιστευω οτι και να βαλει θα εχει θεμα Edited November 26, 2014 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantoniou Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 401 παρτίδα. Όταν γυρίσει απο το service θα φανεί αν έχει διαφορά. Σήμερα δεν δέχεται καμία κάρτα sim, και δεν μπορώ να το συνδέσω στο pc να κάνω backup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimsavv Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Νομιζω οτι αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το κινητο. Το αγορασα τον Μαιο και εχουν περασει 2 τζαμια απο πανω του. Ενα κινεζικο,και ενα Nilkin. Τωρα εχω ζελατινα απλη. Το θεμα μου ειναι οτι η πανω Αριστερη μερια της εχει γινει λιγο Bumpy..και ολο αυτο εξασθενει κατα μηκος της αριστερης πλευρας. Ισα που το καταλαβαινεις δλδ. Απο την δεξια πλευρα δεν εχω θεμα. Δεν ξερω αν καταλαβαινετε τι περιγραφω αλλα πιστευω οτι επειδη αφαιρουσα παντα τα τζαμια απο την αριστερη πλευρα..αυτα τραβουσανε και την οθονη προς τα εξω οποτε αρχισε να ξεκολλαει το πανελ ΟΛΟ? Εχει κανενας αλλο θεμα? Να το στειλω για εγγυηση? Κάτι παρόμοιο είχε και το δικό μου.Χωρίς να μου έχει πέσει κάτω κτλ..,αρχισε να ξεκολλάει η οθόνη από τα πλάγια,μόνο στις γωνίες ήταν οκ.Όσο περνούσε ο καιρός το έβλεπες σχεδόν με γυμνό μάτι.Οταν πήρα τηλέφωνο στην lg,με ρώτησαν αν το έβαλα κοντα σε καμιά πηγή θερμότητας.Αφου τους εξήγησα,ήρθε courier,το πήρε και σε 3 εργάσιμες το είχα(είμαι Κρήτη).Δεν ξέρω αν αλλαξαν ολη την οθόνη,στο χαρτι του servise γράφει αλλαγή touch.Φυσικά δεν πλήρωσα τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mihalisgggg Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Οχι φιλε. Σε ρωταω για back up για να παρεις το αρχειο apns-conf.xml που βρησκεται στο /system/etc και να το αντικαταστησεις με το "προβληματικο" καινουριο. Μην ξεχασεις να δωσεις τα σωστα permissions και μετα reboot. Αλλη λυση ειναι να κανεις restore απο καποιο παλιο back up. Υπαρχει τροπος να καταλαβεις ποιο back up ειναι ποιο ωστε να μη βαλεις το λαθος back up που φοβασαι. Ολα αυτα στα λεω για να αποφυγεις την επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και το στισημο απο την αρχη. Ειδικα αμα σου δουλεψει ο πρωτος τροπος τοτε μεσα σε 1 λεπτο θα εισαι κομπλε. Ta back up τα εχω στον υπολογιστη μόνο, γιατί στο κινητό είχα κανει ξανα παλια, χαρντ ρισετ. Οπότε δεν έχει αυτό το αρχειο που μου λες το back up στον υπολογιστη. Μπορώ να βρω αυτό το αρχείο με αλλο τροπο και να το αντικαταστησω στο κινητο μου να δοκιμασω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantoniou Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Έκανα backup στο κινητό και αντέγραψα τον φάκελο backup στον υπολογιστή. Όταν γυρίσει το κινητό από το service, πως θα το χρησιμοποιησω. ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toolis Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 καλα ειναι να λετε και ποια παρτιδα κινητου εχετε edit δε θελω να σας απογοητευσω αλλα κατα 95% ειναι προβλημα κινητου, το ειχα παθει με iphone ,ειχα αλλαξει 2-3 φορες sim και ενω ειχα σημα μια φορα την εβδομαδα κολλούσε, οταν καποιος με καλουσε ελεγε οτι ειναι κλειστο ,ετσι το εδωσα και βρηκα την υγεια μου, δεν εχασα ξανα κληση εδω και κανα δυο χρονια (στην ιδια περιοχη με 2-3 διαφορετικα τηλεφωνα). Τα συμπερασματα δικα σας ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ KOT491.D80220h. Απείραχτο με στοκ ρομ. Αν το έστελνα στην lg θα γινόταν κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts