Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Είμαι με cloudy G3 Kai dorimanx 8.0.1

Κλείσε και ξανάνοιξε το τηλέφωνο έφαγες sod και βάλε τον dorimanx 8.7 ειναι πιο σταθερός.

Δεν κλείνει, πως να το κλείσω;

Πατας για αρκετα δευτερολεπτα το power button, μεχρι να δειξει στιγμιαια το LG logo. Μετα απλα το ξανανοιγεις.

Δεν ανταποκρινεται δεν βγάζει τιποτα

Δηλαδη μετα απο (αρκετο) παρατεταμενο πατημα του power button δε σβηνει; Αν σβησει και ξανανοιξεις θα ειναι ενταξει!

Δεν ανταποκρινεται δεν βγάζει τιποτα

Πατα μαζί power button και το κάτω της έντασης μέχρι να εμφανιστεί το lg logo,μετά τα αφινεις στιγμιαία και τα ξαναπατας αμέσως θα σε βάλει σε μια άσπρη οθόνη πο θα γράφει hard reset εκεί πατάς συνεχόμενα το power button και θα σε πάει στην recovery απο εκεί reboot system.

Πατα μαζί power button και το κάτω της έντασης μέχρι να εμφανιστεί το lg logo,μετά τα αφινεις στιγμιαία και τα ξαναπατας αμέσως θα σε βάλει σε μια άσπρη οθόνη πο θα γράφει hard reset εκεί πατάς συνεχόμενα το power button και θα σε πάει στην recovery απο εκεί reboot system.

Αυτο για το κανει Βαγγελη σημαινει οτι κινητο του εκλεισε, αρα μπορει απλα να το ανοιξει.

Αυτο για το κανει Βαγγελη σημαινει οτι κινητο του εκλεισε, αρα μπορει απλα να το ανοιξει.

Κολαει καμία φορά μετά από sod ειδικά αν κάνεις ώρα να το πάρεις χαμπάρι και μόνο έτσι επανέρχεται.

το λυσαμε και αυτο με τα δεδομενα... τωρα μενει να δουμε αν εχουμε 4G

Αν εχεις Wind τοτε ξεχνα το 4G.

Aν εχεις αλλη εταιρια τοτε σιγουρεψου οτι η SIM σου δεν ειναι παμπαλαια και υποστηριζει 4G (99% υποστηριζει).

Μετα σιγουρεψου οτι εχεις ενεργοποιημενη την υπηρεσια 4G απο τον παροχο σου.

Στη συνεχεια μπες στις ρυθμισεις σου και επελεξε το 4G. Αν δεν εχεις την επιλογη αυτη τοτε βαλε ευρωπαϊκη ROM ή πηγαινε στον dialer και γραψε

*#*#4636#*#*

Phone information

Set network type και διαλεξε το LTE.

Αν παρολα αυτα δε βλεπεις να κλειδωνεις σε 4G τοτε ο χωρος που εισαι δεν εχει καλο σημα 4G και πιανεις 3G ή 2G ή τιποτα (αναλογα τι επελεξες).

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ δεν μπορούσα να περιμένω και φορτωσα την 20f (ιταλική) . Αυτή είναι επίσημη αλλά όχι από LG HELLAS ...Γιατί δεν μου έρχεται η 20g καθόλου ;

Το τηλέφωνο είναι στοκ εκτός από την ρομ που ανέφερα παραπάνω

Zτι κερνελ εχεις βαλει?γιατι με ρους dorimanx πολλοι εχουν sod.

Κλείσε και ξανάνοιξε το τηλέφωνο έφαγες sod και βάλε τον dorimanx 8.7 ειναι πιο σταθερός.

8.7 και 8.7.1 σταθερότατοι. Ούτε 1 SOD!

Google Pixel 9 Pro XL

καλησπέρα παιδιά,

έχω ένα lg g2 ελληνικής αντιπ. και πριν μια εβδομάδα ξαφνικά δημιούργησε πρόβλημα στην αφή.

Παρατηρήθηκε μετά το τελευταίο update,δεν ξέρω αν ευθύνεται αυτό. Αν πατήσω στην επιλογή προγραμματιστή

εμφάνιση αφών, τότε μερικές φορές σκαλώνει λες και ένα αόρατο δάχτυλο ακουμπά την οθόνη πιο πάνω απο τη μέση,

λογικά θα έχει συμβεί και σε άλλους, Το έστειλα στην lg αυτη με τη σειρά της στην procordia(lg service) και μου ανέφεραν

οτι υπαρχει ενα μικρο σπασιμο στο πλαστικο κατω μερος του κινητου και το κινητο επειδη η οθονη αλλαζει μαζι με την προσοψη

ειναι εκτος εγγύησης. Τι να κάνω?

Με την μαύρη οθόνη τι κάνουμε ρε παιδιά; Εχει κανείς ιδέα;

Mε την παρακατω εκδοση δεν μου παρουσιασε ξανα SoD...

Kernel-Dorimanx-V8.6.2-KK-[19-01]-[28-10]-LG-D802-PWR-CORE

δοκιμασε την

----- προσθήκη μηνύματος 114 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αυτο το κανουμε επισης και οταν εχουμε περασει λαθος kernel και μας βγαζει security error στο LG Logo οπου και κλεινει αυτοματα μετα απο λίγο.

καλησπέρα παιδιά,

έχω ένα lg g2 ελληνικής αντιπ. και πριν μια εβδομάδα ξαφνικά δημιούργησε πρόβλημα στην αφή.

Παρατηρήθηκε μετά το τελευταίο update,δεν ξέρω αν ευθύνεται αυτό. Αν πατήσω στην επιλογή προγραμματιστή

εμφάνιση αφών, τότε μερικές φορές σκαλώνει λες και ένα αόρατο δάχτυλο ακουμπά την οθόνη πιο πάνω απο τη μέση,

λογικά θα έχει συμβεί και σε άλλους, Το έστειλα στην lg αυτη με τη σειρά της στην procordia(lg service) και μου ανέφεραν

οτι υπαρχει ενα μικρο σπασιμο στο πλαστικο κατω μερος του κινητου και το κινητο επειδη η οθονη αλλαζει μαζι με την προσοψη

κατσε ρε φιλε , γιατι ειναι εκτος εγγυησης ;ευρωπαίκο δεν ειναι ;

εσυ το εσπασες ;;; σου επεσε ή κατι τετοιο ;

LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE

Πριν αναβαθμισω σε G ειχα D και το play store ειχε αναβαθμιστει στην τελευταια εκδοση. Τωρα με την G δεν αναβαθμιζεται. Εχει τυχει σε καποιον αλλο;
Το κραζεις;;;; το θαυμαζεις!!!!!

καλησπέρα παιδιά,

προβλημα lcd+digitizer οντως αυτο παει μαζι και ειναι και ακριβο!!!αλλα καλυπτεται απο εγγυηση κανονικοτατα

I Want To Believe

παιδια μια ερωτηση εσεις που ξερετε! φιλος μολις παρελαβε απο ebay σφραγγισμενο λευκο g2 32 gb,,,τα παραξεβα τωρα! το κουτι γραφει black ενω το τηλεφωνο ειναι ασπρο! τα 2 πρωτα νουμερα απο sirial number ειναι 711,,,,και πανω απο το χρωμα black γραφει china!

παιδια μια ερωτηση εσεις που ξερετε! φιλος μολις παρελαβε απο ebay σφραγγισμενο λευκο g2 32 gb,,,τα παραξεβα τωρα! το κουτι γραφει black ενω το τηλεφωνο ειναι ασπρο! τα 2 πρωτα νουμερα απο sirial number ειναι 711,,,,και πανω απο το χρωμα black γραφει china!

Για τσεκαρε με cpu z να δεις τα χαρακτηριστικα της συσκευης μηπως ειναι fake.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σημερα παρελαβα κι εγω απο σκρουτζομαγαζο το νεο μου LG G2 παρτιδα 409 και χωρα προελευσης 6DE

Εκοψα και την παλια καρτα SIM σε micro και δουλευει μια χαρα.φυσικα δεν εχω προλαβει να το σκαλισω,αλλα το χειροτερο μου ειναι οτι δεν δουλευει το dock station απο το παλιο μου Sony ericsson που εχω μεσα ολες τις επαφες,με αποτελεσμα να μην μπορω να τις περασω στο νεο τηλεφωνο.με βλεπω μια μια θα μου παρει 2 μερες γιατι ειναι παρα πολλες

Αυτο που πρεπει να παρω ειναι μια θηκη για να μην μου χτυπηθει

Σημερα παρελαβα κι εγω απο σκρουτζομαγαζο το νεο μου LG G2 παρτιδα 409 και χωρα προελευσης 6DE

Εκοψα και την παλια καρτα SIM σε micro και δουλευει μια χαρα.φυσικα δεν εχω προλαβει να το σκαλισω,αλλα το χειροτερο μου ειναι οτι δεν δουλευει το dock station απο το παλιο μου Sony ericsson που εχω μεσα ολες τις επαφες,με αποτελεσμα να μην μπορω να τις περασω στο νεο τηλεφωνο.με βλεπω μια μια θα μου παρει 2 μερες γιατι ειναι παρα πολλες

Με bluetooth δε μπορείς να μεταφέρεις τις επαφές? Φαντάζομαι το παλιό δεν είναι Android ώστε να τις έχεις συγχρονισμένες στο Gmail?

Καταρχας καλοριζικο φιλε.

Μπες στις επαφες του Sony Ericsson πατα το κουμπι του μενου και επελεξε εξαγωγη επαφων στην SD card. Θα σου δημιουργησει ενα αρχειο με καταληξη .vcf. Αντεγραψε το στο G2 και παλι μεσα απο τις επαφες κανε εισαγωγη τωρα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καταρχας καλοριζικο φιλε.

Μπες στις επαφες του Sony Ericsson πατα το κουμπι του μενου και επελεξε εξαγωγη επαφων στην SD card.

Για να γινει η εξαγωγη στην SD πρεπει να τ οκανω για καθε μια επαφη ξεχωριστα και οχι συνολικα.δεν γινεται συνολικα

καλησπέρα παιδιά,

----- προσθήκη μηνύματος 32 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

[/color]

κατσε ρε φιλε , γιατι ειναι εκτος εγγυησης ;ευρωπαίκο δεν ειναι ;

εσυ το εσπασες ;;; σου επεσε ή κατι τετοιο ;

το κινητό ειναι ελληνικής αντιπροσωπείας, ίσα που βλέπεις με το μάτι οτι έχει φθαρει το πλαστικο και μου ειπανε οτι δεν καλυπτεται.

καμια σχεση το χτυπιματακι με το κολλημα της οθονης. απελπιστικα

----- προσθήκη μηνύματος 70 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

προβλημα lcd+digitizer οντως αυτο παει μαζι και ειναι και ακριβο!!!αλλα καλυπτεται απο εγγυηση κανονικοτατα

το θεμα ειναι τι να τους πω για να μου το περασουν