Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια εχω μια απορια. Μπηκα μενου, ρυθμισεις, σχετικα με το τηλεφωνο, πληροφοριες λογισμικου και μετα πατησα 4-5 φορες στον αριθμο κατασκευης και μου εβγαλε μήνυμα ''εχετε ηδη εγγραφει ως προγραμματιστης''.... τι ειναι? αλλαζει κατι με αυτο? εκανα πατατα? δεν ξερω αν εχει σχεση αλλα δεν ειμαι root. Edited by lek88

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδια εχω μια απορια. Μπηκα μενου, ρυθμισεις, σχετικα με το τηλεφωνο, πληροφοριες λογισμικου και μετα πατησα 4-5 φορες στον αριθμο κατασκευης και μου εβγαλε μήνυμα ''εχετε ηδη εγγραφει ως προγραμματιστης''.... τι ειναι? αλλαζει κατι με αυτο? εκανα πατατα? δεν ξερω αν εχει σχεση αλλα δεν ειμαι root.

Ωχ το ριμαξες το τηλεφωνο:D:D:D:D

Εννοειται πλακα κανω φιλε μου!!

Τωρα, στις "Ρυθμισεις"- "Γενικες", λιγο πανω απ' την επιλογη "Σχετικα με το τηλεφωνο" εχεις ενα μενου που λεει "Επιλογες προγραμματιστη".

Αλλα αν δεν ξερεις..... καλυτερα μην πειραζεις κατι απο εκει.

Δεν πειραζει επισης καθολου αυτο που εκανες.

Οσοι "σκαλιζουμε" τα τηλεφωνα, ειναι απ' τα πρωτα πραγματα που κανουμε!

Η καμερα "διορθωνεται" καπως ετσι:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2548974

Βαζοντας Xcam και τα binaries.

Παλιοτερα φλασαραμε διαφορα mod's μεσω recovery που τη βελτιωναν πολυ!!

Πρέπει να ξηλώσουμε την μαμά camera...??? η μπορούν να δουλεύουν και η δυο..?

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

αμα κανουμε root τα χανουμε ολα απο το κινητο? πως μπορουμε να το κανουμε με πολυ απλα βηματα? μπορει να μου εξηγησει καποιος βημα βημα με πολυ απλα λογια? (το ξερω οτι εχει αναφερθει πολλες φορες το πως κανουμε ρουτ αλλα και παλι μου φαίνεται βουνό γιατι τα λετε πολυ..... προχωρημενα) :P εχω διαβασει τοσα πολλα εδω μεσα για το ρουτ που...... εχει γινει το κεφαλι μου καζανι!! δεν σκαμπαζω και πολυ απο αυτα ειναι η αληθεια....

σωστός ο Χρήστος :) σ/κ μην κανονίσεις κάτι, θα έχουμε να κάνουμε root το G2 μου:p:D μια και γνωρίζεις από ράβε-ξήλωνε

Παρακάτω έχω ένα πλήρη οδηγό με τα πάντα και την σωστή σειρά....!!!;)

Εδώ πως κάνουμε Root .

video.

Απο το play.google κάνεις εγκατάσταση το SuperSU όπου το τρέχεις για να είσαι Root.

Για να μπεις σε RECOVERY κατεβάζεις το D802T_AutoRec.apk το κανεις εγγατασταση σαν ενα απλό apk. για να μπεις σε σε RECOVERY κατάσταση, πατάς boton απενεργοποιηση και επανεκκίνηση, και σε ρωτά > εμείς μπαίνουμε σε Recovery mode.

Αφού κατεβάσεις & βάλεις σε ένα φάκελο την Rom & το Kernel που θέλεις το τοποθετείς στο κινητό και οταν μπεις σε RECOVERY επιλεγείς πρώτα wipe > Advanced Wipe> και τσεκάρεις >Dalvik Cache - system - Data- & Cache. Με τίποτα δεν κλικαρουμε το Internal Storage. Κατω με το βελακι κάνουμε Swipe to Wipe.

Αφού τελειώσει πατάμε Install και βρίσκουμε στην sd το φάκελο με την Rom & το Kernel που ειχαμε βαλει ...την κλικαρουμε και μετα Κατω με το βελάκι κάνουμε Swipe to Wipe. όταν ζητηθεί κάνουμε Rebbot και έτσι έχουμε περάσει την Rom...!!!

Αφού κάνουμε της ρυθμίσεις στο τηλ. για να περάσουμε Kernel κάνουμε τα ίδια όπως για την Rom μόνο που κάνουμε Wipe > Advanced Wipe κλικαρουμε μόνο Dalvik Cache & Cache και την περνάμε μετά όπως την Rom (Install κ.τ.λ.π.

Μια εξαιρετική συμβουλή από τον Vag74

Για να γυρίσουμε σε εντελώς stock μορφή κάνουμε παλι τη διαδικασία με το flash tool λογο της custom recovery και μεγάλη προσοχή όσοι έχετε stock rom με custom recovery ποτέ μα ποτέ δεν κάνουμε ΟΤΑ αναβάθμιση θα μπρικαρει σίγουρα το τηλέφωνο.

***Ελπίζει να βοήθησα, αλλά πίστεψε με, φαίνονται πολλά αλλά είναι λίγα στην πράξει...!!!

Η Rom & ο Kernel είναι προαιρετικά..!

Τρέχουμε ''σχεδόν'' όλοι απροβλημάτιστα...!!!

CloudyG3 2,0 & Kernel-Dorimanx-V8.0.5 (απο ΕΔΩ προσοχή θα κατεβάσεις τον Kernel-Dorimanx-V8.0.5 για LG G2 D802 KitKat)

Ωραιος ο Μαριος ;)

Τουλαχιστον καποια πραγματακια που εχουν γραφτει πολλες φορες να μην τα γραφουμε παλι απ' την αρχη :D

Οσο αφορα το ερωτημα για την καμερα...... για αυτα τα πραγματα, ξερεις, ειναι ειδικος ο @demon2411!!!

Δεν νομιζω να χρειαζεται να βγαλεις τη "μαμα" καμερα, σιγουρα δουλευουν ταυτοχρονα!

Απλα καποια στιγμη ειχε υποθει οτι μπορει να "επηρεαζει" η μια την αλλη, αλλα δεν ειμαι σιγουρος γι' αυτο!

Παλαιοτερα ο xdabbed εβγαζε mod's που τα φλασαραμε μονο με recovery. Υπαρχουν ακομη στο link που εδωσα πιο πανω. Ειναι εκει που γραφει " PREVIOUS VERSIONS".

Ηταν για stock rom's (αρχικα) και αργοτερα και για του cloudyfa.

Τα φλασαρεις με recovery και ενσωματωνονται στην υπάρχων καμερα!

Η καινουργια Xcam που εχει τωρα ειναι apk, και γινεται απλα εγκατασταση.

Τα binaries (αν εχω καταλαβει και 'γω καλα) ειναι στη ουσια πιο ενημερωμενοι driver's, αν εχεις σχετικα "παλια" rom!

καλώς. θα διαβάσω και αν είναι εύκολο το root, θα το κάνω. Αλλιώς stock μέχρι να το πουλήσω. :)

καλώς. θα διαβάσω και αν είναι εύκολο το root, θα το κάνω. Αλλιώς stock μέχρι να το πουλήσω. :)

Το root είναι εύκολο (μόνο με μια εφαρμογή) αλλά αφού δεν το έχεις με αυτά τι θα το κάνεις σκέτο;

Ωραιος ο Μαριος ;)

Τουλαχιστον καποια πραγματακια που εχουν γραφτει πολλες φορες να μην τα γραφουμε παλι απ' την αρχη :D

Οσο αφορα το ερωτημα για την καμερα...... για αυτα τα πραγματα, ξερεις, ειναι ειδικος ο @demon2411!!!

Δεν νομιζω να χρειαζεται να βγαλεις τη "μαμα" καμερα, σιγουρα δουλευουν ταυτοχρονα!

Απλα καποια στιγμη ειχε υποθει οτι μπορει να "επηρεαζει" η μια την αλλη, αλλα δεν ειμαι σιγουρος γι' αυτο!

Παλαιοτερα ο xdabbed εβγαζε mod's που τα φλασαραμε μονο με recovery. Υπαρχουν ακομη στο link που εδωσα πιο πανω. Ειναι εκει που γραφει " PREVIOUS VERSIONS".

Ηταν για stock rom's (αρχικα) και αργοτερα και για του cloudyfa.

Τα φλασαρεις με recovery και ενσωματωνονται στην υπάρχων καμερα!

Η καινουργια Xcam που εχει τωρα ειναι apk, και γινεται απλα εγκατασταση.

Τα binaries (αν εχω καταλαβει και 'γω καλα) ειναι στη ουσια πιο ενημερωμενοι driver's, αν εχεις σχετικα "παλια" rom!

Ευχαριστώ.....ρωτάω για την camera γιατί ανακάλυψα πως στην stock camera που έχω (γύρισα σε stock Rom France D80220D με LG Flash Tool) δεν έχει, περίεργος, το Slow motion....:wacko: Πως μπορώ να την ξανά περάσω την Stock μήπως, κατά την εγκατάσταση της Rom κάτι δεν πήγε σωστά...!!!

Edited by mariodj

Φιλε για σεν το ποι απλο χωρις να εχεις κανει root το κινητο ειναι να περασεις ενα απλο θεμα με την εμφανιση του g3 !!!

Θα εχεις ενα πολυ καλο αποτελεσμα που να μοιαζει αρκετα στο g3 !!! Ξερεις απο που να τα κατεβασεις η να ψαξω να σου πω??

Μιας και το επιασες... ψαχνω να βρω 2 θεματα για τον μανησιο LG luncher αλλα δεν εχω βρει κατι εως τωρα...

Το ενα ειναι αυτο του G3 που αναφερεις και το αλλο ειναι του Miui v6 (το v5 το εχω) ... εχει παρει τιποτα το ματι σου... οποιο link ευπροσδεκτο...

άκυρο να διαγραφεί. ..

Εγώ πέρασα την XCamLG_512_g2_advanced.apk και φλασαρα την xdabbeb_camera_binaries_v1.0.0g2.zip και έφτιαξαν τα πάντα στην stock camera ( που δεν είχα το SOW MOTION)μετά απεγκατεστησα την XCamLG_512 και κράτησα την stock που μετά απο δοκιμές είδα πως είναι καλύτερη της XCamLG_512_

Δοκίμασε τα παραπάνω και πες μου..!!;)

για να περασεις σε αρουταριστο κινητο,,το apk xcam lg ειναι υποχρεωτικες η xcam lg seting για να δουλεψει το προγραμματακι?? γιατι το κατεβασα,το ανοιξα και μου φαινετε ακριβως το ιδιο με την original καμερα!!και κατι ασχετο,υπαρχει κανενα ατομο απο θεσσαλονικη που να ξερει καλα να ρουταρει το κινητο?ευχαριστω

Μιας και το επιασες... ψαχνω να βρω 2 θεματα για τον μανησιο LG luncher αλλα δεν εχω βρει κατι εως τωρα...

Το ενα ειναι αυτο του G3 που αναφερεις και το αλλο ειναι του Miui v6 (το v5 το εχω) ... εχει παρει τιποτα το ματι σου... οποιο link ευπροσδεκτο...

Δες εδώ και άμα ψάξεις έχει και άλλα θεματα, κάνε απλά search

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2502593

Αν και με πρόλαβε ο thanos1989 δες και εδω μια ματιά... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2575385 και γενικά στο themes του g2 xda είχε πολλά...!!!

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

αμα κανουμε root τα χανουμε ολα απο το κινητο? πως μπορουμε να το κανουμε με πολυ απλα βηματα? μπορει να μου εξηγησει καποιος βημα βημα με πολυ απλα λογια? (το ξερω οτι εχει αναφερθει πολλες φορες το πως κανουμε ρουτ αλλα και παλι μου φαίνεται βουνό γιατι τα λετε πολυ..... προχωρημενα) :P εχω διαβασει τοσα πολλα εδω μεσα για το ρουτ που...... εχει γινει το κεφαλι μου καζανι!! δεν σκαμπαζω και πολυ απο αυτα ειναι η αληθεια....

Με Root ΔΕΝ χάνεις τίποτα...απλά ξεκλειδώνεις τη τηλ. και έχεις την δυνατότητα να περάσεις χρήσιμα προγράμματα στην συσκευή....!!!

Εδώ πως κάνουμε Root .

video.

Απο το play.google κάνεις εγκατάσταση το SuperSU όπου το τρέχεις για να είσαι Root.

----- προσθήκη μηνύματος 95 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

για να περασεις σε αρουταριστο κινητο,,το apk xcam lg ειναι υποχρεωτικες η xcam lg seting για να δουλεψει το προγραμματακι?? γιατι το κατεβασα,το ανοιξα και μου φαινετε ακριβως το ιδιο με την original καμερα!!και κατι ασχετο,υπαρχει κανενα ατομο απο θεσσαλονικη που να ξερει καλα να ρουταρει το κινητο?ευχαριστω

Εδώ πως κάνουμε Root .

video.

Edited by mariodj

Tα settings δεν ειναι υποχρεωτικα.

Πρεπει να περασεις τα binaries που δεινει ο xdabbeb και μετα το apk της xcam.

Αν δε περασουμε τα binaries τοτε η xcam θα αποδειδει οπως η stock camera.

Αν περασουμε τα binaries τοτε η stock camera θα αποδειδει οπως η xcam.

Δηλαδη τα binaries τα θελουμε γιατι εχουμε καλυτερη καμερα ειτε μπουμε στην stock ειτε στην xcam.

Τα links τα εχει δωσει παραπανω ο Μαριος.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστώ.....ρωτάω για την camera γιατί ανακάλυψα πως στην stock camera που έχω (γύρισα σε stock Rom France D80220D με LG Flash Tool) δεν έχει, περίεργος, το Slow motion....:wacko: Πως μπορώ να την ξανά περάσω την Stock μήπως, κατά την εγκατάσταση της Rom κάτι δεν πήγε σωστά...!!!

Εγώ πέρασα την XCamLG_512_g2_advanced.apk και φλασαρα την xdabbeb_camera_binaries_v1.0.0g2.zip και έφτιαξαν τα πάντα στην stock camera ( που δεν είχα το SOW MOTION)μετά απεγκατεστησα την XCamLG_512 και κράτησα την stock που μετά απο δοκιμές είδα πως είναι καλύτερη της XCamLG_512_

Δοκίμασε τα παραπάνω και πες μου..!!;)

Μάριε η στοκ κάμερα δεν έχει slow motion όπως και UHD αν δεν κάνω λάθος όπως και FHD στα 60 επίσης οπότε μην σου είναι περιέργο. Αυτά μόνο μέσω του mod του xdabbed που πέρασες.

Google Pixel 9 Pro XL

Καλημέρα

Ξαναανεβάζω το μηνυμά μου μήπως και γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να λυσω το παρακάτω πρόβλημα.

Καλημέρα

Το LG G2 16 GB του φίλου μου έχει περισσότερες δυνατότητες ρύθμισης απ’ ότι το δικό μου.

Συγκεκριμένα στο δικό μου έχω

Στο: Ρυθμίσεις κλειδώματος οθόνης

Κλειδωμα οθόνης

Εχω κλειδωμα οθόνης

Κινούμενη εικόνα καιρού

Φόντο

Στοιχεία κατόχου

Ενώ ο φίλος μου εχει επισης τα εξής παραπάνω:

Εφέ οθόνης

Συντομεύσεις.

Εχουμε και οι δυο

Εκδοση Android

4.4.2.

Εκδοση βασικής μορφής

Μ8974Α

Εκδοση Κernel

3.4.0

Αριθμός κατασκευής του φίλου μου

KOT49I.D80220C

Τοu δικού μου

ΚΟΤ49Ι.D80220g

Εκδοση λογισμικού του φίλου μου

D80220C-262-01

Εκδοση λογισμικού του δικού μου

D80220g-EUR-XX

Τι μπορώ να κάνω ώστε να έχω και εγώ τις ίδιες δυνατότητες στις ρυθμίσεις;

Ευχαριστώ πολύ

Δες εδώ και άμα ψάξεις έχει και άλλα θεματα, κάνε απλά search

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2502593

Αν και με πρόλαβε ο thanos1989 δες και εδω μια ματιά... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2575385 και γενικά στο themes του g2 xda είχε πολλά...!!!

Αδελφια μου... :p Σας ευχαριστώ πολύ ήδη τα εχω δει και κατεβασει αυτά οπως επίσης και αυτα δυστυχως όμως δεν μπορώ να βρω τα 2 συγκεκριμένα... αν τα δειτε καπου καποια στιγμή στειλτε ενα pm... εναλλακτικα δεν βλεπω να γλυτωνω το στήσιμο των windows (εχω Linux) και να κατσω να τα φτιαξω μονος μου με SDK και Theme creator...

και παλι ευχαριστώ.

Καλημέρα

Ξαναανεβάζω το μηνυμά μου μήπως και γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να λυσω το παρακάτω πρόβλημα.

Σου έχει ήδη απαντήσει κάποιος να αλλάξεις τον τύπο κλειδώματος και να επιλέξεις αυτόν που λέει "Σύρετε", τότε θα δεις κι εσύ τις επιλογές "Εφέ οθόνης" & "Συντομεύσεις"

LG D802 G2 - AOSP - Android N

ROM: Ressurection Remix 7.1.1

-Δημήτρης-

Να ρωτήσω κάτι με τις αυτόματες αναβάθμισης εφαρμογών τι παίζει; Τις έχω ενεργοποιημένη αλλά όταν ψάχνω χειροκίνητα μου βγάζει μερικές, Κανονικά δε θα έπρεπε να τις εμφανίζει αυτόματα; Μήπως τις εμφανίζει με κάποιο καθυστέρηση; Δε το γνωρίζω πως γίνεται στο android για αυτό ρωτάω.

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

στα μηνύματα, υποστηρίζει τονισμό των λέξεων? γιατί πήγα να στείλω ένα μήνυμα και δεν έβλεπα τόνους. εκτός και αν υπάρχει κάποια ρύθμιση που δεν την γνωρίζω.

Έχει προσέξει κανείς αν χάνει κλείσεις ενώ έχει σήμα το G2? Ενώ βρίσκομαι σε χώρο με συσκευή full σήμα μου έρχονται μυνήματα ότι είχα κλήσεις. Αυτό συμβαίνει και σε εξωτερικούς χώρους. Έχω ταράξει τον πάροχο αλλά εκείνοι λένε ότι φταίει η συσκευή. ...

Έχει προσέξει κανείς αν χάνει κλείσεις ενώ έχει σήμα το G2? Ενώ βρίσκομαι σε χώρο με συσκευή full σήμα μου έρχονται μυνήματα ότι είχα κλήσεις. Αυτό συμβαίνει και σε εξωτερικούς χώρους. Έχω ταράξει τον πάροχο αλλά εκείνοι λένε ότι φταίει η συσκευή. ...

Περιοχή;

Παροχος η wind;

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0