Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απο ebay: http://www.ebay.com/itm/320910923404?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Exω παρει 3 φορες απο τον συγκεκριμενο κ εχουν ερθει κ δουλευουν... 3-4 βδομαδες κανουν να ερθουν.

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλησπερα, παρατηρω σε καποιες σελιδες η σε καποια μερη σελιδων η αφη να μη πιανει καλα ρε παιδια, δηλαδη αλλου παταω αλλο παταει και πρεπει να το ζουμαρω οσο δε παει για να πατησω εκει που θελω. εχω καταληξει στο οτι δε φταιει η αφη του κινητου καθως αυτο που δε πατιεται οπουδηπτε και αν το σειρω στην οθονη δεξια αριστερα πανω κατω ε δε θα πατηθει! αυτα τα κανει με τον Dolphin που χρησιμοποιω στον chrome δεν ειχα παρατηρησει τιποτα κουλο.. εσεις ποιον browser εχετε; Edited by some1

Kαλησπερα στους φιλους...Επιασα πριν κατι μερες στα χερια μου το g2 και επαθα πλακα...Τρομερη οθονη,και μαλιστα σε νορμαλ για τις ιντσες της μεγεθος κινητου.

Θα ηθελα την γνωμη των φιλων που το εχουν,οποιος δεν βαριεται να μου πει 2 λογια για το κινητο γιατι ειμαι στο στο τσακ να το παρω.Πια τα καλα του,πια τα κακα του αν εχει.Διαβασα επισης καπου οτι εχει παραμετροποιημενο android,κατι τετοιο,το οποιο δεν πολυκαταλαβα.

Φίλε σε όλα του το κινητο είναι άριστο.. Τιμή δυνατότητες οθόνη τι να πεις, αν δεν σε χαλάει η 10 κάτι GB, που έχει ελεύθερα και το βίντεο που αργεί λίγο να εστιάσει αλλά και αυτά τα 2 που σου λέω σε καθημερινή χρήση δεν τα βλέπεις τσίμπα το με κλειστά τα μάτια...

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

καλησπερα, παρατηρω σε καποιες σελιδες η σε καποια μερη σελιδων η αφη να μη πιανει καλα ρε παιδια, δηλαδη αλλου παταω αλλο παταει και πρεπει να το ζουμαρω οσο δε παει για να πατησω εκει που θελω. εχω καταληξει στο οτι δε φταιει η αφη του κινητου καθως αυτο που δε πατιεται οπουδηπτε και αν το σειρω στην οθονη δεξια αριστερα πανω κατω ε δε θα πατηθει! αυτα τα κανει με τον Dolphin που χρησιμοποιω στον chrome δεν ειχα παρατηρησει τιποτα κουλο.. εσεις ποιον browser εχετε;

O Dolphin δε με βολεψε γενικα, ο chrome μου φενετε αργος, ο opera με εβγαζε κοληματα, μαρεσε ο miniboat κ o One (αυτα με το G.Nexus2).

εχω δοκιμασει μονο γνωστους chrome,dolphin,opera,mozilla. αυτους που αναφερεις αναφερεις δε τους ξερω.. θα τους κατεβασω και αυτους..

εχω δοκιμασει μονο γνωστους chrome,dolphin,opera,mozilla. αυτους που αναφερεις αναφερεις δε τους ξερω.. θα τους κατεβασω και αυτους..

Boat launcher! Πάτα πολύ καλός και γρήγορος

Edited by TAZ_DEV

HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+

Υποστηριζει OTG= φλασακια η κ εξ.card readers (για σκληρους δεν γνωριζω).

Aυτο σημαινει οτι μπορουμε να συνδεσουμε usb stick και να αναπαραξουμε αρχεια απο αυτο?

Ναι κανονικα..

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Aυτο σημαινει οτι μπορουμε να συνδεσουμε usb stick και να αναπαραξουμε αρχεια απο αυτο?

ακριβως ετσι

Εντυπωσιακο...Οποτε κατα καποιο τροπο "αναιρειται" η μη επεκτασιμη μνημη.

Κατι τελευταιο...Διαβασα για καποιο προβλημα σχετικα με το σημα.Καποιοι φιλοι αναφεραν οτι εχουν θεμα με το σημα,οτι την πρωτη φορα που εβαλαν τη Sim η οποτε ανοιγουν το κινητο θελει επανεκινηση για να πιασει σημα κλπ.

Ισχυει αυτο?Εχει συμβει σε πολλους?

Μου έχει δημιουργηθεί ένα θεματάκι με το handcent sms. Το έχω ρυθμίσει να με ειδοποιεί κανονικά με ήχο και δόνηση σε κάθε εισερχόμενο, έφτιαξα και το "απόρρητο" να μη φαίνεται η αρχή του μηνύματος στην αρχική οθόνη της πάνω μπάρας κάθε φορά που μου έρχεται μήνυμα, αλλά σε μία επαφή μου (μόνο μία), ενώ ανάβει η οθόνη όταν λαμβάνω μήνυμα απ' αυτήν, φαίνεται και το 1 πάνω στο εικονιδιάκι του widget, η ένδειξη δηλαδή ότι έχω ένα αδιάβαστο μήνυμα, δεν χτυπάει ο ήχος ούτε δονείται... Σε όλες τις υπόλοιπες λειτουργεί κανονικά. Τι μπορεί να φταίει;

Όποιος έχει την οποιαδήποτε ιδέα τι μπορεί να φταίει ή τι να δοκιμάσω να κάνω, θα με βοηθήσει πολύ. Την επαφή την έσβησα και την ξαναπέρασα, αλλά πάλι το ίδιο συμβαίνει.

Ναι κανονικα..

Εχει υποδοχη για usb πανω στο κινητο???

Η με καποιο ανταπτορακι?

Η μηπως απο την θυρα που βαζουμε τον φορτιστη?Αλλα αυτη ειναι μικρη...

Εχει υποδοχη για usb πανω στο κινητο???

Η με καποιο ανταπτορακι?

Η μηπως απο την θυρα που βαζουμε τον φορτιστη?Αλλα αυτη ειναι μικρη...

Είτε παίρνεις αντάπτορα otg είτε πας σε έτοιμη λύση όπως αυτή:

http://www.sandisk.com/products/usb/dualdrive/

Και στο κινγκστον ακόμα καλύτερα, λόγω τιμής! Αφου usb 2 ειναι και τα 2.

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.552794

Όποιος έχει την οποιαδήποτε ιδέα τι μπορεί να φταίει ή τι να δοκιμάσω να κάνω, θα με βοηθήσει πολύ. Την επαφή την έσβησα και την ξαναπέρασα, αλλά πάλι το ίδιο συμβαίνει.

Σου πρότεινα νωρίτερα να δοκιμάσεις διαγραφή δεδομένων στο handcent, μήπως το δοκίμασες?

το G2 μου ειναι ευρωπαικο 16αρι...δεν ξερω ποιας χωρας ειναι αλλα μαλλον γερμανικο γτ στο βοοταρισμα βγαζει το σημα της Τ-mobile!

εκανα κανονικα τις ρυθμησεις που θελει για να σνδεομαι με δεδομενα και η sim ειναιι 4G της κοσμοτε..

αλλα δυστηχως δεν εχω δει σημα 4G..μονο Η..

χρειαζεται να κανω καποιες αλλες ρυθμησεις?? μεσω της κοσμοτε μηπως?

Το διπλό πάτημα Για να κάνουμε zoom στις ιστοσελίδες Ήταν διαφορετικό στην jelly bean ρε παιδιά;;;Το zoom Που κάνει τώρα δεν με ικανοποιεί...Θέλω με διπλό πάτημα να κάνει zoom περισσότερο Για να μπορώ να διαβάζω πιο εύκολα....
Never give up

το G2 μου ειναι ευρωπαικο 16αρι...δεν ξερω ποιας χωρας ειναι αλλα μαλλον γερμανικο γτ στο βοοταρισμα βγαζει το σημα της Τ-mobile!

εκανα κανονικα τις ρυθμησεις που θελει για να σνδεομαι με δεδομενα και η sim ειναιι 4G της κοσμοτε..

αλλα δυστηχως δεν εχω δει σημα 4G..μονο Η..

χρειαζεται να κανω καποιες αλλες ρυθμησεις?? μεσω της κοσμοτε μηπως?

4g στο 1333, έχει αναφερθεί ξανά.

Το έγραψα και σε άλλο τοπικ αλλά δεν παίρνω απάντηση

Έχω ένα πρόβλημα ,δεν μπορώ να βρω την τοποθεσία μου μέσω wi-fi η 3G .και δεν υπάρχει επιλογή στο μενού ρυθμισεις-γενικές-τοποθεσία για να τα ενεργοποιήσω.

http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/841/19ul.png

cloudystock 2.0

Θοδωρης

Το έγραψα και σε άλλο τοπικ αλλά δεν παίρνω απάντηση

Έχω ένα πρόβλημα ,δεν μπορώ να βρω την τοποθεσία μου μέσω wi-fi η 3G .και δεν υπάρχει επιλογή στο μενού ρυθμισεις-γενικές-τοποθεσία για να τα ενεργοποιήσω.

http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/841/19ul.png

cloudystock 2.0

ανοιξε το διακοπτακι στο 1

I Want To Believe

ανοιξε το διακοπτακι στο 1

Άμα το ανοίξω ανοίγει και το gps εγώ θέλω να βρίσκω την τοποθεσία και με κλειστώ gps και να το ανοίγω όποτε θέλω απο το status

Θοδωρης

θα πατήσεις μετα εκεί που λέει λειτουργία και θα επιλέξεις εξοικονομηση ενεργειας

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

θα πατήσεις μετα εκεί που λέει λειτουργία και θα επιλέξεις εξοικονομηση ενεργειας

Ναι το βρήκα αυτό ,αλλά μετά αν θέλω να ενεργοποιήσω το gps θα πρέπει να πηγαίνω πάλι στο ίδιο μενού . Δεν θα μπορώ κατευθείαν από το status . Στην jelly bean δεν ήταν έτσι . Είχα πάντα διαθέσιμη την τοποθεσία μέσω wifi-3g και με ένα κουμπί άνοιγα και το gps .

Τώρα θέλει ολόκληρη διαδικασία από ότι κατάλαβα..... :mad:

Θοδωρης

Το διπλό πάτημα Για να κάνουμε zoom στις ιστοσελίδες Ήταν διαφορετικό στην jelly bean ρε παιδιά;;;Το zoom Που κάνει τώρα δεν με ικανοποιεί...Θέλω με διπλό πάτημα να κάνει zoom περισσότερο Για να μπορώ να διαβάζω πιο εύκολα....

Κάποιος ας με διαφωτίσει. ...

Never give up