shadownightmare Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 Καλησπερα παιδια και χρονια πολλα! Ειμαι κατοχος της συσκευης απο τον Δεκεμβριο και μεχρι πριν λιγες μερες που εγινε η αναβαθμιση σε 4.4.2 ηταν ολα τελεια. Απο τοτε τδεν μπορω καθολου να συνδεθω στο ιντερνετ απο δικτυα κινητης τηλεφωνιας. Καλεσα και την εξυπηρετηση της cosmote δεν καταλαβαν πιο ειναι το προβλημα. Το κινητο ειναι εκδοση t-mobile απο καιζερ. Λογικα η αναβαθμιση εγινε σε tmobile version ετσι? Μηπως φταιει αυτο? Δεν εχω επιλογη να συνδεεται μονο σε lte. Γενικα δεν συνδεεται καθολου και πουθενα. Ενω πριν την αναβαθμιση ολα ηταν ρολοι. Ανοιγω τωρα τα δεδομενα και δεν συμβαινει τιποτα... Αν χρειαζεται να εγκαταστησω καποια αλλη ρομ, μπορειτε να μου πειτε καποιον οδηγο γιατι δεν εχω ιδεα πως γινεται!! Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sober13 Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 Παιδια καλησπερα και χρονια πολλα! Δυστυχως σημετα ειχα μια ατυχια και μου επεσε κατω το κινητο..με τν πανω αριστερη γωνια..το καλο ειναι οτι η οθονη δεν εσπασε αλλα παρολα αυτα απο το χτυπημα εχει καει ενα μερος στο υψος της μπαρας ειδοποιησεων,το οποιο φαινεται σαν μαυρες γραμμες και μια μικρη μαυρη τρυπα..σαν καμμενο φανταστειτε..εχετε καμια ιδεα?υπαρχει περιπτβση να ισχυει η εγγυηση..δεν υπαρχει ουτε σημαδι πτωσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razorkop Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 Παίδες μόλις σήμερα παρατήρησα το εξής θέμα με το WiFi...εκεί που βλέπουμε όλα τα ασύρματα δίκτυα που μπορούμε να συνδεθούμε ενώ είμαι κανονικά συνδεδεμένος με το WiFi Πάνω δεξιά κάθε 7 δευτερόλεπτα περίπου μου βγάζει την λέξη Αναζήτηση και δίπλα το κυκλικό εικονίδιο του search με λίγα λόγια κάνει scan ενώ είμαι κανονικά συνδεδεμένος. ...Το κάνει σε κανέναν άλλο ρε παιδιά η είμαι ο μοναδικός ;;; Παράθεση Never give up Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 Παίδες μόλις σήμερα παρατήρησα το εξής θέμα με το WiFi...εκεί που βλέπουμε όλα τα ασύρματα δίκτυα που μπορούμε να συνδεθούμε ενώ είμαι κανονικά συνδεδεμένος με το WiFi Πάνω δεξιά κάθε 7 δευτερόλεπτα περίπου μου βγάζει την λέξη Αναζήτηση και δίπλα το κυκλικό εικονίδιο του search με λίγα λόγια κάνει scan ενώ είμαι κανονικά συνδεδεμένος. ...Το κάνει σε κανέναν άλλο ρε παιδιά η είμαι ο μοναδικός ;;; Και σε μενα το κανει. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razorkop Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 (edited) Και σε μενα το κανει. Ευχαριστώ tupac Για την γρήγορη απάντηση σου... Edited April 20, 2014 by razorkop Παράθεση Never give up Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 (edited) Καλησπερα παιδια και χρονια πολλα! Ειμαι κατοχος της συσκευης απο τον Δεκεμβριο και μεχρι πριν λιγες μερες που εγινε η αναβαθμιση σε 4.4.2 ηταν ολα τελεια. Απο τοτε τδεν μπορω καθολου να συνδεθω στο ιντερνετ απο δικτυα κινητης τηλεφωνιας. Καλεσα και την εξυπηρετηση της cosmote δεν καταλαβαν πιο ειναι το προβλημα. Το κινητο ειναι εκδοση t-mobile απο καιζερ. Λογικα η αναβαθμιση εγινε σε tmobile version ετσι? Μηπως φταιει αυτο? Δεν εχω επιλογη να συνδεεται μονο σε lte. Γενικα δεν συνδεεται καθολου και πουθενα. Ενω πριν την αναβαθμιση ολα ηταν ρολοι. Ανοιγω τωρα τα δεδομενα και δεν συμβαινει τιποτα... Αν χρειαζεται να εγκαταστησω καποια αλλη ρομ, μπορειτε να μου πειτε καποιον οδηγο γιατι δεν εχω ιδεα πως γινεται!! Ευχαριστω Καλημερα.Χρονια Πολλα και Χριστος Ανεστη.Απλα σου εχουν φυγει οι ρυθμισεις ιντερνετ μετα την αναβαθμιση πρεπει να τις δημιουργησεις εσυ για να εχεις παλι ιντερνετ με δεδομενα.Πηγαινε Ρυθμισεις-Tethering&Δικτυα-Δικτυα Κινητης Τηλεφωνιας-Ονοματα Σημειου Προσβασης εκει πατα το κουμπι επιλογες (κουμπι με 3παυλες) θα σου πει να δημιουργησεις Νεα APN πατα το και βαλε τις ρυθμισεις αυτες. Όνομα Cosmote Internet APN Internet Διακομιστής μεσολάβησης Δεν είναι ρυθμισμενο Θύρα Δεν είναι ρυθμισμενο Όνομα χρήστη Δεν είναι ρυθμισμενο Κωδικός πρόσβασης Δεν είναι ρυθμισμενο MMSC Δεν είναι ρυθμισμενο Διακομιστής μεσολάβησης MMS Δεν είναι ρυθμισμενο Θύρα ΜMS Δεν είναι ρυθμισμενο MCC 202 MNC 01 Τύπος ελέγχου ταυτότητας Κανένα Τύπος APN default Πρωτόκολλο APN iPv4 Πρωτόκολλο περιαγωγής APN iPv4 Edited April 21, 2014 by Rospy7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadownightmare Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Ρε παιδιά μετα την αναβάθμιση με γερμανικό T Mobile, δεν μου είχε περασμενο το APN. Οκ το πέρασα χειροκίνητα, έχω ίντερνετ αλλα επανω στην στάτους μπαρ δίπλα απο τις μπάρες σήματος ΔΕΝ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ τι δίκτυο έχω π.χ. G, H ή LTE. Κάποια βοήθεια παρακαλώ? πως το περναμε χειροκίνητα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 πως το περναμε χειροκίνητα?? Δες απο πανω σου γραφω αναλυτικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy_jump24 Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Χρόνια πολλα΄. Έκανα τα παρακάτω και μου δουλεψε. 1) πας εδω και πατας στο OSP, κατεβαζεις και εγκαθιστας στο λαπτοπ το OSP αρχειο. 2) πας στο κινητο: ρυθμισεις / Σύνδεση PC / On screen και το τσεκαρεις. 3) Συνδεεις usb στον υπολογιστη και μετά στο κινητό και διαλέγεις απο το κινητο σύνδεση με λογισμικό της LG.(περιμενεις να εγκατασταθουν οι drivers αυτοματα) 4) Τρέχεις το πρόγραμμα LG On screen απο τον υπολογιστη και εχεις το κινητό σου στην οθόνη. Δεν υπαρχει εμενα στην συνδεση PC το on screen. Παράθεση Καμένος μέχρι το μεδούλι! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadownightmare Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Δες απο πανω σου γραφω αναλυτικα Eυχαριστω φιλε και εφαγα τοση ωρα να ψαχνω για αλλαγη ρομ εκανα κιολλας γιατι δεν ειχα δει το ποστ σου αλλα παλι τα ιδια. τωρα εκανα αυτο που ειπες και δουλευει! ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Eυχαριστω φιλε και εφαγα τοση ωρα να ψαχνω για αλλαγη ρομ εκανα κιολλας γιατι δεν ειχα δει το ποστ σου αλλα παλι τα ιδια. τωρα εκανα αυτο που ειπες και δουλευει! ευχαριστω! Τιποτα σιγα.Το θεμα ειναι η αλλαγη ROM που ελπιζω να ειχες κρατηση καποιο backup γιατι τωρα θελει στησιμο το κινητο παλι απο την αρχη.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Δεν υπαρχει εμενα στην συνδεση PC το on screen. Δεν ξέρω κανονικά θα έπρεπε να σου το εχει στο μέσο περίπου εκεί που γράφει λογισμικό lg γράφει PC suite και από κάτω on screen phone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy_jump24 Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Δεν ξέρω κανονικά θα έπρεπε να σου το εχει στο μέσο περίπου εκεί που γράφει λογισμικό lg γράφει PC suite και από κάτω on screen phone. [ATTACH]44071[/ATTACH] Να έτσι είναι Παράθεση Καμένος μέχρι το μεδούλι! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Μήπως το έχεις απενεργοποιησει με titanium;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy_jump24 Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Μήπως το έχεις απενεργοποιησει με titanium;;; Σε εμενα λες; Παράθεση Καμένος μέχρι το μεδούλι! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TOM-F Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Ποιόν θεωρείτε καλύτερο launcher για το κινητό μας. Ρωτάω γιατί ο μαμά μερικές φορές lag άρει οταν γίνεται scroll από ένα screen στο άλλο. Βασικά μόνο εκεί έχω παρατηρήσει να lag άρει λίγο το κινητό πουθενά αλλού. Παράθεση http://eppforum.cretaforce.net/TOM-F/F43001.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Ποιόν θεωρείτε καλύτερο launcher για το κινητό μας. Ρωτάω γιατί ο μαμά μερικές φορές lag άρει οταν γίνεται scroll από ένα screen στο άλλο. Βασικά μόνο εκεί έχω παρατηρήσει να lag άρει λίγο το κινητό πουθενά αλλού. Ο NOVA είναι ελαφρύς και τρέχει νεράκι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 (edited) jimmy: Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν το εχεις. Tony: Δοκιμασα, το παγωσα με titanium αλλα παλι υπαρχει κανονικα οποτε δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν το εχει. Tom: Απο Launcher ειχα τον Nova στο optimus g αλλα μεχρι προσφατα και στο g2. Πλεον παιζω με τον Apex και ειναι εφαμιλλος ή μαλλον και καλυτερος απο τον Nova. Edited April 21, 2014 by miltos74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomass Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Να κανω μια ερωτηση ρε παιδια; οταν παω να μπω στο ιντερνετ απο την αρχικη με το εικονιδιο (internet explorer το κλασικο) μου βγαζει ενα εικονιδιο που λεει υψηλος κινδυνος και πατηστε για σαρωση αμα το πατησω μου λεει να γραψω τον αριθμο του κινητου εγω δεν το δινω εννοειται μην ειναι παγιδα ιου....εχω το αντιβιοτικο cm security κανω σαρωση και δεν μου βγαζει τπτ απο τον chrome μπαινω κανονικα αλλα απο τον explorer οταν μπαινω με βγαζει σε ξενα site κι οχι σε ενα ελληνικο που χω γραψει εγω π.χ. τι λετε να ναι αυτο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tym Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Χρόνια Πολλά! Πως γίνεται να διαγράψω κάποιες εφαρμογές της google πχ (play books, play music, κα) και γενικά stock εφαρμογές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Χρόνια Πολλά! Πως γίνεται να διαγράψω κάποιες εφαρμογές της google πχ (play books, play music, κα) και γενικά stock εφαρμογές; Root + Titanium Backup Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razorkop Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Να κανω μια ερωτηση ρε παιδια; οταν παω να μπω στο ιντερνετ απο την αρχικη με το εικονιδιο (internet explorer το κλασικο) μου βγαζει ενα εικονιδιο που λεει υψηλος κινδυνος και πατηστε για σαρωση αμα το πατησω μου λεει να γραψω τον αριθμο του κινητου εγω δεν το δινω εννοειται μην ειναι παγιδα ιου....εχω το αντιβιοτικο cm security κανω σαρωση και δεν μου βγαζει τπτ απο τον chrome μπαινω κανονικα αλλα απο τον explorer οταν μπαινω με βγαζει σε ξενα site κι οχι σε ενα ελληνικο που χω γραψει εγω π.χ. τι λετε να ναι αυτο?? Για δοκίμασε να κάνεις μια εκκαθάριση των δεδομένων του browser... Παράθεση Never give up Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy_jump24 Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 jimmy: Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν το εχεις. Tony: Δοκιμασα, το παγωσα με titanium αλλα παλι υπαρχει κανονικα οποτε δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν το εχει. Tom: Απο Launcher ειχα τον Nova στο optimus g αλλα μεχρι προσφατα και στο g2. Πλεον παιζω με τον Apex και ειναι εφαμιλλος ή μαλλον και καλυτερος απο τον Nova. Παιζει να μην υποστηριζεται για την χωρα που ειχε προελευση το κινητο μου; Παράθεση Καμένος μέχρι το μεδούλι! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Για που ηταν;; Αν και μου φαινεται κουλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy_jump24 Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Για που ηταν;; Αν και μου φαινεται κουλο... d802220a-SEA-xx Παράθεση Καμένος μέχρι το μεδούλι! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts