stefanos_ma Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Αλλο ενα δείγμα της μπαταρίας του Χρήση και wifi και 3g. Στρώνει σιγά σιγά :-) ;-) Παράθεση SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idemis Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 στο sense ειχε επιλογη αφου εχεις βρε ενα δικτυο και εισαι συνδεδεμενος, να μην ψαχνει για αλλα καθολου...κι ετσι δεν ετρωγε μπαταρια....τωρα βλεπω οτι καθε φορα αρχιζει και ψαχνε στο σηματακι του wifi πανω πανω διπλα απο την μπαταρια εχει και 2 βελακια που δειχνουν απνω κατω....... για τον browser τι να πω θα δικμασω και με αλλον (μαμα πχ) Παράθεση Diligentia, Vis, Celeritas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Αλλο ενα δείγμα της μπαταρίας του Χρήση και wifi και 3g. Στρώνει σιγά σιγά :-) ;-) Τι είπες τώρα...με πέρασες, πρέπει να αντεπιτεθώ :lol: Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idemis Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 πρεπει να ειναι θεμα character set των ελληνικων γιατι ο,τι σελιδα ειναι με ελληνικα εχει αυτο το θεμα....ανεξαρτητου browser, ενω στα αγγλικα δεν υπαρχει τετοιο φαινομενο...κατα τα αλλα το θεμα με το wifi και τα βελακια που δειχνει αλλα και το search παραμενει (hard reset να αρχισω να το σκεφτομαι?) Παράθεση Diligentia, Vis, Celeritas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Μηπως παιζει ρολο η γραμματοσειρα που χρησιμοποεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idemis Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 μολις αυτο κοιταζα...ειχα βαλει το μεγεθος σε small γιατι το medium μου φαινεται μεγαλο...και τελικα ηταν αυτο...ανεξαρτητως αν το ειχα στο smartgothic ή στο roboto.....τα εβαλα σε medium παλι...αλλα δεν εχω μυωπια να παρει!!!! Παράθεση Diligentia, Vis, Celeritas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Αλλο ενα δείγμα της μπαταρίας του Χρήση και wifi και 3g. Στρώνει σιγά σιγά :-) ;-) Ευκολα ξεπερνας τις 5.30 ωρες οθονης με αλλο ενα 4% που πιστευω πως σε παιρνει να "καψεις" Δεν στρωνει σιγα σιγα, κωλοτουμπες κανει θες να πεις :lol::lol: Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 πρεπει να ειναι θεμα character set των ελληνικων γιατι ο,τι σελιδα ειναι με ελληνικα εχει αυτο το θεμα....ανεξαρτητου browser, ενω στα αγγλικα δεν υπαρχει τετοιο φαινομενο...κατα τα αλλα το θεμα με το wifi και τα βελακια που δειχνει αλλα και το search παραμενει (hard reset να αρχισω να το σκεφτομαι?) που βλέπεις οτι κάνει search?τα βελάκια σημαίνουν κίνηση δεδομένων και όχι search Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_ma Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 (edited) Τι είπες τώρα...με πέρασες, πρέπει να αντεπιτεθώ :lol: Ναι ναι πρεπει να κανουμε κοντρες! :-P το έβαλα για φόρτιση στο 14%... Edit : καλά και από ώρα φόρτισης της μπαταρίας πάμε πολύ καλά! Σε λιγότερο από 2 ωρες φορτιζει Edited December 6, 2013 by stefanos_ma Παράθεση SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagos_m Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 ρε παιδια, ειναι δυνατον; κοιμαμαι χθες το βραδυ 2 παρα με 33% μπαταρια. ξυπναω σημερα το πρωι κατα τις 11 και κοιταω το κινητό και τι να δω;;; ηταν στο 34%. λεω μηπως δεν θυμαμαι καλα στο ποσο το αφησα και μπαινω στις πληροφοριες μπαταριας. και δεν ειναι μονο αυτό. κατα την διαρκεια της νυχτας εφτασε και 35%. εχει τυχει σε κανεναν αυτο το πραγμα; μου φαινεται πολυ περιεργο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 ρε παιδια, ειναι δυνατον; κοιμαμαι χθες το βραδυ 2 παρα με 33% μπαταρια. ξυπναω σημερα το πρωι κατα τις 11 και κοιταω το κινητό και τι να δω;;; ηταν στο 34%. λεω μηπως δεν θυμαμαι καλα στο ποσο το αφησα και μπαινω στις πληροφοριες μπαταριας. και δεν ειναι μονο αυτό. κατα την διαρκεια της νυχτας εφτασε και 35%. εχει τυχει σε κανεναν αυτο το πραγμα; μου φαινεται πολυ περιεργο.. Τελικά η μπαταρία του G2 δεν είναι μόνο ανθεκτική, φαίνεται ότι είναι και θαυματουργή :cool: Μάλλον πρέπει να έπεσες σε μικρή "τρύπα" του αλγορίθμου επίβλεψης και πρόβλεψης (αν δεν έχεις κατά λάθος κάποιον wireless charger κρυμένο στο συρτάρι σου) :lol: Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 kαι εγω το εχω παθει αυτο και παντα καπου σε εκεινο το ποσοστο γινεται (25%-35%) edit: το μελλον προμηνυεται λαμπρο. Την αρχη την εκανε η lg. Σε λιγο καιρο οταν δεν θα χρησιμοποιουμε το κινητο θα φορτιζει μονο του. :lol::lol: Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 kαι εγω το εχω παθει αυτο και παντα καπου σε εκεινο το ποσοστο γινεται (25%-35%) edit: το μελλον προμηνυεται λαμπρο. Την αρχη την εκανε η lg. Σε λιγο καιρο οταν δεν θα χρησιμοποιουμε το κινητο θα φορτιζει μονο του. :lol::lol: Δεν θέλει και πολύ για να γίνει κάτι τέτοιο. Αντί για απλό back (καπάκι ή unibody, το ίδιο κάνει), μπορούν άνετα να βάλουν εύκαμπτο solar panel. Ανετότατα φορτίζει οποιοδήποτε κινητό σήμερα, αν δεν έχει ανοιχτή οθόνη εκείνη τη στιγμή (κρίνω από τα solar power banks, άρα ήδη η τεχνολογία υπάρχει) Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
farenight Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Να ρωτήσω 2 πράγματα: 1) Πώς μπαίνουν τόνοι στα ελληνικά; 2) Πώς μπορώ να βάλω Τ9 να μου διορθώνει αυτόματα τα ορθογραφικά λάθη όπως στο iPhone; Είμαι με europe open, unrooted. Παράθεση Iphone 7 plus 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Να ρωτήσω 2 πράγματα: 1) Πώς μπαίνουν τόνοι στα ελληνικά; 2) Πώς μπορώ να βάλω Τ9 να μου διορθώνει αυτόματα τα ορθογραφικά λάθη όπως στο iPhone; Είμαι με europe open, unrooted. 1) Με διάφορους τρόπους (παρατεταμένο πάτημα του πλήκτρου και επιλογή του τονισμένου, με αναγνώριση γραφής, ή με κάποιο aftermarket πληκτρολόγιο που να έχει ξεχωριστά τον τόνο) 2) Θέλεις ελληνικό λεξικό για αυτό, stock δεν έχει, πρέπει να το προσθέσεις εσύ. Εκτός και αν εννοείς το προσωπικό λεξικό, ή απλά την αυτόματη στίξη/επιλογή λέξης όταν πατάς το space, που νομίζω είναι by default επιλεγμένα. Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_ma Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Να πω και ένα αρνητικό γιατί θα το ματιασουμε μόνοι μας το κινητό! :-P Σήμερα χρησιμοποιησα πρώτη φορά το Google maps και είναι επιεικώς απαράδεκτο!! Με έδειχνε 2 δρόμους αλλού από εκεί που ήμουν!! Να πω ότι δεν έχω φλασαρει ευρωπαϊκή rom το έχω με την Χονγκ Κονγκ όπως το πήρα.. Α και δεν έχω και επιλογή για 4G αν και ακόμα δεν έχω διαθέσιμο στον φορέα μου.. Παράθεση SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Eντάξει με το GPS ειναι γνωστό ότι εχει θέμα... πιστευω οτι ειναι θεμα software και στην επομενη εκδοση θεωρητικά θα λυθεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_ma Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Eντάξει με το GPS ειναι γνωστό ότι εχει θέμα... πιστευω οτι ειναι θεμα software και στην επομενη εκδοση θεωρητικά θα λυθεί... Αντε να δούμε!! Παράθεση SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Τα ακουστικά παρόλο που μπορούν να αποδώσουν ποιοτικά τον ήχο δεν κάθονται καλά στα δικά μου αυτιά. Σήμερα μόνο τα ευχαριστήθηκα που πήγα βόλτα περπάτημα καμιά ώρα και φόραγα σκουφάκι και έμεναν στην θέση τους...:ninja::happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apatris Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Το κινητο ειναι και αρκετα ανθεκτικο. Αντεξε βροχη και χαλαζι (ειχα αναγκη gps γιατι ειχα χαθει ) ενω τρεχοντας να προλαβω κατι και εχοντας ξεχασει τη τσεπη του μπουφαν ανοικτη ειχε τη πρωτη του πτωση(τρεχοντας επαναλαμβανω αρα και αρκετό συρσιμο και ταχυτητα). Η θηκη εσπασε λιγο κατω δεξια και οι ακρες-γωνιες του κινητου γδαρθισαν λιγο. Εχω εγγυηση που καλυπτει οποια βλάβη οποτε δεν ημουν και τοσο τρομαγμενος τι θα αντικρισω οταν το σήκωσα (ειχε βγει απο τη θηκη και η οθονη κοιταζε προς τα κατω). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Το κινητο ειναι και αρκετα ανθεκτικο. (ειχε βγει απο τη θηκη και η οθονη κοιταζε προς τα κατω). Πάλι καλά...Γιατί βάζετε θήκες που μπορούν και βγαίνουν κατά την πτώση ρε παιδιά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_ma Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Τα ακουστικά παρόλο που μπορούν να αποδώσουν ποιοτικά τον ήχο δεν κάθονται καλά στα δικά μου αυτιά. Σήμερα μόνο τα ευχαριστήθηκα που πήγα βόλτα περπάτημα καμιά ώρα και φόραγα σκουφάκι και έμεναν στην θέση τους...:ninja::happy: Και εμένα δύσκολα κάθονται στα αυτιά μου!!! Δοκίμασα τα μικρά μαξιλαράκια και κάτι γίνεται αλλά μάλλον μόνο με σκουφάκι θα μένουν στην θέση τους!! :-P Παράθεση SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Και εμένα δύσκολα κάθονται στα αυτιά μου!!! Δοκίμασα τα μικρά μαξιλαράκια και κάτι γίνεται αλλά μάλλον μόνο με σκουφάκι θα μένουν στην θέση τους!! :-P ουτε και στα δικα μου αυτια δεν κάθονται καλα μαλλον πρεπει να αλλαξουμε τα αυτια μας!!!:lol::lol: σημερα παιδες παρελαβα ατην την θήκη http://www.ebay.com/itm/Nillkin-Fruit-Series-Slim-PC-Flip-PU-Leather-Cover-Case-Skin-for-LG-G2-D802-/121194594697 πολυ ωραια η θηκη αλλα δύστυχος εμενα δεν με βόλεψε θελω περισσότερη προστασια!!και απο οτι καταλαβα και η γνήσια θηκη της lg ειναι το ιδιο!!!και μαλλον θα πάρω καμια θηκη σιλικόνης!!! αν το θελει κανεις ας μου στειλει πμ η και ανταλαγη με screen protector!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Εχει βαλει κανεις επανω του το iGO και αν ναι με ποια αναλυση στο sys Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy_jump24 Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 (edited) Ήρθα και εγώ απο αυτήν την πλευρά μια και παρέλαβα σήμερα!!! Έχω πάρα πάρα πολλά να μάθω και ελπίζω να με βοηθήσετε! Λοιπόν πως περνάω αυτό το ευρωπαικό που λέτε και τι είναι και που το βρίσκω;;....σορρυ παιδιά αλλά δεν είμαι σε θέση να κάτσω να διαβάσω τις διακόσιες τόσες σελίδες θα παρακολουθώ από εδώ και πέρα. Να ρωτήσω 2 πράγματα: 1) Πώς μπαίνουν τόνοι στα ελληνικά; 2) Πώς μπορώ να βάλω Τ9 να μου διορθώνει αυτόματα τα ορθογραφικά λάθη όπως στο iPhone; Είσαι ωραίος....έψαχνα και εγώ για τόνο Edited December 6, 2013 by jimmy_jump24 Παράθεση Καμένος μέχρι το μεδούλι! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts