Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρωτείστε την αντιπροσωπία αν τα branded άλλης χώρας έστω Ευρωπαϊκής έχουν εγγύηση στην Ελλάδα.

Δεν νομίζω πως θα πάρετε θετική απάντηση.

Εκτός αυτού είναι περίεργο το που βρίσκουν τα μαγαζιά branded συσκευές και μάλιστα σε πρόσφατες κυκλοφορίες όπως είναι το G2.

Κάτι δεν κολλάει αν συνυπολογίσουμε τις συσκευασίες και τα αυτοκόλλητα που λείπουν.

Γενικά το θέμα μεταχειρισμένο στο G2 είναι μπέρδεμα με τα Ασιατικά από ebay και τα branded.

Νομίζω ότι δικαίως τα προερχόμενα απο Expansys θα πιάνουν περισσότερα από τις κατηγορίες που προανέφερα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Στο δικό μου έχω περάσει custom Ron αλλά η αρχική του ήταν γερμανική της Vodafone. Στο cpu z τώρα κανονικά το θα πρέπει να γράφει; Open ή Vodafone;

ναι ενταξει αλλα μου την δινει που στο καταστημα επεμεναν οτι δεν ειναι branded .και οταν μου ειρθε το τηλεφωνο ουτε ταινιες ασφαλειας ειχε ουτε ζελατινα περιτιλιγμα οταν το ανοιξα μπροστα στον κουριερ και πατησαμε και ενα καυγα μαζι του οταν του ειπα οτι δεν παραλαμβανω

Aπο τη στιγμη που δεν ειχε ταινια ασφαλειας και ζελατινα δεν επρεπε να το παραλαβεις.

Οσες φορες εχω παρει απο skroutz , αγορασα απο καπου που εχει και δυσικο μαγαζι και εχω παει εκει επιτοπου και το εχω αγορασει, αφου εκει μπορω να δω συσκευασια κλπ

Diligentia, Vis, Celeritas

Ταινία ασφαλείας ναι αλλά ζελατίνα αν έχετε δει να σας βάζει σε υποψίες οι εταιρίες Δεν βάζουν ζελατίνα στις συσκευασίες
Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Οκ ευχαριστω πολύ!

Λοιπόν πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές γενικά!Οθοναρα κοίταω και το nexus 4 τώρα και νομιζω μέρα με τη νύχτα είναι... Έβαλα την θήκη της nillkin και το screen protector της και οι εντυπώσεις μου είναι : θήκη πάρα πολύ κομψή κουμπώνει καλά στο κινητό όμως το grip της γλιστράει αρκετά... Το ν screen protector αρκετά καλό!

Ήρθε το screen protector της Glass-M και είπα να το περάσω σήμερα. Αρκετά καλό με μόνο μείον ότι αφήνει το bezel της οθόνης ακάλυπτο. Κατά τα άλλα, πολύ καλό!

https://www.dropbox.com/s/l929ugtmq1oq3nf/Photo%2021-11-13%2019%2019%2040.jpg

https://www.dropbox.com/s/q42awophu6xm2y6/Photo%2030-11-13%2011%2032%2046.jpg

https://www.dropbox.com/s/z5b0140wiytkiix/Photo%2030-11-13%2011%2033%2037.jpg

He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past.

ναι εχεις δικαιο τουλαχιστον ταινια ασφαλειας επρεπε να ειχε και η απαντηση στο καταστημα που μιλισαμε ηταν αερολογιες και βλακειες απαντησεις.σε οποιον θελει μπορω να στειλω σε πμ το ονομα του μαγαζιου για να μην την πατησουν και αλλοι.και μου αρεσει που εχει και πολες θετικες αξιολογισεις εκει την πατησα και εγω.του εκανα βεβαια αρνητικη αξιολογιση αλλα οπως ειπες δεν επρεπε να παραλαβω αλλα γιναμε ρομπα απο τον καυγα που πατησαμε με τον κουριερ επειδη το παρελαβα στον χωρο της δουλειας. και σε οποιον θελει την γνησια θηκη της lg επειδη εμενα δεν με βολεψε καθολου χθες την πηρα απο πλαισιο την πουλαω φτανει αυτος που την θελει να ειναι απο θεσσαλονικη για την παρει κατευθειαν Edited by mpacardi
salonika city :thanks:

Στο κουτι.Καπου λογικα θα γραφει GR6 ή 6GR αφου ειναι απο πλαισιο.Ρομ θα φοραει την EUR.

Αυτα γραφει το δικο μου που ειναι για Ελλαδα.

Επισης τα αυτοκολλητα στο κουτι παλι ειναι γραμμενα στα Ελληνικα.

Edited by panosfx

Κ εμενα ελληνικα εγγραφε το κουτι...οποτε εμεις δεν παιρνουμε αναβαθμιση τωρα με τιποτα ετσι? Αν ηταν Κορεατικο θα ηταν στα Αγγλικα?

Ακομα εμεις τιποτα.Το Κορεατικο δεν εχω ιδεα τι γραφει,λογικα Κορεατικα :lol:

Δες κανα unboxing βιντεο στο Youtube στα Κορεατικα.

χαχα οκ...νομιζα ότι απλα αλλαζε η χωρα κατασκευης....να ρτησω και 2 τελευταια....

1ο . Εχω πατησει στην καμερα όταν ανοιγω τις φωτο να ανοιγουν με το ''φωτογραφιες'' (αυτό της google) πως μπορω να το απενεργοποιησω και να ανοιγουν κανοινικα..το ψαχνω παντου...

2ο. Πως μπορω να εχω flashplayer?

Ευχαριστω!

Καλησπέρα παιδιά.

Ενδιαφέρομαι και εγώ να αποκτήσω το G2.

Διάβασα όμως σε κάποια site για κάποια προβληματάκια που εμφανίζει η συσκευή σχετικά με το GPS.

Εγώ στο παλιό μου τηλ χρησιμοποιώ το Sygic και γενικά είμαι ικανοποιημένος,

έχει κανείς δοκιμάσει το Sygic ή κάποια αντίστοιχη εφαρμογή ?

Σας έχει παρουσιάσει γενικά πρόβλημα το GPS της συσκευής?

Πόσο γρήγορα εντοπίζει την θέση?

Εχει ακρίβεια στον εντοπισμό της θέσης?

Ευχαριστώ πολύ.

Καλησπέρα παιδιά.

Ενδιαφέρομαι και εγώ να αποκτήσω το G2.

Διάβασα όμως σε κάποια site για κάποια προβληματάκια που εμφανίζει η συσκευή σχετικά με το GPS.

Εγώ στο παλιό μου τηλ χρησιμοποιώ το Sygic και γενικά είμαι ικανοποιημένος,

έχει κανείς δοκιμάσει το Sygic ή κάποια αντίστοιχη εφαρμογή ?

Σας έχει παρουσιάσει γενικά πρόβλημα το GPS της συσκευής?

Πόσο γρήγορα εντοπίζει την θέση?

Εχει ακρίβεια στον εντοπισμό της θέσης?

Ευχαριστώ πολύ.

Καλημέρα. Το sygic χρησιμοποιώ κι εγώ. Ενημερώνω λοιπόν ότι με αυτό το πρόγραμμα κλειδώνει άμεσα την θέση σου (στίγμα) και την διατηρεί με πολύ μεγάλη ακρίβεια, λόγω των διορθώσεων που κάνει το πρόγραμμα και σε τοποθετεί μονίμως πάνω στον δρόμο του αποθηκεμένου χάρτη.

Το πρόβλημα εντοπίζεται όταν χρησιμοποιώ την συσκευή με πρόγραμμα για το τρέξιμο, όπου δεν πατάει πάνω σε χάρτη αποθηκεμένο , αλλά καταγράφει την διαδρομή που τρέχω με βάση τις συντεταγμένες, και κατόπιν κάνει εφαρμογή των συντεταγμένων πάνω στον google map. Εκεί λοιπόν φαίνεται η αδυναμία του GPS της συσκευής, καθώς πολύ συχνά κατά την διάρκεια της διαδρομής μου, τα δεδομένα (συντεταγμένες) που καταγράφει είναι λάθος και με δείχνει να πετάω πάνω από πλατείες ή να διασχίζω ποτάμι, όχι από την γέφυρα αλλά 5-6 μέτρα παράλληλα από αυτήν.

Την ίδια εμπειρία χρήσης είχε και άλλος φίλος του forum που επίσης ασχολείται με τρέξιμο εκτός γηπέδου.

Δεν υπογράφω ρε!!! ;)

To GPS είναι το μόνο σοβαρό - της συσκευής. Είναι απλά κακό! Ένα παλιό HTC 4ετίας που έχω παρατημένο, έχει καλύτερο GPS από το G2.
He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past.

Παιδιά η μπαταρία του είναι καταπληκτική. Πιστεύω με την 4.4 θα απογειωθεί!

Ρε φιλε πως κατάφερες τέτοια στατιστικά;

3g wifi sync ανοιχτά;

Καλημέρα. Το sygic χρησιμοποιώ κι εγώ. Ενημερώνω λοιπόν ότι με αυτό το πρόγραμμα κλειδώνει άμεσα την θέση σου (στίγμα) και την διατηρεί με πολύ μεγάλη ακρίβεια, λόγω των διορθώσεων που κάνει το πρόγραμμα και σε τοποθετεί μονίμως πάνω στον δρόμο του αποθηκεμένου χάρτη.

Το πρόβλημα εντοπίζεται όταν χρησιμοποιώ την συσκευή με πρόγραμμα για το τρέξιμο, όπου δεν πατάει πάνω σε χάρτη αποθηκεμένο , αλλά καταγράφει την διαδρομή που τρέχω με βάση τις συντεταγμένες, και κατόπιν κάνει εφαρμογή των συντεταγμένων πάνω στον google map. Εκεί λοιπόν φαίνεται η αδυναμία του GPS της συσκευής, καθώς πολύ συχνά κατά την διάρκεια της διαδρομής μου, τα δεδομένα (συντεταγμένες) που καταγράφει είναι λάθος και με δείχνει να πετάω πάνω από πλατείες ή να διασχίζω ποτάμι, όχι από την γέφυρα αλλά 5-6 μέτρα παράλληλα από αυτήν.

Την ίδια εμπειρία χρήσης είχε και άλλος φίλος του forum που επίσης ασχολείται με τρέξιμο εκτός γηπέδου.

Ευχαριστω πολυ φιλε μου

Ρε φιλε πως κατάφερες τέτοια στατιστικά;

3g wifi sync ανοιχτά;

3g καμία ώρα, wifi σχεδόν τις μισές ώρες γιατί οι 16 ήταν ύπνος με κατανάλωση 3%, sync κλειστό και σήμα απλό gsm εκτός την μια ώρα που ήμουν με data.

να και τα δικά μου στατιστικά πριν το βάλω για φόρτιση... το καλύτερο που πέτυχα μέχρι στιγμής
technoholic maniac reviewer

Lol!

Αρχιζω να πιστευω οτι η συσκευη μου κανει παπαδες...

Σε λιγο ερχεται δυνατο screenshot για τους αριθμολαγνους!!!

dsg ftw! :cool:

@Jordan@

Hackfree ποσο καιρο το εχεις? Με τη χρηση εγιναν αυτα τα στατιστικα γιατι τα βλεπω χαμηλα.

Επαιζες κανα παιχνιδακι? Gps?

dsg ftw! :cool:

@Jordan@

να και τα δικά μου στατιστικά πριν το βάλω για φόρτιση... το καλύτερο που πέτυχα μέχρι στιγμής

Δοκιμασε boat browser και θα δεις διαφορα.Εχω ασχοληθει πολυ και με αρεκτους browsers επειδη κυριως για browsing χρησιμοποιω το κινητο και μεχρι τωρα ο boat ειναι ο καλυτερος με διαφορα καθως ειναι ταχυτατος και δεν κρασαρει.btw ποσες φορες εχεις φορτισει τη συσκευη?Με Wi-Fi κυριως ή με 3g/4g ηταν η χρηση που του εκανες ? Εμενα μου εχει βγαλει 2 φορες που το τεσταρα 6 ωρες και 10 λεπτα και 6.30 ωρες οθονης αντιστοιχα με 1 ωρα 3g ,αλλο τοσο μουσικη(poweramp-youtube) και τις υπολοιπες 4+ browsing μεσω wi-fi.

Edited by GeorgeLS

Phone : Lenovo Vibe P1 M Stock

Tabs : MLS iQTab Atlas 7''

Δοκίμασα το ndrive είναι πιο γρήγορο καΙ πιο άμεσο από οποιοδήποτε κινητό που είχα με το που το άνοιξα με βρήκε αμέσως...και χωρίς ανοιχτό 3g