Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είσαι σίγουρος ότι βάλανε την δική μας έκδοση?

Αλλά και έτσι να έγινε μπορεί η Samsung να έχει δώσει σε όλα τα επίσημα service να βαζουν το firmware που τους έχουν δώσει σε οποιοδήποτε Ευρωπαϊκό τηλέφωνο.

Οπότε μιλάμε για διαφορετική πολιτική εταιρειών. Θέλω να πω ότι πιστεύω πως δεν είναι στο χέρι της LG Hellas. Εκτός αν κάποιος επικοινωνήσει με την κεντρική LG και το διαψεύσει οπότε θα μιλάμε για λάθος αντιμετώπιση της LG Hellas.

Μα και τί έκδοση θα βάλανε; Το ελληνικό service έχει όλα τα firmware που κυκλοφορούν ανα την υφήλιο; Και αυτά που έγραψες πιο πρίν για τις τοπικές εκδόσεις, τους παρόχους κλπ, γιατί όχι;

Τώρα όσον αφορά την πολιτική που αναφέρεις και που είναι και το καυτό σημείο της υπόθεσης, δεν μπορώ να φανταστώ ότι υπάρχει έστω και μια περίπτωση να μήν είναι πανευρωπαϊκή η κάλυψη τουλάχιστον για τα 16gb που είναι και η επίσημη μέχρι τώρα εισαγωγής της ελληνικής αντιπροσωπίας. Θα μιλάμε για τριτοκοσμική πολιτική και δεν μου πάει το μυαλό ότι η LG έχει δώσει εντολή στην αντιπροσωπία της Ελλάδας να μήν φτιάξει Γερμανικό/Αγγλικό/Γαλλικό κινητό της και να ταλαιπωρηθεί ο πελάτης. Δεν έχει ''λογική'', εκτός και άν μιλούσαμε για διαφορετικές συσκευές απο h/w και δεν υπήρχε απόθεμα parts...

Edited by FJ_12

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τα αποτελεσματα sot με 3g τουλαχιστον για μενα ειναι απογοητευτικα. 18ωρες ανοιχτο το κινητο, οι 10ωρες με 3g, 2 ωρες και 30λεπτα οθονη και ειμαι στο 60%. Αψογο στο wifi αλλα στο θεμα 3g κατι δεν παει καλα.

Ελπίζω να είσαι από τα παιδιά που πληρώνει η Samsung ανά το κόσμο για να γράφουν σε μεγάλα forum της κάθε χώρας τέτοιες χαριτωμενιές. Γιατί μόνο αν πληρώνεσαι θα μπορούσα να καταλάβω τέτοιου μεγέθους trolling...

Αλλιώς αν το γράφεις από δικού σου υπόδειξε μου μια συσκευή με 5.2 ίντσες οθόνη και αυτές τις διαστάσεις (όχι πχ το Note που είναι πολύ μεγαλύτερο) που θα είχε 60% ακόμα μπαταρια με τέτοια χρήση και θα σου πάρω 2 τέτοιες συσκευές δώρο αύριο.

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Ελπίζω να είσαι από τα παιδιά που πληρώνει η Samsung ανά το κόσμο για να γράφουν σε μεγάλα forum της κάθε χώρας τέτοιες χαριτωμενιές. Γιατί μόνο αν πληρώνεσαι θα μπορούσα να καταλάβω τέτοιου μεγέθους trolling...

Αλλιώς αν το γράφεις από δικού σου υπόδειξε μου μια συσκευή με 5.2 ίντσες οθόνη και αυτές τις διαστάσεις (όχι πχ το Note που είναι πολύ μεγαλύτερο) που θα είχε 60% ακόμα μπαταρια με τέτοια χρήση και θα σου πάρω 2 τέτοιες συσκευές δώρο αύριο.

Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου αγαπητέ μου φίλε Γιάννη. Σήμερα ειδικά το είχα όλη μέρα με data on (3g και ως επί το πλείστον 4G λόγω κακής κάλυψης δικτύου) και φυσικά φωτεινότητα στο αυτόματο 100% μέχρι να πέσει ο ήλιος κατά τις 1800. Τώρα είμαι στο 40% με πάνω από 3 ώρες οθόνης, περίπου 90 λεπτά κλήσεις και φυσικά συγχρονισμους, τοποθεσίες, και τα μάτια της Μαρίας της Παρθένου ανοιχτά (εκτός πρίζας από τις 0700 κι εδώ τώρα που γράφω είναι 2230).. Η συσκευή είναι η έκπληξη της χρονιάς και τόσο καλή που δυσκολεύεσαι να το πιστέψεις :)

Να ευχεστε να δωσει γρηγορα η lg μια καλογραμμενη 4.4.Αν τωρα εχει αυτα τα αποτελεσματα η μπαταρια,τοτε θα ξεχασετε που ειναι ο φορτιστης!Εδω στο 4 μου εδωσε 50λεπτα επιπλεον SOT,φανταζομαι τι εχει να γινει στο g2.

γιατι δεν βάζεις σε ενα στανταρ σημειο την φωτεινοτητα εκει που σε βολεύει ας πουμε!!!!εγω το εχω στο 56 και ειμαι οκ!!!εκτος και αν βγαίνω εξω και δυσκολεύομαι να δω τοτε ανεβάζω την φωτεινότητα!!!;)

Nαι αλλά αυτός ο τρόπος δεν λύνει το πρόβλημα. Απλά το παρακάμπτει...

Καλησπερα σε ολους.

Ειμαι στην διαδικασια αλλαγης κινητου.Μου αρεση παρα πολυ το G2 αλλα και το Nexus 5.Θα ηθελα καποιες γνωμες τα καλα και κακα του καθενος.

Αυτη την στιγμη και εδω και 6 μηνες ειμαι με N4 και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.

Θα με βοηθουσε η αποψη σας.

Φίλε ακριβώς στο ίδιο δίλλημα βρέθηκα και εγώ για 3-4 μέρες ανάμεσα στο N5 και το G2. Αρχικά έγερνα προς το Ν5 λόγω τιμής και αναβαθμίσεων, μέχρι που είδα απο κοντά το G2 ενός συμφορουμίτη και ξέχασα το Ν5 με συνοπτικές διαδικασίες...;)

Άλλωστε και σχεδιαστικά το G2 με τις 5.2'' και τα ελάχιστα bezel και αυτή την οθονάρα που(δέν) έχει το Ν, τα ''σπάει''...:p

http://arabianindustry.com/static/content/images/larger2/19655-lg-g2-img6-342420.jpg

Edited by FJ_12

Άς υποθέσουμε ότι είναι έτσι. Ξέρω αμέτρητα περιστατικά με Samsung απο Skroutzoμάγαζα που πήγαν στο service εδώ και ξαναπεράστηκε το λειτουργικό. Δεν έχω ακούσει να ψάξανε να βρούνε λειτουργικό της χώρας απο την οποία προερχόταν η συσκευή, βάλανε την έκδοση που έχουν εδώ, δούλεψε η συσκευή και δρόμο...Αφού εκ των πραγμάτων η συσκευή ''ζει'' και εργάζεται στην Ελλάδα, γιατί θα πρέπει να υπάρχει ''κόλλημα'' και να μην μπει η ελληνική εάν μπεί στο ελληνικό service?

Ενας απο τους βασικοτερους λογους που αγοραζα μονο Samsung κινητα ηταν το υποδειγματικο Σερβις τους στην smartec που τυγχανει να ειναι και κοντα μου(Χαιδαρι).Δεν ξερω ομως αν επαιρνα την Samsung Hellas τι απαντησεις θα μου εδινε στις ιδιες ερωτησεις.

Κατι παρομοιο εχει η LG οπως η smartec για την Samsung;Να παρω κι εκει τηλεφωνο.

Δεν παιζει να παρω κινητο που αν παθει κατι να πρεπει να τρεχει εξωτερικο,και ποτε θα το στειλουν πισω,κι αν χαθει το δεμα κτλ.

Με την αυτόματη φωτεινότητα βρήκαμε λύση; Κάποιες φορές δεν δουλεύει.

Lux lite από το playstore. Έχει κ paid version με ακόμα πιο πολλά features.

LG G2 D-802

Rom:RSK team supercharged Eos rom

HTC Desire(retired): RSK supersense Rom

Halaros2:Member of RSK team!!!

Δεν ξερω κ δεν με ενδιαφερει τι κανουν οι αλλες συσκευες. Απο s4 ερχομαι ετσι για το story. Αν διαβασες προηγουμενες σελιδες θα εβλεπες οτι το εχω αναφερει.

Παραβλεπεις οτι εγραψα το πρωι για το wifi και τις 7 ωρες οθονη οπου ανεβασα και ss εχοντας μεινει μ@λ@κ@ς καθως δεν το περιμενα.

Να με συμπαθας που εγραψα την γνωμη μου απο αυτα που βλεπω με το 3g μεχρι τωρα καθως ειναι η πρωτη μερα.

Νομιζα οτι στο φορουμ μοιραζομαστε αποψεις. Αλλη φορα θα σε ρωταω κατι πριν γραψω.

Υγ1 Τα σχολια περι τρολαρισματος και χαριτωμενιες τα προσπερναω.........

Υγ2 Σε λογιστηριο δουλευω και δεν εχω εργοδοτη την σαμμυ......

dsg ftw! :cool:

@Jordan@

Ενας απο τους βασικοτερους λογους που αγοραζα μονο Samsung κινητα ηταν το υποδειγματικο Σερβις τους στην smartec που τυγχανει να ειναι και κοντα μου(Χαιδαρι).Δεν ξερω ομως αν επαιρνα την Samsung Hellas τι απαντησεις θα μου εδινε στις ιδιες ερωτησεις.

Κατι παρομοιο εχει η LG οπως η smartec για την Samsung;Να παρω κι εκει τηλεφωνο.

Δεν παιζει να παρω κινητο που αν παθει κατι να πρεπει να τρεχει εξωτερικο,και ποτε θα το στειλουν πισω,κι αν χαθει το δεμα κτλ.

Έχει και λέγεται Procordia.

Xiaomi Mi5 White 32GB

Φίλε μου μπορεί να παρεξηγηθηκες από τα παιδιά,άλλα αυτο που είπες ειναι και λιγάκι παρεξηγήσιμο...Γιατι εκτός απο το G2 δύσκολα θα βρεις κινητο να ειναι στο 60% μετά από ολα αυτά..Και για αυτο και σε παρεξήγησαν.

Και κάτι άλλο,παιδιά πόσες αναβαθμίσεις εχετε πάρει έως τωρα?Με το δικό μου έχω χάσει την μπάλα...πρέπει να ειναι 5-6 σίγουρα.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Να ευχεστε να δωσει γρηγορα η lg μια καλογραμμενη 4.4.Αν τωρα εχει αυτα τα αποτελεσματα η μπαταρια,τοτε θα ξεχασετε που ειναι ο φορτιστης!Εδω στο 4 μου εδωσε 50λεπτα επιπλεον SOT,φανταζομαι τι εχει να γινει στο g2.

Ότι θα δώσει θα δώσει 4.4 άλλα το γρήγορα δεν το βλέπω. Η LG έχει ένα μεγάλο κουσούρι στις αναβαθμίσεις μακάρι να αλλάξει η πολιτική αυτή με το G2. Για το νέο έτος βλέπω 4.4 τέλη Φλεβάρη με αρχές Μάρτη.

Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). 

Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0).

Έχει και λέγεται Procordia.

Ωραιος σε ευχαριστω!Αυριο θα παρω τηλεφωνο και θα ενημερωσω.

Φίλε μου μπορεί να παρεξηγηθηκες από τα παιδιά,άλλα αυτο που είπες ειναι και λιγάκι παρεξηγήσιμο...Γιατι εκτός απο το G2 δύσκολα θα βρεις κινητο να ειναι στο 60% μετά από ολα αυτά..Και για αυτο και σε παρεξήγησαν.

Και κάτι άλλο,παιδιά πόσες αναβαθμίσεις εχετε πάρει έως τωρα?Με το δικό μου έχω χάσει την μπάλα...πρέπει να ειναι 5-6 σίγουρα.

Θαναση (καλα το λεω?), ξερω οτι σε ενα φορουμ ειμαστε για να μοιραζομαστε αποψεις και εμπειριες. Αυτο εκανα και εγω. Αν ειναι τοσο κακο κ κατακριτεο, τι να πω.....

@Jordan@

Δεν ξερω κ δεν με ενδιαφερει τι κανουν οι αλλες συσκευες. Απο s4 ερχομαι ετσι για το story. Αν διαβασες προηγουμενες σελιδες θα εβλεπες οτι το εχω αναφερει.

Παραβλεπεις οτι εγραψα το πρωι για το wifi και τις 7 ωρες οθονη οπου ανεβασα και ss εχοντας μεινει μ@λ@κ@ς καθως δεν το περιμενα.

Να με συμπαθας που εγραψα την γνωμη μου απο αυτα που βλεπω με το 3g μεχρι τωρα καθως ειναι η πρωτη μερα.

Νομιζα οτι στο φορουμ μοιραζομαστε αποψεις. Αλλη φορα θα σε ρωταω κατι πριν γραψω.

Υγ1 Τα σχολια περι τρολαρισματος και χαριτωμενιες τα προσπερναω.........

Υγ2 Σε λογιστηριο δουλευω και δεν εχω εργοδοτη την σαμμυ......

Φίλε όταν λες απαράδεκτη την αυτονομία με την χρήση που έκανες και είχες ακόμα 60% μπαταρίας μόνο σαν troll μπορεί να χαρακτηριστεί και το ότι προέρχεται από s4 το κάνει ακόμα μεγαλύτερο το troll...

Σου ξαναλέω για να χαρακτηρίζεις απαράδεκτη τέτοια αυτονομία στο 3g θα πρέπει να έχεις και κάτι που να μην είναι απαράδεκτο να αντιπαραθέσεις. Ωστόσο προφανώς και δεν υπάρχει. Για αυτό να είμαστε λίγο προσεκτικοτεροι όταν γράφουμε κάτι δημοσίως και ειδικά με τους υπερβολικούς χαρακτηρισμούς.

Αν έγραφες ότι η μπαταρία πέφτει πιο γρήγορα με το 3g από ότι με το wifi (κάτι που συμβαίνει βέβαια με όλες τις συσκευές του κόσμου) δεν θα σου έλεγε κανένας τίποτα.

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Για το tapatalk φταίει η υλοποίηση της εφαρμογής.

Για τον Launcher, Nova κι έκλεισες.

You're joking, right?

Λαγκάρει κανονικα. Το δεύτερο που έχω και τα δυο όταν βγω από μια εφαρμογή πολλές φορές πρέπει να περιμένω 2-3 δευτερόλεπτα για να πάρει εντολή. 32 gb από expansys λευκό με δυο θήκες quick window λευκή και μπλε σκούρο 3 back covers πολύ λεπτές σε γκρι κόκκινο και μωβ και θήκη μπρατσου για τρέξιμο. Οποιος ενδιαφέρεται θα τα δώσω όλα μαζί.

Καλά το λες.Αλλα όταν λες απογοιτευτικο,σε σχέση με πιο άλλο?Ειχες κάποιο άλλο που τα πηγαινε καλύτερα?

Φίλε όταν λες απαράδεκτη την αυτονομία με την χρήση που έκανες και είχες ακόμα 60% μπαταρίας μόνο σαν troll μπορεί να χαρακτηριστεί και το ότι προέρχεται από s4 το κάνει ακόμα μεγαλύτερο το troll...

Σου ξαναλέω για να χαρακτηρίζεις απαράδεκτη τέτοια αυτονομία στο 3g θα πρέπει να έχεις και κάτι που να μην είναι απαράδεκτο να αντιπαραθέσεις. Ωστόσο προφανώς και δεν υπάρχει. Για αυτό να είμαστε λίγο προσεκτικοτεροι όταν γράφουμε κάτι δημοσίως και ειδικά με τους υπερβολικούς χαρακτηρισμούς.

Αν έγραφες ότι η μπαταρία πέφτει πιο γρήγορα με το 3g από ότι με το wifi (κάτι που συμβαίνει βέβαια με όλες τις συσκευές του κόσμου) δεν θα σου έλεγε κανένας τίποτα.

Εν μερη ισως δεν το διατυπωσα σωστα. Ξαναλεω οτι ειναι η πρωτη μερα με 3g και εχω ακομα φρεσκιες μνημες με το s4. Με φοβησε ο τροποςπου κατεβαινε και σε σχεση με το sot που ειχαμε wifi, που ηταν απλα απο αλλοπλανητη.

Να εισαι σιγουρος οτι θα αναιρεσω πρωτος αν ειναι με το που δω τα final stats λιγο πριν μπω για φορτιση.

@Jordan@

Καλησπερα σε ολους.

Ειμαι στην διαδικασια αλλαγης κινητου.Μου αρεση παρα πολυ το G2 αλλα και το Nexus 5.Θα ηθελα καποιες γνωμες τα καλα και κακα του καθενος.

Αυτη την στιγμη και εδω και 6 μηνες ειμαι με N4 και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.

Θα με βοηθουσε η αποψη σας.

Είχα Nexus 4 και τώρα G2. Είχα ακριβώς το ίδιο δίλημμα (G2 vs Nexus 5) και κατέληξα στο G2 αμέσως μόλις ανακοινώθηκαν επίσημα τα specs του Nexus 5 λόγω μπαταρίας. Με το 4 ήμουν με έναν φορτιστή στο χέρι. Με το G2 ξεχνάς να το φορτίσεις! Και γενικά είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ικανοποιημένος.

Ρε παιδια ηρεμηστε.Ο ανθρωπος ειπε την γνωμη του και τελος.

Τι πεφτετε να τον φατε;Σιγα για ενα κινητο μιλαμε δηλαδη...

Και εγω εχω απορια σαν το προηγουμενο φιλο τι αναβαθμισεις εχεις παρει; Εγω εχω το κινητο 2 εβομαδες και δεν εχω δει κατι!! Μηπως επειδη ειμαι ρουτ απ' την τριτη μερα:worry:

Εν μερη ισως δεν το διατυπωσα σωστα. Ξαναλεω οτι ειναι η πρωτη μερα με 3g και εχω ακομα φρεσκιες μνημες με το s4. Με φοβησε ο τροποςπου κατεβαινε και σε σχεση με το sot που ειχαμε wifi, που ηταν απλα απο αλλοπλανητη.

Να εισαι σιγουρος οτι θα αναιρεσω πρωτος αν ειναι με το που δω τα final stats λιγο πριν μπω για φορτιση.

Τοτε θα χρειαστει να αναιρεσεις σε διαφορετικη περιπτωση θα χρειαστεις το service της lg γιατι το κινητο εφοσον δεν εχει προβλημα εχει φοβερη αυτονομια... ;)

Edited by em_seven

Κατι πολυ βασικό για όποιον έρχεται απο s4 και διαβάζει εδώ..(Αν δεν έχετε πάθει ήδη εγκεφαλικό με τους χρόνους αυτούς)

Στο s4 απο το 20% και κάτω η μπαταρία πέφτει για πλάκα,μπορεί δηλαδή να μη προλάβεις να γυρίσεις σπίτι με ανοιχτό 3g.

Στα g2 αυτο που μου έχει κάνει φοβερή εντύπωση είναι ότι αν πχ αυτη τη στιγμή έχω 3 ώρες οθόνη και είμαι στο 50% θα βγάλω κοντά 6 ώρες.

Ο Jpcupra αν έκανε σήμερα μέχρι το βράδυ χρήση 3G θα έβγαζε κοντά πεντέμισι ώρες οθόνη,χρόνος ο οποίος είναι καλύτερος και απο Note ii..

Γενικά η συσκευή είναι πολύ ανώτερη σε όλα,πλέον μετά απο 3 μέρες είμαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει καμία επαφή.

Τι αναβαθμίσεις έχεις πάρει,γιατί αυτό είναι μεγάλο νέο. Τι έχει αλλάξει μετά από αυτές. Νομίζω είναι κάτι που ενδιαφέρει όλους μας και γράφεται πρώτη φορά. Αν έχεις την καλοσύνη τα φώτα σου στο θέμα.

Παιδιά εγώ έχω το κορεάτικο και για αυτο ρώτησα,να δω που βρισκονται τα ευρωπαϊκά.Εχω πάρει 2-3 οτα όσο δεν ημουν ροοτ.Απο εκεί και πέρα έχω φλασαρει και τουλάχιστον 3 νέες ρομ...Η τελευταία εχει καποιες βελτιώσεις στην κάμερα.