Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επεσα με 87% ξυπνησα με 85%. Ολα κλειστα. Το wakelock δεν εδειξε κατι.

Περιεργα τα πραγματα.

Εγώ είμαι στην 6η-7η φόρτιση και με data, wifi, και κινητή τηλεφωνία ανοιχτά, την νύχτα από τις 1:30 έως τις 8:30 μου κατανάλωσε 3%

Έτσι ακριβώς. Και εγώ είχα απογοητευτεί στην αρχή με την μπαταρία (βάσει φυσικά όσων διάβαζα για την αυτονομία της) αλλά μετά την 4η-5η φόρτιση το τηλέφωνο κυριολεκτικά μεταμορφώθηκε: μπήκα 4η μέρα με 30%...:)

Καλημέρα, μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος;

τα βράδια υποθέτω ότι κλείνεις data,wifi και είσαι σε airplane mode. Την ημέρα έχεις ανοιχτά συνέχεια data, wifi;

Edited by livadaki

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ηλια κοιμηθηκα γυρω στις 9 ωρες.

Δυστυχως δεν γνωριζω τι εκανε ο προηγουμενος χρηστης. Το κινητο υποτιθεται οτι ειναι 10ημερων. Η αποδειξη βεβαια ειναι απο αρχες οκτωβρη.

Χτες που το φορτισα με το που ακουσα το "μπιπ" το εβγαλα αμεσως απο την φορτιση. Μαλλον ηθελε λιγο ακομα.

Εντάξει,δεν είναι περίεργο να χάσει 2% σε 9 ώρες και δε πρέπει να σε προβληματίζει.

Μπορεί οτιδήποτε να ''ξύπνησε'' τη συσκευη, κυρίως κάποια εφαρμογή.

Μη σε ανησυχεί λοιπόν.Μια χαρά είσαι.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Δοκιμάστε τη νέα εφαρμογή του Chainfire με live wallpapers....Γιατί αυτό αρμόζει στη συσκευή μας (Μπράβο ρε Αργύρη για την ανακάλυψη!)

https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.chainfire.firepaper.fivehundredpx

Θα το δοκιμάσουμε και εφόσον δεν καταναλώνει ιδιαίτερα μπαταρια θα το κρατήσουμε.

Η μπαταρια στρώνει θεαματικά μετά απο 4-5 φορτίσεις,γιατί και εμένα στην αρχη μου έκανε κάποια τρελα σε αναμονη παντα,πρώτου στρώσει χαρακτήρα δηλαδη.

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Καλημέρα, μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος;

Τα βράδια υποθέτω ότι κλείνεις data,wifi και είσαι σε airplane mode. Την ημέρα έχεις ανοιχτά συνέχεια data, wifi;

Σε airplane mode δεν το βάζω ποτέ. Αυτή την φορά πειραματίστηκα γιατί ήθελα να δω μέχρι που θα έφτανε η μπαταρία.

Η χρήση του λοιπόν ήταν αρκετά περιορισμένη: Wi-Fi ανοικτό γύρω στο 2ωρο/ημέρα και ελάχιστο 3G και GPS (γύρω στο μισάωρο την ημέρα). Χρήση ομιλίας όμως κανονικότατη...

να πω και εγω τη γνώμη μου για το gps,χθες το χρειάστηκα για μια διαδρομή 40χλμ και χρησιμοποιώντας google maps,γιατί προς το παρόν δεν έχω κάποιο άλλο πρόγραμμα.

Δεν χάθηκε το στίγμα καθόλου,το κινητό δεν ζεμάτισε (είχα λίγο ζεσταθεί) αλλά το κυριότερο δεν ρούφηξε την μπαταρία με το καλαμάκι...ξεκίνησα από το σπίτι με 36% και έφτασα στον προορισμό μου με 25% και έμειναν και ρέστα ώστε να το βάλω για φόρτιση τώρα που μιλάμε...η μπαταρία του απλά είναι απίστευτη για τα δικά μου δεδομένα :D

Το βράδυ δεν το βάζω σε airplane mode και πολλές φορές ξεχνάω το Wifi ανοιχτό αλλά και το gps,εκτός από ελάχιστες φορές που είχε πέσει 1%-2% στην πλειοψηφία όπου είχε μείνει το βράδυ εκεί το βρήκα και το πρωί,σε αναμονή είναι άπαιχτο,όχι πως και σε χρήση πάει πίσω...καμιά φορά ανησυχώ ότι έχει φάει κόλλημα γιατί απλά δεν πέφτει η μπαταρία...αλλά έχω αρχίσει και το συνηθίζω :p

Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder

Ενδεικτικα να αναφερω πως εχω 2 ωρες οθονη με 14 ωρες ανοιχτο το κινητο,45% φωτεινοτητα auto, 5ωρες wifi ελαχιστες κλησεις και το ποσοστο ειναι 78%.

dsg ftw! :cool:

@Jordan@

Ηλια κοιμηθηκα γυρω στις 9 ωρες.

Δυστυχως δεν γνωριζω τι εκανε ο προηγουμενος χρηστης. Το κινητο υποτιθεται οτι ειναι 10ημερων. Η αποδειξη βεβαια ειναι απο αρχες οκτωβρη.

Χτες που το φορτισα με το που ακουσα το "μπιπ" το εβγαλα αμεσως απο την φορτιση. Μαλλον ηθελε λιγο ακομα.

Επειδή το παρατήρησα κι εγώ το κινητό όταν έχει γράψει 100% στη φόρτιση δεν έχει φορτίσει πλήρως αλλά συνεχίζει να φορτίζει με πιο αργό ρυθμό. Ο πιο σίγουρος τρόπος να γνωρίζεις ποτέ έχει φορτίσει 100% είναι με κάποιο widget που γράφει τα mA που καταναλώνεις εκείνη την ώρα. Παρατήρησα λοιπόν χρησιμοποιώντας το elixir widget πως όταν δείξει 100% η κατανάλωση γράφει +1000 και mA και όσο το αφήνεις στη πρίζα σιγά σιγά πέφτει στα 800 500...Όταν φτάσει κοντά στο 0 το βγάζεις. Έτσι μου κράτησε ώρα καρφωμένο στο 100%

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Καλημερα.

Εχω παρατηρηση(αλλα δεν ειμαι σιγουρος 100%)οτι οταν ειμαι στο ιντερνετ με τα δεδομενα κινητης και παρουν τηλεφωνο και μιλησουμε στο κινητο(συνηθως μιλαω με bluetouth ακουστικο) δεν μπορω να σερφαρω ταυτοχρονα στο ιντερνετ(κλεινει το 3G).Αντιθετα δεν συμβαινει το ιδιο οταν ειναι συνδεμενο μεσω wifi(εκει σερφαρω κανονικα στη διαρκεια κλησης.

Το παρατηρησε κανενας;

Καλημερα.

Εχω παρατηρηση(αλλα δεν ειμαι σιγουρος 100%)οτι οταν ειμαι στο ιντερνετ με τα δεδομενα κινητης και παρουν τηλεφωνο και μιλησουμε στο κινητο(συνηθως μιλαω με bluetouth ακουστικο) δεν μπορω να σερφαρω ταυτοχρονα στο ιντερνετ(κλεινει το 3G).Αντιθετα δεν συμβαινει το ιδιο οταν ειναι συνδεμενο μεσω wifi(εκει σερφαρω κανονικα στη διαρκεια κλησης.

Το παρατηρησε κανενας;

Το ιδιο γινεται σε ολα τα κινητα.

Καλημερα.

Το παρατηρησε κανενας;

Αποσο ξέρω αυτό συμβαίνει σε ολα τα κινητά και ειναι περιορισμός της τεχνολογίας στα δίκτυα.

Αποσο ξέρω αυτό συμβαίνει σε ολα τα κινητά και ειναι περιορισμός της τεχνολογίας στα δίκτυα.

Δεν ξερω εαν ειναι περιορισμος πολυ προσφατος αλλα δεν μου εχει τυχη σε αλλο τηλεφωνο που ειχα 100%(γι'αυτο ειμαι σιγουρος 100%)

Δεν ξερω εαν ειναι περιορισμος πολυ προσφατος αλλα δεν μου εχει τυχη σε αλλο τηλεφωνο που ειχα 100%(γι'αυτο ειμαι σιγουρος 100%)

Δεν είναι καθόλου πρόσφατος περιορισμός φίλε μου και δεν είναι Ελληνκό φαινόμενο...

http://androidforums.com/evo-4g-support-troubleshooting/152681-no-data-connection-while-call.html

Follow me on XDA

Παιδια κατι τρεχει με την ωρα, σημερα που το ανοιξα το πρωι το κινητο ειχε χασει παλι την ωρα... μου το εκανε ξανα πριν απο 2 μερες τι λετε να συμβαινει??? εχει συμβει σε καποιον αλλον??

Μπορει να ειναι ετσι αλλα...μολις πριν απο αυτο ειχα ενα Samsung S4 mini και λειτουργουσε κανονικοτατα ετσι...και με το προηγουμενο ενα Htc One X+

Μπορει να ειναι ετσι αλλα...μολις πριν απο αυτο ειχα ενα Samsung S4 mini και λειτουργουσε κανονικοτατα ετσι...και με το προηγουμενο ενα Htc One X+

3g ή 4g?

Δε το έχω δοκιμάσει είναι αλήθεια αλλά παραπάνω διάβασα ότι με 4g μπορείς να χρησιμοποιήσεις data κατά τη διάρκεια κλήσεων.

Follow me on XDA

4G(αλλα γινοταν κανονικα και αλλαγη σε 3G και σε Η+ κ.τ.λ αναλογος την καλυψη της περιοχης).....Αλλα δεν λειτουργει σε αυτο το κινητο.

Μαλιστα το Htc One X+ που ειχα ενω ηταν 4G κινητο δεν ηταν συμβατο το 4G με τα Ελληνικα δικτυα οποτε δουλευε μονο 3G

Edited by makouin

Παιδες εχετε και εσεις σπασιματα στην εγγραφη βιντεο στα 60fps?

Επισης μονο εγω δεν βλεπω Η+ στο 3g?

Με wind ειμαι.

dsg ftw! :cool:

@Jordan@

Επισης μονο εγω δεν βλεπω Η+ στο 3g?

Με wind ειμαι.

Δεν υπάρχει ένδειξη (εικονίδιο) H+, μόνο Η.

Follow me on XDA

Αυτο που σου λεω γινεται απο εποχη νοκια n82.

παντως το τηλεφωνο απο θεμα μπαταριας σκίζει ετσι:p απλα οταν παρατηρώ πτώση μπαταριας που απλα ξυπναει το τηλεφωνο χωρις λογω !!!οταν παω να δω απο τι ξυπνάει συνήθως βλεπω απο beterbaterry stats ενω βλεω τι ειναι αυτο που μου κρατάει ξύπνιο το τηλεφωνο δεν ξερω αν μπορώ να κανω κατι εγω :wacko:γιατι στην ουσια δεν ξερω καν τι ειναι αυτο που το κραταει ξιπνιο:p

εσεις με ποια εφαρμογη το βλεπεται αυτο??

ρε παιδια μια βοηθεια .γιατι στο gps χωρις το ιντερνετ δεν βρισκει τον προορισμο που βαζω για πλοηγηση ?κανω κατι λαθος?

ρε παιδια μια βοηθεια .γιατι στο gps χωρις το ιντερνετ δεν βρισκει τον προορισμο που βαζω για πλοηγηση ?κανω κατι λαθος?

φιλε μου πιο προγραμα εχεις??αν εχεις το google maps νομιζω ειναι λογικο αν και δεν εχω χρησιμοποιήσει ποτε εγω!!!:p

φιλε μου πιο προγραμα εχεις??αν εχεις το google maps νομιζω ειναι λογικο αν και δεν εχω χρησιμοποιήσει ποτε εγω!!!:p

γιατι το λεσ αυτο?μηπωs πρεπει να περασω καποιον αλλο προγραμμα πλοηγησηs?kai εαν εχειs να μου προτεινειs kapoio.ευχαριστω.

γιατι το λεσ αυτο?μηπωs πρεπει να περασω καποιον αλλο προγραμμα πλοηγησηs?kai εαν εχειs να μου προτεινειs kapoio.ευχαριστω.

Η πλοήγηση του maps απαιτεί data για να δουλέψει. Τα προγράμματα που χρησιμοποιώ εγώ και που δεν απαιτούν data αλλά δουλεύουν μόνο με χρήση του gps είναι το Igo primo και το Navigon.