megatr0n Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Σημερα μου ηρθε και η επισημη θηκη της LG. Θυμιζει πολυ Samsung :p http://www.mobilefun.co.uk/lg-g2-quickwindow-case-black-p41412.htm Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Σημερα μου ηρθε και η επισημη θηκη της LG. Θυμιζει πολυ Samsung :p http://www.mobilefun.co.uk/lg-g2-quickwindow-case-black-p41412.htm Και τι δε μοιάζει Samsung;;; :p Πολύ ωραία...αλλά ακριβή ρε παιδί μου...... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Καλημερα Ευθυμη Εγω παντως ηδη εχω μια αρνητικη εμπειρια απο την LG σε tv αγορασμενη απο amazon και δεν με καλυψε εδω(και μαλιστα ιδιο μοντελο και εδω κυκλοφορουσε με μονη αλλαγη ενα γραμμα στον κωδικο του μοντελου παρακαλω και αρνηθηκαν-παλι καλα που με καλυψε το αμαζον,επαγγελματιες σε αντιθεση με την LG Hellas θα ελεγα) Και απο την αλλη αφηνει να αιωρειται ενα ομιχλωδες τοπιο γυρω απο την υποστηριξη σε περιπτωση που καποιος προμηθευτει ειτε απο εξωτερικο ειτε μεσω skroutz 32αρα version του κινητου απο τη στιγμη που επισημα στην Ελλαδα κυκλοφορει μονο το 16αρι. Κοινος ειναι δυστροπη λες και οσοι εχουμε η' σκοπευουμε να αγορασουμε την 32αρα version δεν ειναι της ιδιας εταιριας αλλα κατι ''διαφορετικο'' Σαν να μην σεβεται τον καταναλωτη που θα βγαλει λεφτα απο τη τσεπη του και θα την τιμησει και αυτη να σφυριζει αδιαφορα και προκλητικα. Και μετα να μην απορουνε γιατι η Samsung με ολα τα στραβα της πουλαει 10 φορες δικαιολογημενα πανω απο αυτην. Και ολα αυτα δεν εχουν σχεση με την συσκευη που ειναι πολυ αξιολογη και εξαιρετικη. Για αυτο και λεω οτι αν εχω μια παρομοια σταση απεναντι μου σε περιπτωση που χρειαστω service και μου κανει νουμερα η αντιπροσωπια, θα ειναι η τελευταια LG συσκευη που προμηθευομαι. Δεν εχει σχεση με σεβασμο στον καταναλωτη Αλεξη. Απλα σου λεει, δεν το εισαγω, δεν το υποστηριζω (γιατι και η LG απο πισω δεν με υποστηριζει). Αυτη ειναι μαλλον η εμπορικη τους συμφωνια, επομενως εχουν δικιο απο την πλευρα τους. Τα σκρουτζομαγαζα που πουλανε τα 32αρια, να κοψουν το λαιμο τους να εξυπηρετησουν τους πελατες τους. ;) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 (edited) Μάνο για κάποιον που θέλει μια συσκευή είναι πιστεύω ότι καλύτερο. Με το S4 είμαι πολύ ευχαριστημενος αν κάνω την μετάβαση θα είναι απλά από την γνωστό μικρόβιο της αλλαγής και φυσικά θα βοηθήσει λιγάκι και η καλύτερη απόδοση της μπαταρίας. Εδώ που είμαι το βρίσκω κοντά στα 450ευρω το 32αρι οπότε είναι και λιγάκι δύσκολο να κρατηθώ.. Πάντως το S4 θέλω να το κρατήσω για την γυναίκα αν και πολύ φοβάμαι ότι θα ζηλέψει το G2 (τώρα έχει note2 οπότε έχει καλομάθει με την μπαταρία) Προσωπικά θα το πάρω λευκό και θα μείνει φυσικά εκτός θήκης, όπως ακριβώς και το S4 εδώ και 4 μήνες ;) Αυτό σκέφτομαι και εγώ, μπαταρία πιστεύω θα με καλύψει πολύ πιο άνετα απ το Nexus4 που έχω πάρει για τηλέφωνο και γενικά σε όλα σχεδόν μου αρέσει. Εδώ μάθει επίσης με το nexus στην ευκολία του Swype to unlock k του knock knock και δε θα μου λείψει το μπροστά hard button που είχα συνηθίσει στα Samsung για ξύπνημα συσκευής. Είμαι από πάντα υπέρμαχος να χρησιμοποιούμε την οθόνη για τα πάντα σχεδόν, ειδικά όταν αυτές είναι σεβαστού μεγέθους όπως στη περίπτωση μας εδώ, και να έχουμε μόνο 1 hard button για on off και άντε και για volume. Αλλά να μη ψάχνω το on off σε συσκευές 5 ιντσών εκεί ψηλά όπως το έχουν τα HTC κ.α. Και το 2πλο ταπ είναι προς τη σωστή κατεύθυνση σε official κινητό, και δουλεύει κιόλας άμεσα όπως είδα σε αντίθεση με το 1020 που είχα πάρει και δεν άκουγε όλες τις φορές. Αυτό και τα δυνατά specs με τράβηξαν πριν δω από κοντά το LG G2. Αλλά όταν το είδα με τράβηξε η πολύ ωραία οθόνη σε συνδυασμό με τα ανύπαρκτα σχεδόν πλαίσια περιμετρικά. Βλέπω έχει και καλή μπαταρία όπως λένε και εδώ τα παιδιά γιατί έχω μάθει από νοτε τόσο καιρό, και το μόνο που σκέφτομαι είναι όχι 16gb με μόνο περίπου 10 free, δε λέει. Αλλά με το 32 Ίσως μπλέξεις σε παρατράγουδα προς το παρόν έως ότου το φέρει αν το φέρει επίσημα η LG. Τέλος πάντων, κατεβαίνω πάλι σήμερα να το δω στο μολ και βλέπουμε. Ps Στα 450 που το βρίσκεις Ευθύμη και με κανονική εγγύηση εκεί που είσαι θα το είχα πάρει...χθες χαχα!!! :) Και ναι αυτό το μοντέλο το θέλω και εγώ σε άσπρο, αν και γενικά είμαι υπέρ του μαύρου. Edited October 22, 2013 by manan69t Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Καλημερα στη παρεα,εδω και 3-4 μερες εχω και εγω στη κατοχη μου το μικρο θηριο λευκο 32g,παιδια το τλφ κατα την ταπεινη μου αποψη απλα δεν παιζεται,απο που να ξεκινησω και που να τελειωσω,οθονη?χαρμα οφθαλμων!!μπαταρια?νομιζω καλυτερη διαχειριση και απο το note2 που ειχα,πολυ γρηγορο και τα πισω κουμπια του με βολεψαν αφανταστα,νομιζω το καλυτερο smartphone μεχρι τωρα!! Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Σημερα μου ηρθε και η επισημη θηκη της LG. Θυμιζει πολυ Samsung :p http://www.mobilefun.co.uk/lg-g2-quickwindow-case-black-p41412.htm Την άλλη εβδομαδα θα την έχω εδώ κατά 10 ευρώ πιο φθηνή (τη γνήσια φυσικά). Θα ενημερώσω...! Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosa Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 452€ στο skroutz το 16αρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicolas_D Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 θελουμε το 32αρι σε τετοια τιμη .... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
assos01 Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Το βλέπω τα Χριστούγεννα κάτω από τα 400 ευρώ :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Το βλέπω τα Χριστούγεννα κάτω από τα 400 ευρώ :D Σε λίγο θα είναι κάτω και από το G1. :p Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Σε λίγο θα είναι κάτω και από το G1. :p Και τι πιο καλο απο αυτο; Τι πιο καλο απο μια κορυφαια συσκευη να πωλειται σε τετοιες τιμες; Ειναι καλυτερο να χαιρομαστε με αλλες που κοστιζουν οσο ενα ισχυρο λαπτοπ; :rolleyes: Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Την άλλη εβδομαδα θα την έχω εδώ κατά 10 ευρώ πιο φθηνή (τη γνήσια φυσικά). Θα ενημερώσω...! Υπάρχει στο plaisio με 29.90€ σε λευκό και μπλε σκούρο. Πήρα και τις δύο σήμερα. :-) Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Και τι πιο καλο απο αυτο; Τι πιο καλο απο μια κορυφαια συσκευη να πωλειται σε τετοιες τιμες; Ειναι καλυτερο να χαιρομαστε με αλλες που κοστιζουν οσο ενα ισχυρο λαπτοπ; :rolleyes: Με έχεις πάρει στο κυνήγι σήμερα. :lol: Καλά κάνει, είπα εγώ όχι? :) απλά είναι παράδοξο η τιμή του G1 να ανεβαίνει τους τελευταίους μήνες (βασικά, από τότε που το πούλησα :mad:) και του g2 να πέφτει. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeLS Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 452€ στο skroutz το 16αρι. Να'σαι καλά φίλε!Μόλις το παρήγγειλα!Αν δεν μου έλεγες δεν θα κοίταζα στο skroutz και δεν το θα είχα παραγγείλει τώρα! Είσαι φοβερός! :D Παράθεση Phone : Lenovo Vibe P1 M Stock Tabs : MLS iQTab Atlas 7'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Δε μπορώ να καταλάβω γιατί τα σκρουτζομάγαζα δεν φέρνουν την 32 έκδοση .. Από τη στιγμή που υπάρχει ζήτηση. Δεν ενδιαφέρονται να πάρουν λεφτά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 (edited) Υπάρχει στο plaisio με 29.90€ σε λευκό και μπλε σκούρο. Πήρα και τις δύο σήμερα. :-) Τέλεια...:) Αν και δε με βόλευαν ποτέ οι s view, μπορεί να τη δοκιμάσω!Thanks for the info! Δε μπορώ να καταλάβω γιατί τα σκρουτζομάγαζα δεν φέρνουν την 32 έκδοση .. Από τη στιγμή που υπάρχει ζήτηση. Δεν ενδιαφέρονται να πάρουν λεφτά? Σκέψου λίγο ταλαιπωρία πελάτη/μαγαζιού σε περίπτωση προβλήματος/αντικατάστασης... Για μένα καλά κάνουν και δε το φέρνουν. Άλλωστε δεν αλλάζει κάτι.Ποια η διαφορά να το φέρει κάποιος απο expansys ή κάποιο άλλο φθηνότερο? Edited October 22, 2013 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Δε μπορώ να καταλάβω γιατί τα σκρουτζομάγαζα δεν φέρνουν την 32 έκδοση .. Από τη στιγμή που υπάρχει ζήτηση. Δεν ενδιαφέρονται να πάρουν λεφτά? Αν φέρουν αυτό το μοντέλο που δεν καλύπτεται από εγγύηση από την τοπική LG, σε περίπτωση βλάβη, τι θα κάνει το μαγαζάκι?? Θα σου δώσει καινούριο με δική του χασούρα? Γι αυτό δεν το φέρνουν. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Ο αδερφός μου που πήρε το 32αρι του έβγαλε πρόβλημα θερμοκρασίας....(απίστευτα γκαντέμης μιάς και δεν έχουν αναφερθεί τέτοια κρούσματα :p) το πήγε λοιπόν στο κατάστημα οι οποίοι το έστειλαν procordia και την επόμενη μέρα τον πήραν τηλέφωνο να πάει να πάρει καινούργιο. Το πήγε μεσημέρι και το επόμενο μεσημέρι τον πήραν τηλέφωνο....χλωμό το κόβω να πρόλαβε να πάει εξωτερικό άρα μάλλον procordia :) Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Ο αδερφός μου που πήρε το 32αρι του έβγαλε πρόβλημα θερμοκρασίας....(απίστευτα γκαντέμης μιάς και δεν έχουν αναφερθεί τέτοια κρούσματα :p) το πήγε λοιπόν στο κατάστημα οι οποίοι το έστειλαν procordia και την επόμενη μέρα τον πήραν τηλέφωνο να πάει να πάρει καινούργιο. Το πήγε μεσημέρι και το επόμενο μεσημέρι τον πήραν τηλέφωνο....χλωμό το κόβω να πρόλαβε να πάει εξωτερικό άρα μάλλον procordia :) Procordia για να επισημάνουμε είναι η επίσημη αντιπροσωπεία της LG. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Το ξέρω Ηλία...έτσι μας είπαν και αν κρίνω από το χρόνο στον οποίο του απάντησαν μάλλον εκεί το έστειλαν, δεν υπάρχει περίπτωση να πρόλαβε να πάει Αγγλία μιάς και είναι Αγγλικη συσκευή και να το κοίταξαν τόσο γρήγορα ;) Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Αρα τι σημαινει αυτο οτι δεχτηκαν την εγγυηση για το 32αρι; Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Το ξέρω Ηλία...έτσι μας είπαν και αν κρίνω από το χρόνο στον οποίο του απάντησαν μάλλον εκεί το έστειλαν, δεν υπάρχει περίπτωση να πρόλαβε να πάει Αγγλία μιάς και είναι Αγγλικη συσκευή και να το κοίταξαν τόσο γρήγορα ;) Καλο νέο αυτο(άκου που φτάσαμε για τα αυτονόητα δηλαδη έλεο LG:ninja:) Εγω τους θελω αφου περάσουν οι 15 πρώτες ημέρες απο την παραλαβή,όπου καλύπτομαι απο expansys για τις ημέρες αυτες στα πλαίσια του doa. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Αρα τι σημαινει αυτο οτι δεχτηκαν την εγγυηση για το 32αρι; Έτσι φαίνεται :D Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TNT4YOU Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 (edited) Δεν ξερω τι λετε εσεις γενικα ....παντως εγω (ειμαι αυτος που του ανεβασε θερμοκρασια το g2) ξερω οτι το πηρα απο vnp ειναι αγγλικο 32gb...και με καλυψε μια χαρα η αντιπροσωπεια (procordia...ετσι μου ειπαν απο το vnp) μεσα σε 1 ημερα μου εκαναν αντικατασταση συσκευης γιατι ειχα doa 7 ημερων. Εμενα τουλαχιστον με καλυψε! Edited October 22, 2013 by TNT4YOU Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos96 Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Δεν ξερω τι λετε εσεις γενικα ....παντως εγω (ειμαι αυτος που του ανεβασε θερμοκρασια το g2) ξερω οτι το πηρα απο vnp ειναι αγγλικο 32gb...και με καλυψε μια χαρα η αντιπροσωπεια (procordia...ετσι μου ειπαν απο το vnp) μεσα σε 1 ημερα μου εκαναν αντικατασταση συσκευης γιατι ειχα doa 7 ημερων. Εμενα τουλαχιστον με καλυψε! Αντικατασταση συσκευής με καινούρια 32gb? Παράθεση Samsung Galaxy S20 FE 5G:) «Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts