Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μεχρι τοτε κατεβαστε απο το market το 4g switch και ειναι οκ

Ποιο από όλα συγκεκριμένα? Έχει πολλά :(

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ποιο από όλα συγκεκριμένα? Έχει πολλά :(

Αν θυμάμαι καλα ένα κόκκινο που κάνει 0,73 κάπου τόσο. Είμαι από iPad και δεν μπορω να τω δω.

Edited by manolis

Αν θυμάμαι καλα ένα κόκκινο που κάνει 0,73 κάπου τόσο. Είμαι από iPad και δεν μπορω να τω δω.

Δεν το βρήκα..Όλα αυτά που δοκίμασα με πάνε απλά στις ρυθμίσεις :(

Edited by dimourinho

Έβαλε κανένας nova? Τα softkey είναι διάφανα οπώς στον original launcher, ή μάυρα; Φαίνεται ή όχι το background δηλαδή; Για την taskbar δουλεύει κάποιο κόλπο με τον nova ώστε να παραμένει διαφανή;

Thanks ,

Αμα θες να τον βάλεις, τον βάζεις.. Ο ενσωματωμένος είναι ποιο απλός απο το smart όμως..

Ποιο πολυ μοιάζει ο ενσωματωμένος με του iphone.

εννοεις ενας που φαινετε σαν παιδικος? δεν το δοκιμασα ποτε αυτον, ειχα το κλασικ.

Διακοπες στην Παρο;

http://www.heliolithos.gr

Δουλεύει κάποιος ΟΤG;

Προσπαθώ να συνδέσω ένα καλώδιο με στικακι αλλά τζιφος.

Σε ένα G2 Δε δείχνει τίποτα,σ ένα άλλο αναβοσβήνει στο κάτω μέρος της οθόνης το σύμβολο του usb Αλλά τίποτα.

Σκέφτηκα μήπως φταιει το καλώδιο (είναι μουφα κινέζικο) αλλά όταν το συνδεσα σε ένα s4 το είδε αμέσως!

Δε βρίσκω κάποια ρύθμιση μέσα.

Μηπως,λέω εγω τώρα,φτάσει το usb 3 και φταιει το καλώδιο;

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

http://www.bestprice.gr/item/2153601080/lg-g2

Υπάρχει κάτω από 500 αλλά telekom.Λέτε να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτά , δηλαδή να είναι κλειδωμένα σε πάροχο ;

Phone : Lenovo Vibe P1 M Stock

Tabs : MLS iQTab Atlas 7''

Δουλεύει κάποιος ΟΤG;

Σε ένα G2 Δε δείχνει τίποτα,σ ένα άλλο αναβοσβήνει στο κάτω μέρος της οθόνης το σύμβολο του usb Αλλά τίποτα.

Σκέφτηκα μήπως φταιει το καλώδιο (είναι μουφα κινέζικο) αλλά όταν το συνδεσα σε ένα s4 το είδε αμέσως!

Πάρα πολύ ωραία. Το έκανε το θαύμα της η LG. Επεκτείνει λογικές Google/Nexus στο ελεύθερο Android. Μακάρι να είναι απλά μία δυσλειτουργία/bug που θα διορθωθεί με κανένα patchάκι. Ειδάλλως, αν είναι τελεσίδικο να μη λειτουργεί το USB-OTG (να είναι απενεργοποιημένο εντελώς), θα φάει μαύρο από πολύ κόσμο που θέλει ελευθερία. ;)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Δουλεύει κάποιος ΟΤG;

χωρις να θελω να το παιξω έξυπνος, file manager εχεις εγκατεστημένο στο κινητο για να το δεις;

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

χωρις να θελω να το παιξω έξυπνος, file manager εχεις εγκατεστημένο στο κινητο για να το δεις;

Ναι φιλαράκι,φυσικά...;D

Βασικά δοκίμασα άλλο καλώδιο και άλλο usb και μόλις το κουμπωσα το είδε αυτόματα.Δε χρειάστηκε δηλ να ανοίξω κάποιον fm.

Άρα πρέπει να δω αν φταίει το στικ ή το καλώδιο.

Follow me on XDA

Παιδιά μπορεί να μου πει κάποιος ποιο είναι αυτό το 4G switch για να ενεργοποιησω την επιλογη για το 4g..και επίσης γιατι με 3G πιανω μόνο H και όχι H+? έτρεξα ενα speedtest και μ εδωσε download 2.76mbps όταν το s4 me 3G έδινε 14 mbps...

Παιδιά μπορεί να μου πει κάποιος ποιο είναι αυτό το 4G switch για να ενεργοποιησω την επιλογη για το 4g..και επίσης γιατι με 3G πιανω μόνο H και όχι H+? έτρεξα ενα speedtest και μ εδωσε download 2.76mbps όταν το s4 me 3G έδινε 14 mbps...

Απλα να ρωτήσω τι version software εχεις? EUR / HKG?

Υποπτεύομαι ασυμβατότητα και στο HSPA/HSPA+

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Στο δικο μου (ελληνικο) ειναι:

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ -> ΔΙΚΤΥΑ -> TETHERING & ΔΙΚΤΥΑ -> ΔΙΚΥΤΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ -> ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΙΚΤΥΟΥ -> ΑΥΤΟΜΑΤΟ GSM/WCDMA/LTE

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Απλα να ρωτήσω τι version software εχεις? EUR / HKG?

Υποπτεύομαι ασυμβατότητα και στο HSPA/HSPA+

HKG λεει...τι σημαινει αυτό?

Στο δικο μου παντως,αν και eur δεν μου βγαζει επιλογη για lte...δεν το εχω κανει θεμα καθοτι εχω wind,αλλα η αληθεια ειναι οτι μου κανει εντυπωση που δεν το εμφανιζει σαν επιλογη
Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder

Στο δικο μου παντως,αν και eur δεν μου βγαζει επιλογη για lte...δεν το εχω κανει θεμα καθοτι εχω wind,αλλα η αληθεια ειναι οτι μου κανει εντυπωση που δεν το εμφανιζει σαν επιλογη

*#*#4636#*#*

*#*#4636#*#*

Οκ με αυτό αλλα πρέπει καθε φορά να το κάνουμε έτσι? Γιατι δεν μπαινει και αυτην η επιλογη? :(... Υπάρχει λόγος που δεν πιανει Η+ ?

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το LG G2 (D802)

Πάμε λοιπόν να ξεκινήσουμε τις Τροποποίησεις.

Δυστυχώς αυτό το διάστημα δεν έχω πολύ ελέυθερο χρόνα να ασχοληθώ όπως παλαιότερο, αλλά θα πάμε καλά...:)

Ήδη προστέθηκε οδηγός root αλλά και κάποια mods.Καλά είναι για αρχή.

Θα χρειαστούμε τη βοήθεια όλων, γιαυτό ότι ενδιαφέρον έχετε το postάρετε και θα προστεθεί στη πρώτη σελίδα.

Follow me on XDA

HKG λεει...τι σημαινει αυτό?

Εχεις software HongKong. Γι' αυτο δεν βλεπεις και 4g επιλογη και απ' οτι φαινεται μάλλον υπάρχουν ψιλο-ασυμβατοτητες και στο HSPA/HSPA+.

Wind ουτως ή αλλως ξεχνας το lte στις επιλογές.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Εχεις software HongKong. Γι' αυτο δεν βλεπεις και 4g επιλογη και απ' οτι φαινεται μάλλον υπάρχουν ψιλο-ασυμβατοτητες και στο HSPA/HSPA+.

Και τι κάνουμε τώρα? Ειναι φυσιολογικο αυτό? Το τηλέφωνο είναι αγγλικό!

Ρε παιδια αντε αν μπορειτε καμια γνωμη για βοηθεια...Αξιζει τον κοπο απο s4 σε g2 η θα ειναι μια απο τα ιδια με πιο παιδικο?Και αντε μια απο τα ιδια ειμαστε καλα ,μην κλαιμε για την κινηση..Αυτα τα κουμπια πισω ειναι χοντροκοψια?

HTC HD2 (best of the best)

HTC EVO 3D

SAMSUNG GALAXY S3/ S4

Οκ με αυτό αλλα πρέπει καθε φορά να το κάνουμε έτσι? Γιατι δεν μπαινει και αυτην η επιλογη? :(... Υπάρχει λόγος που δεν πιανει Η+ ?

Μην αγχωνεσαι και ουτε να ξενερωνεις.

Χτες σε περιοχη με καλη καλυψη κατεβαζα με 2,5mb.

Και εμενα σαν το δικο σου ειναι.