autokinitakias Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Παιδιά το γνωρίζατε ότι άπαξ και αλλάξεις το digiter,από εκείνη τη στιγμή η Samsung σταματάει να καλύπτει με εγγύηση το κινητό,ακόμα και αν η αλλαγή πραγματοποιηθεί σε κάποιο από τα εξουσιοδοτημένα service της? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Από πού προκύπτει αυτό; Σου το είπαν σε εξουσιοδοτημένο; Δηλαδή χάνεις την εγγύηση αν αλλάξεις με αυθεντικό ανταλλακτικό σε εξουσιοδοτημένο επισκευαστή; Εξωφρενικό είναι αυτό από κάθε άποψη! Τελικά η εγγύηση της Samsung είναι το πιο "εύθραστο" μέρος της συσκευής!... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platijet Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Αυτό γίνεται σε όλες τις αντιπροσωπίες και όχι μόνο στη Samsung. Αν κάνετε έρευνα θα βρείτε service με πιο χαμηλές τιμές, δεν θα χάσετε δεδομένα κατά την επισκευή και το κυριότερο είναι οτι δεν καταγράφεται στην βάση δεδομένων με αποτέλεσμα να χαθεί η εγγύηση. Φυσικά μιλάμε για γνήσιο ανταλλακτικό και για επισκευή 1 με 2 ωρών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoka Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Αυτό γίνεται σε όλες τις αντιπροσωπίες και όχι μόνο στη Samsung. Αν κάνετε έρευνα θα βρείτε service με πιο χαμηλές τιμές, δεν θα χάσετε δεδομένα κατά την επισκευή και το κυριότερο είναι οτι δεν καταγράφεται στην βάση δεδομένων με αποτέλεσμα να χαθεί η εγγύηση. Φυσικά μιλάμε για γνήσιο ανταλλακτικό και για επισκευή 1 με 2 ωρών. Σε ποια τιμή δηλαδή;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platijet Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Όχι πολύ πιο κάτω, στα 125 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoka Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Όχι πολύ πιο κάτω, στα 125 ευρώ. Εγώ έχω ένα πολύ περίεργο πρόβλημα. Εγώ το αγόρασα μεταχειρισμενο και ο προηγούμενος κάτοχος είχε αλλάξει digitizer. Ανάμεσα όμως από το τζάμι και την οθόνη έχει περάσει σκόνη. Τι μπορώ να κάνω; να αλλάξω τζαμακι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autokinitakias Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Από πού προκύπτει αυτό; Σου το είπαν σε εξουσιοδοτημένο; Δηλαδή χάνεις την εγγύηση αν αλλάξεις με αυθεντικό ανταλλακτικό σε εξουσιοδοτημένο επισκευαστή; Εξωφρενικό είναι αυτό από κάθε άποψη! Τελικά η εγγύηση της Samsung είναι το πιο "εύθραστο" μέρος της συσκευής!... Ρωτησα την αντιπροσωπεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platijet Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Εγώ έχω ένα πολύ περίεργο πρόβλημα. Εγώ το αγόρασα μεταχειρισμενο και ο προηγούμενος κάτοχος είχε αλλάξει digitizer. Ανάμεσα όμως από το τζάμι και την οθόνη έχει περάσει σκόνη. Τι μπορώ να κάνω; να αλλάξω τζαμακι; Η διαδικασία του να αλλάξεις το τζαμάκι μόνο, χρειάζεται και το ενδιάμεσο υλικό ( υγρή UV κόλλα ή αυτοκόλλητη ταινία ) που αυτό σημαίνει οτι δεν υπάρχουν περιθώρια να κάτσει σκόνη. Μου φαίνεται πολύ περίεργο και το οτι δουλεύει μάλιστα ( εκτός και αν ακουμπά τζάμι με τζάμι ) . Είναι σίγουρα S3 και είναι σίγουρα γνήσιο κινητό Samsung ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoka Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Ναι γνήσιο είναι. Έκανε update στις 27/1. Είναι γερμανικό με τα παρακάτω στοιχεία. Ap :I9300XXUGNA5, CP:I9300XUGMK6, CSC:I9300AUTGNA1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tudor2702 Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 μολις σημερα μ επεσε το κιν απο το χερι δν χτυπησε καν τζαμακι αλλα στην πανω αριστερη γωνια του κιν ειδα ενα ραγισμα στην πανω αριστερη γωνια κ εσωτερικο οχι εξωτερικο...η αφη δν λειτουργουσε και αρχισε να μαυριζει ολη η οθονη... το κουμπι power και το home δουλευαν κανονικα...το εδωσα σημερα στο γερμανο ποσο λετε να μ κοστισει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoka Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 μολις σημερα μ επεσε το κιν απο το χερι δν χτυπησε καν τζαμακι αλλα στην πανω αριστερη γωνια του κιν ειδα ενα ραγισμα στην πανω αριστερη γωνια κ εσωτερικο οχι εξωτερικο...η αφη δν λειτουργουσε και αρχισε να μαυριζει ολη η οθονη... το κουμπι power και το home δουλευαν κανονικα...το εδωσα σημερα στο γερμανο ποσο λετε να μ κοστισει?? Λογικά με βάση τη περιγραφή που δίνεις, πας για οθόνη. Εφόσον πάει σε εξουσιοδοτημένο είσαι κοντά στα 150-170 ευρω.:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tudor2702 Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 υπαρχει αλλος τροπος ασφαλης να φτιαχτει?? δν εχει σταλει ακομη μπορω να το παρω πισω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoka Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Αν δεις μέσα σε αυτό το θέμα, υπάρχουν δύο εταιρείες αλλά δεν ξέρω πόσο είναι διαφορά. Δες στη σελίδα 4 στο σχόλιο #54, #55 μιλά για μία τιμή στα 125 ευρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tudor2702 Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 τ εστειλα μνμ ελπιζω να με βοηθησει δλδ απο την samsung τοσα πολλα θα μ κοστισει?? ακουγα για 130 ευρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoka Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Μέσα στο forum μιλάνε για 150+ στη μαμά. Δεν ξέρω, λόγω της κρίσης μήπως και φιλοτιμήθηκαν να κατεβάσουν τις τιμές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tudor2702 Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 εσυ δν γνωριζεις καμια εταιρια στην αθηνα?? δυστυχως ειμαι απο αλλου κ δν ξερω απο αυτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 H smartec (επίσημος επισκευαστής) θέλει ~125-130 Ευρώ. Είναι στο Χαϊδάρι Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tudor2702 Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 (edited) μολις σμρ τ εστειλα ναι τοσα μ ειπαν... :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις την χρήση γραφής SMS διότι δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09. Edited February 4, 2014 by Superuser Γραφή SMS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chouette Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Νέο τσάκισμα της οθόνης εχθές στο S3.Αυτή τη φορά δεν μου πέρασε καν από το μυαλό κάτι διαφορετικό πλην του αυθεντικού. Το μόνο μου test ήταν να επικοινωνήσω και με τις 8-9 εξουσιοδοτημένες εταιρείες που βρήκα από το site της Samsung στην Αττική προκειμένου να ρωτήσω για τον χρόνο παράδοσης του κινητού,θεωρώντας σίγουρο ότι θα μου έλεγαν την ίδια τιμή για εργασία και ανταλλακτικό. Αμ δε. Η μέγιστη διαφορά του φθηνότερου με τον ακριβότερο ήταν 40 ευρώ η δε χρόνοι παράδοσης κυμάνθηκαν από την μία ώρα έως και τις 3 ημέρες!!! Συμπτωματικά,ο φθηνότερος ήταν και ο πιο γρήγορος (Smartech).Για να είμαι πιο ακριβής,περίμενα 50 λεπτά και πλήρωσα 129 ευρώ. Καλησπέρα. Για ποιο λόγο δεν πήγες πάλι στην netpoint; Δυστυχώς σήμερα απόχτησα το πρώτο μου ράγισμα. Ευτυχώς το κινητό δουλεύει κανονικά. Να απευθυνθώ στην netpoint ή να πάω σε πιο ακριβή λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autokinitakias Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Καλησπέρα. Για ποιο λόγο δεν πήγες πάλι στην netpoint; Δυστυχώς σήμερα απόχτησα το πρώτο μου ράγισμα. Ευτυχώς το κινητό δουλεύει κανονικά. Να απευθυνθώ στην netpoint ή να πάω σε πιο ακριβή λύση; Το εχω ξαναγράψει για ποιο λόγο.Το ότι η οθόνη δεν λειτουργούσε σωστα. Συγκεκριμένα,αν πάταγα λίγο έντονα το τζάμι,η οθόνη κολούσε.Δυστυχώς τα 130 ευρώ της Smartec μάλλον είναι μονόδρομος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peugenios Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Άλλαξα τζάμι στο S3 στη Netpoint. Καλή δουλειά με 40 ευρώ. Το άλλαξαν σε τρία τέταρτα... Απλά το "feeling" όταν αγγίζεις το τζαμάκι είναι σαν κάτι πιο φθηνιάρικο... Συνηθίζεται βέβαια, αλλά... Κατά τα άλλα Ο.Κ. Αισθητικό αποτέλεσμα τέλειο! Τώρα αν γραντζουνιέται εύκολα ή όχι, θα το δείξει ο χρόνος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autokinitakias Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Άλλαξα τζάμι στο S3 στη Netpoint. Καλή δουλειά με 40 ευρώ. Το άλλαξαν σε τρία τέταρτα... Απλά το "feeling" όταν αγγίζεις το τζαμάκι είναι σαν κάτι πιο φθηνιάρικο... Συνηθίζεται βέβαια, αλλά... Κατά τα άλλα Ο.Κ. Αισθητικό αποτέλεσμα τέλειο! Τώρα αν γραντζουνιέται εύκολα ή όχι, θα το δείξει ο χρόνος... Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πως σκέφτονται εκεί στη Netpoint. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πως σκέφτονται εκεί στη Netpoint. Από ότι φαίνεται, δύσκολο να βρεθεί gorilla glass, original Samsung. Η Samsung επισημα δίνει όλο το σετ, μαζί με οθόνη. Οπότε ότι άλλο μπεί, πιθανότατα να μην είναι ίδιο με το αρχικό. Για ένα κινητό που καινούριο κάνει ~250, το να δώσεις τα μισά για επισκευή οθόνης, είναι δύσκολο να το αποδεχτεί κανείς. Ειδικά αν είναι και αρκετά μεταχειρισμένο. Το κριτήριο για να κρίνουμε την Netpoint είναι αν στο πουλάνε για original ή για replacement. Αν ισχύει το πρώτο, υπάρχει θέμα... Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multimr Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 σημερα εσπασε η φοβερη αυτη οθονη του s3..μονο φοβερη δεν ειναι,ενα μηνα το εχω το κινητο..σκεφτομαι να παω στην αντιπροσωπεια,αυτο που αναφερθηκε για την εγγυηση οτι χανεται αν αλλαξεις digitizer ισχυει τελικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Φυσικα και χανεις την εγγυηση εφοσον μπει χερι απο μη εξουσιοδοτημενο επισκευαστη .αν κανεις την επισκευη σε εξουσιοδοτημενο δεν χανεται Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts