nikanta Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 ακριβως! κοιτα ,ετσι και αλλιως χαμενος εισαι,ρισκαρετο περνοντας ενα touch screen και παρε μαθηματα απο εδω καλη επιτυχια ;) αυτό που μου έστειλες αλλάζει μόνο το τζαμάκι και όχι την οθόνη υπάρχει περίπτωση ξαναδουλεύει η αφή με αυτό τον τρόπο? δηλαδή αγοράζοντας μόνο αυτό? http://www.ebay.com/itm/Blue-Front-Touch-Screen-Glass-Lens-Digitizer-For-Samsung-Galaxy-SIII-S3-i9300-/351160761057?hash=item51c2cffae1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leotzian Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 αυτό που μου έστειλες αλλάζει μόνο το τζαμάκι και όχι την οθόνη υπάρχει περίπτωση ξαναδουλεύει η αφή με αυτό τον τρόπο? δηλαδή αγοράζοντας μόνο αυτό? http://www.ebay.com/itm/Blue-Front-Touch-Screen-Glass-Lens-Digitizer-For-Samsung-Galaxy-SIII-S3-i9300-/351160761057?hash=item51c2cffae1 Αυτό το τζαμάκι που λες είναι η αφή το touch δηλαδή το digitizer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 ακριβως! κοιτα ,ετσι και αλλιως χαμενος εισαι,ρισκαρετο περνοντας ενα touch screen και παρε μαθηματα απο εδω καλη επιτυχια ;) Αν ακολουθήσει αυτό το βίντεο, κατά πάσα πιθανότητα θα χαλάσει την lcd στην προσπάθεια να βγάλει τα σπασμένα κομμάτια. Στο βίντεο που έδωσες είναι η δεύτερη φορά που αλλάζει οθόνη ο τύπος και η διαδικασία είναι διαφορετική σε σχέση με την πρώτη φορά που θα αφαιρεθεί το εργοστασιακό γυαλί το οποίο έχει "κόλλα". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikanta Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 λέω να πάρω αυτό http://www.ebay.com/itm/Blue-Front-Touch-Screen-Glass-Lens-Digitizer-For-Samsung-Galaxy-SIII-S3-i9300-/351160761057?hash=item51c2cffae1 θα το ρισκάρω άλλωστε το κινητό είναι άχρηστο αυτή τη στιγμή βλέπω ότι στην φωτογραφία του ebay έχει μια ταινία από κάτω στο βίντεο αυτό δεν βλέπω να συνδέει καμία τέτοια ταινία είναι το ίδιο? άμα το δοκιμάσω και πετύχει θα δουλέψει ξανά η αφή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikanta Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 λέω να πάρω αυτό http://www.ebay.com/itm/Blue-Front-Touch-Screen-Glass-Lens-Digitizer-For-Samsung-Galaxy-SIII-S3-i9300-/351160761057?hash=item51c2cffae1 θα το ρισκάρω άλλωστε το κινητό είναι άχρηστο αυτή τη στιγμή βλέπω ότι στην φωτογραφία του ebay έχει μια ταινία από κάτω στο βίντεο αυτό δεν βλέπω να συνδέει καμία τέτοια ταινία είναι το ίδιο? άμα το δοκιμάσω και πετύχει θα δουλέψει ξανά η αφή? κάποιος...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guspsoras Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 κάποιος...? Φιλε οπως σου ειπε και ο πιο πανω σε αυτο το βιντεο ο τυπος αλλαζει για δευτερη φορα την οθονη και φαινεται ευκολο. Κανονικα θελει με πιστολακι να μαλακωσεις την κολλα για να ξεκολλησει το εξωτερικο τζαμι απο την οθονη. Ψαξε για αλλο βιντεο. Εγω αν θες εχω τετοιο τζαμακι αλλα σε λευκο χρωμα. Οταν εσπασε για δευτερη φορα το τζαμι στο s3 παρηγγειλα 2 για να εχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp_r5gt Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 κάποιος...? εγω πριν απο 2 χρονια ειχα παθει την ιδια ζημια,ειχα παρει τζαμακι Παρολλο που πιανουν τα χερια μου δεν τα καταφερα,και επιδη τοτε το ειχα παρει καινουργιο,αποφασισα να παραγγειλω το μπροστινο μερος(κομπλε) απο εδω http://stellatech.com/samsung-gt-i9300-galaxy-s3-komplett-front-lcd-touchscreen-%28weiss%29,a,de,812394.html αξιοπιστο site και γρηγορη αποστολη. Τωρα εσενα,δεν ξερω αν σε συμφερει,εσυ αποφασιζεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 καλησπερα! εχει ραγισει του θειου μου η οθονη του s3. φενεται οτι ειναι το γυαλι μονο γιατι ηοθονη παιζει κανονικα και το touch λειτουργει. και εδω και λιγο καιρο που το εχει παθει δεν εχει παρατηρησει να χαλαει κατι παραπανω. ρωτησε αν καταλαβα στην netpoint στον πειραια αλλα καθυστερουν γιατι δεν βρισκουν αυτο που μπαινει αναμεσα στο digitizer και στο τζαμι. κατι σαν ζελε/κολα? ξερετε που μπορω να βρω κατι τετοιο? (αν υπαρχει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost21 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 (edited) Γειά σας, Έχω ένα samsung galaxy s3 και ενώ πατάω πάνω στην οθόνη αφής δεν ανταποκρίνεται.Καμιά φορά ξεσκαλώνει και δουλεύει αλλά σπάνια. Τα κουμπιά δουλεύουν κανονικά. To πήγα σε έναν τεχνικό έκανε ένα test και μου είπε ότι μάλλον δεν φταίει η οθόνη αφής και για να μου την αλλάξει θέλει 160 ευρώ. Προσπάθησα να του κάνω και επναφορά (volume up + home button + power button) αλλά πάλι δεν ανταποκρίνεται η οθόνη αφής. Τί να κάνω;; 160 ευρω δεν πρόκειται να δώσω. Μπορώ να το φτίαξω μόνος μου;; Edited October 23, 2015 by kost21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evaseml Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 καλησπερα.το κινητο μου ειναι το samsung galaxy a3 και σημερα μου επεσε σε αποσταση 30 εκατ. απο το πατωμα..οταν πατησα το κουμπι να ακοιξει η οθονη ανοιξε και ολα μια χαρα μεχρι που πατουσα πανω στην οθονη και τιποτα...δεν πατιοταν τιποτα..το πηγα σε ενα καταστημα αλλα μου ειπαν οτι λογω εορτων ειναι κλειστα ολες οι εταιρειες..ενας φιλος που το κοιταξε μου ειπε οτι καηκε η αφη..σε αυτη τη περιπτωση καλυπτεται η επιδιορθωση με την εγγυηση?και αν οχι ποσο θα μου κοστισει...επισης θεωρειτε οτι οντως καηκε η αφη......????? επισης να αναφερω οτι οταν παταω συνεχομενα το κουμπι εκκινησης για να απενεργοποιηθει το κινητο εμφανιζεται το παραθυρακι απενεργοποιηση επανεκκινηση λειτουργια πτησης κτλ..φυσικα δεν πατιεται τιποτα αλλα το πληκτρο <πισω> που ουσιαστικα δεν ειναι κοθμπι αλλα μερος της αφης λειτουργει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 καλησπερα.το κινητο μου ειναι το samsung galaxy a3 και σημερα μου επεσε σε αποσταση 30 εκατ. απο το πατωμα..οταν πατησα το κουμπι να ακοιξει η οθονη ανοιξε και ολα μια χαρα μεχρι που πατουσα πανω στην οθονη και τιποτα...δεν πατιοταν τιποτα..το πηγα σε ενα καταστημα αλλα μου ειπαν οτι λογω εορτων ειναι κλειστα ολες οι εταιρειες..ενας φιλος που το κοιταξε μου ειπε οτι καηκε η αφη..σε αυτη τη περιπτωση καλυπτεται η επιδιορθωση με την εγγυηση?και αν οχι ποσο θα μου κοστισει...επισης θεωρειτε οτι οντως καηκε η αφη......????? επισης να αναφερω οτι οταν παταω συνεχομενα το κουμπι εκκινησης για να απενεργοποιηθει το κινητο εμφανιζεται το παραθυρακι απενεργοποιηση επανεκκινηση λειτουργια πτησης κτλ..φυσικα δεν πατιεται τιποτα αλλα το πληκτρο <πισω> που ουσιαστικα δεν ειναι κοθμπι αλλα μερος της αφης λειτουργει Έστω και καθυστερημένα.. στη καλύτερη απλώς με το πέσιμο κουνήθηκε το καλώδιο και θέλει άνοιγμα η συσκευή για να μπει στη θέση του σωστά. Στη χειρότερη δεν δουλεύει το digitizer (η αφή) που δυστυχώς πηγαίνει μαζί με την οθόνη, το οποίο μεταφράζεται σε >130€. Μπορείς βέβαια εφόσον δεν υπάρχει κάποιο εμφανές σημάδι και είσαι εντός εγγύησης να το πας στο service και απλά να αναφέρεις πως σταμάτησε ξαφνικά να σου δουλεύει η αφή. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Oiwnos17 Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 (edited) Η οθόνη του Note 2 μου εγινε χαλια αλλα το κινητο λειτουργει. ξερετε καποιον που να μπορει να μου αλλαξει digitiser. βρισκω με 80 ευρω αλλα δεν ξερω να το κανω.. να τον πληρωσω . η καποιο φτηνο αξιοπιστο σερβις. παντου κανει 150 τουλαχιστον και με αλλα 10 -20 βρισκω ολο το κινητο... σας ευχαριστω Edited January 26, 2016 by Oiwnos17 Παράθεση oiwnos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts