Jump to content

[Επίσημο] Qtek 9090 (T-Mobile MDA III / Xda 3)

Alexkass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gmanda (16 Δεκ. 2004 , 20:02)

Παίδες μόλις το πήρα, το έχω στο "ΠΑΧΝΙ" να "χωρτάσει"

Εχω 6944χχχχ και μου το έφερε η ΤΙΜ!!!! 848€ με δώρο JABRA 200.

1. Πόσό χρόνο θέλει 1η φ'ορτιση?

2. Τίς εφαρμογές που είναι *.exe τις τρέχουμε από το laptop?

3. Αυτές που είναι *.cab ???

4. Αγόρασα το PHONEPLUS και λέει 2.10 να το περάσω???

Kαλοριζικο βρε !! :D

1) μεχρι να δειξει πρασινο νομιζω το λαμπακι ..περιπου 4 ωρες αν δε κανω λαθος ...

Η μπαταρια θα ειναι στα ντουζενια της μετα απο 5-6 φορτισεις

2) Ναι ..και μας ζηταει να διαλεξουμε που θα γινουν εγκατασταση στο PDA ...στην main memory η στην memory card ...

3)Αυτες απλα τις αντιγραφουμε στο PDA και τις τρεχουμε απο εκει

4) τοτε γιατι το αγορασες ??? μπουμπουνα το ;)

και παλι καλοριζικο :)

Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος chrisstavrou (19 Δεκ. 2004 , 11:19)

Gia Geovass,

ekana upload ta dio files (intellidialer kai intellipad) sto pda2k mou. Mporis na mou pis ti prepi na kano meta ? Den vlepo kamia allagi to sto dialler.

Txn

Chris

κανονικα θα επρεπε να εχεις δει διαφορα. Εκανας soft reset ?

ειμαι και εγω απο αυτη την στιγμη ενας ευτυχης κατοχος imate pda2k :D :D

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος porcupine (20 Δεκ. 2004 , 13:19)

ειμαι και εγω απο αυτη την στιγμη ενας ευτυχης κατοχος imate pda2k :D :D

καλοριζικο porc ! ;)

Να σαι καλα Γιώργο,δεν απομενει να δωσω και το XDA II να ολοκληρωθω σαν αντρας για σημερα :P

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος porcupine (20 Δεκ. 2004 , 13:28)

Να σαι καλα Γιώργο,δεν απομενει να δωσω και το XDA II να ολοκληρωθω σαν αντρας για σημερα :P

:p :p

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος FiberGeorge (17 Δεκ. 2004 , 16:27)

@gmanda

Περιμένουμε τις εντυπώσεις σου φίλε μου!

Παιδιά σάν αίσθηση μηχανήματος είναι τέλειο αλλά φαίνεται ότι με μισεί πολύ το μηχάνημα (ακόμα προσπαθούμε να γνωριστούμε) κάτι από τις εφαρμογές που έχω φορτώσει χτυπάει και δεν ξεκινάει μετά από soft reset, ή εγώ δεν ξέρω να το κάνω, μετά από κάθε soft κάνω hard και μου έχει σπάσει τα νεύρα.

Σήμερα πνίγομαι στην δουλειά και δεν έχω κάνει τίποτα άλλο απ'το να φορτώνω και να κ'ανω restore στο 9090.

Μόλις "γνωριστούμε" λίγο, θα έχετε και τις εντυπώσεις μου

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος f0udas (21 Δεκ. 2004 , 00:54)

Θα μπορει να με διαφωτησει καποιος για τις διαφορες μεταξυ του Qtek 9090 και του Imate pda2K?

καμια ;) Απλα το Blue Angel (ετσι λεγετε κανονικα απο την μαμα εταιρια) το βγαζουν 4-5 διαφορετικες εταιριες του χωρου. (πχ. T-Mobile, Qtek, i-mate, 02 κλπ) ! :rolleyes:

Το πρωτο μου wireless post απο το imate μου,αυτο ειναι...ολοκληρωθηκα σαν ανδρας :p :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μόλις σήμερα πήρα το 9090!!!!!!!!!!!!!!!

2 ερωτησούλες... Η συρόμενη πρόσοψη είναι ΕΛΑΧΙΣΤΑ χαλαρή??

Η μεμβράνη του touchscreen φαίνεται πως πιέζεται??? Στο Ρ900 δε συμβαίνει αυτό!!!

Έχει βγεί η καινούργια rom στο site της ACE HELLAS με ελληνικά αλλά είναι μόνο για τα qtek 9090 που είναι αγορασμένα απο αυτούς, ζητάνε ΙΜΕΙ. Το κακό είναι ότι όσοι έχουν πάρει την συσκευή τους απο το εξωτερικό θα πρέπει να πάρουν την κατάλληλη rom απο το μεταπωλητή της χώρας απο όπου την πήραν. Δοκίμασα να βάλω την αγγλική rom για το σουηδικό αγγλικό qtek 9090 στο δικό μου qtek 9090 με αγγλικά αλλά αγορισμένο απο το Βέλγιο αλλά δεν την δέκτηκε βγάζει coundry id error.Δηλαδή κλάφτα χαράλαμπε :(

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gpx (21 Δεκ. 2004 , 20:24)

Έχει βγεί η καινούργια rom στο site της ACE HELLAS με ελληνικά αλλά είναι μόνο για τα qtek 9090 που είναι αγορασμένα απο αυτούς, ζητάνε ΙΜΕΙ. Το κακό είναι ότι όσοι έχουν πάρει την συσκευή τους απο το εξωτερικό θα πρέπει να πάρουν την κατάλληλη rom απο το μεταπωλητή της χώρας απο όπου την πήραν. Δοκίμασα να βάλω την αγγλική rom για το σουηδικό αγγλικό qtek 9090 στο δικό μου qtek 9090 με αγγλικά αλλά αγορισμένο απο το Βέλγιο αλλά δεν την δέκτηκε βγάζει coundry id error.Δηλαδή κλάφτα χαράλαμπε :(

την 1.12.22 εχει το site. Εσυ πια εχεις ?

Γίνεται συνγχρονισμός επαφών σε συγκεκριμένο φάκελο του Address Book?? Αυτό γινόταν στο Ρ900, ξέρει κανείς αν γίνεται και στο 9090?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος FiberGeorge (17 Δεκ. 2004 , 16:27)

@gmanda

Περιμένουμε τις εντυπώσεις σου φίλε μου!

Λοιπόν τώρα που έχουμε γνωριστεί λίγο παραπάνω, έχει σταματήσει να μου σπάει τα νεύρα.!!!

Την μεγαλύτερη εντύπωση μου έκανε το πληκτρολόγιο, δεν περίμενα για συρόμενο τόσο καλό φιξάρισμα και τοσο καλή αίσθηση των πλήκτρων.

Η οθόνη κιτρινίζει λίγο αλλά μόνον όταν την κοιτάζεις με αρκετά μεγάλη γωνία, κάθετα δεν κιτρινίζει καθόλου.

Η γενικότερη αίσθηση είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ!!! Τρομερό μηχανάκι.

Τό μόνο αρνητικό που έχω ανακαλύψει μέχρι τώρα είναι το όχι και τόσο φιλικό user interface του τηλεφώνου. (μέχρι τώρα είχα ένα Ρ900, και πρίν από αυτό Ρ800).

Γνώμη μου είναι να ΜΗΝ το αγόρασει κάποιος που θα το χρησιμοποιήσει ΜΟΝΟΝ γιά τηλέφωνο. Οποιοσδήποτε άλλος που ζητάει κάτι παραπάνω θα ενθουσιαστεί.

Μαζί με το 9090 μου έδωσαν δώρο και ένα jabra 200 αυτό χωρίς να ξέρω τον λόγο μου κάνει παράσιτα και ανάβει τον φωτισμό της οθόνης του 9090.

Προσπαθώ να μάθω περισσότερα γιά να στήσω δίκτυο wifi με το laptop. Βγήκα τσάρκα σε 2-3 καφέ που έχουν wifi (και επικοινωνούν οι μικρές "ξεβρακοτούλες" με τους coffe maker) αλλά λόγω απειρίας δεν κατώρθωσα τίποτα.

Μόλις αποκτώσω την πλήρη εμπιστοσύνη (του 9090) και μου πεί κι'άλλα από τα μυστικά του, θα είσαστε οι πρώτοι που θα τα μάθετε.

ΑΚΟΜΑ το ψάχνω, δεν είχα προηγούμενη εμπειρία από PDA.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όσοι έχετε το 9090 κάντε το upgrade:

Εκτός από νέα έκδοση radio έχει τα παρακάτω (από Ελληνικά):

1.0.1 (21/12/04)

- Υποστήριξη SMS 160 χαρακτήρων

- Βελτιώθηκε η εφαρμογή για την αλλαγή της γλώσσας. Πλέον υποστηρίζει Landscape και έχει προστεθεί σε αυτή η ενεργοποίηση/απενεργοποίηση αποστολής SMS 160 χαρακτήρων.

- Ενσωματώθηκαν τα Bluetooth patches για καλύτερη υποστήριξη Bluetooth.

Χρήστης:

Qtek 2020, Qtek 9090, Qtek 8010, Qtek 8020

hp iPAQ h6340, iPAQ rz1710, iPAQ rx3715, iPAQ hx4700

Παλαιότερα:

Qtek 8080, Mio 8390, MPx200, MPx, P800, 6600, N-Gage, T68i, T68, 6210, 6110 και ούτε καν θυμάμαι πιο παλιά...

Το Windows Mobile στην Ελλάδα

geovass εγώ έχω την 1.12.00 αγγλική απο τους βέλγους, έτσι προς το παρόν δεν μπορώ να το αναβαθμίσω, δεν δέχεται το ιμει, θα πρέπει να περιμένω τους βέλγους να βγάλουν κάτι που να το δέχεται η δικιά μου η ρομ. Ξέρεις αν μπορεί να γίνει κάτι με την ace hellas αν μπορουν δηλαδή να το φλασάρουν με την δικιά τους ρομ?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gpx (22 Δεκ. 2004 , 02:18)

geovass εγώ έχω την 1.12.00 αγγλική απο τους βέλγους, έτσι προς το παρόν δεν μπορώ να το αναβαθμίσω, δεν δέχεται το ιμει, θα πρέπει να περιμένω τους βέλγους να βγάλουν κάτι που να το δέχεται η δικιά μου η ρομ. Ξέρεις αν μπορεί να γίνει κάτι με την ace hellas αν μπορουν δηλαδή να το φλασάρουν με την δικιά τους ρομ?

Δεν θα το κανουν λογο του οτι δεν το πηρες απο αυτους. Θα πρεπει να περιμενεις...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gpx (22 Δεκ. 2004 , 02:18)

Δεν θα το κανουν λογο του οτι δεν το πηρες απο αυτους. Θα πρεπει να περιμενεις...

meta apo mia mera symviwshs me to 9090 (prwin xrhsths p900) eimai poly en8usiasmenos...ola mia xara gprs,wifi k internet sharing... alla twra mu vgazei provlhma to bluetooth...leei pws den yparxei arketh mnhmh k na kanw soft reset.kanw alla pali ta idia..