Jump to content

FiberGeorge

Members
  • Δημοσιεύσεις

    48
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by FiberGeorge

  1. Προσωπικά με το VITO remote δεν είχα πρόβλημα με την απόσταση. Σε landscape δεν δουλεύει, αλλά το βεληνεκές του μου φαίνεται ότι κυμαίνεται στα 5-6 μέτρα. Επομένως webvirus εάν δεν σε χαλάει η έλλειψη landscape mode δεν θα έχεις πρόβλημα
  2. Φίλε blackbird, Αν και προσωπικά έχω δει μόνο screenshots από το παιχνίδι, πολύ καλά σχόλια και κριτικές έχει αποσπάσει το Tower Mogul το οποίο είναι sim...ουρανοξύστη! Οι εικόνες που είδα ήταν ικανοποιητικές και το παιχνίδι πρέπει να είναι αρκετά ενδιαφέρον. Αν μη τι άλλο εμένα μου φάνηκε αρκετά πρωτότυπο. Μπορείς να κάνεις υπομονή μέχρι την Παρασκευή; ;)
  3. Φίλε kubiak, Atlantis Redux Fade και όλα τα "κλασικά" της Lucasarts μέσω του scummvm Αυτά. :)
  4. Απλά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! Εξαιρετική δουλειά.
  5. Οκ Alex. Θα μειώσω κι άλλο την μνήμη αποθήκευσης και θα δω τι γίνεται. Σ' ευχαριστώ πολύ.
  6. Μια ερώτηση/παρατήρηση κι από εμένα. Το slovoED (αγγλοελληνικό της Magenta) το έχει τρέξει κανείς; Εμένα μου σέρνεται. Μπορεί να κάνει και 5 λεπτά να βρει μια λέξη... Σημειωτέον δε, ότι έχω πάνω από 25Mb ελεύθερα μνήμης και το έχω κάνει εγκατάσταση σε κάρτα Sandisk Ultra Extreme II. Δεύτερη ερώτηση: To everquest episode 1 το έχει τρέξει κανείς σε S100; Μου κολάει γ@$%*& στην character creation screen και μετά θέλει soft reset. Δεν 'εχω δοκιμάσει episodes 2 και 3 πάντως. Αυτά :)
  7. Από εχθές είμαι κι εγώ ένας πανευτυχής κάτοχος S100. Η συσκευή είναι απλά Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Η. :love: Το μόνο μελανό της σημείο είναι η κάμερα :blink: , η οποία, όμως με τις ρυθμίσεις που αναφέρθηκαν σε προηγούμενα Post γίνεται αρκετά καλύτερη. Αυτό που μου έκανε πάντως μεγάλη εντύπωση -και δεν θυμάμαι αν έχει αναφερθεί στις προηγούμενες σελίδες - είναι η απίστευτη απόδοση του ενσύρματου handsfree της συσκευής. Βαθιά μπάσα και καθαρά πρίμα ακόμα και... τέρμα στην ένταση. Μπράβο! Γεμίζω σιγά σιγά την Sandisk UltraII 512Mb που πήρα και αισίως δεν έχω κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα. Υ.Γ. Μου ήρθε με περασμένη την τελευταία qtek rom. :)
  8. Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο-!-!-! ότι ομορφότερο (και ισχυρότερο phone) έχω δει μέχρι τώρα. Αλήθεια το γεγονός ότι θα έχει δύο κάμερες & 3G (άρα video-κλήση) μήπως σημαίνει ότι θα πρέπει να δούμε και νέες εκδόσεις λειτουργικού ή δεν έχουμε στοιχεία γι' αυτό;
  9. Τελικά πότε θα είναι έτοιμο το review του τηλεφώνου Mythozz?
  10. Βοήθησες πολύ φίλε Saltapidas!! :) Σε ευχαριστώ πολύ!! :)
  11. :) :) ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!! :) :) Εύχομαι το νέο έτος να φέρει στον καθένα ότι ποθεί και πάνω απ' όλα σε όλους μας υγεία! ...Αλήθεια θα μπορούσε κάποιος να απαντήσει στις παραπάνω ερωτήσεις? @katsj, εσύ ίσως μιας κι είσαι ο "παλιότερος" των jam χρηστών? Και πάλι χρόνια πολλά σε όλους!
  12. Μιας κι αναφέρθηκε σε προηγούμενα μηνύματα το θέμα περί ευχρηστίας του jam ως κινητού θα ήθελα να κάνω κι εγώ δύο ερωτήσεις. 1. Πατώντας το "κλασικό" κουμπί με το πράσινο ακουστικό εμφανίζεται λίστα με τις τελευταίες κλήσεις που έγιναν ή όχι. Αν ναι μπορείς να πλοηγηθείς σε αυτές με το joypad? 2. Υπάρχουν άμεσα προσβάσιμα (με κάποιον τρόπο) προφίλ (π.χ. αθόρυβο) ή η διαδικασία αυτή απαιτεί χρήση του stylus? (Ή μήπως δεν υπάρχουν καθόλου προφίλ???) Προσωπικά χρησιμοποιώ πολύ τις εν λόγω λειτουργίες γι' αυτό κι ενδιαφέρομαι.
  13. @gmanda Περιμένουμε τις εντυπώσεις σου φίλε μου!
  14. Η άποψη του murdof πιστεύω ότι είναι πάρα πολύ σωστή. Οι εκπτώσεις που προκύπτουν από επιδοτήσεις είναι πολύ μεγάλες αφού οι εταιρίες είναι "ευτυχισμένες" με κάθε νέα σύνδεση που κάνουν. Το ίδιο ισχύει και για ανανεώσεις συμβολαίων, που -στην ΤΙΜ τουλάχιστον- οι επιδοτήσεις που έχω πάρει μέχρι τώρα είναι πάρα πολύ καλές. (αντίθετα με τη voda που έχει μέγιστο ποσό έκπτωσης τα 250 ή 300 €, άσχετα αν τους δίνεις μια περιουσία σε λογαριασμούς). Προσωπικά περιμένω την ανανέωση συμβολαίου μου τέλος Ιανουαρίου για να πάρω είτε το 9090 είτε το S100 (ανάλογα με το μέγεθος της επιδότησης). Τώρα αν κάποιος δεν έχει πρόσφατα ανανέωση.... ή δε θέλει να κάνει σύνδεση... τι να πώ... Από κει και πέρα έγκειται στις ανάγκες και τη διάθεση του καθενός να ψάξει και να βρεί την καλύτερη γι' αυτόν λύση. Αυτά :o
  15. Mythozz, Αλήθεια, το review που μας ετοιμάζεις είναι με τηλέφωνο της ACE Hellas? (Ελληνική ROM δηλαδή???;))
  16. Περιμένουμε με αγωνία Mythozz... Εεε.... Αλήθεια, ο gmo ποιος είναι??? :) :)
  17. @Cue Η ACE-Hellas έχει ήδη συμφωνία με την TIM και διαθέτει προιόντα της στα καταστήματά ΤΙΜ (καθώς επίσης και τα χρηματοδοτεί).
  18. Εεεεε... Παιδιά, δεν ξέρω αν το είδατε, αλλά δύο γερμανικά sites (http://www.areamobile.de/php/pages/viewHandy1.php?uid=330&lang=de) και (http://www.connect.de/d/53100?template=d_con_dv_drucken) αναφέρουν ότι το MDA Compact έχει 312Mhz επεξεργαστή κι όχι 416Mhz. Το πρώτο site προφανώς αναφέρεται σε τηλέφωνο που έχει ήδη στα "χέρια" του. Λέτε να αλλάξανε τα specs τελευταία στιγμή και να μην το είπαν πουθενά???
  19. Σας ευχαριστώ. Αν και είδα το thread για το -φθηνότερο και μικρότερο- MDA compact εξακολουθεί να μ' αρέσει καλύτερα το 9090 λόγω μεγέθους οθόνης (θα ήθελα π.χ. να βλέπω μεγάλα τα γράμματα όταν στήνω ένα excelloφυλλο ή βλέπω χάρτες μέσω navigator), λόγω πληκτρολογίου (τεράστιο Plus για μένα) αλλά και ενσωματωμένου wifi. Περιμένω βέβαια και απόψεις των πρώτων κατόχων του Compact να πάρω κι απο κει γνώμες. Εσείς τι θα προτείνατε σε έναν PDA newbie?
  20. Τελικές εντυπώσεις των κατόχων μετά από κάποιες μέρες/εβδομάδες χρήσης? Διάρκεια ζωής μπαταρίας? Τελικά αξίζει τα (πολλά) λεφτά του? Από ταχύτητα πώς πάει? Αλήθεια, έχει τρέξει κανείς Quake ή Quake II (beta) σε αυτό το τηλέφωνο να μας πει πως τρέχουν? Αυτά.... :cool:
  21. Φίλε Alexkass, Στην TIM οι επιδοτήσεις είναι ανάλογες των λογαριασμών που κάνεις, αλλά και του κόστους της συσκευής που θέλεις να αποκτήσεις!!! Όσο ακριβότερη η συσκευή τόσο μεγαλύτερη η επιδότηση!!! Πέρισυ είχα επιδότηση 300€ για το Z600 (που έκανε τότε 350€), ενώ για το Samsung (Ε70 αν θυμάμαι καλά) είχα επιδότηση 360 ή 370€ (που τότε έκανε περίπου 450). Αυτή είναι πάγια πολιτική της ΤΙΜ και ένας λόγος που είμαι πολύ ευχαριστιμένος με τις επιδοτήσεις της. Επιπλέον η ΤΙΜ είναι και η μόνη που επιδοτεί Qtek συσκευές :) Όταν έρθει η ώρα να αλλάξω θα σας ενημερώσω πάντως για να ξέρετε ακριβώς τι παίζει με το θέμα αυτό.
  22. Όπως καταλάβατε, με ενδιαφέρει πολύ το εν λόγω τηλέφωνο γι' αυτό ρωτάω. Μάλιστα δεδομένου ότι θα περιμένω την επιδότησή μου (που θα είναι... "γενναία") το τελικό κόστος θα είναι μικρότερο απ' ότι αν το 'παιρνα κι από εξωτερικό. Είναι πάντως φοβερή η γκάμα των προγραμμάτων που υπάρχει για PPC. Έχω ενθουσιαστεί. Στο θέμα της οθόνης πάντως, εφόσον μόνο υπό γωνία κιτρινίζει ούτε εμένα θα ενοχλεί φαντάζομαι ;) . Ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες!
  23. Φαντάζομαι πως κατάλαβα TLG. Πάντως ότι -λίγο- χάνει στην οθόνη, πιστεύω πως το κερδίζει σε όλα τ' άλλα.
  24. Σ'ευχαρστώ TLG και Alexkass ευχαριστώ και σένα για... την προσπάθεια :) Αλήθεια, όσον αφορά την οθόνη του τηλεφώνου, οι χρήστες του, τι έχουν να πουν; Geovass, μιας και το 'χεις πες μας, please. Όταν κοιτάς το κινητό με την οθόνη του κάθετη στο οπτικό σου πεδίο (κανονική χρήση δηλαδή), η οθόνη παρουσιάζει -έστω και ελαφρύ- "κιτρίνισμα" ή το φαινόμενα αυτό παρατηρείται μόνο υπό γωνία; Είναι ενοχλητικό αυτό? Σε ένα άλλο forum (του Myphone εννοείται) διάβασα "βαρύ" χαρακτηρισμό για την οθόνη του 9090 (για την ακρίβεια..."crap") και μ' έβαλε σε σκέψεις... Προσωπικά δεν νομίζω πια να είναι και τόσο ενοχλητικό, αλλά γι' αυτό ρωτάω και τους χρήστες του...
  25. Σ'ευχαριστώ Alexkass Σε ρώτησα απλά για να έχω ένα σημείο αναφοράς! -Και μια άλλη ερώτηση- Ξέρουμε το επίπεδο SAR της συσκευής?
×
×
  • Create New...