Jump to content

f0udas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

f0udas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδια δεν μπορει να συνδεθει το gps με το destinator 7 ειτε το συνδεσω πριν ξεκινησω την εφαρμογη ειτε χωρις να το συνδεσω ενω στο 6 δουλευει κανονινα ... Εχω ενα qtek 2020i και ενα gps σαν το holux 230 με εκτιμηση F0udas! Ακυρο βρεθηκε λυση ενα απλο softreset ηθελε :)
  2. Κατσε να το δουμε πρωτα στην Ελλαδα και βλεπουμε και για υποστηριξη.... Αληθεια γνωριζει κανεις ποτε εχουν σκοπο να το εισαγουν στην Ελλαδα?
  3. Καλησπερα εγω εχω το http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=1_76_89&products_id=820 και ειμαι αρκετα οικανοποιημενος στο μπαλκονι εχω το λιγοτερο 4 δορυφορους και σε πορεια εχω δει μεχρι 9 αν δεν κανω λαθος . Αν ειναι να παρεις καποιο αλλο προσπαθισε να βρεις το holux gr-231 ειναι αρκετα καλο ριξε μια ματια εδω http://www.pocketgps.co.uk/item-menu.php?idSubCat=5
  4. Παιδια να σας κανω μια ερωτηση ? Το destinator pn υπαρχει στο expansys εαν το παραγγειλω θα μπορω να του κανω upgrade τους χαρτες απο ngi? και αν ναι ποσο κοστιζει το upgrade ?
  5. Καλησπερα πηρα και εγω πριν μια εβδομαδα το 2020i . Σαν πρωην κατοχος του 2020 παρατηρησα το 2020i δεν ειναι τοσο καλο οσον αφορα ταχυτητα(αρκετα αργο σε σχεση με τον προκατοχο του) , οθονη(κιτρινιζει-πρασινιζει) , ποιοτητα μικροφωνου και ταχυτητα wifi (max 110 kB/sec με download accelerator ενω αλλα ppc εχουν 300kb/sec). Μεχρι στιγμης δεν εχω παρατηρισει καποιο αλλο μεινεκτημα .Τωρα απο θεμα καμερας ειναι καλητερο απο το 2020 αλλα οχι και απο τον ανταγωνισμο. Βεβαια για τα παραπανω προβληματα μπορει να ευθυνοντε τα 2003 SE α και κατι αλλο τρωει πολλα κοληματα.
  6. φιλε haf που το βρήκες το gps ? ψαχνω μεσα στο site αλλα τιποτα ... φιλικα f0udas.
  7. Θα μπορει να με διαφωτησει καποιος για τις διαφορες μεταξυ του Qtek 9090 και του Imate pda2K?
  8. katerini το phone dashboard είναι αρκετά καλό για να μετρά την διαρκεια αυτο έχω και εγώ και δουλευει τέλεια . Το μόνο πρόβλημα είναι στην στρογγυλοποίηση του χρόνου έχει σαν min το 1 λεπτό. φιλικά f0udas!
×
×
  • Create New...