Jump to content

[Επίσημο] Qtek 9090 (T-Mobile MDA III / Xda 3)

Alexkass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
sto qtek pos kaneis na mpei se boot mode?kai h othonh pos prepei na dixnei otan einai se boot mode?episis ti memory cards pernei to qtek?pernei mmc cards?

Boot Loader Mode

You can enter or exit bootloader mode by pressing the camera button, power button and then the reset button and hold for a few seconds.

If the above won't work, press and hold power+record+camera the same time and then reset.

Modpic.gif

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

to xo kanei kai me tous 2 tropous pou aneferes alla otan patao to power button mazi me th camera kai meta soft to ppc kanei restart:mad:kai den mporo na mpo se boot mode eno sto xda exec me auto to tropo panta empene.to power einai auto to koumpi poy anoigei to ppc? kai h othonh einai maurh kai deixnei gramata apo kato otan einai se boot mode?sorry poy to xanarotao alla thelo mia sigourh apanthsh giati thelo na to flasaro.
Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

Guest lagoudakis
ναι αυτα ειναι οπως τα λες,δοκιμασε να βγαλεις ενω εχεις πατημενα τα 2 κουμπια πρωτα την γραφιδα και μετα να αφησεις τα κουμπια η το αντιθετο,ειναι θεμα συνχρονισμου

• 3 weeks later...

Καλησπέρα σας παιδιά.

Εχω ένα μικρό πρόβλημα με πολύ εύκολη λύση αρκεί όμως κάποιος κάτοχος Qtek9090 να μου πεί το IMEI τις συσκευής του. (με ΠΜ φυσικά)

Ενας φίλος μου , μου έδωσε το Vodafone V1620 (PH20B2)

που έχει.. (ειναι ακριβός ίδιο με το Qtek9090, MDA3, XDAIII, Imate PDA2k κτλ κτλ κτλ... μόνο που έχει πάνω το λογότυπο τις Vodafone αντί να γράφει Qtek ¨η οτιδήποτε άλλο.) για να του περάσω Wm5 ή Wm6

Ψάχνοντας λιγάκι είδα οτι τα Ελληνικά που έχει μέσα η συσκευή τα υποστηρίζει η Ace Hellas.

Σκέφτηκα λοιπόν να πάω στο site τους και να κατεβάσω την τελευταία Rom απο εκει αλλα δίνοντας το IMEI τις συσκευής Δεν την αναγνωρίζει ως συσκευή Qtek9090.

Στελνω mail στην Ace και λαμβάνω απάντηση οτι η συσκευή υποστηρίζεται απο την Vodafone και οτι πρέπει να απευθυνθώ εκει....

Στέλνω λοιπόν mail στην Vodafone και μου απαντάνε οτι μπορώ να πάω σε κάποιο κατάστημα και να μου κάνουν την αναβάθμιση.

Ελα όμως που εγώ δεν θέλω να μου κάνει κάποιος την αναβάθμιση.

αλλα να έχω το εκτελέσιμο αρχειο τις αναβάθμισης εγώ , ετσι ώστε άν κάτι παει στραβά να μπορώ να επαναφέρω την συσκευή όπως είναι τώρα..

Μπορει λοιπόν κάποιο καλό παιδάκι με Qtek 9090 να μου δώσει το ΙΜΕΙ του ώστε να μπορέσω να κατεβάσω το firmware Update απο το Site Τις Ace??

Ευχαριστώ πολυ.

"Ολυμπιακός τε και αιγάλεω αεί νικάν, έτεροι δε γαμησθώσιν" :D

Μητροπουλέων ο Παράγκιος 330 BC

Βοηθάτε πρωτοπαλίκαρα στον πόλεμο της αναβάθμισης ορέ! :lol::lol::lol:

Τίποτα βρέ παιδιά? :rolleyes:

Ουτε ένας δεν υπάρχει που να έχει την συγκεκριμένη συσκευή να βοηθήσει λιγάκι? :blink::blink:

Τίποτα βρέ παιδιά? :rolleyes:

Ουτε ένας δεν υπάρχει που να έχει την συγκεκριμένη συσκευή να βοηθήσει λιγάκι? :blink::blink:

Πιστεύω ότι και να σου δώσουν αναγνωρίσιμο ΙΜΕΙ (κάποιος) και πάλι δεν θα καταφέρεις τίποτα παραπάνω από το να κατεβάσεις ΜΟΝΟ το αρχείο, γιατί στην συνέχεια αποκλείεται να ξεκινήσει η αναβάθμιση μιας και κάνει και πάλι αυτόματα έλεγχο του ΙΜΕΙ.

Είχα την ίδια συσκευή είναι η V 1640 και ΟΧΙ 1620, και γιά όλα αυτά τα μαμακισμένα προβλήματα VODA & ACE πήρα το Χ7500 και είμαι ήσυχος. Οσο για το 1640, , , , πεταμένο σε κάποιο συρτάρι, δεν το καταδέχεται ούτε η γυναίκα μου για νάχει DESTINATOR.

Πρέπει να βρείς από XDA Ελληνικά που να μην ζητούν ΙΜΕΙ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πιστεύω ότι και να σου δώσουν αναγνωρίσιμο ΙΜΕΙ (κάποιος) και πάλι δεν θα καταφέρεις τίποτα παραπάνω από το να κατεβάσεις ΜΟΝΟ το αρχείο, γιατί στην συνέχεια αποκλείεται να ξεκινήσει η αναβάθμιση μιας και κάνει και πάλι αυτόματα έλεγχο του ΙΜΕΙ.

Είχα την ίδια συσκευή είναι η V 1640 και ΟΧΙ 1620, και γιά όλα αυτά τα μαμακισμένα προβλήματα VODA & ACE πήρα το Χ7500 και είμαι ήσυχος. Οσο για το 1640, , , , πεταμένο σε κάποιο συρτάρι, δεν το καταδέχεται ούτε η γυναίκα μου για νάχει DESTINATOR.

Πρέπει να βρείς από XDA Ελληνικά που να μην ζητούν ΙΜΕΙ

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου,

Τελικά βρέθηκε μετα απο αρκετό ψάξιμο ένας χρηστιανός (όχι στο myphone) και μου εδωσε το IMEI του και κατέβασα το firmware του 9090.

Οταν τρεχεις το εκτελέσιμο αυτό πάει και αποσυμπιέζει προσωρινά σε ένα φάκελο όλα τα απαραίτητα αρχεια που χρειάζονται.

Στο επόμενο βήμα δεν πατάς next αλλα πάς και κάνεις ένα search στο Mycomputer για αρχειο. *.nfb (αν θυμαμαι καλα) βρίσκεις τα αρχεια αυτά τα αντιγράφεις σε κάποιο directory που σου αρέσει... και μετά αντικαταστεις το "εκτελέσιμο" που αναλαμβάνει το Update με ένα άλλο που παρακάμπτει το Country ID check... και απο εκει και πέρα όλα πάνε νεράκι. :rolleyes:

Αυτη τιν στιγμή το V 1640 (όπως πολύ σωστά διόρθωσες) του φίλου μου φοράει wm6 :D

αφου πρώτα περάσαμε ένα χεράκι και την έκδοση του 9090 και μία εκδοση wm5.

Εαν χρειάζεσαι περισσότερες πληροφ. για να βγάλεις και το δικό σου απο το συρτάρι να μην ειναι παραπονεμένο... πές μου με p.m.

• 5 months later...
παιδια καποιος να μια βοηθεια.μολις αγορασα ενα 9090 απο γερμανια αλλα με αγγλικα windows.εψαξα εδω μεσα αλλα δεν μπορεσα να καταληξω αν μπορει να μπει καποια ελληνικη pom πανω και αν ναι που μπορω να την βρω.επισης αν παιρνει το 9090 wm5-6.ξερω οτι επισημα δεν τα δεχεται αλλα ανεπισημα αν μπορει καποιος να με βοηθησει ας μου στελει ενα pm.ευχαριστω

• Administrators
εψαξα εδω μεσα αλλα δεν μπορεσα να καταληξω αν μπορει να μπει καποια ελληνικη pom πανω και αν ναι που μπορω να την βρω.

Η αλήθεια είναι ότι δεν τη χρειάζεσαι κιόλας! Υπάρχουν λύσεις για πλήρη υποστήριξη ελληνικών εκτός από τη μετάφραση του μενού.

Modpic.gif

για ελληνικη απο οτι ξερω δεν παιζει κατι για 6αρια δες εδω http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=386

αυτα φιλε γιαννη τα κατεβαζω και τα τρεχω απο την οθονη του υπολογιστη μου η καπως αλοιως γινεται??

Guest lagoudakis
τωρα θα σε γελασω,δεν ειχα ποτε 9090,και δεν γνωριζω,στο 9000 τις 6 ρομ τις περναγα χωρις να κανω κατι,εδω δεν ξερω τι παιζει

ενταξει και εγω στο 9000 το εκανα ελληνικο απο το site tis ace hellas.αλλα για το 9090 και το 2020 που πηρα εδω στη γερμανια επειδη δεν τα εχω παρει ακομα στα χερια μου απο το ebay δεν ξερω το emei τον συσκευων να τα πέρασω να δω αν τα δεχεται να περασω καμια ρομ ελληνικη

• Administrators

Δύσκολο αν και κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει και κάποιος σημαντικός λόγος να κάνεις το μενού των συσκευών ελληνικό από τη στιγμή που μπορείς να έχεις ούτως ή άλλως πλήρη υποστήριξη ελληνικών.

Αν θες τη γνώμη μου, πέρασε στις συσκευές WM6 αγγλικές ROMs που υπάρχουν ήδη και μετά με το απαραίτητο ελληνικό πληκτρολόγιο και είσαι έτοιμος! :rolleyes:

Modpic.gif

Δύσκολο αν και κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει και κάποιος σημαντικός λόγος να κάνεις το μενού των συσκευών ελληνικό από τη στιγμή που μπορείς να έχεις ούτως ή άλλως πλήρη υποστήριξη ελληνικών.

Αν θες τη γνώμη μου, πέρασε στις συσκευές WM6 αγγλικές ROMs που υπάρχουν ήδη και μετά με το απαραίτητο ελληνικό πληκτρολόγιο και είσαι έτοιμος! :rolleyes:

συμφωνω με αυτο που λες.απλα το ελληνικο μενου το χρειαζομαι για πιο ευκολια.wm6 βρισκουμε καπου συγκεκριμενα η ψαχνοντας απο εδω και απο εκει.δεν ειμαι και πολυ σχετικος με αυτα και οπως καταλαβαινεις κανω ολες αυτες τις ερωτησεις να βγαλω καποια ακρη.ευχαριστω.

Για το 9090 εδώ..

Για το 2020 εδώ.

Ότι και να κάνεις... θέλει αρκετό διάβασμα! :rolleyes:

Ασε δυσκολα τα πραγματα.αμα δεν ξερεις,σωστη δουλεια δεν γινεται.δεν θα τα καταφερω.νομιζα οτι ειναι κατι πιο απλο.δοκιμασα να τα κατεβασω αλλα τα αρχεια σταματαγαν αποτομα.δεν πειραζει.θα κοιταξω να βρω καποιον να μου τα περασει.ευχαριστω ολους για τη βοηθεια.

• Administrators
Είναι κάποιες διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν. Εάν διαβάσεις με την ησυχία σου... θα βγάλεις άκρη. :rolleyes:

Modpic.gif

Guest lagoudakis
μηπως κατι φταιει στο pc σου;γιατι κατεβασα απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=382909 το πρωτο απο το rapid και κατεβηκε μια χαρα (για το 9090),πηγες να κανεις καποια εγκατασταση ρομ στο 9090 και σταματησε;οχι με vista καλυτερα δοκιμασε σε xp

μηπως κατι φταιει στο pc σου;γιατι κατεβασα απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=382909 το πρωτο απο το rapid και κατεβηκε μια χαρα (για το 9090),πηγες να κανεις καποια εγκατασταση ρομ στο 9090 και σταματησε;οχι με vista καλυτερα δοκιμασε σε xp

xp εχω και εγω και για καποιο λογο δεν κατεβαινε,τωρα πριν λιγο κατεβασα το πρωτο απο το rapid και κατεβηκε .αυτο το αρχειο το τρεχω απο το λαπτοπ με συνδεμενο το 9090 ..