Jump to content

Sony Xperia Z Ultra

vezyro
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν κάνουμε επιδιόρθωση μέσω pc companion, χάνουμε δεδομένα ή όλα καλά?

Ναι τα χάνεις όλα εκτός από όσα έχεις στην SD

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά καλησπέρα. Μπορείτε να προτείνετε κάποια καλή γραφίδα; Ερχομενος από note 3 και έχω ψιλοξενερωσει στο συγκεκριμένο κομμάτι. Το κινητό βέβαια τα σπάει. Κυρίως στο θέμα της αυτονομίας. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας

My Phone Samsung Note 9

My Tablet Ipad Mini 4 4G, Samsung Tab S7 11'' 4G

My Notebook MICROSOFT SURFACE BOOK 2, HP elitebook x360

Παιδιά καλησπέρα. Μπορείτε να προτείνετε κάποια καλή γραφίδα; Ερχομενος από note 3 και έχω ψιλοξενερωσει στο συγκεκριμένο κομμάτι. Το κινητό βέβαια τα σπάει. Κυρίως στο θέμα της αυτονομίας. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας

Καλησπέρα στην παρέα :) Νικολαε η Sony ES22 είναι η γραφίδα του θηριου αλλά μιλάμε για απλοποιημενη χρήση και εγώ κάτοχος NoteIII ήμουν και δεν τίθεται θέμα σύγκρισης, εδώ συμβιβαζεσαι με τα βασικά :happy:

Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. 

Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. 

Samsung Galaxy buds live white. 

hqdefault.jpg

Καλησπέρα στην παρέα :) Νικολαε η Sony ES22 είναι η γραφίδα του θηριου αλλά μιλάμε για απλοποιημενη χρήση και εγώ κάτοχος NoteIII ήμουν και δεν τίθεται θέμα σύγκρισης, εδώ συμβιβαζεσαι με τα βασικά :happy:

Ευχαριστώ για την απάντηση. Βασικά με ενδιαφέρει να μάθω εάν χρησιμοποιείται κάτι συγκεκριμένο που να κάνει καλή δουλειά. Αγόρασα κάτι με 5 ευρώ αλλά..... Πραγματικά η έλλειψη εφαρμογής για σημειώσεις είναι απαράδεκτη. Όποιος έχει χρησιμοποιήσει τη σειρά της Samsung με καταλαβαίνει.

My Phone Samsung Note 9

Ευχαριστώ για την απάντηση. Βασικά με ενδιαφέρει να μάθω εάν χρησιμοποιείται κάτι συγκεκριμένο που να κάνει καλή δουλειά. Αγόρασα κάτι με 5 ευρώ αλλά..... Πραγματικά η έλλειψη εφαρμογής για σημειώσεις είναι απαράδεκτη. Όποιος έχει χρησιμοποιήσει τη σειρά της Samsung με καταλαβαίνει.

Καλημέρα,

απο περιέργεια, έχεις δοκιμάσει άλλες εφαρμογές; π.χ. notepad+, άλλα

Edited by faji
Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/.

απο τα χαρακτηριστικα φενεται φοβερο αλλα πιστευω δεν θα ειναι τοσο λεπτο με τπτ με αυτη την μπαταρια στα 4000mah!!

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Παίδες μου, ας μην ξεφεύγουμε από το θέμα. Έχουμε καιρό μέχρι να δούμε -αν δούμε- κάποιον διάδοχο. Σίγουρα θα ανέβει άρθρο όπου θα μπορούμε να σχολιάσουμε εκεί.:)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ξαναγυρισα και εγώ στο θηρίο μετά από 5μηνες.όπως το είχα αφήσει 4.4.4 κ root. Κοίταξα μήπως ήρθε αναβάθμιση για lollipop αλλά τίποτα. Ίσως την πάρω τελευταίος...

Ξαναγυρισα και εγώ στο θηρίο μετά από 5μηνες.όπως το είχα αφήσει 4.4.4 κ root. Κοίταξα μήπως ήρθε αναβάθμιση για lollipop αλλά τίποτα. Ίσως την πάρω τελευταίος...

Δεν είσαι ο μόνος που δεν έχεις πάρει ακόμα την αναβάθμιση, έχει πάρα πολλούς που δεν τους έχει έρθει. Σήμερα πήρα την Sony Hellas για να τους την πω. με άλλα λογια να αγαπιόμαστε μετά τις ανακοινώσεις στις 13 του μηνα θα αναβαθμιστούν σταδιακά όλες όσες συσκευές έχουν ανακοινωθεί …. Παρ το αυγό και κουρευτώ και με καράβι να την έφερναν αυτή την ριμάδα την αναβάθμιση θα είχε έρθει.

Καλημέρα,

απο περιέργεια, έχεις δοκιμάσει άλλες εφαρμογές; π.χ. notepad+, άλλα

εχω δοκιμάσει αρκετές εφαρμογές και μάλιστα κάποιες απο αυτες τις έχω αγορασμένες. Εκτός απο evernote που είναι συμπαθητικό αυτό που χρησιμοποιώ πάρα πολύ είναι το onenote γιατι έχει πολύ καλή αξιοποιηση και απο τον φορητό μου (surface pro 2).

Θα το κοιτάξω παραπάνω και εαν βρω κατι θα ενημερωσω.

My Phone Samsung Note 9

καλημερα στην παρεα............

Τωρα δεν θελω να σας ξενερωσω αλλα τι να κανω θελω να το μοιραστω μαζι σας!!

Στην οθονη μου προχθες οταν το ανοιξα το κινητο,βγενει μια μαυρη οθονη πριν σου εμφανιση την εκκηνηση!!

Στην μαυρη οφονη παρατηρησα μια πρασινη τελεια κοντα στο κεντρο της οθονης!!

Τρελαθηκα κ αρχησα να βαζω μετα μαυρες οικονες κ καταλαβα οτι μαλλον ενα πιξελ το ειπε το ποιημα:cry::cry::cry:

ειναι βεβαια πολυ δυσκολο να το δεις κ να το καταλαβεις!! Μονο σε μαυρη οθονη κ το πιξελ αυτο ειναι πρασινο!

Τι κανουμε τωρα??????????????

το ρισκαρεις να σου ανοιξουνε ολοκαινουριο κινητο για να σου αλλαξουνε την οθονη???????

Edited by zxr

Προερχόμενος από z2 που στην 4.4.4 είχε close all στο θηρίο στην ίδια έκδοση υπάρχει κάτι αντίστοιχο η πρέπει να τις κλείνω μία μία τις εφαρμογές ??είμαικαι root ξέχασα να αναφέρω.

το ρισκαρεις να σου ανοιξουνε ολοκαινουριο κινητο για να σου αλλαξουνε την οθονη???????

Καλημέρα στο νήμα :) φίλε μου έκανες διαγνωστικό έλεγχο; είναι αρκετά εμφανές; ανέβασε screenshot, φαντάζομαι ασυυμφορη η επίσκεψη στο σέρβις και για ένα πιξελ δε σε καλύπτει και η εγγύηση, στο πρώτο μου ultra είχα πιξελ στο πάνω μέρος της οθόνης και το άφησα έτσι :happy:

@george_21 χρόνια σου πολλά:):) στο θηριο μετά την αναβάθμιση βγάζει τις εφαρμογές σε καρτέλες η οποίες κλείνουν μια μια και όχι όπως στο ροοτ που πατάς το Χ και φεύγουν όλες.

Edited by Arxontas71

hqdefault.jpg

Καλημέρα στο νήμα :) φίλε μου έκανες διαγνωστικό έλεγχο; είναι αρκετά εμφανές; ανέβασε screenshot, φαντάζομαι ασυυμφορη η επίσκεψη στο σέρβις και για ένα πιξελ δε σε καλύπτει και η εγγύηση, στο πρώτο μου ultra είχα πιξελ στο πάνω μέρος της οθόνης και το άφησα έτσι :happy:

.

αρχοντα καλημερα.........

και να ανεβασω ενα screenshot δεν ξερω αν θα φενετε στην εικονα ρε φιλε!? θα πρεπει να εχει πολυ μεγαλη αναληση!(νομιζω)

μπορω να κανω ενα διαγνωστικο ελεγχο μονος μου?? απο την επιλογη στο μενου εννοεις??

εμφανες ειναι οταν βαλεις μια μαυρη εικονα κ πλησιασεις πολυ στην οθονη! μονο τοτε φενετε!!!

Τωρα αν το καλυπτει η εγγυηση........γιατι ρε αρχοντα να μην το καλυψει????

αρχοντα καλημερα.........

και να ανεβασω ενα screenshot δεν ξερω αν θα φενετε στην εικονα ρε φιλε!? θα πρεπει να εχει πολυ μεγαλη αναληση!(νομιζω)

μπορω να κανω ενα διαγνωστικο ελεγχο μονος μου?? απο την επιλογη στο μενου εννοεις??

εμφανες ειναι οταν βαλεις μια μαυρη εικονα κ πλησιασεις πολυ στην οθονη! μονο τοτε φενετε!!!

Τωρα αν το καλυπτει η εγγυηση........γιατι ρε αρχοντα να μην το καλυψει????

Από τις ρυθμίσεις πας πληροφορίες τηλεφώνου και διαγνωστικό έλεγχο, εκεί θα το τσεκάρεις,

κάτι αντίστοιχο είχα και εγώ και το πήγα στο σέρβις, μου είπαν ότι για ένα πιξελ δεν προβλέπεται αντικατάσταση αλλαγή.....και φυσικά το κόστος αλλαγής οθόνης δεν συμφέρει, δε ξέρω αν στο μάρκετ έχει εφαρμογές για πιξελ και αν κάνουν δουλειά, ρώτησε και εσύ πάντως στο σέρβις να δούμε τι παίζει...

Γιώργο και στην κιτ κατ μια μια φεύγουν οι εφαρμογές, απλώς στην λολιποπ το έκαναν πιο εφετζιδικο, ξέρω στο ροοτ είναι ωραία η επιλογή που φεύγουν όλες μαζί.

Edited by Arxontas71

hqdefault.jpg

@george_21 χρόνια σου πολλά:):) στο θηριο μετά την αναβάθμιση βγάζει τις εφαρμογές σε καρτέλες η οποίες κλείνουν μια μια και όχι όπως στο ροοτ που πατάς το Χ και φεύγουν όλες.

Σ ευχαριστώ πολύ. Είμαι ρουτ,έχει τέτοιο Χ που πατάς κ φεύγουν όλες οι καρτέλες ??παραμενω σε 4.4.4 δεν είμαι στο lollipop.

Από τις ρυθμίσεις πας πληροφορίες τηλεφώνου και διαγνωστικό έλεγχο, εκεί θα το τσεκάρεις,

κάτι αντίστοιχο είχα και εγώ και το πήγα στο σέρβις, μου είπαν ότι για ένα πιξελ δεν προβλέπεται αντικατάσταση αλλαγή.....και φυσικά το κόστος αλλαγής οθόνης δεν συμφέρει, δε ξέρω αν στο μάρκετ έχει εφαρμογές για πιξελ και αν κάνουν δουλειά, ρώτησε και εσύ πάντως στο σέρβις να δούμε τι παίζει...

μολις τωρα το εκανα. βγαζει μια μαυρη κ μια ασπρη οθονη! στην ασπρη φενετε καθαρα!!!

θεσσαλονικη ειμαι θα παω να ρωτησω!!Ειναι και κοντα μου το σερβις! Σιγα μην μασησω καινουρια συσκευη 2 μηνες την εχω!!

μολις τωρα το εκανα. βγαζει μια μαυρη κ μια ασπρη οθονη! στην ασπρη φενετε καθαρα!!!

θεσσαλονικη ειμαι θα παω να ρωτησω!!Ειναι και κοντα μου το σερβις! Σιγα μην μασησω καινουρια συσκευη 2 μηνες την εχω!![/quote

Και φυσικά θα πας και αν μιλάς για το σερβις στην Δωδεκανήσου έχω να πάω και εγώ σήμερα, αν θες το κανονίζουμε και πάμε πακέτο και πίνουμε και μια φραπα :):)

hqdefault.jpg

θεσσαλονικη ειμαι θα παω να ρωτησω!!Ειναι και κοντα μου το σερβις! Σιγα μην μασησω καινουρια συσκευη 2 μηνες την εχω!![/quote

Και φυσικά θα πας και αν μιλάς για το σερβις στην Δωδεκανήσου έχω να πάω και εγώ σήμερα, αν θες το κανονίζουμε και πάμε πακέτο και πίνουμε και μια φραπα :):)

σε στελνω π.μ.

μπορει να μου δωσει κανεις ενα λινκ απο οπου να μπορω να κατεβασω μια ρομ σε ftf??κατα προτιμηση την ελληνικη θελω να του περασω απο flashtool :happy:

μπορει να μου δωσει κανεις ενα λινκ απο οπου να μπορω να κατεβασω μια ρομ σε ftf??κατα προτιμηση την ελληνικη θελω να του περασω απο flashtool :happy:

Καλημέρα,

απο το xperifirm δοκίμασες;

~@~@~@~@~@~@~@~@~@

Χρόνια πολλά στους Γιώργηδες :)

Edited by faji
Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/.

Αν μπορείς μας λες ποια γραφίδα αγόρασες; Δεν κάνει επαφή; Τί ακριβώς δεν σ'αρέσει;

Αν εγκαταστήσω ενημερώσεις από το 1market, θα έχω πρόβλημα ή τίποτα conflicts με το play store?
Xiaomi Redmi Note 3 Pro

• The title was changed to Sony Xperia Z Ultra