faji Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Καλησπέρα στην παρέα. Αποφάσισα και εγω να παω στην 5.1 lolipop. Την εγκατάσταστησα μεσο υπολογιστή. Παρατηρώ λαγκαρισματα. Μήπως έπρεπε να κανω faktory reset η κατι άλλο ? Και μίας και συζητάμε, επιστροφή στην 4.4.4 (εχω πλήρης backup μεσω dual recovery) από dual recovery backup κατευθείαν είναι φικτη ? Είμαι ρουταρισμενος με dual recovery και ξεκλείδωτο πάντα. Ευχαριστώ. Καλησπέρες, για να περάσεις τέτοια αναβάθμιση καλύτερα να την κάνεις με καθαρή εγκατάσταση. Δηλαδή η επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις είναι μονόδρομος. Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros2666 Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Καλησπέρα faji,οταν λες καθαρή εγκατάσταση μετα την αναβαθμηση, πριν, η και τα δύο ? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Το ιδανικότερο είναι πριν και μετά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faji Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Καλησπέρα, αφού έχει περαστεί η αναβάθμιση μια επαναφορά είναι ότι χρειάζεται νομίζω ;) Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalyptos_82 Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για το κινητο αξίζει ή να πάω σε κάτι πιο καινούριο όπως Z3 plus ή ακομα και σε htc? Ευχαριστώ. Παράθεση Poco: X3 NFC HTC: P3300, Sensation, u ultra Sony Ericsson: T20,T28s,T68i,K750,W580i Nokia: 5110, 6510, 6610, 3650 Samsung:A100, D500,Omnia,Corby Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ellhn_1 Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για το κινητο αξίζει ή να πάω σε κάτι πιο καινούριο όπως Z3 plus ή ακομα και σε htc? Ευχαριστώ. Καλησπέρα φίλε ακάλυπτε. Το κινητό αξίζει και με το παραπάνω αλλά πρέπει να λάβεις υπ'όψιν το μέγεθος ( 6.44" η οθόνη ) και το ότι η κάμερα δεν είναι ότι καλύτερο ( δεν έχει φλάς για φωτογραφίες και καλή είναι μόνο την ημέρα, την νύχτα έτσι και έτσι ). Αν θέλεις μεγάλο κινητό θα το ερωτευτείς:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalyptos_82 Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Για φωτογραφίες έχω κάμερα επαγγελματική δεν με ενδιαφέρει η κάμερα του κινητού, και η οθόνη είναι αυτό που με τράβηξε να πω την αλήθεια. Αυτό που με απασχολεί είναι να μην κολλάει με τις εφαρμογές, δηλαδή μπορώ να το φορτώσω άφοβα; Επίσης την τελευταία αναβάθμιση λογισμικού θα την σηκώνει; Παράθεση Poco: X3 NFC HTC: P3300, Sensation, u ultra Sony Ericsson: T20,T28s,T68i,K750,W580i Nokia: 5110, 6510, 6610, 3650 Samsung:A100, D500,Omnia,Corby Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 28, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Η συσκευη ακόμα και τώρα δουλεύει απροβλημάτιστα και ρολάρει άνετα. Δεν εχει όμως και πολύ δρόμο σε μελλοντικές αναβαθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Οπότε δες το C5 ultra σαν μια εναλλακτική. Εχει καλύτερη κάμερα τουλάχιστον. Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukas77 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Καλημέρα σας, η πρώτη ένδειξη ότι ένα κινητό περνά σιγά σιγά στο χρονοντουλαπο της ιστορίας είναι όταν το αντίστοιχο τοπικ του παραμένει ανενεργό πλέον της μιας εβδομάδας. Απλά μία διαπίστωση. Δημήτρης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 8, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Καλημέρα σας, η πρώτη ένδειξη ότι ένα κινητό περνά σιγά σιγά στο χρονοντουλαπο της ιστορίας είναι όταν το αντίστοιχο τοπικ του παραμένει ανενεργό πλέον της μιας εβδομάδας. Απλά μία διαπίστωση. Δημήτρης Αναμενόμενο δεν είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ellhn_1 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Καλημέρα σας, η πρώτη ένδειξη ότι ένα κινητό περνά σιγά σιγά στο χρονοντουλαπο της ιστορίας είναι όταν το αντίστοιχο τοπικ του παραμένει ανενεργό πλέον της μιας εβδομάδας. Απλά μία διαπίστωση. Δημήτρης Καλησπέρα, φίλε μου το εργαλείο είναι σχεδόν 3 χρονών και λογικό είναι ότι σιγά σιγά βγαίνει "σύνταξη". Όχι ότι ακόμη δεν δείχνει τα δόντια του αλλά η ram είναι λίγη για τα σημερινά δεδομένα ( για το multitasking, γιατί για τις εφαρμογές τις σηκώνει άνετα ) και οι επεξεργαστές ανέβηκαν πολύ ( ειδικά ο sd 820 ). Το θέμα είναι ότι την δουλειά σου την κάνεις άνετα και ευχάριστα αλλά αν είχε βγει το z ultra2 και είχε τις παραπάνω αλλαγές + την κάμερα το είχα πάρει εχθές. Μόνο αν μείνεις χωρίς το Ultra καταλαβαίνεις τι είχες και τι έχασες και στο λέω εγώ από προχθές το βράδυ έσπασε το digitizer ( το γυαλί μπροστά δηλ. ) και παιδεύομαι με ένα 5.5" ( με ακούς Νικήτα?????????????:scared::scared: ). Τώρα για την σιγή που έχει πέσει στο νήμα είναι και φυσιολογικό γιατί σε 225 σελίδες τα είπαμε όλα δεν έμεινε και τίποτα εκτός από την πολύ καλή δουλεια του Παύλου-Theoprofil που είχε ανεβάσει την Rom που έκανε+ τις βελτιώσεις για τον ήχο. Παρεμπιπτόντως Παύλο και πάλι μπράβο για την rom+τις βελτιώσεις με τα irs για τον ήχο. Ήθελε ένας φίλος από το νήμα βοήθεια για το φλασάρισμα και έτσι προχώρησα και 'γω στην αναβάθμιση ( ειδάλλως ακόμη με kitkat θα ήμουν αφού όποτε έλεγα να ασχοληθώ πάντα κάτι έβγαινε και έλεγα "από βδομάδα" πάλι ) πριν 10 μέρες περίπου. Πολύ Smooth πραγματικά και γρήγορο. Τώρα είδα κανα δυο θεματάκια αλλά θα ανοίξω το θέμα πάλι σε 2 εβδομάδες περίπου που θα το φτιάξω και θα γυρίσω Θεσσαλονίκη. Καλό σαββατοκύριακο και να περνάτε όμορφα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apegnas3 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Καλησπέρα παιδιά, δυστυχώς δεν έχω pc ( της προκοπής) και δεν μπορεί να τρέξει το pc companion αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορώ να κάνω εδώ και καιρό την αναβάθμιση σε lollipop εδώ και καιρό. Όλο λέω να πάω σε κάνα φίλου αλλά δεν το κάνω. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν αλλάξω τη χώρα στο site της Sony π.χ. UK ή Ιταλία θα μπορεί να μου έρθει η αναβάθμιση απευθείας όπως είχε έρθει η kitkat ή θα θέλει πάλι p.c companion. Το κινητό είναι αγορασμένο από Media Market πριν περίπου 2 χρόνια. Υπάρχει άλλος τρόπος να βάλω την Lollipop ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsoschios Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Να χαιρετησω κι εγω με τη σειρα μου την ολη παρεα και να ενημερωσω οτι εδω και 2 μερες ειμαι κατοχος του Ultra (και αυτο χαρης την αψογη συναλλαγη που ειχα με το φιλο Arxontas71)!Αν και ασχετος με το android,πιστευω σιγα σιγα να το μαθω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 13, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Καλορίζικο και να το χαρείς, τα παιδιά εδώ θα σε βοηθήσουν σε ότι απορίες μπορεί να έχεις, έχουν συζητηθεί (και έχουν λυθεί) όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzoumpos Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Μία καλησπέρα και από μένα και καλώς σας βρήκα. Η αλήθεια είναι πως μελετω όλη την συζήτηση με το z ultra από τον Οκτ του 2015 και μένω σε αυτή την ημερομηνία μιας που τότε απέκτησα το sony z ultra σε άψογη κατάσταση (μεταχειρισμένο μόλις 200€). Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος, το προσέχω σαν κόρη οφθαλμού, μιας που μπαίνει στην εφεδρεία, εξού και τα tambered glass μπρος και πίσω συν θήκη μεταφοράς. Εξακολουθώ να μελετω τα όσα γράφετε και για να είμαι ειλικρινής έμεινα λίγο στο σημείο root (ή boot το μπερδευω) στο κινητό. Καπου το εχασα στην πορεια και ειπα να μη το βαλω χερι μην παθω καμια ζημια. Οσο για το λειτουργικο εχω το 5.1 της lollipop (γιατι διαβασα σε καποιους φιλους παραπανω πως δεν μπορουν να το περασουν). Δυο μειονέκτημα όμως. Δίπλα από τις εφαρμογές, δεν μου βγάζει τον αριθμό της νέας ενημέρωσης από την κάθε εφαρμογή πχ του fb, τυχον email και γενικά έχει σταματήσει εδώ και μήνες. Ξέρετε γιατί; Το αντιμετωπίζεται κ σεις το πρόβλημα αυτό; Μειονεκτημα 2. Αν ποτέ χρειαστεί να αλλάξω τηλέφωνο πως θα πάω σε μικρότερη οθόνη; Καλοεμαθα με αυτή.... Ευχαριστώ για την ανάγνωση να είστε καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 13, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Δυο μειονέκτημα όμως. Δίπλα από τις εφαρμογές, δεν μου βγάζει τον αριθμό της νέας ενημέρωσης από την κάθε εφαρμογή πχ του fb, τυχον email και γενικά έχει σταματήσει εδώ και μήνες. Ξέρετε γιατί; Το αντιμετωπίζεται κ σεις το πρόβλημα αυτό; Προσωπικά χρησιμοποιώ Nova Launcher Prime με TeslaUnread και τα έχω λύσει αυτά τα θέματα. Μειονεκτημα 2. Αν ποτέ χρειαστεί να αλλάξω τηλέφωνο πως θα πάω σε μικρότερη οθόνη; Καλοεμαθα με αυτή.... Ας έρθει εκείνη η ώρα και θα υπάρξουν επιλογές. Δεν είναι της παρούσης να μπούμε σε αυτή τη συζήτηση γιατί θα βγούμε εκτός θέματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzoumpos Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Προσωπικά χρησιμοποιώ Nova Launcher Prime με TeslaUnread και τα έχω λύσει αυτά τα θέματα. Ας έρθει εκείνη η ώρα και θα υπάρξουν επιλογές. Δεν είναι της παρούσης να μπούμε σε αυτή τη συζήτηση γιατί θα βγούμε εκτός θέματος. Ευχαριστώ πολύ. Όσο για το εκτός θέματος ναι... Ας μείνουμε στα της τηλεφωναρας μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ellhn_1 Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 (edited) Καλησπέρα παιδιά, δυστυχώς δεν έχω pc ( της προκοπής) και δεν μπορεί να τρέξει το pc companion αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορώ να κάνω εδώ και καιρό την αναβάθμιση σε lollipop εδώ και καιρό. Όλο λέω να πάω σε κάνα φίλου αλλά δεν το κάνω. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν αλλάξω τη χώρα στο site της Sony π.χ. UK ή Ιταλία θα μπορεί να μου έρθει η αναβάθμιση απευθείας όπως είχε έρθει η kitkat ή θα θέλει πάλι p.c companion. Το κινητό είναι αγορασμένο από Media Market πριν περίπου 2 χρόνια. Υπάρχει άλλος τρόπος να βάλω την Lollipop ? Φίλε αυτό με το site δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο. Για την αναβάθμιση εφόσον δεν στη βγάζει στο notification bar πάνε σε ένα φίλο ή σε ένα internet cafe και μέσο του pc companion κάνε την αναβάθμιση. Μειονεκτημα 2. Αν ποτέ χρειαστεί να αλλάξω τηλέφωνο πως θα πάω σε μικρότερη οθόνη; Καλοεμαθα με αυτή.... Ρώτα εμένα που είμαι τώρα με ένα 5.5":cry: και πάω να δω κάτι στο excel και πέρα απο το ζουμ συνέχεια κάνω αριστερά δεξιά γιατί στο 5.5" μιάμιση στήλη φαίνεται ( και αν ). Πάντως συμφωνώ, τρομερό μειονέκτημα:D:D:D! Edited April 13, 2016 by Ellhn_1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Να χαιρετησω κι εγω με τη σειρα μου την ολη παρεα και να ενημερωσω οτι εδω και 2 μερες ειμαι κατοχος του Ultra (και αυτο χαρης την αψογη συναλλαγη που ειχα με το φιλο Arxontas71)!Αν και ασχετος με το android,πιστευω σιγα σιγα να το μαθω:) Καλησπέρα και καλώς ήρθες φίλε Δημήτρη, σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια:) να χαρείς το θηρίο και σίγουρα ότι χρειαστείς θα σε βοηθήσουν τα παιδιά:happy: Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsoschios Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Καλορίζικο και να το χαρείς, τα παιδιά εδώ θα σε βοηθήσουν σε ότι απορίες μπορεί να έχεις, έχουν συζητηθεί (και έχουν λυθεί) όλα. Ευχαριστω πολυ!Ελπιζω να εχουν υπομονη με τους ασχετους στο android:O ----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα και καλώς ήρθες φίλε Δημήτρη, σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια:) να χαρείς το θηρίο και σίγουρα ότι χρειαστείς θα σε βοηθήσουν τα παιδιά:happy: Σε ευχαριστω πολυ Ευαγγελε,να εισαι καλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Καλησπέρα Δημητρη:) φίλε μου χρόνο να έχεις και σιγά σιγά όπως όλοι μας θα μπεις στο πνεύμα:happy: Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsoschios Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Καλησπέρα Δημητρη:) φίλε μου χρόνο να έχεις και σιγά σιγά όπως όλοι μας θα μπεις στο πνεύμα:happy: Ναι εχεις δικαιο.Αν και το ολο θεμα ειναι μεγαλο, θα πιασω σιγα σιγα να το διαβαζω.Παντως,ακομα δε το πηρα το θηριο και αρχιζουν να μου περνανε σκεψεις για το bluetooth SBH52. Εχω ακουσει καλα λογια και οτι συνεργαζεται αψογα με το υηριο.Βεβαια η τιμη του ειναι τσουχτερη,αλλα το ακριβο ειναι και καλο (που λεει ο λαος:)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 15, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Ποιοτικότατο bluetooth (λίγο μεγάλο βέβαια, αλλά μινιατούρα μπροστά στο Ultra) και εννοείται ότι συνεργάζεται άψογα με τη συσκευή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Ποιοτικότατο bluetooth (λίγο μεγάλο βέβαια, αλλά μινιατούρα μπροστά στο Ultra) και εννοείται ότι συνεργάζεται άψογα με τη συσκευή σου. Ο απόλυτος συνδυασμός. Note 4 & Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts