Jump to content

Sony Xperia Z Ultra

vezyro
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το εργαλείο δεν κοίταξες (xperifirm) ;)

όποτε θες εδώ είμαστε :)

Καλησπέρα στην παρέα. Πρώτον sorry που χάθηκα φίλε αλλά είχα πολύ τρέξιμο αυτές τις μέρες. Δεύτερον Faji, το ξέρω φίλε ότι το βλέπεις μέσα από το XPERIA firm αλλά εγώ το ανέφερα πιο πολύ για καλαμπούρι γιατί δεν φαινόταν στο xda.

Προσωπικά είμαι με KitKat και δεν σκοπεύω να αλλάξω σε lollipop γιατί δεν έχω τον χρόνο αλλά και αν το κάνω θα έχω κάνει nandroid back up πρώτα γιατί δεν ακούω και τα καλύτερα για την lollipop.

Αν και έγραψα και παρακάτω για τα καλά του nandroid back up και για τις αναβαθμίσεις αλλά κατά λάθος σβήστηκε το κείμενο και είμαι έξω και δεν μπορώ να γράφω άλλο.

Καλό βράδυ παιδιά και τα λέμε αύριο το βραδάκι που θα είμαι πιο άνετος απο χρόνο.:p

Edited by Ellhn_1

Καλημέρα και καλή εβδομάδα :) για όσους έχουν λάβει εδώ και ημέρες την μικρή αναβάθμιση ας κάνουν ένα κόπο να γράψουν τα θετικά ή αρνητικά της, για εμάς τους υπόλοιπους που ακόμα την περιμένουμε ώστε να έχουμε μια εικόνα των πραγμάτων, επίσης όπως ο Αλέξανδρος ή ο johnnyman :) ή όποιο παιδί επιθυμεί να γράψει και με ροοτ ποια είναι η καλύτερη δυνατόν επιλογή :) έκανε τρεις επανακινησεις έχει χτυπήσει και κάτι 57c θερμοκρασία και γενικά είναι να το πάρω και να τους το φέρω στο κεφάλι εκεί στην sony :mad: είναι πολυεργαλειο και το χρειαζόμαστε άψογο για τις δουλειές μας και όχι για να παίζουμε το ανουνακι μας στο Facebook, τις καλημερες μου :)

Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. 

Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. 

Samsung Galaxy buds live white. 

hqdefault.jpg

Καλησπέρες στην παρέα,

είδα ένα φίλο το Σάββατο που έχει το Nexus 6 και μιλώντας για την κατανάλωση μου έδειξε τα στατιστικά της μπαταρίας. Πρώτη ήταν η οθόνη ;)

Μετά την αναβάθμιση στην 6 μου είπε πως είδε διαφορά στην κατανάλωση, θα έλεγα θεαματική!

Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/.

Καλησπέρα στην παρέα.. ψηλό χάθηκα γιατί λόγο δουλειάς έτρεχα σαν το Βέγγο :lol::lol: και ακόμα παραπάνω. αντ' αυτού κάπου πῆρε το μάτι μου ότι η 14.6.A.1.216 ρουταρετε με τον ίδιο τρόπο με την 14.6.A.0.368. την κατέβασα από το XperiFirm.. σίγα μή περίμενα το επίσημο τις αναβαθμίσεως. Θα αρχίσω το σκάλισμα τις 216 στα μέσα της εβδομάδας αρουταριστη και θα σας πω εντυπώσεις ..αν και δεν με βλέπω να περναω 24ωρο χωρείς Root… στήν τελική αν όλα αυτά είναι μάπα το καρπούζι βουρρρρρρρ για πίσω και το κεφάλι μας ήσυχο.

Διαφορά πάντως δεν έχω δει.

Σκέφτομαι την κιτ-κατ με xposed να έχω και τα καλούδια του ;)

Με το kingroot γίνεται η δουλειά αν κάποιος θέλει ;)

Καλώς τον ennio :) Εύκολα γίνεται root. Το έχω κάνει ήδη :D

Καλώς τον ennio :) Εύκολα γίνεται root. Το έχω κάνει ήδη :D

Για πες πως είναι ολο αυτό.. αν βρεις χρόνο κάνε και κανένα αναλυτικό οδηγό στα ελληνικά.. έτσι για να υπάρχει

Μου φάνηκε πανεύκολο,

κατέβασα το kingroot και έκανε τη "δουλειά".

Μετά έβαλα το script στην SD (σύμφωνα με τις οδηγίες) και άλλαξε την SU εφαρμογή του kingroot με αυτή του chainfire. Τα υπόλοιπα του kingroot τα απεγκατέστησα :D

5' υπόθεση να είναι ;)

Μου φάνηκε πανεύκολο,

κατέβασα το kingroot και έκανε τη "δουλειά".

Μετά έβαλα το script στην SD (σύμφωνα με τις οδηγίες) και άλλαξε την SU εφαρμογή του kingroot με αυτή του chainfire. Τα υπόλοιπα του kingroot τα απεγκατέστησα :D

5' υπόθεση να είναι ;)

Οντως βλέπω ότι είναι αυτό που ήθελα. 5' δουλίτσα και root... τέλος.

Το ΣΚ έχουμε αναβάθμιση.

Για πείτε και κάτι άλλο.

Προτείνετε να διαγράψω τα πάντα από την εσωτερική μνήμη, ή να ρίξω την τελευταία έκδοση όπως

είναι από πάνω?

Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Καλημέρα,

Η αναβάθμιση είναι σχετικά μικρή. ~145 MB οπότε δεν νομίζω πως χρειάζεται επαναφορά και πέρασμα :)

Βρήκα κι αυτό Αν κάποιος θέλει να ενημερωθεί ;)

Edited by zxr

Καλησπέρα παιδιά :) Νικήτα :) είσαι μοναδικός βρε φίλε, καλή ενημέρωση πιστεύω για όσους ασχολούνται με σκαλισμα στο θηρίο.

Προσωπικά ξενέρωσα άσχημα τόσο από τα θεματακια που εμφανίζει όσο και από την μεγάλη καθυστέρηση της αναβάθμισης και της ελλειπης ενημέρωσης από την δική μας σονυ :( η οποία σε επαφή που είχα ούτε γνωρίζει ούτε τίποτα, αρκετά με αυτά τα ανουνακια :cool:

Θα το παροπλισω στο σπίτι για βοηθητικες ενέργειες :ninja:

hqdefault.jpg

Καλησπέρα παιδιά :) Νικήτα :) είσαι μοναδικός βρε φίλε, καλή ενημέρωση πιστεύω για όσους ασχολούνται με σκαλισμα στο θηρίο.

Προσωπικά ξενέρωσα άσχημα τόσο από τα θεματακια που εμφανίζει όσο και από την μεγάλη καθυστέρηση της αναβάθμισης και της ελλειπης ενημέρωσης από την δική μας σονυ :( η οποία σε επαφή που είχα ούτε γνωρίζει ούτε τίποτα, αρκετά με αυτά τα ανουνακια :cool:

Θα το παροπλισω στο σπίτι για βοηθητικες ενέργειες :ninja:

Τι προβλήματα έχεις βρε συ;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα Κωνσταντίνε :) έχει κάνει αρκετές επανακινησεις, κολλήματα και ανεβάζει θερμοκρασία :( χωρίς να παίζω παιχνίδια κτλπ, έλεγα μήπως αυτή η μικρή αναβάθμιση που δίνουν βοηθήσει την κατάσταση αλλά δεν βλέπω ακόμα τίποτα.... Γερμανικό είναι αλλά κάτι άλλαξαν στο σέρβις όταν το πήγα για να το αναβαθμίσουν :( με ροοτ ρομ και τα λοιπά δεν ασχολούμαι βρε φίλε μου και ούτε τα γνωρίζω, επομένως μου βγάζει μια δυσαρέσκεια αυτή η κατάσταση.

hqdefault.jpg

Καλησπέρα! Γιατί δεν κάνεις μια απλή επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ή ακόμα καλύτερα να περάσεις μέσω PC Companion το λειτουργικό από την αρχή με καθαρή εγκατάσταση. Θα χαθούν όλα (όχι η κάρτα μνήμης.)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα! Γιατί δεν κάνεις μια απλή επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ή ακόμα καλύτερα να περάσεις μέσω PC Companion το λειτουργικό από την αρχή με καθαρή εγκατάσταση. Θα χαθούν όλα (όχι η κάρτα μνήμης.)

Σε ευχαριστώ Κωνσταντίνε :) αύριο θα κάνω κάτι και με βοήθεια από το νήμα :happy:

hqdefault.jpg

Σε ευχαριστώ Κωνσταντίνε :) αύριο θα κάνω κάτι και με βοήθεια από το νήμα :happy:

Γεια σου ρε βαγγελαρα γιγαντα!!!:D προτου κανεις επαναφορα δες λιγο με cpuz τι θερμοκρασιες εχεις.ζεστενεται αρκετα?

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Γεια σου ρε βαγγελαρα γιγαντα!!!:D προτου κανεις επαναφορα δες λιγο με cpuz τι θερμοκρασιες εχεις.ζεστενεται αρκετα?

Καλησπέρα Γιάννη ψυχαρα :) ναι βρε φίλε έβαλα και έφτασε μέχρι 57c :O έχω και screnshot.....

Και οι επανακινησεις που έκανε δεν δικαιολογουνται, τα ίδια έκανε μόλις έβαλα την lollipop αλλά μετά έδωσαν αναβάθμιση και έστρωσε :rolleyes:

hqdefault.jpg

Καλησπέρα Γιάννη ψυχαρα :) ναι βρε φίλε έβαλα και έφτασε μέχρι 57c :O έχω και screnshot.....

Και οι επανακινησεις που έκανε δεν δικαιολογουνται, τα ίδια έκανε μόλις έβαλα την lollipop αλλά μετά έδωσαν αναβάθμιση και έστρωσε :rolleyes:

57 οταν σερφαρεις??ε φυσικα δεν δικαιολογουνται..τωρα με την επαναφορα μπορει λεω μπορει να στρωσει αλλα θα χασεις οτι εχεις μεσα πλην την sd οπως ειπε ο φιλος παραπανω!

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Και οι επανεκκινήσεις που έκανε δεν δικαιολογουνται, τα ίδια έκανε μόλις έβαλα την lollipop αλλά μετά έδωσαν αναβάθμιση και έστρωσε :rolleyes:

Καλησπέρα Βαγγέλη και στην παρέα. Βαγγέλη πριν κάνεις επαναφορά του κινητού βάλε το "Watch dog" στο θηρίο για να δεις μήπως κάποια εφαρμογή βασανίζει διαρκώς τον επεξεργαστή ( αν έχεις τέτοιο θέμα σίγουρα θα έχεις και θέμα με απώλεια μπαταρίας ) για αυτό ζεσταίνεται συνέχεια ( αν και 57c είναι πολύ για το εργαλείο μας ). Επίσης κάποια κακογραμμένη εφαρμογή μπορεί να φταίει για τις επανεκκινήσεις και για την θερμοκρασία, η εφαρμογή που σου είπα να κατεβάσεις αναφέρει λεπτομερώς τι γίνεται.

Επίσης αν είσαι πονηρούλης:shifty: και επισκέπτεσαι τίποτα "μυστήριες σελίδες" δες μήπως κόλλησες τίποτα ή κατέβασες εν αγνοία σου κάτι. Κατέβασε ένα antivirus και κάνε ένα τσεκ.

Αν φίλε πάλι δεν βγάλεις άκρη κάνε ένα format μήπως και στραβοπάτησε κάτι στην αναβάθμιση και καλύτερα από το pc companion που είπε και το παιδί παραπάνω για καθαρή εγκατάσταση.

Επίσης αν βλέπεις ότι έχεις συνέχεια θέματα κάνε ένα downgrade σε Kitkat και τελείωσε. Εδώ δουλεύουν ΌΛΑ ρολόι;)

Καλημερα στην δυνατη παρεα:) ευχαριστω πολυ παιδια για την βοηθεια και τις απαντησεις σας:) εκανα καποιες ενεργειες και το πορισμα αναμενεται απο την ιατροδικαστικη ερευνα και μελετη :lol::lol::lol: Την καλημερα μου:happy:

hqdefault.jpg

Καλημέρες,

που είναι το ιατροδικαστικό πόρισμα; :lol:

Τελικά με την τιτανια βοήθεια από τον επίσης μέγιστο faji :) ή Νικήτα για τους φίλους :happy:

Περάσαμε την γερμανική και την τελευταία 216:D είχα νευριασει τόσο πολύ με τα χαζά που έκανε το θηρίο που το έβαλα αγγελία :ninja: φυσικά κάτω από 500 ευρώ:lol::lol::lol: δεν πωλείται, όποιος θέλει για 150 ας κάνει πρώτα μια βόλτα από τον βαρδαρη να δει αν έρχομαι και τα λέμε :p

Ένα μεγάλο ευχαριστώ faji :) είναι πολύ λίγο για τον χρόνο και τον κόπο σου βρε φίλε :happy:

hqdefault.jpg

Εκανα την αναβάθμιση από 4.4.4 σε 5.1 πέρασα το kingroot, μετά το super su, και κάνοντας

το απαραίτητο restart το κινητό κάνει συνέχεια boot loop.

Τι κάνουμε τώρα παίδες? Help!

Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Εκανα την αναβάθμιση από 4.4.4 σε 5.1 πέρασα το kingroot, μετά το super su, και κάνοντας

το απαραίτητο restart το κινητό κάνει συνέχεια boot loop.

Τι κάνουμε τώρα παίδες? Help!

Το PC Companion το αναγνωρίζει; Αν ναι, κάνε του μια επιδιόρθωση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Sony Xperia Z Ultra