Jump to content

Sony Xperia Z Ultra

vezyro
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικά έκανα χθες το rollback στην 4.4.4. Τελικά είναι όντως πιο smooth η kk.

Μου ήταν απαραίτητο το root δε μπορούσα άλλο.

Εύκολη η διαδικασία του downgrade πάντως.

Θα σου στείλω το απόγευμα οδηγίες.

Και αυτό το xposed. Και μόνο για αυτό αξίζει η μανούρα. ΦΟΒΕΡΟ!

ωραιος περιμενω.με το xposed εν ταχει τι παιζει?

Παιδιά σχετικά με τη λειτουργία του μολυβιου/στυλό :

1. Το χρησιμοποιείτε; Σας έχει βολέψει;

2. Κρατάτε με αυτό σημειώσεις ή είναι μόνο για ζωγραφιές και σχέδια;

3. Δουλεύει κανονικά με Kitkat και Lollipop;

4. Αναγνωρίζει τον ελληνικό γραφικό χαρακτήρα όταν πας να γράψεις sms ή μόνο αγγλικά, όπως δείχνουν τα reviews στο YouTube;

Ευχαριστώ.

λοιπον.με μολυβι κλασσικο ξυλινο πιανει τελεια.ειναι πιο ξεκουραστο απτο δαχτυλο.καλο ειναι να μην εχει μυτερη μυτη.δε με βολεψε στο γραψιμο.μεχρι να γραψεις πχ ολοκληρο το γραμμα,κ αν θα το αναγνωρισει,πιο συντομα το πατας κλασσικα.υποτιθεται μαθαινει,αλλα δεν ειχα το χρονο.

βολευει για ζωγραφιες ομως,κ σκιτσακια,καθως κ edit σε καποια φωτο ας πουμε

Edited by saifix

Καλημέρα στην παρέα. Ρε παιδιά εγω να πω κατι ακομα έχετε την αίσθηση οτι ανεβάζει θερμοκρασια παραπανω με την λολλιποπ ??

Εγω παιζω πολυ το rr3 και μετα απο 20 λεπτα η οθόνη και η πλατη ανάβουν στην κυριολεξία!! Πως μπορούμε να δουμε θερμοκρασιες?? Και μεχρι ποια θερμοκρασία ειναι αποδεκτη για το ουλτρα μας??

Η πλάκα ειναι οτι δεν θυμάμαι να ειχα θεμα με την θερμοκρασία οταν ειχα κ.κ.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το θέμα με τα εικονίδια το εχω και εγώ που αναφέρατε κ μου την σπάει λιγο!

Πέτυχα και κανα δυο τρία λαγκ στις αλλαγές επανω!!

Αν το πας στην σονυ μπορεις να τούς πεις να βαλουν την 4.4??

Καλημέρα στην παρέα. Ρε παιδιά εγω να πω κατι ακομα έχετε την αίσθηση οτι ανεβάζει θερμοκρασια παραπανω με την λολλιποπ ??

Εγω παιζω πολυ το rr3 και μετα απο 20 λεπτα η οθόνη και η πλατη ανάβουν στην κυριολεξία!! Πως μπορούμε να δουμε θερμοκρασιες?? Και μεχρι ποια θερμοκρασία ειναι αποδεκτη για το ουλτρα μας??

Η πλάκα ειναι οτι δεν θυμάμαι να ειχα θεμα με την θερμοκρασία οταν ειχα κ.κ.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το θέμα με τα εικονίδια το εχω και εγώ που αναφέρατε κ μου την σπάει λιγο!

Πέτυχα και κανα δυο τρία λαγκ στις αλλαγές επανω!!

Αν το πας στην σονυ μπορεις να τούς πεις να βαλουν την 4.4??

Cpu temp in statusbar αυτή την εφαρμογή έχω εγώ από το xposed αλά πρέπει να είναι ρουταρισμενω το θηρίο σου.

Cpu temp in statusbar αυτή την εφαρμογή έχω εγώ από το xposed αλά πρέπει να είναι ρουταρισμενω το θηρίο σου.

Καλημέρες,

και το CPU-Z μια χαρά κάνει τη δουλειά του (σε non rooted) :)

εγώ έχω παρατηρήσει πως ζεσταίνεται πολύ με το ίντερνετ μέσω GSM (κινητής τηλεφωνίας).

Πρός το παρόν παραμένω με το γλειφιτζούρι :)

Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/.

Παντως παιδες ρωτησα στην σονυ εδω θεσσαλονικη αν μπορουνε εστω κ να τους πληρωσω....

να μου βαλουν παλι την κιτκατ4.4.4 κ μου ειπαν δεν το κανουνε!!

Δεν πειραζει.......

Φατζι σε τι θερμοκρασια πρεπει να ειναι η μοναδα μαςκ ποσο δεν πρεπει να υπερβενει???

Καλημέρες,

και το CPU-Z μια χαρά κάνει τη δουλειά του (σε non rooted) :)

εγώ έχω παρατηρήσει πως ζεσταίνεται πολύ με το ίντερνετ μέσω GSM (κινητής τηλεφωνίας).

Πρός το παρόν παραμένω με το γλειφιτζούρι :)

Καλημέρα :) στο νήμα, να επιβεβαιώσω απολύτως τα γραφόμενα, μου έκανε τρομερή εντύπωση γιατί το θηρίο ουδέποτε είχε θέμα με θερμοκρασία, βέβαια ξηλωσα και κάνα δύο υποπτες εφαρμογές που κολλουσαν και το παρακολουθώ :rolleyes: ελπίζω σε κάποιο μελλοντικό update να στρώσει :)

Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. 

Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. 

Samsung Galaxy buds live white. 

hqdefault.jpg

αρα το έχουμε το θέμα με τη θερμοκρασία :(

οσο χαμηλότερη η θερμοκρασία τόσο καλύτερα (επηρεάζεται η απόδοση και η μπαταρία)

περιμένουμε την αναβάθμιση λοιπόν...

Αλλο θέμα: μιας και έχει παιχτεί η ερώτηση στο παρελθόν βρήκα αυτό: Cap USB Sub Assy Black κωδικός: 1271-0930. (Εννοώ πως βρήκα το σωστό κωδικό για το ανταλλακτικό).

Edited by faji

Kotsaras γιατί δεν φλασαρεις την 4.4.4 με το flashtool μόνος σου; μπερδεύεσαι κάπου; θες βοήθεια;

Καθε βοηθεια ειναι δεκτη...............

παρακαλω πειτε μου τι μπορω να κανω να γυρησω στην 4.4??

Το θεμα ειναι οτι ειμαι πραγματικα ασχετος(πραγματικα παιδια) τωρα τα μαθαινω...

Κ δεν θελω να χασω την εγγυηση μου!!

Kotsaras γιατί δεν φλασαρεις την 4.4.4 με το flashtool μόνος σου; μπερδεύεσαι κάπου; θες βοήθεια;

ενα συγκεντρωτικο ποστ θα ηταν χρησιμο κ σε μενα.θελω να περασω την ελληνικη αν γινεται 4.4.4 σε γερμανικο στοκ ultra.αποτι εχω καταλαβει γινεται. :happy:

αρα το έχουμε το θέμα με τη θερμοκρασία :(

οσο χαμηλότερη η θερμοκρασία τόσο καλύτερα (επηρεάζεται η απόδοση και η μπαταρία)

περιμένουμε την αναβάθμιση λοιπόν...

Αλλο θέμα: μιας και έχει παιχτεί η ερώτηση στο παρελθόν βρήκα αυτό: Cap USB Sub Assy Black κωδικός: 1271-0930. (Εννοώ πως βρήκα το σωστό κωδικό για το ανταλλακτικό).

Το θεμα ειναι οτι ζεστενετε πολυ κ η οθονη.......μετα απο 30-40λεπτα παιχνιδι ζεματαει στην κυριολεξια!!

Δεν ξερω ρε παιδια αλλα οταν π.χ. βγαινω απο μια εφαρμογη ιντερνετ ας πουμε κ κανω αλλαγες γρηγορα λαγκαρι λιγο!!

Ενω με την 4.4 δεν ειχα τετοιο θεμα οσο κ να το ζορισα!!

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ενα συγκεντρωτικο ποστ θα ηταν χρησιμο κ σε μενα.θελω να περασω την ελληνικη αν γινεται 4.4.4 σε γερμανικο στοκ ultra.αποτι εχω καταλαβει γινεται. :happy:

Οταν λες την ελληνικη 4.4.4 κ στοκ ουλτρα γερμανικο εννοεις οτι ειναι εισαγωγη απο γερμανια??

Εγω απο το μιντια μαρκτ το πηρα κ ειναι γερμανικο!

Οταν λες την ελληνικη 4.4.4 κ στοκ ουλτρα γερμανικο εννοεις οτι ειναι εισαγωγη απο γερμανια??

Εγω απο το μιντια μαρκτ το πηρα κ ειναι γερμανικο!

πιθανον ναχουμε ιδια "παρτιδα",εγω απο σκρουτζομαγαζο.

να προσθεσω πως οταν ανοιξει μετα απο ρισετ στις γλωσσες εχει πρωτη τη γερμανικη,ενω στην στοκ εφαρμογη μηνυματων δεχεται ως 70 χαρ.τα ελληνικα ειναι "ειδικοι" χαρακτηρες γιαυτην την εκδοση..γιαυτο ψαχνω για την ελληνικη..

Edited by saifix

πιθανον ναχουμε ιδια "παρτιδα",εγω απο σκρουτζομαγαζο.

να προσθεσω πως οταν ανοιξει μετα απο ρισετ στις γλωσσες εχει πρωτη τη γερμανικη,ενω στην στοκ εφαρμογη μηνυματων δεχεται ως 70 χαρ.τα ελληνικα ειναι "ειδικοι" χαρακτηρες γιαυτην την εκδοση..γιαυτο ψαχνω για την ελληνικη..

σωστος!!

Κ εγω μια απο τα ιδια.......

Το θεμα ειναι αν γυρισουμε στην 4.4 χανουμε εγγυηση??

σωστος!!

Δεν χάνεις καμιά εγγύηση.

Ο bootloader παραμένει κλειδωμένος οπότε και να το κάνεις root, το ξεrootάρεις και είσαι κομπλέ.

Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Δεν χάνεις καμιά εγγύηση.

Ο bootloader παραμένει κλειδωμένος οπότε και να το κάνεις root, το ξεrootάρεις και είσαι κομπλέ.

ok......ειπαρχει κανας ευκολος τροπος ρε παιδια??

ok......ειπαρχει κανας ευκολος τροπος ρε παιδια??

Θα κοιτάξω να βρω λίγο χρόνο να βοηθήσω.

Xiaomi Redmi Note 3 Pro

σωστος!!

Βάλτε το handcent για να έχετε 160 χαρακτήρες. Διαφορετικά root την έκδοση που έχετε και κάντε αυτό.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4092784#post4092784

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Σήμερα έφαγα μεγάλη πίκρα. Ξαφνικά το θηρίο νέκρωσε. Πάτησα το κουμπί ενεργοποίησης για να κάνω κλήση , έσβησε και τέρμα. Προσπάθησα να το κάνω soft reset με το κουμπάκι , hard reset με πλήκτρο ενεργοποίησης + volume up αλλά μάταια. Το πήγα media markt και μου είπαν μάλλον έκαψε πλακέτα. Το στείλαν στην αντιπροσωπία για αλλαγή πλακέτας. Ο τεχνικός μου είπε ότι τώρα τελευταία πήρε καμμιά δεκαριά ultra με το ίδιο πρόβλημα. Το κινητό το είχα λουλούδι. Ούτε root, ούτε παιχνίδια. Πολύ ήπια χρήση. Δεν ξέρω τι να πω.
Δικαιοσύνη θα βρεις στην επόμενη ζωή. Σ' αυτήν εδώ έχουμε τους νόμους.

Σήμερα έφαγα μεγάλη πίκρα. Ξαφνικά το θηρίο νέκρωσε. Πάτησα το κουμπί ενεργοποίησης για να κάνω κλήση , έσβησε και τέρμα. Προσπάθησα να το κάνω soft reset με το κουμπάκι , hard reset με πλήκτρο ενεργοποίησης + volume up αλλά μάταια. Το πήγα media markt και μου είπαν μάλλον έκαψε πλακέτα. Το στείλαν στην αντιπροσωπία για αλλαγή πλακέτας. Ο τεχνικός μου είπε ότι τώρα τελευταία πήρε καμμιά δεκαριά ultra με το ίδιο πρόβλημα. Το κινητό το είχα λουλούδι. Ούτε root, ούτε παιχνίδια. Πολύ ήπια χρήση. Δεν ξέρω τι να πω.

Καλημέρα παιδιά, πω πω φίλε μου πράγματι πίκρα, το είχες αναβαθμίσει σε lollipop ; και αν σου παρουσίαζε υπερθέρμανση όπως αναφέραμε πιο πριν, αυτό με δεκαριά θηρία στο σέρβις με βάζει σε σκέψεις, μήπως δεν ήταν έτοιμη η αναβάθμιση και την έδωσαν πρόωρα με αποτέλεσμα να υπάρξουν προβλήματα.... Τι να πω:(

Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. 

Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. 

Samsung Galaxy buds live white. 

hqdefault.jpg

Πάντως παιδιά να πω και εγω την χαζομάρα μου........το rr3 με την κιτκατ έπαιζε ποιο καλα!! Τωρα με την λολλιποπ με κάνει κολληματακια!!

Εβαλα την cpu_z κ η μπαταρια δείχνει θερμοκρασια 42.5 μετα απο 45 λεπτά παιχνίδι!! Στο παράθυρο με τους σενσορες απο πανω μεχρι κατω ποιασαν 50 φαθμους θερμοκρασια!

Η θερμοκρασια ρε παιδιά ειναι καλη στους 42.5 η την ξεπατωνεις?

Το RR3 παίζει πιο καλά στην ΚΚ!

Οι θερμοκρασίες καλές είναι πάντως.

Γιατί δεν μπορώ να μεταφέρω εφαρμογές στην sdcard; (έχω root).

Μου βγάζει μήνυμα του τύπου ότι ο εσωτερικός με τον εξωτερικό χώρο είναι ενιαίος. Μόνο με το Foldermount μπορώ να το "κοροιδέψω".

Edited by stivakos
Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Το RR3 παίζει πιο καλά στην ΚΚ!

Οι θερμοκρασίες καλές είναι πάντως.

Γιατί δεν μπορώ να μεταφέρω εφαρμογές στην sdcard; (έχω root).

Μου βγάζει μήνυμα του τύπου ότι ο εσωτερικός με τον εξωτερικό χώρο είναι ενιαίος. Μόνο με το Foldermount μπορώ να το "κοροιδέψω".

@Kotsaras μάλλον καλές τις λές :)

@stivakos περίεργο! έχεις κάποιο script προσθέσει; οπως το int2ext ή κάποιο symlink; (μια υπόθεση κάνω)

• The title was changed to Sony Xperia Z Ultra