Jump to content

Sony Xperia Z Ultra

vezyro
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο σκτρουτζ υπαρχει η LTE εκδοση σε αρκετα καταστηματα και ξεκιναει απο 258 ευρω κυριως στο μαυρο χρωμα, τωρα αυτο που πιθανον να αλλαζει ειναι το περιεχομενο της συσκευασιας αναλογα την προελευση.

Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. 

Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. 

Samsung Galaxy buds live white. 

hqdefault.jpg

Στο σκτρουτζ υπαρχει η LTE εκδοση σε αρκετα καταστηματα και ξεκιναει απο 258 ευρω κυριως στο μαυρο χρωμα, τωρα αυτο που πιθανον να αλλαζει ειναι το περιεχομενο της συσκευασιας αναλογα την προελευση.

Το LTE που μολις παρελαβα ειναι Σουηδικο. Η συσκευασια ειχε την μαγνητικη βαση φορτισης η οποια εχω την εντυπωση πως ανηκει στον στανταρ εξοπλισμο και τους κλασικους φορτιστες και ακουστικα.

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

g1orgos :) με γεια το θηριο καλομιλητο,:D αυτο που ειχα στην κατοχη μου ειχε ακουστικα, δερματινη θηκη, φορτιστη απλο και γραφιδα, ηταν απο την προσφορα της βονταφον, καπου ειχα διαβασει για παρτιδα που ειχε μεσα το sbh20 και γενικα πιστευω οτι αναλογα αλλαζει και το περιεοχομενο.

hqdefault.jpg

g1orgos :) με γεια το θηριο καλομιλητο,:D αυτο που ειχα στην κατοχη μου ειχε ακουστικα, δερματινη θηκη, φορτιστη απλο και γραφιδα, ηταν απο την προσφορα της βονταφον, καπου ειχα διαβασει για παρτιδα που ειχε μεσα το sbh20 και γενικα πιστευω οτι αναλογα αλλαζει και το περιεοχομενο.

Ευχαριστω φιλε μου :)

Ναι ειχα διαβασει για τα διαφορα πακετα κατα καιρους. Σε αυτη την τιμη παντως (260€), δεν εχω παραπονο για τον εξοπλισμο του. Τα βασικα περιμενα και η μαγνητικη βαση ηταν ευχαριστη εκπληξη ;)

Εκανε και 3-4 αναβαθμισεις με το που το ανοιξα. Με την τελευταια περασε την 4.4.4 και μετα εκανα και μια επαναφορα εργοστασιακων να δεσει. Ηδη ξεκινησα να ψαχνομαι σε ebay για καποια θηκη τυπου βιβλιου και για tempered glass.

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Καλησπέρα! Σκέφτομαι να πάρω το Ζ Ultra για να το χρησιμοποιήσω σαν GPS για το αυτοκίνητο. Μπορει κανεις να μου πει αν μπορω να βαλω κάποια εφαρμογη πχ το Navigon και να δουλεψει με το Ζ Ultra? Eχει αυτόνομο δεκτη GPS σωστά? Χρησιμοποιει κανεις καποια εφαρμογή Navigation? Ευχαριστώ!!

Φυσικά και μπορείς το μηχάνημα μας μόνο καφέ δεν κανει. Προσωπικά για πρόγραμμα πλοήγησης εχω το sygic και είνα σχεδον άψογο με πολύ καλούς χάρτες και οδηγίες. Πιο παλια είχα και το navigion αλλά το ξήλωσα γιατί οι χάρτες του ήταν ότι να ναι στην περιοχή μου. Edited by ziaba

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

Ευχαριστω! To Sygic ειναι ακριβο;

Στο play store το έχει 80 ευρω προσωπικά δε το αγόρασα δεν έχω την οικονομική δυνατότητα

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

Ευχαριστω! To Sygic ειναι ακριβο;

Κατα καιρους βγαινει σε προσφορα, το ειχα αγορασει ~19 ευρω πριν καιρο με χαρτες ευρωπης και ρωσιας.

Η τελευταια προσφορα που επαιξε αν θυμαμαι καλα ηταν στα 25 ευρω με χαρτες ευρωπης..

Για δωρεαν δοκιμασε το be on road

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Ευχαριστω φιλε μου :)

Ναι ειχα διαβασει για τα διαφορα πακετα κατα καιρους. Σε αυτη την τιμη παντως (260€), δεν εχω παραπονο για τον εξοπλισμο του. Τα βασικα περιμενα και η μαγνητικη βαση ηταν ευχαριστη εκπληξη ;)

Εκανε και 3-4 αναβαθμισεις με το που το ανοιξα. Με την τελευταια περασε την 4.4.4 και μετα εκανα και μια επαναφορα εργοστασιακων να δεσει. Ηδη ξεκινησα να ψαχνομαι σε ebay για καποια θηκη τυπου βιβλιου και για tempered glass.

Απο ποιο μαγαζι το πηρες; Πολυ καλη τιμη φυσικα και ο φορτιστης δεν ειναι σε ολα τα πακετα.

Take five..

Απο ποιο μαγαζι το πηρες; Πολυ καλη τιμη φυσικα και ο φορτιστης δεν ειναι σε ολα τα πακετα.

Από εδω το πήρα αλλα μου είπαν πως ήταν το τελευταίο τους κομμάτι και όντως δεν βλέπω να το έχουν πλέον:

https://www.skroutz.gr/m/1830/Stechi

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Ξερει κανεις αυτό το μαγαζί; Το εχει 239 Ευρώ!! http://www.bestprice.gr/item/2153562785/sony-xperia-z-ultra-lte-c6833.html?qid=2__LvafDKUW_589a0&seq=1

Φιλε trueno δες καλυτερα σε μαγαζια που εχουν αξιολογησεις ωστε να εχεις μια πιο αντεικιμενικη εικονα, η τιμη του θηριου ειναι ηδη δωρο σε σχεση με αυτα που προσφερει:):) καλες αγορες και περιμενουμε εντυπωσεις:D

Απο βδομαδα μιας και δεν βλεπω το G flex να πεφτει η τιμη του :mad: θα ξανατιμησω το θηριο σε λευκο αυτη την φορα:)

hqdefault.jpg

Μα και εγώ για αυτό ρώτησα, είδα ότι δεν έχει αξιολογήσεις το μαγαζί και είπα μπας και έχει αγοράσει κανένας από εκεί..

Εγώ πλέον το δικό μου το έβαλα προς πώληση, με όχι και πολύ χαρά είναι η αλήθεια, αλλά πλέον έχω το moto x 2014 οπότε...:p
Google Pixel 5

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ παιδια....εχω ενα προβλημα με το Ultra...εχει κανει wireless συνδεση με το PC , μου βγαζει μηνυμα οτι εχει συνδεθει , στο PC βγαζει περιεχομενα δισκου και καρτας μνημης αλλα οταν τρεχω καποια εφαρμογη πχ. music , photos κλπ..για να μπω στους φακελους του PC και να τραβω απο εκει περιεχομενο , μου βγαζει μηνυμα οτι δεν μπορει να συνδεθει και να δοκιμασω αργοτερα...αυτο ομως γινεται συνεχεια!!! τι παιζει? :cry: ευχαριστω!! :rolleyes:

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Παιδιά ερώτηση, κάπου είδα φωτογραφίες ότι το κτήνος παίρνει 128αρα κάρτα μνήμης, συγκεκριμένα την κόκκινη SanDisk.. Ξέρουμε αν ισχύει ? Γιατί στα χαρακτηριστηκα αποτι θυμάμαι μόνο το z2-3 το υποστηρίζει. Το ουλτρα μέχρι 64 γράφει νομίζω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Lars Magnus Ericsson

An Empire was born...

Καλησπέρα σε όλους :) επανήλθα στο νήμα με το θηρίο :D:D αφού το g flex δεν είχε πτώση τιμής και επέλεξα πάλι την κινηταρα :)

hqdefault.jpg

Καλησπέρα σε όλους :) επανήλθα στο νήμα με το θηρίο :D:D αφού το g flex δεν είχε πτώση τιμής και επέλεξα πάλι την κινηταρα :)

αντε καλοδουλευτο ακριβως το ιδιο εχουμε (βραζιλια edition με gratis ακουστικα) γερμανικο δεν ειναι εσενα?

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου :):) αρχική επιλογή γλώσσας είχε τα γερμανικά, απλώς πίσω στο κουτί έχει ένα σηματάκι σαν εργοστάσιο και γράφει Sweden, τώρα στην αναζήτηση θήκης και tempered glass, εάν έχεις κάτι υπόψιν θα με βοηθήσει, ευχαριστώ :):)

Ευχαριστώ πολύ φίλε konakis......πράγματι είναι τέλειο το θηρίο!!

Edited by Arxontas71

hqdefault.jpg

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου :):) αρχική επιλογή γλώσσας είχε τα γερμανικά, απλώς πίσω στο κουτί έχει ένα σηματάκι σαν εργοστάσιο και γράφει Sweden, τώρα στην αναζήτηση θήκης και tempered glass, εάν έχεις κάτι υπόψιν θα με βοηθήσει, ευχαριστώ :):)

Ευχαριστώ πολύ φίλε konakis......πράγματι είναι τέλειο το θηρίο!!

Ωραιος. Νομιζω ιδια εκδοση ειναι και το δικο μου. Εγω παρήγγειλα αυτα την προηγουμενη εβδομαδα:

Slim PU Leather Case Flip Phone Cover For Sony Xperia Z Ultra XL39h

Tempered Glass Membrane Screen Protector Film For Sony Xperia Z Ultra

Την θηκη δεν την εψαξα ιδιαιτερα. Πηρα μια σχετικα φτηνη τυπου flip να δω αν θα με βολεψει, κι αν το κανει θα ψαχτω για κατι παρομοιο αλλα πιο ποιοτικο στο μελλον.

Edited by g1orgos

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

• The title was changed to Sony Xperia Z Ultra