Jump to content

Sony Xperia Z Ultra

vezyro
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ναι σιγουρα..με τιποτα δε φτάνουν τα z ultra..μπορεις να δεις και το xperia z που ειναι ενα 'μινι' z ultra αλλα με κατωτερο επεξεργαστή και οθόνη..

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Λογικά το κινητο απο vodafone θα εχει μεσα θήκη και πενάκι? εχει παρει κανεις και ξέρει? επίσης μιας και θα παραλάβω δευτέρα ξέρει κανεις αν πρεπει να βάλω μεμβρανη μπροστα στο κινητο? κατι διαβασα οτι εχει ήδη πάνω .. καποιο αξεσουάρ που θα μου είναι πολυ χρήσιμο να παραγγείλω?

Λογικά το κινητο απο vodafone θα εχει μεσα θήκη και πενάκι? εχει παρει κανεις και ξέρει? επίσης μιας και θα παραλάβω δευτέρα ξέρει κανεις αν πρεπει να βάλω μεμβρανη μπροστα στο κινητο? κατι διαβασα οτι εχει ήδη πάνω .. καποιο αξεσουάρ που θα μου είναι πολυ χρήσιμο να παραγγείλω?

Καλορίζικο φίλε. Είναι κινηταρα, θα πάθεις την πλάκα σου. Ελπίζω να πέσεις σε καλή (ψυχρή) οθόνη. Θέλεις οποσδηποτε μεμβρανη γιατί αυτή που έχει γρατζουνιέται για πλάκα. Θα την βάλεις από πάνω. Επίσης χρειάζεσαι μαγνητικό φορτιστή ή καλώδιο.

Μακάρι να παραλάβω αυριο!! ξέρει κανεις αυτο που ρωτησα αν το κινητο απο vodafone θα εχει μεσα θήκη και πενάκι? πως θα ξεχωρίσω αν επεσα στην καλη οθόνη?αν δεν εχω πέσει μπορώ να το πάω για doa ?

αφου δεν εχει θηκούλα εχετε καποια θήκη να προτείνετε σε flip? πως θα ξεχωρίσω αν επεσα σε καλή οθονη?

Παντως ρε παιδια η συσκευη ειναι ονειρο! Ειναι ο ορισμος της ποιοτητας!! το ξαναχαζεψα μετα απο καιρο και σε λευκο απλα δεν εχει αντιπαλο σε ομορφια! Απιστευτα λεπτο και το γυρω γυρω το μεταλλικο ειναι πανεμορφο!

Αχ ρε sony λιγο μικροτερο (5.7) και φλας να του χες θα το χα παρει χθες..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παντως ρε παιδια η συσκευη ειναι ονειρο! Ειναι ο ορισμος της ποιοτητας!! το ξαναχαζεψα μετα απο καιρο και σε λευκο απλα δεν εχει αντιπαλο σε ομορφια! Απιστευτα λεπτο και το γυρω γυρω το μεταλλικο ειναι πανεμορφο!

Αχ ρε sony λιγο μικροτερο (5.7) και φλας να του χες θα το χα παρει χθες..

έχει φοβερές δυνατότητες το ultra z . Είναι βέβαια phablet και για αυτό έχει τόσο μεγάλη οθόνη . όσο για την οθόνη είναι ειναι απολαυστική όταν παίζεις κάποιο game

Τα ultra δεν έχουν το θέμα με τις διαφορετικές οθόνες που είδαμε σε άλλες συσκευές της εταιρείας.

Και όμως έχουν. Κάποια έχουν κιτρινωπό λευκο και κάποια πιο ψυχρό με αποτέλεσμα να επηρεάζονται τα χρώματα. Το εχω δει και ο ιδιος αλλα το έχω ακούσει και απο άλλους. Συμφωνω οτι ειναι ο ορισμος της ποιοτητας και της ομορφιας. Το εχω 5 μηνες και το χαιρομαι σαν να ειναι η πρωτη μερα. Στις 6 ιντσες νομιζω με λιγο μικροτερα μπεζελ θα ηταν τελειο. Οσο για το φλας μαθαινεις να ζεις και χωρις αυτό.

να ρωτησω και εγω κατι ρε παιδια.

Το δικο μου κανει ενα ηλεκτρικο θορυβο ακομη και με κλειστη την οθονη. Ακουγεται πιο πολυ στην πισω μερια, εκει που ειναι το σημα του nfc. Πρεπει να εχει ησυχια και να κολλησετε το αυτι για να το ακουσετε. Το εχετε ολοι αυτο το προβλημα?

Λενε σχετικα και στο xda:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2613402

να ρωτησω και εγω κατι ρε παιδια.

Το δικο μου κανει ενα ηλεκτρικο θορυβο ακομη και με κλειστη την οθονη. Ακουγεται πιο πολυ στην πισω μερια, εκει που ειναι το σημα του nfc. Πρεπει να εχει ησυχια και να κολλησετε το αυτι για να το ακουσετε. Το εχετε ολοι αυτο το προβλημα?

Λενε σχετικα και στο xda:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2613402

Εγώ πάντως δεν ακούω τίποτα στο δικό μου.

σημερα παρέλαβα και εγω απο vonda στα 269 με 10% φοιτητικο.. εγω πηρα απο το πλαισιο μια συσκευασια με 2 μεμβρανες στα 3.90 ε πολυ καλη ποιότητα sentio νομιζω. τελικα η συσκευασια απο βοντα ειχε μεσα και πενακι και θηκη. το μονο μου θεμα ειναι οτι σε σχεση με ενα s4 μου φενεται οχι τοσο φωτεινη η οθονη. κάνω κατι λάθος? εβγαλα απο αυτοματο τον αισθητηρα και ισσοροπησα και το λευκό .

το ειχα κανει παραγγελία απο το site. σκετη συσκευη το πήρα και εγω απλά ειχα εκπτωση λόγο φοιτητικού αριθμού. μπορει να μας απαντήσει καποιος ποσο κρατάει η μπαταρία γιατι μου φαινεται οτι αδειάζει πολύ γρήγορα και αν πραγματι η οθόνη δεν ειναι και τόσο φωτεινή? ακομα και στο μαυρο εχω πρόβλημα που με τερμα φωτεινότητα δεν μοιάζει καθόλου με μαυρο.

το ειχα κανει παραγγελία απο το site. σκετη συσκευη το πήρα και εγω απλά ειχα εκπτωση λόγο φοιτητικού αριθμού. μπορει να μας απαντήσει καποιος ποσο κρατάει η μπαταρία γιατι μου φαινεται οτι αδειάζει πολύ γρήγορα και αν πραγματι η οθόνη δεν ειναι και τόσο φωτεινή? ακομα και στο μαυρο εχω πρόβλημα που με τερμα φωτεινότητα δεν μοιάζει καθόλου με μαυρο.

Καταρχήν καλορίζικο και στους δύο σας. Για μεμβράνες στο ebay έχει ότι τραβάει η ψυχή σου @skoj.

Για την μπαταρία εμένα που έχει γίνει προέκταση του χεριού μου κρατάει μια μέρα. Η οθοναρα αυτή καταναλώνει ενεργεια. Τώρα για την φωτεινοτητα νομίζω ότι είναι αρκετά φωτεινή σε γενικές γραμμές. Είναι πιο φωτεινό με διαφορά από το νότε 2 και ίδιο με το νότε 3.( για να μη πω και λίγο πιο φωτεινό.) Για το μαύρο τι εννοείς ? Είναι ξεθωριάσμενο? Γιατί το μαύρο του είναι μια χαρά στο δικό μου. Πάνε καλύτερα σε κάνενα κατάστημα και σύγκρινε το με το εκθεσιακό μήπως και έχεις κανένα πρόβλημα με το πάνελ σου.

εννοώ φιλε μου οτι με το lcd test σε φουλ φωτεινώτητα το μαυρο ασπριζει παρα πολυ σε σχεση με ενα νεξους που το εβαλα δίπλα δίπλα που ειναι κατάμαυρο.. λες να εχει θέμα το πανελ?? τωρα η μπαταρια ειδα μιση ωρα βιντεακι οχι απο το ιντερνετ .. δικο μου .. και κατεβηκε 15% δηλαδή αν δω μια δύωρη ταινία θα τελειώσει??

Μετα απο 4-5 φορτισεις θα στρωσει η μπαταρια σου γιατι ειναι καινουργια....

Σε ταινιες που βλεπω στα ταξιδια μια χαρα κραταει.... πριν απο καμια εβδομαδα ειδα το Godfather (3 ωρες ταινια) και απο το 100% κατεβηκε στο 76-77%. Μια χαρα δηλαδη.

Οσο για την συγκριση με το Nexus, διαφορετικη τεχνολογια οθονης εχουν οποτε διαφορετικα αποτελεσματα βγαζουν....

Όντως αυτό με την καινούργια μπαταρία ξέχασα να το αναφέρω. Θέλει 4_5 φορτισεις για να στρωσει. Εγώ τουλάχιστον είδα μεγάλη διαφορά. Μόλις τώρα είδα μια ταινία 1:35 λεπτά και από 100% πήγε στο 86. Στο ίντερνετ τρώει την διπλάσια περίπου μπαταρία. Όσο για το μαύρο σύγκρινέτο με κανένα ίδιο ultra z για να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα. Εγώ πάντως με όσα και αν το συγκρίνα δεν είδα καμιά διαφορά στο μαύρο, είδα όμως στο λευκό το οποίο σε άλλα ήταν κιτρινωπο και σε άλλα (όπως το δικό μου) πιο ψυχρό. Στην φωτεινοτητα είχαν πολύ μικρές διαφορές, αμελητέες θα έλεγα. Υπόψιν ότι είναι η τρίτη συσκευή αυτή που περνάει τώρα από τα χέρια μου. Edited by baltziak

εννοώ φιλε μου οτι με το lcd test σε φουλ φωτεινώτητα το μαυρο ασπριζει παρα πολυ σε σχεση με ενα νεξους που το εβαλα δίπλα δίπλα που ειναι κατάμαυρο.. λες να εχει θέμα το πανελ?? τωρα η μπαταρια ειδα μιση ωρα βιντεακι οχι απο το ιντερνετ .. δικο μου .. και κατεβηκε 15% δηλαδή αν δω μια δύωρη ταινία θα τελειώσει??

Η μπαταρία του ultra z κρατάει πολύ και βλέπεις άνετα διώρη ταινία . Στρώσε την μπαταρία την πρώτη εβδομάδα και μετά θα θα είσαι μια χαρά

Παιδιά καλησπέρα. Έχω το κινητό εδώ και περίπου ένα μήνα. Σήμερα καθαρίζοντας την οθόνη του παρατήρησα μια τεράστια αποχρωματισμενη κηλίδα στο κέντρο του και μερικές άλλες σε διάσπαρτα σημεία κυρίως προς τα κάτω. Προσπάθησα να εντοπίσω μήπως τυχόν έχει καμμία άλλη ζελατίνα που δεν είχα αφαιρέσει κατά το άνοιγμα του κινητού αλλά τίποτα.. Να το πάω αντιπροσωπεία?εχει παρατηρήσει κανείς κάτι ανάλογο?

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

Καλησπέρα στην παρέα, σήμερα έγινα κάτοχος του εν λόγω κινητού. Το αγόρασα από skroutz, και ανοίγωντας το κουτί διαπίστωσα με ευχάριστη έκπληξη ότι είχε μέσα και το magnetic dock dk-30. Έτσι είναι κανονικά στο κουτί του ή πχ στο Ελληνικό δεν το έχει μέσα;

Παιδιά καλησπέρα. Έχω το κινητό εδώ και περίπου ένα μήνα. Σήμερα καθαρίζοντας την οθόνη του παρατήρησα μια τεράστια αποχρωματισμενη κηλίδα στο κέντρο του και μερικές άλλες σε διάσπαρτα σημεία κυρίως προς τα κάτω. Προσπάθησα να εντοπίσω μήπως τυχόν έχει καμμία άλλη ζελατίνα που δεν είχα αφαιρέσει κατά το άνοιγμα του κινητού αλλά τίποτα.. Να το πάω αντιπροσωπεία?εχει παρατηρήσει κανείς κάτι ανάλογο?

Πας κατευθείαν για άρβατο και αντικατασταση της συσκευής. Η όλη διαδικασία κρατάει περίπου μια εβδομάδα. Αυτές οι κηλίδες βγαίνουν μέσα στο πρώτο μήνα. Είναι ελαττωματικό πάνελ.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλησπέρα στην παρέα, σήμερα έγινα κάτοχος του εν λόγω κινητού. Το αγόρασα από skroutz, και ανοίγωντας το κουτί διαπίστωσα με ευχάριστη έκπληξη ότι είχε μέσα και το magnetic dock dk-30. Έτσι είναι κανονικά στο κουτί του ή πχ στο Ελληνικό δεν το έχει μέσα;

Εμένα που είναι ελληνικό δεν είχε ούτε ακουστικά μέσα, μόνο τον φορτιστή και τα εγχειρίδια.

Αν θες μου λες με πμ απο που το πηρες;

• The title was changed to Sony Xperia Z Ultra