Jump to content

Sony Xperia Z Ultra

vezyro
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Doubletap;;

Το double tap ποιανού apk είναι χαρακτηριστικό; Του launcher ή κάποιου άλλου που τρέχει αυτόνομα; Ότι κι αν ισχύει δεν νομίζω ότι δεν θα γίνεται να περαστεί και στα άλλα κινητά της Sony.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Το double tap ποιανού apk είναι χαρακτηριστικό; Του launcher ή κάποιου άλλου που τρέχει αυτόνομα; Ότι κι αν ισχύει δεν νομίζω ότι δεν θα γίνεται να περαστεί και στα άλλα κινητά της Sony.

Υπαρχουν και ROMS που το υποστηριζουν στο xda.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Double tap πάντως δεν υπάρχει, δεν το έχει δώσει η σονυ και είναι λογικό. Από εκεί και πέρα το τηλ. έχει απογειωθεί και άλλο πηγαίνει ακόμα πιο σφαίρα, και έχουν προστεθεί αρκετά καλά στοιχεία όπως η αλλαγή πλέγματος. Πολύ πρωτότυπη και μοντέρνα και η κουρτίνα ειδοποιήσεων. Είναι λίγο πιο έντονα, πιο υπερκορεσμενα τα χρώματα ή είναι ιδέα μου;

Edit:

Μου έβγαλε πρόβλημα η kitkat. Mετα από κάθε κλήση-ομιλια , όταν με καλέσουν ο ήχος κλήσης ακούγεται από το ακουστικό και οχι απο το μεγάφωνο . Τι αλλο θα δουμε.... Εκανα 3 φορες επανεγκατασταση την kitkat αλλα τιποτα.

Καμια βοήθεια πως να ξαναγυρίσω στην 136?

Edited by baltziak

Πάντως στο xda έχει πέσει πολύ γκρίνια για το update. Θα κρατηθώ μάλλον για το επόμενο.

Πάντως η Sony έχει δώσει ρέστα σε αυτό το κινητό με την υποστήριξη

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

Edit:

Μου έβγαλε πρόβλημα η kitkat. Mετα από κάθε κλήση-ομιλια , όταν με καλέσουν ο ήχος κλήσης ακούγεται από το ακουστικό και οχι απο το μεγάφωνο . Τι αλλο θα δουμε.... Εκανα 3 φορες επανεγκατασταση την kitkat αλλα τιποτα.

Καμια βοήθεια πως να ξαναγυρίσω στην 136?

Δοκιμασε να σβησεις τα updates του chrome

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δοκιμασε να σβησεις τα updates του chrome

Το έκανα αλλά τίποτα. Είμαι σε απόγνωση , χάνω τις μισές κλήσεις. Υπάρχει περίπτωση να γυρίσω στην 136?

Καλησπέρα .. τι app χρησιμοποιείτε για να μην βγαίνουν αυτές η σπαστικές μικρές διαφημίσεις στο κάτω μέρος τις οθόνης μετά από κάθε κλήση. Και κάτι ακόμα από screenshot app.. πιο προτείνεται

• Administrators
Καλησπέρα .. τι app χρησιμοποιείτε για να μην βγαίνουν αυτές η σπαστικές μικρές διαφημίσεις στο κάτω μέρος τις οθόνης μετά από κάθε κλήση. Και κάτι ακόμα από screenshot app.. πιο προτείνεται

Αν είσαι rooted βάλε το adfree. Θα το βρεις με μια απλή αναζήτηση στο Google.

Δεν είναι απλά θέμα apk, πρέπει να το υποστηρίζει ο kernel.

Modpic.gif

Δεν είναι απλά θέμα apk, πρέπει να το υποστηρίζει ο kernel.

Έτσι ακριβώς και δυστυχώς η εμπειρία έχει δείξει ότι και να το υποστηρίζει(μιλάω για custom kernel) δύσκολα γλιτώνεις το battery drain.

Οπότε για μένα πρώτον είναι πολύ θετικό που τα νέα θηρία(Z2, one2)μπήκαν επιτέλους στη λογική της ευχρηστίας(double tap to wake) αλλά και δεύτερον ότι η Sony πρέπει να δώσει αυτό το future μαμά ΚΑΙ στο Z ultra της που λόγο μεγέθους θα το βοηθήσει πολύ σε θέμα ευχρηστίας!

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Γύρισα σε 4.3. (136) και ησύχασα. Τελικά η kit kat έχει πολλά προβλήματα. Εμένα εδώ η sony με απογοήτευσε. Μιλαμε για χοντρά bugs.

Γύρισα σε 4.3. (136) και ησύχασα. Τελικά η kit kat έχει πολλά προβλήματα. Εμένα εδώ η sony με απογοήτευσε. Μιλαμε για χοντρά bugs.

- Περίεργο!!! Εμένα παρότι δεν έχει μέσα κάρτα σιμ παίζει μια χαρά!!

- Ξεκιναω με Hard reset την 136 και εγκατάσταση την κιτκατ ... Αφου φορτωσει η κιτκατ και προτού κανω σεταρισμα ,ξαναμανα ενα hard reset απροειδοποίητα ,ετσι για να της σπάσω το ηθικό,.. αλλά παρόλα αυτα μου εβγαλε πρόβλημα το οποίο ήταν ότι εβλεπε το WiFi ,έδειχνε ότι συνδέεται,αλλά στην ουσία δεν συνδεόταν αλλά ούτε εμφάνιζε το σύμβολο του WiFi στην μπάρα .... Έτσι μου 'σαι λέω, κάτσε να σου τρεσαρω άλλο ένα περιποιημένο hard reset και ... του κοπηκε ο βηχας, ... στανιάρησε!!!

- Τα λογισμικά είναι ατιμα πράγματα ... Ειναι να μη σε καταλαβουν .. και σου πάρουν τον αερα!!!

- Τι ήθελες .. όπως το είχες φορτωμένο, να περασεις απο πάνω το τελευταίο firmware και να παίζουν όλα ρολοι;;; Πολύ εύκολα έβγαλες συμπέρασμα για λάθος της σονυ. Εγώ σου προτείνω να ξαναδοκιμασεις .

- Κσι στους xda's κάποιοι είχαν προβλήματα, αλλά και κάποιοι όχι και μάλιστα δούλευε και καλύτερα απο πρώτα;!

Φιλικά

- Stathis -

- Περίεργο!!! Εμένα παρότι δεν έχει μέσα κάρτα σιμ παίζει μια χαρά!!

- Ξεκιναω με Hard reset την 136 και εγκατάσταση την κιτκατ ... Αφου φορτωσει η κιτκατ και προτού κανω σεταρισμα ,ξαναμανα ενα hard reset απροειδοποίητα ,ετσι για να της σπάσω το ηθικό,.. αλλά παρόλα αυτα μου εβγαλε πρόβλημα το οποίο ήταν ότι εβλεπε το WiFi ,έδειχνε ότι συνδέεται,αλλά στην ουσία δεν συνδεόταν αλλά ούτε εμφάνιζε το σύμβολο του WiFi στην μπάρα .... Έτσι μου 'σαι λέω, κάτσε να σου τρεσαρω άλλο ένα περιποιημένο hard reset και ... του κοπηκε ο βηχας, ... στανιάρησε!!!

- Τα λογισμικά είναι ατιμα πράγματα ... Ειναι να μη σε καταλαβουν .. και σου πάρουν τον αερα!!!

- Τι ήθελες .. όπως το είχες φορτωμένο, να περασεις απο πάνω το τελευταίο firmware και να παίζουν όλα ρολοι;;; Πολύ εύκολα έβγαλες συμπέρασμα για λάθος της σονυ. Εγώ σου προτείνω να ξαναδοκιμασεις .

- Κσι στους xda's κάποιοι είχαν προβλήματα, αλλά και κάποιοι όχι και μάλιστα δούλευε και καλύτερα απο πρώτα;!

Φιλικά

Ολο το σαββατοκυριακο εφτιαχνα hard reset και επανεγκαταστασεις την kit kat, με pc companion με sus με flashtool ολα ειχαν το ιδιο αποτέλεσμα. Ο ηχος κλήσης έβγαινε απο το ακουστικό. Το ιδιο προβλημα το ειχαν και καποιοι στους xda και δεν διαβασα να βρηκαν λύση. Δεν ξερω τι γινεται , απο τοτε που περασα στην sony ολα στραβα μου πάνε. Θα με καταράστηκε η samsung που την παράτησα φαινεται. Σημερα περιμενω ενα φιλο που δεν του δουλεύει η κάμερα μετα την αναβάθμιση να δω τι θα κανουμε και με αυτόν.

- Επειδή μιλάμε για μια συσκευή που έχει παντού τα ίδια χαρακτηριστικά... Δεν μπορεί στον έναν να κάνει έτσι και σε άλλον γιουβέτσι ... κάτι άλλο συμβαίνει!! Μήπως έχεις καμία σούπερ ντουπερ εφαρμογή εγκαταστημένη ... Δεν μπορεί να συμβαίνει σε σένα και κάποιους άλλους μόνο!! Το firmware κατέβηκε και εγκαταστάθηκε μέσα από το PC companion?
- Stathis -

- Επειδή μιλάμε για μια συσκευή που έχει παντού τα ίδια χαρακτηριστικά... Δεν μπορεί στον έναν να κάνει έτσι και σε άλλον γιουβέτσι ... κάτι άλλο συμβαίνει!! Μήπως έχεις καμία σούπερ ντουπερ εφαρμογή εγκαταστημένη ... Δεν μπορεί να συμβαίνει σε σένα και κάποιους άλλους μόνο!! Το firmware κατέβηκε και εγκαταστάθηκε μέσα από το PC companion?

Ναι την πρώτη φορά εγκατασταθηκε μετά απο hard reset με το pc companion. Ακολουθησαν αρκετα hard reset και επανεγκαταστασεις και με sus αλλα τιποτα. Μεχρι που κατεβασα και 2 firmware της kit kat απο 2 site (και γω δεν θυμαμαι ποιά) και τα περασα χειροκινητα με το flashtools. Ολο το διαστημα που εκανα αυτην την διαδικασια εννοειται οτι δεν ειχα καμια εφαρμογη εγκατεστημενη. Τι να πω, μαλλον το τηλ. μου ειναι αλλεργικό στην kit kat.

Υ.Γ.

Του φίλου που δεν δουλευε η καμερα διορθώθηκε με hard reset και επανεγκατασταση της rom.

Edit:

Tο ίδιο πρόβλημα με το δικό μου αναφέρθηκε και στο διπλανό νήμα του z1.

Edited by baltziak

Καλησπέρα σε όλους σας. Πριν από κανα δεκάλεπτο το αναβάθμισα και μετά από ένα εξονυχιστικά έλεγχο το εργαλείο πάει σφαίρα…. Ουδέν παρατράγουδο.. όλα μα όλα δουλεύουν άψογα

Καλημέρες!

Με kitkat πλέον και σαν πρώτα συμπεράσματα τα εξής:

1. Ο sensor για την φωτεινότητα δεν δουλεύει. Με κόντρα ήλιο και δεν ανέβαζε φωτεινότητα παρά μόνο manually.

2. Η μπαταρία, δυστυχώς δεν είναι στα επίπεδα που ήταν. Η δική μου καθημερινή χρήση μέτραγε 26 ώρες με 4.3, ενώ τώρα με το ζόρι φτάνω στις 15-16. Παρατήρηση μου είναι πως το κινητό σε standby 'ξυπνάει' πολύ περισσότερο χωρίς λόγο.

3. Η λειτουργία για το wifi που ενεργοποιούνταν μόνο στα αποθηκευμένα δίκτυα πήγε περίπατο.

4. Το κινητό έγινε σφαίρα. Δεν κολλάει σε τίποτα.

Γενικότερη αίσθηση είναι πως σε θέμα ταχύτητας βελτιώθηκε (Πόσο ακόμα;;;;;;;;;!!!!!!!!!!) ενώ σε θέμα αυτονομίας ψιλό εώς και χοντρό χαντακώθηκε.

Θα δοκιμάσω και update μετά από hard reset για μια πιο ολοκληρωμένη άποψη.

Galaxy S8 / 8.0

Η αλήθεια είναι ότι με την kitkat η αυτονομία έχει πέσει τραγικά. Έχει μειωθεί τουλάχιστον 30%. Νομίζω ότι γενικά η καινούργια έκδοση αφαίρεσε πάρα έδωσε ώθηση στο τηλ. Ας ελπίσουμε ότι σύντομα η sony θα βγάλει μια ολοκληρωμένη και σωστή έκδοση όπως έκανε και με την 4.3 (136)

ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗ ΤΩΡΑ....ΗΡΘΕ

Σε εμένα με ota δεν έχει έρθει ακόμη τίποτα. Ελληνικό.

Θα δοκιμάσω το βράδυ με pc companion.

Σε εμένα με ota δεν έχει έρθει ακόμη τίποτα. Ελληνικό.

Θα δοκιμάσω το βράδυ με pc companion.

Μονο για αγγλικα,γερμανικα εχει βγει προς το παρον....αλλα καλυτερα κοιταζε με pcc η sus,γιατι και να βγει η ελληνικη μαλλον θα αργησει με οtα...;)

sks13 :alien:

Μονο για αγγλικα,γερμανικα εχει βγει προς το παρον....αλλα καλυτερα κοιταζε με pcc η sus,γιατι και να βγει η ελληνικη μαλλον θα αργησει με οtα...;)

Τζάμπα χάρηκα. Τα ελληνικά τις έπαιρναν συνήθως γρήγορα τις αναβαθμίσεις πάντως. Μας έχει σκάσει η sony με αυτήν την αναβάθμιση.

Τζάμπα χάρηκα. Τα ελληνικά τις έπαιρναν συνήθως γρήγορα τις αναβαθμίσεις πάντως. Μας έχει σκάσει η sony με αυτήν την αναβάθμιση.

Για το Ζ1(ελληνικο) μολις την πηρα παντος...ξαναπροσπαθησε.

sks13 :alien:

Συγνώμη ρε παιδιά, εσείς που βιάζεστε, δε μπορείτε να φλασάρετε το αγγλικό, γερμανικό ή γαλλικό κλπ ftf, και όταν η αναβάθμιση έρθει και για τις ελληνικές συσκευές να φλασάρετε από πάνω την ελληνική έκδοση; :worry:
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

• The title was changed to Sony Xperia Z Ultra