Jump to content

Sony Xperia Z Ultra

vezyro
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Διαφορά είδα από τη .232 στη .257 και έπειτα. Οι τελευταίες δεν έχουν αλλάξει κάτι, απλά η .136 έφερε και το white balance

Λένε ότι μόνο στην 257 ήτανε χάλια τα χρώματα και από την 290 διορθώθηκαν. Δεν ξέρω γιατί δεν τις πρόλαβα τις προηγούμενες εκδόσεις πριν την 290. Πάντως εγώ είμαι υπερευχαριστημενος με την φωτεινότητα και τα χρώματα. Χθες μάλιστα σέρφαρα για καμιά ώρα κάτω από τον ήλιο και η αίσθηση ήταν πρωτόγνωρη μετά από 4 χρόνια με amoled οθόνες. Δεν είχε καμία σχέση με τα νότε 1 και 2. Έβλεπα τα πάντα πεντακάθαρα και εντονα. Δεν βλέπω να ξαναγυρίσω πότε πια σε amoled.

Το μάτιασα το τηλέφωνο και σήμερα μετά από ένα μήνα μου έβγαλε πρόβλημα. Κάτι έπαθε η δονηση και πηγαίνει σαν ξεχαρβαλωμένη και κάνει πολύ θόρυβο.Μάλλον θα πρέπει να πάει για σέρβις. Το θέμα είναι θα μου το επισκευάσουν ή θα μου δώσουν καινούργιο ? Έχω ακούσει περιπτώσεις από Ζ1 που δεν τα άνοιξαν καν και και τα έκαναν Αντικατασταση στο σέρβις. Ξέρει κανείς τίποτα σε αυτό το θέμα ? Επίσης υπάρχει κανένα πρόγραμμα που να μειώνει την ένταση της δονησης μήπως μπορέσω και την χαμηλώσω λίγο?

Το step motor που έχει για να προκαλεί την δόνηση έχει χαλάσει. Εξαρτάται από το πόσο δύσκολο είναι να αλλαχτεί για να πει κανείς αν θα σου αλλάξουν όλη τη συσκευή.

Δεν νομίζω να υπάρχει τέτοια εφαρμογή. Απλά απενεργοποίησε την δόνηση.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Το step motor που έχει για να προκαλεί την δόνηση έχει χαλάσει. Εξαρτάται από το πόσο δύσκολο είναι να αλλαχτεί για να πει κανείς αν θα σου αλλάξουν όλη τη συσκευή.

Δεν νομίζω να υπάρχει τέτοια εφαρμογή. Απλά απενεργοποίησε την δόνηση.

Είναι μέρος γκρεμός και πίσω ρέμα που λένε. Αν μου το κάνουν Αντικατασταση φοβάμαι μην πέσω σε κανένα με χάλια οθόνη η χάλια κάμερα.Αυτή την στιγμή το δικό μου και στα δύο φυσάει. Από την άλλη αν μου το ανοίξουν φοβάμαι ότι η αδιαβροχοποιηση θα πάει περίπατο. Βέβαια υπάρχει και η περίπτωση να μου πουν ότι δεν έχει τίποτα και ότι είναι φυσιολογικό που ακούγεται ετσι και να μου το στείλουν πίσω. Arvato είναι αυτή πότε δεν ξέρεις.

Καλησπερα σε ολους. Υπαρχει καποιο νεο για ultra 2 στην mwc?

Κατι με 4100+ μπαταρια, 6,7 ιντσες, μικροτερο, ελαφρυτερο,ενσωματωμενο πενακι και καλυτερη προστασια οθόνης? ( i wish!)

Είναι μέρος γκρεμός και πίσω ρέμα που λένε. Αν μου το κάνουν Αντικατασταση φοβάμαι μην πέσω σε κανένα με χάλια οθόνη η χάλια κάμερα.Αυτή την στιγμή το δικό μου και στα δύο φυσάει. Από την άλλη αν μου το ανοίξουν φοβάμαι ότι η αδιαβροχοποιηση θα πάει περίπατο. Βέβαια υπάρχει και η περίπτωση να μου πουν ότι δεν έχει τίποτα και ότι είναι φυσιολογικό που ακούγεται ετσι και να μου το στείλουν πίσω. Arvato είναι αυτή πότε δεν ξέρεις.
Όντως φίλε μου. Δυστυχώς είσαι μακριά αλλιώς το καλύτερο θα ήταν να το πας εσύ ο ίδιος και να δεις τι θα σου πουν εκείνη τη στιγμή. Ίσως αν βρεθείς Θεσ/κη να αξίζει να το κάνεις.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Όντως φίλε μου. Δυστυχώς είσαι μακριά αλλιώς το καλύτερο θα ήταν να το πας εσύ ο ίδιος και να δεις τι θα σου πουν εκείνη τη στιγμή. Ίσως αν βρεθείς Θεσ/κη να αξίζει να το κάνεις.

Και στην θέση/νίκη δεν τα κάνουν τίποτα. Τα στέλνουν άρβατο και εκεί παίρνονται οι αποφάσεις. Μάλλον θα το στείλω από Δευτέρα στην άρβατο με δικά μου έξοδα απευθείας για πιο γρήγορα και ίδωμεν.

• Administrators
Για όσους ψάχνουν εναν εναλλακτικό τρόπο να "ξυπναει" η συσκευή χωρίς το power button, μπορείτε να δοκιμάσετε το wave2wake. Είναι από τα λίγα που δουλεύουν καλά για τη συγκεκριμένη συσκευή παρόλο που επιβαρύνει λίγο την κατανάλωση. Ένα απλό πέρασμα του χεριού από τον proximity sensor αρκεί...

Modpic.gif

Πέντε μέρες το κινητό ειναι στην αρβατο με πρόβλημα στην δόνηση και ακομη το κάνουν ελεγχο. Έλεγχο γιατί ?για το προφανές? Αφου όταν ειναι στην δόνηση ακούγεται σαν ξυριστική μηχανή. Χρειάζονται πεντε ολόκληρες μερες γα να το διαπιστώσουν? Βλέπω να το παίρνω πισω σε κανενα μήνα και χωρίς να το κανουν τιποτα. Εχει κανεις καμια ιδεα ή παρόμοια υπόθεση να μου πει τι μπορω να κανω για να επισπεύσω λίγο την διαδικασια?

Καλησπέρα παιδιά θέλω να πάρω το κινητό και δε ξέρω αν θα κάνω καλά να το πάρω από birdphone ή το vnp.

Το birdphone λέει ότι είναι ευρωπαϊκής αντιπροσωπείας και το vnp δε γράφει τίποτα.

Τι προτείνετε; το έχει παρείς σας από κάποιο από τα δυο μαγαζιά;

Καλησπέρα παιδιά θέλω να πάρω το κινητό και δε ξέρω αν θα κάνω καλά να το πάρω από birdphone ή το vnp.

Το birdphone λέει ότι είναι ευρωπαϊκής αντιπροσωπείας και το vnp δε γράφει τίποτα.

Τι προτείνετε; το έχει παρείς σας από κάποιο από τα δυο μαγαζιά;

Το birdphone ειναι πολυ αξιοπιστο. Εχω παρει 2 κινητα απο εκει και ολα ηταν αψογα.

Αυτη την στιγμή καλή προσφορα εχει το e-shop.gr

στο crazy sundays στα 390 ευρω και ειναι και ελληνικο.

Το birdphone ειναι πολυ αξιοπιστο. Εχω παρει 2 κινητα απο εκει και ολα ηταν αψογα.

Αυτη την στιγμή καλή προσφορα εχει το e-shop.gr

στο crazy sundays στα 390 ευρω και ειναι και ελληνικο.

Μπράβο ρε φίλε δεν το είχα δει το e-shop κυρίως γιατί έψαχνα μόνο στο skroutz!

Θέμα εγγύησης φαντάζομαι δεν θα έχει από το e-shop ε; Γιατί έχω κακές εμπειρίες τελευταία με μερικές παραεισαγωγές του.

Από Σεπτέμβρη θα είμαι Αγγλία και δεν ξέρω αν θα υπάρχει πρόβλημα με την εκεί αντιπροσωπεία επίσης... :X

Ευχαριστώ πάντως που το είπες γιατί περιέργως και το vnp και το birdphone αύξησαν τις τιμές τους την τελευταία μέρα!:mad:

Μπράβο ρε φίλε δεν το είχα δει το e-shop κυρίως γιατί έψαχνα μόνο στο skroutz!

Θέμα εγγύησης φαντάζομαι δεν θα έχει από το e-shop ε; Γιατί έχω κακές εμπειρίες τελευταία με μερικές παραεισαγωγές του.

Από Σεπτέμβρη θα είμαι Αγγλία και δεν ξέρω αν θα υπάρχει πρόβλημα με την εκεί αντιπροσωπεία επίσης... :X

Ευχαριστώ πάντως που το είπες γιατί περιέργως και το vnp και το birdphone αύξησαν τις τιμές τους την τελευταία μέρα!:mad:

Απο θεμα εγγύησης οπως ολοι ετσι και το eshop τα στελνουν στην αρβατο που ειναι το επίσημο σέρβις της sony με το οποιο εγω τουλάχιστον έχω να πω μόνο καλά λόγια.

Απο θεμα εγγύησης οπως ολοι ετσι και το eshop τα στελνουν στην αρβατο που ειναι το επίσημο σέρβις της sony με το οποιο εγω τουλάχιστον έχω να πω μόνο καλά λόγια.

Τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι έχει ευρωπαϊκή εγγύηση 2 ετών όταν τους είπα για Αγγλία. Οπότε όλα καλά (ελπίζω) :)

Να ρωτήσω κάτι εσάς τους κατόχους, είναι πρακτική η συσκευή? Βολεύει να την έχεις για κύρια συσκευή? Αυτή τη στιγμή έχω το Xperia SP, όμως δεν με πολυβολεύει για τη δουλειά λόγω οθόνης (τη θεωρώ μικρή) καθώς το χρησιμοποιώ πολύ για e-mail και χρήση browser για εταιρική εφαρμογή. Έχω βάλει στο μάτι το Ultra όμως επειδή θα την έχω ως κύρια συσκευή ναι μεν θα κάνω τη δουλειά μου πιο εύκολα, αλλά τις υπόλοιπες ώρες νομίζω θα είναι λίγο γκουμούτσα... Από το ένα έως το 10 πόσο πρακτικό το θεωρείτε? Να μη δώσω τζάμπα την 700άρα στη Wind την Τρίτη...

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

• Administrators
Για βασική συσκευή ως τηλέφωνο ίσως σε κουράσει λίγο το μέγεθος. Η συσκευή είναι μεγάλη και λόγω σχεδιασμού (τετράγωνο πλαισιο) είναι δύσκολη η χρήση της. Να σκεφτείς το galaxy mega των 6,3" δείχνει στο χερι αρκετά μικρότερο.

Modpic.gif

Να ρωτήσω κάτι εσάς τους κατόχους, είναι πρακτική η συσκευή? Βολεύει να την έχεις για κύρια συσκευή? Αυτή τη στιγμή έχω το Xperia SP, όμως δεν με πολυβολεύει για τη δουλειά λόγω οθόνης (τη θεωρώ μικρή) καθώς το χρησιμοποιώ πολύ για e-mail και χρήση browser για εταιρική εφαρμογή. Έχω βάλει στο μάτι το Ultra όμως επειδή θα την έχω ως κύρια συσκευή ναι μεν θα κάνω τη δουλειά μου πιο εύκολα, αλλά τις υπόλοιπες ώρες νομίζω θα είναι λίγο γκουμούτσα... Από το ένα έως το 10 πόσο πρακτικό το θεωρείτε? Να μη δώσω τζάμπα την 700άρα στη Wind την Τρίτη...

Είναι καθαρά προσωπικό θέμα για το πως βλέπει ο καθένας το μέγεθος της συσκευής. Εγώ μετά από 2 μήνες συμβίωσης με την συσκευή δεν με έχει κουράσει καθόλου χωράει παντού ή σχεδόν παντού, πλέον την χειρίζομαι με το ένα χέρι πολύ άνετα θα έλεγα και γενικά είναι όλα θέμα συνήθειας. Αν καταφέρεις να ξεπεράσεις αυτό το μείον που έχει η συσκευή (μέγεθος) τότε όλα τα άλλα που θα σου δώσει είναι απερίγραπτα και εξωπραγματικα και δεν πρόκειται να σου τα δώσει καμία άλλη συσκευή (ούτε το νότε 3). Το καλύτερο είναι να πας να το δεις από κοντά να το πιάσεις στα χέρια σου και να κρίνεις από μόνος σου αν θα σε βολέψει το μέγεθος.

Θα συμφωνήσω και εγώ με όσα παραπάνω έγραψε ο baltziak.

Το μέγεθος της συσκευής μετά από λίγες μέρες θα σου φαίνεται κανονικό και δεν θα κουραζει!

Desktop.

Ultrabook Samsung Ativ Book 7.

Samsung Galaxy Note 3.

LG G2.

Καλό μεσημέρι σε όλους σας. Μια απλή ερώτηση πως root το ultra και με πια μέθοδο.. το τηλ είναι κουτα από cosmote..αξίζει να το root,,η να παραμείνει ως έχει .. ευχαριστω πολύ

Καλό μεσημέρι σε όλους σας. Μια απλή ερώτηση πως root το ultra και με πια μέθοδο.. το τηλ είναι κουτα από cosmote..αξίζει να το root,,η να παραμείνει ως έχει .. ευχαριστω πολύ

Η γνώμη μου είναι πως το συγκεκριμένο τηλ δεν έχει ανάγκη απο ροοτ. Δεν έχει σαβούρα για να αφαιρέσεις, πηγαίνει σφαίρα και γενικά έχουν κάνει καλή δουλειά στην sony οσον αφορα την ρομ. Τωρα αν θελεις να το κάνεις δες σελιδες 25 και 30 σε αυτο το νήμα. Δίνονται κάποια λινκ.

Edited by baltziak

Η γνώμη μου είναι πως το συγκεκριμένο τηλ δεν έχει ανάγκη απο ροοτ. Δεν έχει σαβούρα για να αφαιρέσεις, πηγαίνει σφαίρα και γενικά έχουν κάνει καλή δουλειά στην sony οσον αφορα την ρομ. Τωρα αν θελεις να το κάνεις δες σελιδες 25 και 30 σε αυτο το νήμα. Δίνονται κάποια λινκ.

Καλημέρα σου όντως πάει σφεντόνα το εργαλείο. Απλα μπας και βλέπαμε κάτι παραπάνω,αυτό είναι όλο. Θα πω ότι προσπάθησα με το VRoot ..αλλα δεν είδα και τίποτε το διαφορετικό. To Sony SBH52 Smart Bluetooth Wireless Handset λεει τίποτα είναι είναι μάπα το καρπούζι.. όχι και τιποτε άλλο μη παει και τσάμπα τα το 85αρι. Ακούω όχι και τόσο καλά λογια για το προϊόν.

To Sony SBH52 Smart Bluetooth Wireless Handset λεει τίποτα είναι είναι μάπα το καρπούζι.. όχι και τιποτε άλλο μη παει και τσάμπα τα το 85αρι. Ακούω όχι και τόσο καλά λογια για το προϊόν.

Καλησπέρα,

Το χρησιμοποιώ εδώ και ένα μήνα και μόνο καλά λόγια έχω να πω. Ευκολία στην χρήση, χωρίς αποσυνδέσεις ή κολλήματα, άψογος ο ρ/φ δέκτης και πολύ πρακτικό. Ειδικά εγώ που έχω με το ZU το πρόβλημα να κολλάει και να μην ανοίγει όποτε κάνω κλήση από το τηλέφωνο έχω βρει την υγειά μου με το SBH52. Το μόνο "προβληματικό" ήταν ότι δεν με άκουγαν καλά αν ενεργοποιούσα στις ρυθμίσεις το HD voice. Αν θέλεις να με ρωτήσεις κάτι πιο συγκεκριμμένο ευχαρίστως.

Samsung Galaxy Note 9

Καλησπέρα,

Το χρησιμοποιώ εδώ και ένα μήνα και μόνο καλά λόγια έχω να πω. Ευκολία στην χρήση, χωρίς αποσυνδέσεις ή κολλήματα, άψογος ο ρ/φ δέκτης και πολύ πρακτικό. Ειδικά εγώ που έχω με το ZU το πρόβλημα να κολλάει και να μην ανοίγει όποτε κάνω κλήση από το τηλέφωνο έχω βρει την υγειά μου με το SBH52. Το μόνο "προβληματικό" ήταν ότι δεν με άκουγαν καλά αν ενεργοποιούσα στις ρυθμίσεις το HD voice. Αν θέλεις να με ρωτήσεις κάτι πιο συγκεκριμμένο ευχαρίστως.

Καλημέρα σου όχι δεν έχω κάτι συγκεκριμένο απλα το τηλ μου δόθηκε δώρο και δεν ξέρω από πού να αρχίσω αυτό είναι όλο. Για το SBH52 είπα αν είναι κάτι το ιδιαίτερο η κάτι το σύνηθες έως χαλια .δεν ήμαστε να φορτωνόμαστε κάτι που ενδεχόμενος να μας καταστεί άχρηστο σαν αγορά. Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου

Edited by ennio

Καλησπέρα,

Όταν λες κολλάει και δεν ανοίγει όταν κάνεις κλήση τι εννοεις?Δεν ανάβει η οθόνη?

Όταν λες κολλάει και δεν ανοίγει όταν κάνεις κλήση τι εννοεις?Δεν ανάβει η οθόνη?

Αυτό ακριβώς... όσες φορές και να πατήσω το power button δεν ανάβει η οθόνη αν δεν κλείσει η γράμμη.

Samsung Galaxy Note 9

• The title was changed to Sony Xperia Z Ultra