Jump to content

Defkaliwnas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    25
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Defkaliwnas

  1. Παιδες καμια θηκη σε στυλ uag δηλ.να το αγκαλιαζει ολο περιμετρικα και με "χειλος, ετσι ωστε και με ενα tempered glass να ειναι κομαντο το μηχανημα? υγ1. Εχει πολυ δρομο ακομα σε apps η MS....σιγουρα παντως νιωθεις πιο προστατευμενος απο android και υπαρχει ορατη προοδος στο store. υγ2.Το τηλεφωνο ειναι ελβετικος σουγιας παντως. Πολυ ικανό και ποιοτικο all around μηχανημα. Και μπαταρια ειναι μπαταρια οχι αστεια! Δε συζηταω για μια full μερα με ξεσκισμα κανονικό... 48 ωρες γεματες με συνολικά 3 ωρες τηλεφωνα, 4 ωρες wifi browsing και λιγο u tube , 1 ωρα 3g browsing, 3ωρες ραδιοφωνο, συγχρονισμο 2 μειλς, live tiles, κανα 15λεπτο asphalt 8, σκαλισμα κτλ. Kαι τωρα στο 9% και 49 ωρες μετα το φορτιζω ...και ειμαι στο καλιμπραρισμα. υγ3. Θηκη και tempered glass μια βοηθεια παιδια!
  2. Λοιπον το τσιμπησα, ή μαλλον μου το εκαναν δωρο και ευχαριστώ παρα πολύ! :) Το μηχανημα φυσαει, δεν κολωνει σε οτι του εχω ριξει, οθονη λαμπερη και πολυ ποιοτική, γωνιες θεασης 180 μοιρες, σε καθημερινη χρηση κανενα pixel ορατό, ραδιοφμ, καμερα/φλας εαν δεν εισαι επαγγελματιας ή υψηλου επιπεδου χομπιστας φωτογραφος ειναι μια χαρα. Πραγματικά δε χρειαζεται πάραπανω από τον από Snap dual 1,7 mhz τα wp 8! Μπαταρια με 3400 μιλιαμπερωρια δινει ρευμα στη μιση Κριμαια :X , επιφυλασσομαι γιατι ακομα δεν εχω πληρεις κυκλους φορτισης αλλα χωριο που φαινεται....! Η αληθεια ειναι πως φαινομενικα τις εφαρμογες δεν τις ανοιγει αστραπιαια, αλλα αυτο ειναι θεμα layout πιστευω μιας και η ΜS αγαπαει επί του παρόντος της μπλε τελειες φορτωσης, αποτοκο desktop λογικής που δε με ενοχλεί, ειναι και λιγο ρετρο!:rolleyes: Θελει συνηθεια για το μοναδικό κινητό της καθημερινότητας, ουτε λογος για λειτουργικη καθημερινη χρηση με το ενα χερι. Ως ταμπλετοφωνο πολυ δυνατο "και στα χερια και στα κ@λομερια":lol: συνολο σε καλή τιμή, με παρα πολυ καλή ποιοτητα κατασκευης, στιβαρο κ σε ενα συνδυασμό ποιοτικοτατου ματ πλαστικού, χορταστικης οθονης, μικρων bezels παροτι εχει capacitive keys....κτλ Και φυσικα WP! Πηρα ηδη 2 update, η δεσμευση της MS για τα 8.1 ειναι σε ισχύ, το ψαχνω ακομα, εχει της παναγιας τα ματια. Παιδιά ταχω κανει πάνω μου από τη χαρά μου (ενα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στο δωροθετη μου ) αλλα υποσχομαι καλύτερη αναλυση σε λιγες μερες:lol: Με τα δειγματα του WP8 OS παντως ενα εχω να πω.......για τις εκλογες πλησιαζουν.... δε θα νικησει η ασφαλτοστρωση..... αλλα η πλακόστρωση χαχαχαχα :p:lol::) (ελα νταξ καλό ηταν!)
  3. Ευχαριστώ για την απάντησή σου Σταύρο. Για να γίνω πιο ξεκαθαρος ωστε να με συμβουλεψεις και εσύ αλλά και ολοι οι φιλοι εδώ αν γίνεται: Το tablet το θελω για : 1. Να βλεπω ταινιες με καλωδιο hdmi (από το site tainiesonline και τετοια παρεμφερη) σε τηλεοραση/οθονη desktop. Ταυτοχρονα να φορτιζει το tablet. 2. Browsing με ανοιχτες 5-6 καρτελες και ταυτοχρονα συγχρονισμό 1-2 mail. Οταν κανω browsing σε αλλες σελιδες να μπορω να ακουω ταυτοχρονα u tube. 3. Να αντεχει σε 7 ωρο ταξίδι κτελ/τραινο για browsing/u tube. 4. Nα μπορω να τσεκαρω ebanking. 5. Nα εχει καλή ορατοτητα η οθονη σε εξωτερικό χωρο cafe /αυλή (υπο σκιά) /αυτοκινητο. 6. Να το πάρω και να δουλευει χωρίς να θελει κάθε μηνα μάστορα. 7. Το Πασχα θα εχω ενα nokia 925 , δηλαδή wp8/8.1. Μπορω να δινω 3g απ αυτό στο Acer A1 810 ή στο Ppo U8? Eχω στη συνδεση πακετο δεδομενων, στη sim. Μαυτον τον καταλογο το Αcer κάνει? Το λεω γιατι λογικά εχει ανωτερο QC από Pipo. To Pιpo που υπερτερει σ αυτά? Εχω ακούσει - διορθωστε με εαν κανω λαθος- οτι η 4.4.2 σε συγκεκριμενα Kernel της Rockchip ειναι "προσωμοιωση" της kitkat και οχι πραγματική. Ισχυει αυτο στο U8? Κι ενα τελευταιο, στα 240ευρω ειναι το Note 8 που εχει mhl και ειναι πιο "safe", με wacom pen.... Στο μελλον να περιμενουμε πτωση τιμων σε Acer και Pipo U8 ωστε να ειναι πιο vfm από τα 50-70 ευρω που εχουν διαφορα από το Νοte 8? Καποιες αλλες προτασεις? Ευχαριστω για την αντοχή σας, εαν μπορειτε βοηθατε:) Φιλικά, Πάνος
  4. Εβαλα στο skroutz και μου βγαζει 1. http://www.skroutz.gr/s/4155809/PiPO-M5.html στα 130 περιπου 2. http://www.skroutz.gr/s/3451965/Acer-Iconia-A1-810-16GB.html στα 170 3. http://www.skroutz.gr/s/3048947/Archos-80-Titanium-8GB.html στα 166 4. http://www.skroutz.gr/s/3269169/ONDA-V811-16GB.html στα 160 5. http://www.skroutz.gr/s/3269169/ONDA-V811-16GB.html στα 116 Για τη χρηση που θελω (browsing, hdmi, tethering) τα νικαει ολα αυτά το Pipo U8? Μονο εδω το βρηκα το U8 http://experts-mobiles.gr/cart/tablets/11-pipo-u8.html αλλα παει στα 190 ευρω, πολυ καλο φαινεται αλλα δεν ξερω εαν ειναι αρκετα φθηνο (edit διαγραφη μερους μηνυματος)...εαν μπορεις φιλε 2 γραμμες - μια συνοψη της γνωμης σου θα το εκτιμουσα:) edit: εκανα την πατατα και δεν ειδα εγκαιρα οτι ειναι δικο σου το http://experts-mobiles.gr/cart/tablets/11-pipo-u8.html :blink::) Συγγνωμη γι αυτό!! Εσβησα μερος του μην. Διαφωτισε με ομως φιλε Σταυρο!
  5. 1.Ενα αξιοπιστο, μη ζημιαρικο, απροβληματιστο 8 αρι tablet, 2. κατα προτιμηση 4/3 3. με browsing να κραταει πραγματικο 6,5-7ωρο , 4. και με hdmi που οταν βλεπω ταινια να φορτιζει παραλληλα απο usb ή dc 5. με ips 6. wifi αξιοπιστο τουλαχιστον στα 15 μετρα 7. και να φορτιζει και απο powerbak? Kαι μεχρι 180 ευρω? Βοηθατε ωρε παλικαρια, ευχαριστω!
  6. καποια βοηθεια παιδιά? συσκευη που περιγραφω πιο πανω,που να δινει εικονα σε μονιτορ και ταυτοχρονα να φορτιζει κατω απο 200?
  7. Καλησπερα σε ολους. Μαζεψα τελικα καποια χρηματα, κατεβασα και τα στανταρ μοu, δε θελω τελικα πενακι, οποτε εαν μπορειτε θα ηθελα μια γνωμη...... 1.θελω ενα smartphone/ phablet ή tablet όχι απαραιτητα για κλησεις (από 4,5 μεχρι 8 ιντσες) 2. που να εχει μεγαλη αυτονομία, αξιοπιστία 3. απαραιτητα να δινει εικονα με hdmi ή mhl να βλεπω ταινια στην οθονη του pc ή στην ΤV και ταυτοχρονα να φορτιζει (πχ με καλωδιο Υ) 4. να μην πηγαινοερχεται κινα, το service - εγγυηση πανευρωπαικα κατω απο 200 ευρω, ειδα πχ το tegra note 7 (199 usd) αλλα ελλαδα-ευρωπη τιποτα ακόμα...! βοηθηστε λιγο παιδες, ευχαριστω!:):)
  8. Παιδια δε το χει παρει κανενας? Να υποθεσω εχει προβλήματα το 1320? Μπορω στο κινητο να χρησιμοποιησω Υ καλωδιο ωστε να δινω στην ΤV εικονα και ταυτοχρονα να φορτιζει?
  9. Παιδιά κοιταξα πολύ τα windows tablets (που σαν OS προτιμώ) , και κάποιες αλλες android υλοποιησεις, δυστυχως ετσι όπως ειναι τώρα δε με καλύπτουν. Καποιες νεες ερωτησεις θα σας κάνω, αν μπορειτε να με βοηθησετε για το Ν8:rolleyes: 1. Yπάρχει τρόπος-καλώδιο ταυτογχρονης συνδεσης με τηλεοραση και την ιδια στιγμή να φορτίζει το ταμπλετ από την πριζα (κατι σε Υ καλωδιο ας πουμε ή κατι αλλο)? Δεν ενδιαφερομαι miracast ktl. Καποιο link για αγορά των...κλαμπατσινίων:lol: που εχετε δοκιμασει και κάνουν τη δουλει'α? 2. Βλέπει φλασακια και σκληρό δισκο από το υsb port? 3. Εχω το lumia 925, εαν παρω το Νοτε8 wifi only, ειναι συμβατο το tethering μεταξύ τους? 4. Γιατι ειναι δυσευρετο-ακριβότερο το μαυρο χρωμα? 5. Φορτίζει από powerbank? Ευχαριστώ παιδιά εκ των προτέρων!
  10. ευχαριστω φιλε! το w δεν εχει usb host δυστυχως. Εψαξα windows tablets, εχουν ακομα για μενα ελλειψεις. Λεω να δωσω 170 ευρω για το iconia και τελος ετους-αρχες του αλλου , θα κανω μια πιο "σοβαρη"- μακροπροθεσμη αγοα windows tablet. Παντως το 4/3 form factor για διαβασμα-γραψιμο ειναι καλυτερο απο 16/9, 16/10. edit: Aπο κατα καιρους..... χουφτωματα :-) που εχω κανει, μια συσκευη στις 7,5 ιντσες με 4/3, πενακι με digitizer, που να κανει και κλησεις η εστω data, με 2 usb host και hdmi (και κατα προτιμηση windows-office, 4gb και καλύτερο Atom cpu) θα ηταν το κορυφαιο φορητο πολυμηχανημα...μπορει να γινει καποια στιγμή, μακαρι!
  11. Παιδια γεια σας, ενδιαφερομαι για οικονομικό, μικρό αλλα οχι κινεζια tablet με αυτονομία 6+ ωρες ιντερνετ,hdmi και το usb ν αναγνωριζει φλασακι, κατω απο 200 ευρω. http://www.skroutz.gr/s/3451965/Acer-Iconia-A1-810-16GB.html Το acer iconia a1-810 ειναι καλό? Προτασεις? Ευχαριστω.
  12. Για να μη σας ξαναπρήζω, διαβασα,σκεφτηκα, επιασα:p..... Δεν υπάρχει κατω απο 9 ιντσες windows tablet ωριμο γι αυτα (τα απλα και αυτονοητα για μενα που θελω)....θελουν ακομα ωριμανση στη συνδεσιμοτητα....τα 10αρια-11αρια κτλ μου ειναι μεγαλα/βαρια. Το θεμα με τη συνδεσιμοτητα εχουν και οι "μαρκες" απο android επισης. Τωρα να καλυπτομαι σε ports απο κινεζο στις 7 ιντσες και ειναι πισω απο τον κινεζο τα "θηρια" των windows (που προτιμω) και των android, ε ειναι θλιβερο. Πηξαμε στα sliports/miracast/cloud κτλ και δε μπορουν οι "μαρκες" να φορτιστουν απλα ενω παραλληλα βλεπεις εγγραφα σε υsb.... Τεσπα ελπιζω στο mwc και στην computex το καλοκαιρι το εμφανεστατο κενο συνδεσιμοτητας για καθημερινες/φορητες να εξαφανιστει ! Παντως το encore ειναι πιο κοντα στην πραγματικοτητα, i ll give it that! Aναμενω ξεχωριστο dc port ή 2 υsb! Ευχαριστω alextrela για τις απαντησεις.
  13. Ευχαριστω alextrela και σθγγνωμη για το οφφ τοπικ. Θα το ξαναδω. Εαν πάντως και σε 10 ιντσες υπάρχει κανενα ικανοποιητικό windows tablet με hdmi, φορτιση, usb ξεχωριστα ports δηλαδη, αν μπορειτε στειλτε ενα link. Το thinkpad 8 ειναι τα ιδια απο πλευρας συνδεσιμοτητας?
  14. Καλησπέρα παιδιά, να ρωτησω αν ξερετε βεβαια. Σταματησαν να βγαζουν tablet με ξεχωριστο port για φορτιση, ξεχωριστο usb και ξεχωριστό hdmi? Περιπλανιεμαι στα φορουμς εδω και αλλου, κοιταξα και το Ν8 αλλα εχω ξενερωσει τη ζωη μου..... :confused: Aν εσεις εχετε μια ιδέα παραπάνω ας με κατευθύνετε ρε παιδιά. Γραφω εδώ γιατί το Encore φαινεται να ειναι πιο κοντά σ αυτά που θέλω. Δε με νοιάζουν οι ίντσες, εννοώ και 7 να ειναι και 9 να ειναι καλύπτομαι οκ. Να παίζουν εκεί όμως ..από 7 μέχρι 9. Θελω όμως 1.να φορτίζω τη συσκευή και ταυτόχρονα να βλέπω πχ teniesonline συνδεδεμένο στην TV 2. να μπορώ σε ώρα ανάγκης να κοτσάρω ποντικι και πληκτρολόγιο ταυτόχρονα με φόρτιση συσκευής και να ειναι συνδεδεμένο με την TV. 3. 3g stick και usb οn the go με εγγραφα ktl ταυτοχρονα.. Δηλαδή βασικά πράγματα συνδεσιμότητας της μερας, ειμαι τόσο παράλογος και δε βρίσκω κάτι που να κανει αυτα τα 4-5 βασικα?! Ρίχτε ιδέες, thanks!
  15. Καλησπερα σε ολους. Υπαρχει καποιο νεο για ultra 2 στην mwc? Κατι με 4100+ μπαταρια, 6,7 ιντσες, μικροτερο, ελαφρυτερο,ενσωματωμενο πενακι και καλυτερη προστασια οθόνης? ( i wish!)
  16. Παιδια ευχαριστω, το μηχανημα ειναι πολυ καλο και τιμιο απ οτι καταλαβαινω, αν και θα ηταν πιο τιμιο το 3g να μην ειχε τιμη πάνω απο 360-370 πιστευω. Λιγο οφφ τπικ τωρα. O ξαδερφος μου εχει το Note 2. Εβαλε tempered glass και μου λεει οτι ειναι 100% πιο προστατευμενη η οθονη και το πενακι γλυστραει βουτυρο επισης. Ο αδερφος μου εχει note 3, εβαλε μια καλή antiglare ζελατινα και λεει κι αυτος τα ιδια. Και οι 2 συμφωνουν οτι ιδιαιτερα απαξ και γινεται χρηση του pen και υπάρχει digitizer οπωσδηποτε θελει μια προστασια για πολλους λογους κι ας εχει και gorilla 10:). Φανταζομαι οτι το ιδιο θα ισχυει και στο Note 8. Να πω και κατι τελευταιο, οσο αιρετικό ή προκλητικό κι αν ακουστεί.... Καλα χρυσα τα note 2, note 3...αλλα οι οθονες τους ειναι uπερβολικα μικρες για να ευχαριστηθεις τα features του spen...Πανω από 6.7-7 ιντσες για μενα κατι γινεται... Το ιδανικό Νοτε για μενα θα ήταν εκει στις 7,7-8,2 ιντσες, με μεγεθος (μηκος-πλατος, οχι παχος) περιπου σα του Νexus 7 2012 και FHD! Εχουμε καποιο κουτσομπολιο για το νεο Νοτε 8 2014?
  17. Kωστα σ ευχαριστω πολυ, θα το ψαξω λιγο ακομα (οικονομικως!) και θα σας ξαναρωτησω- ενημερωσω! Thanks.
  18. Καλησπέρα σε ολους! Ειναι το πρωτο μου μηνυμα στο φορουμ, σας διαβαζω πολλους μηνες βεβαια! Αρχιζω τις ερωτησεις μιας και ενδιαφερομαι για το Νote 8 3g! Διαβασα ενα μεγαλο μερος του thread αλλα σαν ενα update/revisited θα ηθελα αν ειναι ευκολο τα παιδια που το εχουν πάνω απο καναδυό μήνες και οσο πιο αντικειμενικά να με πληροφορησουν. Να πω οτι δεν ενδιαφερομαι για root κτλ. 1. Η ορατοτητα/καθαροτητα/αντανακλασεις σε εξωτερικους χωρους (ηλιος υπο σκια) και σε εσωτερικους με φωτισμο σε αιθουσες ημεριδων ας πουμε, ειναι ικανοποιητική να διαβασεις/γραψεις? 2. Η αναλυση που εχει η οθονη ειναι αρκετη για 2ωρο-3ωρο συνεχομενο διαβασμα pdf, ebooks, browsing χωρίς να στραμπουληξεις τους αμφιβληστροειδείς? :blink: 3. Η μπαταρια θα κρατησει μια δικια μου μέρα full εργασιας , δηλαδη για μενα: 12- 14 ωρες , με συγχρονισμο 2 email, 3 ωρες browsing wifi, 30 λεπτα με 1 ωρα browsing με 3g και 45 λεπτά τηλεφωνο? 4. Η 4.3 βελτιωνει μπαταρια, smoothness, προσθετει spen features? 5. H αναγνωριση γραφης υπαρχει για την ελληνική γλωσσα, και αν ναι, ειναι καλή? 6. Υπαρχει κατι επισημο για 4.4? ( Εαν ειναι οπως το θελω και εδω να μεινει δε με νοιζει καθολου η αναβαθμιση πάντως!:) ) 7. Υπαρχει τροπος να δουλευω browser/spen σε μια επιφανεια εργασιας αλλα ν ακουω ταυτοχρονα u tube ή mp3 στο background? 8. Σε ποση ωρα φορτιζει η μπαταρια? 9. Τempered glass βαλατε? 10. Kaνει move to sd χωρις root? Παιδιά σας εξαντλησα να με συγχωρειτε αλλα τα λεφτα βγαινουν δυσκολα πια και θελω να με καλυπτει το μηχανημα πριν τα σκασω!:) Γι αυτο παρακαλω τους βετερανους να δωσουν σωστα αζιμουθια!:worry::blink::lol::)
×
×
  • Create New...