stigmes Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Εγώ έχω την οθόνη στο 80% και όταν είμαι στο κρεβάτι έχω την οθόνη στο 15% για να μη ξυπνήσω το μωρό δίπλα στο λίκνο που κοιμάται. :) Έχω ανοιχτά μονίμως το WIFI, το 3g και την οθόνη την έχω να κλείνει στα 5 λεπτά. Το χρησιμοποιώ για τα πάντα τηλέφωνα, ιντερνετ, mail κτλ εκτός απο το να παίζω ούφο. Λογικό είναι να αποσυνδέεται απο το WIFI όταν έχεις το Stamina ανοιχτό. Το γράφει άλλωστε. :) Όταν το δουλεύω είχα αποσυνδέσεις από το wifi. Με πολύ λίγη χρήση δεν κράταγε καθόλου η μπαταρία του. Δηλαδή από τις 8 μέχρι να πάω σπίτι στις5 η μπαταρία ήταν κάπου στο 40%. Παλιά όμως αυτά. Με την χτεσινή αναβάθμιση σε 4.3 είδα κανονική χρήση της μπαταρίας. Καμία σχέση με πριν δηλαδή. Το νιώθω το τηλέφωνο πιο σταθερό τώρα αλλά και πολύ ελάχιστα πιο αργό. Δεν ξέρω αν είναι η ιδέα μου Από θέμα φωτογραφιών πέρα από τις διάφορες καινούργιες ρυθμίσεις, στην ποιότητα δεν είδα Καμιά διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitech Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 - Μια πιο αναλυτική ματια στο νέο 4.3 update. "Xperia Z1 and Z Ultra Android 4.3 14.2.A.0.290 firmware Update Changelog – What we noticed ? Below mentioned changelog applies to both Xperia Z1 and Z Ultra. •More calibrated screen display, much brighter now. More White Screen. NO YELLOW HUE ISSUE ANYMORE :) •New Option to choose Themes “XPERIA Themes” from Sony select app. Good ones are “paid themes” rest are free which is to be downloaded via Google Play store via Sony select app. •Bootloader camera bug fixed on Xperia Z1 now :) the best thing. ( Now Camera works fine after unlocking the bootloader ) •Phone’s UI changes as per theme applied. •Home screen soft icons and status bar changes as per theme applied. •One-Hand Keyboard settings in there, so you can type with only hand ( right ). •Windows Tethering option is there which allows Xperia Z1 to be paired with Windows 8.1+ PC via Bluetooth. You can connect to the mobile network from your PC without any further settings on your phone. •Movies app 5.3.A.0.18 version, Walkman app 8.0.A.0.4 version, Xperia Home 6.1.1.A.0.8 version and Album app version 5.2.A.1.22 though for some apps higher builds were seen in leaked Xperia Z android 4.3 firmware. •More Smooth interface, project butter successful. •Touch screen more responsive now. •Battery life need to test for the time being. •Camera pic much better now, less noise was noticed though it is still present there. Camera app UI more smooth now. Change in camera click sound. •Stock Email app updated. •Xperia Support app present. •Better signal reception on 2G, 3G, 4G and Wi-Fi. •For Xperia Z Ultra specially Xperia Z1 Sony Smart Camera app now available on it.... " http://www.xperiaguide.com/2013/12/16/xperia-z1-z-ultra-android-4-3-14-2-0-290-firmware-update-rolling-officially/ - Έχω αγγλική unbranded rom (expansys) ... και φως δεν έχω δει ακόμα (pc companion) !!!! :mad: - Όσοι αναβαθμίστηκαν το έκαναν μέσω PC companion? ... τι ρομ είχαν οι συσκευές τους; Παράθεση - Stathis - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stigmes Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 επισης για τα θεματα που γινεται λογος τα πιο ωραια ειναι επι πληρωμη μεσα απο το play store:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drolok666 Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Να σας κανω μια ερωτηση παιδεια??? Αν και το εψαξα και εδω (δεν βρικα κατι να με βοηθησει-τρελο ετσι-) υπαρχει καποιος ευκολος τροπος να κανω ροοτ την συσκευη μου??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stigmes Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 VRoot 1-2 κλικ δουλεια ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitech Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 (edited) - Υπάρχει φίλος με ευρωπαϊκή συσκευή που δέχτηκε μέσω pc companion την αναβάθμιση; .. κι αν ναι από ποια χώρα και με τι firmware; - Εγώ δεν έχω δει ακόμα φως!! .... είμαι με generic uk firmware!! Edit> Αφού ειδα κι αποειδα να περιμένω την αναβάθμιση για generic uk firmware (τους Άγγλους μάλλον τους έχουν για το τέλος ... απ' ότι λένε και οι ίδιοι ,τελευταίοι περνούν τις αναβαθμίσεις ... ενδεχομένως να φταίνε κάποια προσθετα που βάζουν στις αγγλικές ρομ ) ,πέρασα την xxxxxxx.510 generic central EU με flashtool και με το που συνδέθηκα στο pc companion... voilà!!! Upgrade to 14.2.A.0.290 με cda : 1276-2235_R1B - customization id:8242 ... καθαρή και απέριττη ρομ χωρίς σαβούρα, επισημη γενική κεντρικής Ευρώπης ,η οποία περνει πρώτη τις αναβαθμίσεις!!!! Edited December 20, 2013 by hitech Παράθεση - Stathis - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drolok666 Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 εχεις καποιο λινκ????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sado Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 - Υπάρχει φίλος με ευρωπαϊκή συσκευή που δέχτηκε μέσω pc companion την αναβάθμιση; .. κι αν ναι από ποια χώρα και με τι firmware; - Εγώ δεν έχω δει ακόμα φως!! .... είμαι με generic uk firmware!! Εμένα μου ήρθε σήμερα μόλις το σύνδεσα με το sony PC Companion. Η συσκευή είναι απο την Γερμανία αν δεν κάνω λάθος. Το firmware δεν ξέρω να σου πω πιο είχε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stigmes Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 εχεις καποιο λινκ????? http://www.weibo.com/rootdashi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drolok666 Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 για καποιο λογο μου βγαζει Χ στο τελος και δεν μπορω να το κανω....ευχαριστω παντως δυστυχως πρεπει να το αφησω αν και θα ηθελα να το εχω root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stigmes Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 για καποιο λογο μου βγαζει Χ στο τελος και δεν μπορω να το κανω....ευχαριστω παντως δυστυχως πρεπει να το αφησω αν και θα ηθελα να το εχω root τι εκδοση εχεις ? επισης εχεις κανει οτι λεει? usb debagging klp ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drolok666 Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 ναι εχω κανει φυσικα... 4.3 εχω και 14.2.α.0.290 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stigmes Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 ναι εχω κανει φυσικα... 4.3 εχω και 14.2.α.0.290 http://forum.xda-developers.com/xperia-z-ultra Ψαξε εκει φιλε μου , εχει βγει και για την 4.3 , ειμαι δουλεια τωρα και δεν μπορω ασχοληθω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drolok666 Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 δεν βγαζω ακρη...ευχαριστω παντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Κανένα mod για τον ήχο δεν έχει βγει ακόμα απο το xda? οπως στο xperia z? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stigmes Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 δεν βγαζω ακρη...ευχαριστω παντως. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2569904 πρωτο πρωτο το ειχε, αν δεν εχεις γνωσεις ομως αστο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drolok666 Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 χαζομαρα δεν ειμαι σιγουρος για το τι να κανω..παρολο που θελω να κανω root γιατι εχω και προβλημα χωρου επειδη δεν με αφηνει το ZU να στειλς τα apps στην sd μαλλον δεν θα το κανω και θα περιμενω μηπως βγει κατι πιο ευκολο για μενα... :( σε ευχαριστω παντως :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akishellas Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Παιδια ενδιαφερομαι για την συσκευη γιαυτο η το note 3 . Να πω οτι εχω ηδη το Note 2 κ ρωταω μερικα θεματακια 1) καμερα διορθωθηκε ? 2) με τον ηχο υπαρχει προβλημα ? 3) αλλα θεματα εχει ? σε συγκριση με Note 2 κ note 3 τι ειναι υπερ λετε ? Βασικα εμενα μαρεσει που ειναι πιο μεγαλο γιαυτο λεω να το προτιμησω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Παιδια ενδιαφερομαι για την συσκευη γιαυτο η το note 3 . Να πω οτι εχω ηδη το Note 2 κ ρωταω μερικα θεματακια 1) καμερα διορθωθηκε ? 2) με τον ηχο υπαρχει προβλημα ? 3) αλλα θεματα εχει ? σε συγκριση με Note 2 κ note 3 τι ειναι υπερ λετε ? Βασικα εμενα μαρεσει που ειναι πιο μεγαλο γιαυτο λεω να το προτιμησω . Φίλε μου το ίδιο δίλημμα είχα και εγώ εδω και 1 μήνα. Το φιλοσόφησα και το έψαξα πάρα πολύ. Προέρχομαι και εγώ απο νοτε 1 και 2. Το νοτε 3(και όλη η σειρα νοτε) είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή την στιγμή. ΑΛΛΑ δεν είναι μόνο αυτό το θέμα. Είναι το τι σου αρέσει και τι σε ''βολεύει''. Γι αυτους τους λόγους εγώ παρείγγειλα το ultra και ειμαι πολυ χαρούμενος γι αυτό. Τώρα η κάμερα του είναι σε γενικές γραμμες καλή την ημερα (σαν του νοτε 2) την νύχτα και γενικά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού εχει ενα θέμα και πάλι αυτό είναι σχετικό. Ο ήχος του είναι πιο χαμηλός απο του νοτε. Αυτό οντως είναι ενα μεγάλο θέμα. Την Τριτη που μάλλον θα το έχω στα χέρια μου θα σου πω αναλυτικότερα για το ήχο. Αλλα θέματα δεν έχει (ελπίζω) Η μπαταρία του είναι σε φυσιολογικά επίπεδα για αυτο τον επεξεργαστή και αυτήν την οθονάρα που έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akishellas Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Όποτε να περιμενω ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodwroz Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Καλημέρα παιδιά, ξέρουμε αν γίνεται να.λειτουργήσει ταυτόχρονα το mhl ( hdmi ) και το otg? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Lars Magnus Ericsson An Empire was born... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Παιδια καλημέρα και Καλή Χρονιά! Κάποιος κάτοχος της συσκευής που έχει ένα screen protector και δεν το χρειάζεται να του το αγοράσω άμεσα; ας μου στείλει πμ. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Όποιος το έκανε update στην 290 παρατήρησε να χειροτερεύουν τα χρώματα της οθόνης όπως με την 257 σε σχέση με τη 532 ; Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Όχι, δεν υπαρχουν πληροφοριες (αξιόπιστες) ότι χειροτερευουν τα χρωματα της οθονης με αυτή την αναβαθμιση. Παιδια, καποιος κατοχος που να εχει στη διαθεση του screen protector spare που να μη χρειαζεται, για αμεση αγορα? Αν καποιος εχει, ας επικοινωνησει μαζι μου. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Οσο και αν μαρεσει αυτη η συσκευη ειναι υπερβολικη πιστευω για κυρια...πιο πολυ θα με δυσκολεψει.. επισης η ελλειψη φλας ειναι ο πλεον ανασταλτικος παραγοντας για μενα.. αλλα καθε φορα τη ζαχαρωνω και ας τρωω δουλεμα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts