Alexkass Δημ. November 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2004 όσο πιο μπροστά γίνεται. στο μπροστινό τζάμι. Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. November 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2004 Εγώ το βάζω στην ηλιοροφή και βλέπει απευθείας ουρανό σα να ήταν έξω... Έχω παρατηρήσει ότι εκεί το σήμα είναι πιο ισχυρό απ ότι στο παρ πριζ μπροστά... Το θέμα είναι ότι δεν έχουν όλοι οροφή :) ... Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2004 θέλω να σε δω σήμερα που έφτυνε λάσπη τι έκαμες :p :lol: Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tasoscup (15 Νοέ. 2004 , 00:08) Παιδιά σας χαιρετώ όλους.Πρόσφατα στο αυτοκίνητο της δουλειάς μου εγκατέστησαν ένα PPC (Fujitsu-Siemens Pocket Loox 610) με το Destinator.Το πρόβλημα που έχω είναι ότι το σήμα δείχνει να μην είναι ισχυρό(φωνητική ανακοίνωση ,"ασθενές σήμα ελέγξτε την κεραία" ή ανακοίνωση στην οθόνη "Δεν βρέθηκε GPS" . Στις ρυθμίσεις του GPS δείχνει οτι γίνεται αναζήτηση δορυφόρων. Επειδή δεν έχω ασχοληθεί με το αντικείμενο και οι γνώσεις μου δεν είναι αρκετές μπορεί να με βοηθήσει κάποιος; Η κεραία στα δικά σας οχήματα πώς είναι και που είναι τοποθετημένη; Ευχαριστώ και περιμένω με αγωνία. To kalytero shmeio gia na to topothethseis einai akrivos pisw kai epanw apo ton eswteriko kathrefth tou aftokinhtou sou. Se ekeino to shmeio tha parathrhseis (afou einai etairiko sigoura tha exeis aftokinhto telefteas 3etias) oti to tzami tou parmbriz exei diaforetikh thorakish kai ginete mavro me kapoies mikres ravdoseis. Einai kataskevasmeno etsi gia thn prosthhki kai ameristh leitoyrgia tetoiwn syskevwn (GPS, e-pass keraies thleorashs klp). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pastrengo Δημ. November 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2004 Σε ποιό αρχείο αποθηκεύει το Destinator τα " Αγαπημένα¨" ? "Πολιτική ανυπακοή και....Αλληλοβοήθεια" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. November 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Minotavrs (14 Νοέ. 2004 , 23:31) Epeidh Perama legete kai to meros ths N. Peramou pou pernaei apenanti gia Salamina, to exeis tsekarei sigoura oti se stelnei sto Perama tou Peiraia ? Pantws tha to tsekarw apo evdomada pou tha katevw sto M. Pefko (N. Peramos) Δεν το κοίταξα καν αν την ονομάζει Νέα Πέραμος ή Πέραμα. Απλώς ήμουν ο ίδιος εκεί χθες και πέρασα με το ferry. Το πρόγραμμα δεν υποδεικνύει ότι είσαι σε ακτοπλοϊκή γραμμή. Μάλλον υποθέτει ότι κολυμπάς. :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass (15 Νοέ. 2004 , 01:31) θέλω να σε δω σήμερα που έφτυνε λάσπη τι έκαμες :p :lol: Κανενα προβλημα Αλεξη ! Απλα βρωμισε λιγο η κεραια ! ;) Σημα παντως με την ομηχλη ΚΑΜΠΑΝΑ. Γλυφαδα - Βουλιαγμενη τελεια ! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Demon (15 Νοέ. 2004 , 10:07) Δεν το κοίταξα καν αν την ονομάζει Νέα Πέραμος ή Πέραμα. Απλώς ήμουν ο ίδιος εκεί χθες και πέρασα με το ferry. Το πρόγραμμα δεν υποδεικνύει ότι είσαι σε ακτοπλοϊκή γραμμή. Μάλλον υποθέτει ότι κολυμπάς. :p KALO :up::up::up::up::up::up::up::up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2004 Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 4.01; Windows CE; PPC; 240x320)) Αρχικό Μήνυμα από geovass Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass (15 Νοέ. 2004 , 01:31) θέλω να σε δω σήμερα που έφτυνε λάσπη τι έκαμες :p :lol: Κανενα προβλημα Αλεξη ! Απλα βρωμισε λιγο η κεραια ! ;) Σημα παντως με την ομηχλη ΚΑΜΠΑΝΑ. Γλυφαδα - Βουλιαγμενη τελεια ! :rolleyes: vasika i c sportscoupe ine apo moni tis iliorofi (olos o uranos) ;) Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakis21 Δημ. November 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2004 Έχουμε κανένα νέο για το πότε στον Νοέμβριο θα βγει το Update στου χάρτες; Samsung Galaxy SII HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zepelin Δημ. November 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2004 @Demon Zepelin το λιμάνι του Περάματος για Σαλαμίνα δεν συμπεριλαμβάνεται στα λιμάνια. Έχει μήπως προστεθεί στην νέα έκδοση; Ο λόγος που δεν συμπεριλαμβάνεται το Πέραμα είναι οτι δεν εντάσσεται στην κατηγορία των λιμανιών αλλά στα πορθμεία. Τα πορθμεία όλης της χώρας θα ενταχθούν ως ομάδα σημείων ενδιαφέροντος σε μελλοντική έκδοση @neriano Ευχαριστώ για την απάντηση. Δυστυχώς γνωρίζω τη διαδικασία και την έχω ήδη εφαρμόσει. Το πρόγραμμα δεν αποφεύγει την οδό (ολόκληρη, δεν επεχείρησα να αποφύγω τμήμα της οδού) Αδριανού. Ισως διοτι δε βρίσκει εναλλακτικό δρόμο? Να επαναλάβω ότι ολοκληρη η Πλάκα θέλει ξανακοίταγμα από σας. Για παράδειγμα, για να πας από την οδό Ποικίλης στην Επαμεινώνδα (150 μέτρα) σε στέλνει μέσω...Ομονοίας (και Αδριανού που απαγορεύεται, ως πεζόδρομος) και κάνεις 1,5 χλμ. Σημειωτέον ότι δεν απαγορεύεται να πας κατευθείαν... Σε περίπτωση που δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, θα χρησιμοποιηθούν οι δρόμοι που έχουν οριστεί «προς αποφυγή». Η οδός Ποικίλης είναι χαρακτηρισμένη ώς πεζόδρομος σύμφωνα με την σήμανση και έτσι εμφανίζεται στην επόμενη έκδοση. @a621 Ως νέος χρήστης του Destinator 3 παρατήρησα 4 πράγματα: 1. Από Αττική οδό με κατεύθυνση τον Άλιμο σου λέει ορθώς να μπείς δεξιά στην Περιφερειακή του Υμηττού. Μόλις μπείς όμως σε στέλνει από Δουκίσης Πλακεντίας και όχι από την Περιφερειακή. Το πρόβλημα δεν μπορέσαμε να το εντοπίσουμε σε ελέγχους. Σε όλες τις πιθανές δρομολογησεις χρησιμοποιούσε την Περιφερειακή. Μήπως υπάρχει παλαιά έκδοση χάρτη? Μήπως η επιλογή «Συντομότερη» ήταν τσεκαρισμένη; 2. Οι δρόμοι της Βάρκιζας είναι κάτω από τα στοιχέια της Βάρης. Η Βάρκιζα ανήκει στο Δημο Βάρης και έτσι οι δρόμοι της περιοχής υπάγονται σε αυτόν. Υπάρχει η επιλογη «Βάρκιζα» ώς τοπωνύμιο και όχι ώς Δήμος όπως αντίστοιχα π.χ. το Παγκράτι και οι Αμπελόκηποι στο Δήμο Αθηναίων. 3. Από Λ. Βουλιαγμένης στη Βούλα με κατεύθυνση τα Πιγαδάκια Βούλας δεν σε στέλνει ποτέ από Καλύμνου, ενώ αν ζητησεις να πάς στην Καλύμνου δεν γνωρίζει εκεί την αριστερή στροφή με φανάρι που υπάρχει από Λ. Βουλιαγμένης προς Καλύμνου. Η δυνατότητα να στρίψεις αριστερά στην Καλύμνου απο τη Λ.Βουλιαγμένης υπάρχει πλέον στην επόμενη έκδοση. 4. Στην Αργυρούπολη αν πάς από στενάκια σε πολλές στιγμές σε στέλνει στην Λ. Κύπρου και σου λέει να στρίψεις αριστερά ενώ υπάρχει δίαζωμα. Ελπίζω να βοήθησα και εγώ λίγο. Τα διαζώματα έχουν μπεί για την Λ. Κυπρου απο παλαιότερη έκδοση. Μπορείτε να είστε πιο συγκεκριμένοι για το πού ακριβώς εντοπίζεται το πρόβλημα; @Demon 2 παρατηρήσεις για το Destinator: 1) Αν από Μέγαρα θέλεις να μπεις Σαλαμίνα, σε στέλνει από Πέραμα και όχι από την Νέα Πέραμο που είναι δίπλα διότι λείπει η ακτοπλοϊκή γραμμή από το πρόγραμμα. 2) Η αρχή της ακτοπλοϊκής γραμμής Περάματος-Σαλαμίνας έχει μπει σε λάθος σημείο στο πρόγραμμα. Στο screenshot που παραθέτω σημειώνω που ακριβώς θα έπρεπε να είναι. Και τα δύο θα συμπεριληφθούν σε επόμενη έκδοση. @pastrengo Σε ποιό αρχείο αποθηκεύει το Destinator τα " Αγαπημένα¨" ? My Device > DestinatorApps > Destinator > Common > Favorites Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neriano Δημ. November 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος zepelin (15 Νοέ. 2004 , 17:08) Σε περίπτωση που δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, θα χρησιμοποιηθούν οι δρόμοι που έχουν οριστεί «προς αποφυγή». Η οδός Ποικίλης είναι χαρακτηρισμένη ώς πεζόδρομος σύμφωνα με την σήμανση και έτσι εμφανίζεται στην επόμενη έκδοση. Μήπως πρέπει να ξαναελέγξετε τα στοιχεία σας? Για να χαρακτηριστεί δρόμος ως πεζόδρομος απαιτείται Προεδρικό Διάταγμα, και δεν έχει εκδοθεί τέτοιο που να περιλαμβάνει την οδό Ποικίλης. Ελπίζω να προλαβαίνετε τη διόρθωση ώστε να μην γίνει λάθος στην επόμενη έκδοση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jazzedout Δημ. November 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2004 @maxim & zeppelin: Στην Νέα Κηφισιά, για να βγείς στην Εθνική οδό στο ρεύμα προς Αθήνα από την οδό Ιλισίων σε αφήνει κανονικά, αλλά το φανάρι εκεί έχει καταργηθεί αρκετά πρίν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες (αν θυμάμαι καλά κανα δίμηνο...). Κανονικά πρέπει από την πλατεία της Ελαιών να πέράσεις κάτω από τη γέφυρα στην οδό Eρμιόνης στις Αδάμες και να βγείς στο Λαινόπουλο στο ρεύμα προς Αθήνα. Για κάποιον που δεν γνωρίζει την περιοχή είναι μεγάλο πρόβλημα σε κόμβο της Εθνικής οδού. Μέγιστο μέγεθος εικόνας 420Χ150 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pxeno Δημ. November 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2004 Για τον @zepelin. Πρέπει να σας πω ότι η Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα. Αυτό δεν απευθύνεται μόνο στον @zepelin αλλά και σε όλους τους χρηστές. Κι εγώ στην Αθήνα μένω και βλέπω κάποιες μικρές ατέλειες του προγράμματος στην δρομολόγηση. Ατέλειες που δεν της θεωρώ και τόσο σπουδαίες γιατί απλά κάποιες φορές που κάνει ένα λαθάκι βγαίνω εκτός της προτεινόμενης διαδρομής και αναγκάζω το πρόγραμμα να κάνει επαναδρομολογηση. Δεν θα στρίψω αριστερά σε μονόδρομο που απαγορεύεται αλλά θα συνεχίσω ευθεία και θα στρίψω παρακάτω που επιτρέπεται. Έχω την εντύπωση ότι για την Αθήνα είμαστε καλυμμένοι σε ένα μεγάλο ποσοστό, εκεί που πραγματικά υστερεί αρκετά το πρόγραμμα είναι στο επαρχιακό δίκτυο. Είχα ξαναγράψει πριν από μερικές μέρες αλλά κανείς δεν ασχολήθηκε με το παράδειγμα Αθήνας - Φοινικουντας και μπορώ να σας αναφέρω και αρκετά άλλα. Κραυγαλέο παράδειγμα είναι ότι για να πας από την Μεσσήνη σε ένα χωριουδάκι στο Νομό Λακωνίας το Καστορειο σε πάει μέσω Σπάρτης 90+ km γιατί αγνοεί δρόμο ασφαλτοστρωμένο από το Δυρράχιο στο Γεωργιτσι. Δρόμο που υπάρχει στο Microsoft autoroute 99, 2002 και 2005 και μειώνει την απόσταση από 90+ km σε 58! Νομίζω ότι είναι σημαντικότερο να καλυφθεί το επαρχιακό δίκτυο που είναι άγνωστο για τους περισσότερους από εμάς και να μην μας αναγκάζει να κάνουμε αρκετά χιλιόμετρα παραπάνω λόγω άγνοιας. Φαντασθείτε κάποιον να βρίσκεται στο Δυρράχιο που δεν είναι ούτε 30 χιλιόμετρα μακριά από το Γεωργιτσι να χρειαστεί να πάει εκεί (Γεωργιτσι) και να του βγάλει το πρόγραμμα μια διαδρομή 110+ χιλιομέτρων!!! Σε αυτά τα παραδείγματα δεν έχουμε να κάνουμε με μια λανθασμένη μονοδρομηση και απλά θα αγνοήσουμε τη δρομολόγηση του προγράμματος που με τη βοήθεια του χάρτη είναι πανεύκολο να πάμε στον προορισμό μας αυτοσχεδιάζοντας λίγο, αλλά με ανύπαρκτους δρόμους αρκετών χιλιομέτρων. Έχω την εντύπωση ότι αυτό είναι πιο σημαντικό από την μονοδρομηση της Πλάκας γιατί εκεί τουλάχιστον βλέπεις τους δρόμους σε οικοδομικό τετράγωνο, στην άλλη περίπτωση βρίσκεσαι στο κενό. Ελπίζω να μην σας κούρασα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starback Δημ. November 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2004 Καλησπέρα σε όλους, Νέος κάτοχος Loox 720 και BT GPS Receiver. Απ'ότι κατάλαβα το Destinator είναι η καλύτερη λύση Navigation για Έλλαδα. Δύο ρωτήσεις αν είναι εύκολο. 1. Εκτός από Αθήνα/Θεσσαλονίκη καλύπτει και την υπόλοιπη Ελλάδα τουλάχιστον σε επίπεδο εθνικών και επαρχιακών δρόμων? 2. Μιας και απ΄ότι καταλαβαίνω είναι σχεδόν έτοιμη η κυκλοφορία του stand alone πακέτου και στην Ελλάδα, μήπως ξέρουμε πότε θα κυκλοφορήσει τελικά? Ευχαριστώ Samsung Galaxy Note 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. November 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2004 an agoraso to destinator me ena filo mporoume na to hrisimopoiisoume se 2 pda?episis doulevei k se laptop me bt gps? οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2004 δεν μπορείς. πρέπει να βάλεις τον κωδικό ενεργοποίησης μια φορά όμως. Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. November 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2004 Μπορείς αλλά είναι παράνομο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 Exw to destinator3 agorqasmeno kanonika panw se ena IPAQ me activation klp klp H erwthsh pou thelw na kanw exei na kanei me to an mporw na to xrhsimopoihsw sto MIO 168 (gia to allo aftokinhto) . An den ginete kati tetoio tha prepei na to agorasw xana kai an nai poia h timh tou. Rwtaw mhpws kai efarmozete kapoia eidikh politikh se aftous pou to exoun agorasei hdh.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimosl Δημ. November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 pesta re pxeno ellada de einai monoi athina.......... dimosl Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimosl Δημ. November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 ego tha ithela na rotiso ton @zepelin pote peripou pistevoun oti tha exoun ena xarti o opois tha perilamvanei oli tin ellada se ena pososto 90%? euxaristo dimosl Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dimosl (16 Νοέ. 2004 , 09:43) ego tha ithela na rotiso ton @zepelin pote peripou pistevoun oti tha exoun ena xarti o opois tha perilamvanei oli tin ellada se ena pososto 90%? euxaristo 2-3 χρονια... :p και αν ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zepelin Δημ. November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pxeno (15 Νοέ. 2004 , 19:08) Για τον @zepelin. Πρέπει να σας πω ότι η Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα. Αυτό δεν απευθύνεται μόνο στον @zepelin αλλά και σε όλους τους χρηστές. Κι εγώ στην Αθήνα μένω και βλέπω κάποιες μικρές ατέλειες του προγράμματος στην δρομολόγηση. Ατέλειες που δεν της θεωρώ και τόσο σπουδαίες γιατί απλά κάποιες φορές που κάνει ένα λαθάκι βγαίνω εκτός της προτεινόμενης διαδρομής και αναγκάζω το πρόγραμμα να κάνει επαναδρομολογηση. Δεν θα στρίψω αριστερά σε μονόδρομο που απαγορεύεται αλλά θα συνεχίσω ευθεία και θα στρίψω παρακάτω που επιτρέπεται. Έχω την εντύπωση ότι για την Αθήνα είμαστε καλυμμένοι σε ένα μεγάλο ποσοστό, εκεί που πραγματικά υστερεί αρκετά το πρόγραμμα είναι στο επαρχιακό δίκτυο. Είχα ξαναγράψει πριν από μερικές μέρες αλλά κανείς δεν ασχολήθηκε με το παράδειγμα Αθήνας - Φοινικουντας και μπορώ να σας αναφέρω και αρκετά άλλα. Κραυγαλέο παράδειγμα είναι ότι για να πας από την Μεσσήνη σε ένα χωριουδάκι στο Νομό Λακωνίας το Καστορειο σε πάει μέσω Σπάρτης 90+ km γιατί αγνοεί δρόμο ασφαλτοστρωμένο από το Δυρράχιο στο Γεωργιτσι. Δρόμο που υπάρχει στο Microsoft autoroute 99, 2002 και 2005 και μειώνει την απόσταση από 90+ km σε 58! Νομίζω ότι είναι σημαντικότερο να καλυφθεί το επαρχιακό δίκτυο που είναι άγνωστο για τους περισσότερους από εμάς και να μην μας αναγκάζει να κάνουμε αρκετά χιλιόμετρα παραπάνω λόγω άγνοιας. Φαντασθείτε κάποιον να βρίσκεται στο Δυρράχιο που δεν είναι ούτε 30 χιλιόμετρα μακριά από το Γεωργιτσι να χρειαστεί να πάει εκεί (Γεωργιτσι) και να του βγάλει το πρόγραμμα μια διαδρομή 110+ χιλιομέτρων!!! Σε αυτά τα παραδείγματα δεν έχουμε να κάνουμε με μια λανθασμένη μονοδρομηση και απλά θα αγνοήσουμε τη δρομολόγηση του προγράμματος που με τη βοήθεια του χάρτη είναι πανεύκολο να πάμε στον προορισμό μας αυτοσχεδιάζοντας λίγο, αλλά με ανύπαρκτους δρόμους αρκετών χιλιομέτρων. Έχω την εντύπωση ότι αυτό είναι πιο σημαντικό από την μονοδρομηση της Πλάκας γιατί εκεί τουλάχιστον βλέπεις τους δρόμους σε οικοδομικό τετράγωνο, στην άλλη περίπτωση βρίσκεσαι στο κενό. Ελπίζω να μην σας κούρασα Συμφωνώ απόλυτα. Αυτός είναι κι ο λόγος που θα δείτε μεγάλη βελτίωση στην καινούργια έκδοση του Destinator στους Επαρχιακούς δρόμους της Ελλάδας. Υπάρχουν βέβαια μεγάλα περιθώρια βελτίωσης και θα δοθεί ιδιαίτερο βάρος στη συνέχεια. Να μη ξεχνάμε όμως ότι στα μεγάλα αστικά κέντρα – καλώς ή κακώς – βρίσκεται το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού της χώρας μας και κυρίως είναι το κομμάτι που δεν υπάρχει καμία πινακίδα για κάποιον που θα ξεκινήσει από τη Λάρισα για να πάει στη Περρίκου 32 στην Αθήνα. Αντιθέτως κάποιος που ξεκινάει από Αθήνα για Λάρισα μπαίνει ίσως σε πιο απλή διαδικασία Επίσης θα ήθελα να απαντήσω στον dimosl & geovass ότι μέχρι τα μισά του ερχόμενου έτους θα μπορείτε να δείτε στο Destinator τον παραμικρό δρόμο σε όλη την Ελλάδα. Το σίγουρο είναι ότι η Ελλάδα θα καλυφθεί εξ’ ολοκλήρου από την NGi χάρη και στη πολύτιμη βοήθειά σας. Στην καινούργια έκδοση (3 μήνες μετά από την τελευταία) έχουν γίνει σημαντικές βελτιώσεις και επεκτάσεις που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα. Σίγουρα υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος zepelin (16 Νοέ. 2004 , 18:34) Επίσης θα ήθελα να απαντήσω στον dimosl & geovass ότι μέχρι τα μισά του ερχόμενου έτους θα μπορείτε να δείτε στο Destinator τον παραμικρό δρόμο σε όλη την Ελλάδα. Το σίγουρο είναι ότι η Ελλάδα θα καλυφθεί εξ’ ολοκλήρου από την NGi χάρη και στη πολύτιμη βοήθειά σας. Στην καινούργια έκδοση (3 μήνες μετά από την τελευταία) έχουν γίνει σημαντικές βελτιώσεις και επεκτάσεις που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα. Σίγουρα υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα... Χαιρομαι πολυ που το ακουω αυτο. Μακαρι μεχρι τον Ιουνη του 2005 να εχουμε ολο τον χαρτη της Ελλαδας στο ...τσεπακι/PDA μας ! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakis21 Δημ. November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 Ευγε στην ngi και εμεις zepelin είμαστε εδω να βοηθήσουμε σε ότι περνάει απο το χέρι μας! Samsung Galaxy SII HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts