Jump to content

Huawei Ascend P6

irovoudou
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δοκίμασε αν θες και σε ένα άλλο σπίτι με wifi με 5/5 ή 4/5 σήμα και πες μας αν θες το αποτέλεσμα. Εγώ στο σπίτι έχω wifi σήμα 5/5 οπότε δεν μπορώ να ξέρω αν θα είχα πρόβλημα αν λάμβανα πιο αδύναμο σήμα από το router μου. Επίσης φρόντισε να μην έχεις κοντά καμία συσκευή που εκπέμπει bluetooth σήμα γιατί εκπέμπουν πολλές φορές στην ίδια συχνότητα με το wifi σήμα και δημιουργείται παρεμβολή. Αν λαμβάνεις από το router σου 5/5 ή 4/5 σήμα, αν έχεις δοκιμάσει το κινητό και σε άλλα σπίτια φίλων σου με 5/5 σήμα, αν δεν έχεις καμία bluetooth συσκευή να παρεμβάλλεται, αν έχεις κάνει factory reset , αν έχεις τσεκάρει στις ρυθμίσεις του κινητού να μην απενεργοποιείται αυτόματα το wifi και αν έχεις δοκιμάσει όλες τις rom και παρόλα αυτά έχεις αποσυνδέσεις τότε ναι έπεσες σε ελαττωματικό.Άλλωστε και το διάσημο Galaxy S3 είχε ελαττωματικές παρτίδες ( sudden deaths ), και το φετινό καλύτερο smartphone, το LG G2 είχε πρόβλημα με το gps δέκτη σε ορισμένες παρτίδες και το άψογο HTC One με την κατασκευή του σε ορισμένες παρτίδες. Δυστυχώς συμβαίνει. :/

Πραγματικα επεσα στην λαθος παρτιδα...:'( κριμα..χαμενα λεφτα....

Γειά σου και από εμένα φίλε μου.

Μην απογοητεύσαι ακόμα.

Σου προτείνω να κάνεις root τη συσκευή σου και να περάσεις μια custom rom.

Θα σου πρότεινα τη MIUI αλλά είναι όμως σχεδόν όλη στα Αγγλικά.

Αν δεν βαριέσαι τη δοκιμάζεις και μας λές.

Καλά τα λέμε παιδιά όπως και εγώ φυσικά μία μέρα την πρώτη έβαλα το κάλυμμα από πίσω αλλά μετά το έβγαλα καθαρά για να το βλέπω.

Μετά την πολύ μικρή πτώση που είχε χθες από το χέρι μου το καπάκι πήγε να ανοίξει σαν γαρύφαλλο. Μετά πολλά θέλω να πω δεν είναι για παιχνίδια είναι πάρα πολύ ευαίσθητη συσκευή

Καλησπερα παιδια και απο εμενα ειμαι κατοχος απο το huawei p6 με την leaked 125 επανω και μπορω να πω ενα πραμα οτι το κινητο ειναι ντουμπανο.θεμα μπαταριας μου βγαζει με internet k bbm(blackberry messenger)κτλ και τηλεφωνα γυρω στο 3ημερο.αντε να ερθει και η 4.4.2 να ισιωσουμε:D

Καλά τα λέμε παιδιά όπως και εγώ φυσικά μία μέρα την πρώτη έβαλα το κάλυμμα από πίσω αλλά μετά το έβγαλα καθαρά για να το βλέπω.

Μετά την πολύ μικρή πτώση που είχε χθες από το χέρι μου το καπάκι πήγε να ανοίξει σαν γαρύφαλλο. Μετά πολλά θέλω να πω δεν είναι για παιχνίδια είναι πάρα πολύ ευαίσθητη συσκευή

Eγώ που έχω καταφέρει να έχω σημαδάκια χωρίς να μου έχει πέσει κάτω στους 6 μήνες που το έxω και όλα ενώ φορούσε θήκη.... Μια γρατζουνια και 2 τελείες στην πλάτη από άμμο προφανώς αφού το είχα πάρει στην παραλία. Και 2 μικροφθορές στο μέταλλο στα πλάγια δοκιμάζοντας του μια μεταλλική θήκη.... :lol:

Μια εβδομάδα με την kitkat beta είμαι πολύ ευχαριστημενος. Εκανα root εβγαλα τις κινεζοεφαρμογες και το LG-οποιησα λιγο στην εμφάνιση του ui..... Μόνο ενα σφάλμα οτι δεν λειτουργεί η smartcard μου βγάζει οταν κανω επανεκκίνηση...

[ATTACH]42117[/ATTACH]

Edited by GMF80

Με το wi-fi τι εγινε τελικα ακομα εχει προβληματα ???

Πιστεύω με την kitkat θα ληθούν οριστικά, με την beta που έχω δεν έχω παρατηρήσει αποσυνδέσεις εκτός από την 1η στιγμή που την έβαλα και χρειαζόταν ένα restart για να στρώσει....

Πιστεύω με την kitkat θα ληθούν οριστικά, με την beta που έχω δεν έχω παρατηρήσει αποσυνδέσεις εκτός από την 1η στιγμή που την έβαλα και χρειαζόταν ένα restart για να στρώσει....

Τέλεια! Κατά το καλοκαίρι που το κόβω να βγαίνει officially, θα δούμε τις διαφορές :p

Τέλεια! Κατά το καλοκαίρι που το κόβω να βγαίνει officially, θα δούμε τις διαφορές :p

Ναι ρε φτάνει δηλαδή τι περιμένουν πάει πόσος καιρός που τάχα ακουγόταν ότι θα ήμασταν και από τους πρώτους θα λεγα τώρα.

Παιδιά υπάρχει τρόπος να βελτιώσω το GPS μου; όταν οδηγώ δεν συγχρονίζει καθόλου καλά. Η συσκευή μου είναι Rooted. Υπάρχει λύση;
Proud HTC User!

https://play.google.com/store/apps/details?id=org.fastergps&hl=el

και επιλέγεις Ελλάδα. Τα δεδομένα να τα έχεις ανοιχτά όταν οδηγείς.

Παιδες τωρα τελευταια οταν απανταει η γυναικα μου που εχει το κινητο σε κληση ανοιγει κ αυτοματα το μεγαφωνο. ξερετε τι μπορει να πατησε;;

Παίδες έχει κανείς καμμιά πληροφορία πότε έρχεται το P6S στην Ευρώπη ; Το έχω βρει σε ένα κινέζικο μαγαζί στα 285. ( χωρίς μεταφορικά ). Σκεφτόμουν και εγώ να χτυπήσω ένα P6, το οποίο είναι τέλειο κινητό για τα χρήματα που ζητάει, αλλά τα 16GB που έχει το P6S μαζί με τις πληροφορίες που είχα διαβάσει ότι θα έχει αποσπώμενη μπαταρία με έκαναν να προσανατολίζομαι προς αυτό.
// Huawei P6 //

Δεν πιστεύω ότι αξίζει να το περιμένεις ( κοίτα μπαταρία ):

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5979&idPhone2=5467

Αντίθετα πιστεύω θα αξίζει να περιμένεις το P7 που λογικά θα έχει διαφορετική κάρτα γραφικών και ίσως τον νέο HiSilicon Kirin 920

Κάτι μάλλον εχω κάνει λάθος και Δεν μ εμφανίζει τα εισερχόμενα μνμ ατα Από το what's up στην μπάρα κ.Πρέπει να μπαίνω μέσα για να τα ΔΩ και έτσι τα χάνω. Μάλλον κάτι λάθος στις ρυθμίσεις θα είχα πατήσει.γνωρίζει κάποιος να με βοηθήσει;
Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε...

Εχεις απόλυτο δίκιο, η μπαταρία θα αδειάζει dt, και το P7 θα είναι τούμπανο, αλλά έχω μείνει χωρίς smartphone και μέχρι να έρθει το P7 θα έχει πάει καλοκαίρι και βάλε.
// Huawei P6 //

καλημερα σε ολα τα παιδια! σκεφτομαι να αγορασω το ascend p6 αξιζει; κολλαει εχει καποιο προβλημα αλλο γενικοτερα; θελω την γνωμη σας.:)

καλημερα σε ολα τα παιδια! σκεφτομαι να αγορασω το ascend p6 αξιζει; κολλαει εχει καποιο προβλημα αλλο γενικοτερα; θελω την γνωμη σας.:)

Εξαρτάται από την χρήση που κάνεις. Αν δεν σε ενδιαφέρει το βαρύ gaming είναι τέλεια συσκευή.... Έχει κάποια μικροπροβληματα με το GPS και το Wifi (τα οποία φτιάχνουν με τα udpates) αλλά συσκευή χωρίς κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει...

Λαγκαρίσματα κλπ (εκτός απο lag σε games) δεν έχω παρατηρήσει στους 6 μήνες που το έχω

Με 260 ευρώ (skroutz) δεν θα βρεις καλύτερη συσκευή...

Εξαρτάται από την χρήση που κάνεις. Αν δεν σε ενδιαφέρει το βαρύ gaming είναι τέλεια συσκευή.... Έχει κάποια μικροπροβληματα με το GPS και το Wifi (τα οποία φτιάχνουν με τα udpates) αλλά συσκευή χωρίς κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει...

Λαγκαρίσματα κλπ (εκτός απο lag σε games) δεν έχω παρατηρήσει στους 6 μήνες που το έχω

Με 260 ευρώ (skroutz) δεν θα βρεις καλύτερη συσκευή...

οχι παιχνιδια δεν παιζω πολυ σπανια και αυτα θα ειναι με χαρτια. απλα καποια στιγμη ειχα το s3 και ειχα ξενερωσει απο τα κολληματα του και γυρισα ξανα σε iphone 5 γενικοτερα χρησιμοποιω gps , ιντερνετ , φωτο , βιντεο , απλα πραγματα

οχι παιχνιδια δεν παιζω πολυ σπανια και αυτα θα ειναι με χαρτια. απλα καποια στιγμη ειχα το s3 και ειχα ξενερωσει απο τα κολληματα του και γυρισα ξανα σε iphone 5 γενικοτερα χρησιμοποιω gps , ιντερνετ , φωτο , βιντεο , απλα πραγματα

Μιας και σε ενδιαφέρουν οι αλαγκάριστες rom θα σου πρότεινα να δώσεις 35 ευρώ παραπάνω αν μπορείς και να πάρεις το Optimus G στα 300 ευρώ. Το P6 μπορεί να μη λαγκάρει σε κάποιο βαρύ παιχνίδι και να λαγκάρει σε κάποιο ελαφρύ ( ακόμα και σε παιχνίδι με χαρτιά ). Είναι λίγο τρελαμένη η κάρτα γραφικών του. Προσωπικά θέμα wifi δεν έχω αντιμετωπίσει από τον Οκτώβρη αλλά δεν σου εγγυώμαι τίποτα μιας και διάφοροι άλλοι φίλοι εδώ έχουν προβληματάκια. Το θέμα gps το έχουν σχεδόν όλα τα κινητά αλλά το έχω λύσει εδώ και καιρό με μια συγκεκριμένη εφαρμογή από το google play και ανοιχτά δεδομένα. Σε internet , φωτό θα μείνεις ικανοποιημένος με το P6. Τώρα αν μπορείς να δώσεις ακόμη περισσότερα χρήματα ( 75 ευρώ ) , εννοείται πως θα κινηθείς για το καλύτερο κινητό της χρονιάς ( G2 ) στα 340.

Μιας και σε ενδιαφέρουν οι αλαγκάριστες rom θα σου πρότεινα να δώσεις 35 ευρώ παραπάνω αν μπορείς και να πάρεις το Optimus G στα 300 ευρώ. Το P6 μπορεί να μη λαγκάρει σε κάποιο βαρύ παιχνίδι και να λαγκάρει σε κάποιο ελαφρύ ( ακόμα και σε παιχνίδι με χαρτιά ). Είναι λίγο τρελαμένη η κάρτα γραφικών του. Προσωπικά θέμα wifi δεν έχω αντιμετωπίσει από τον Οκτώβρη αλλά δεν σου εγγυώμαι τίποτα μιας και διάφοροι άλλοι φίλοι εδώ έχουν προβληματάκια. Το θέμα gps το έχουν σχεδόν όλα τα κινητά αλλά το έχω λύσει εδώ και καιρό με μια συγκεκριμένη εφαρμογή από το google play και ανοιχτά δεδομένα. Σε internet , φωτό θα μείνεις ικανοποιημένος με το P6. Τώρα αν μπορείς να δώσεις ακόμη περισσότερα χρήματα ( 75 ευρώ ) , εννοείται πως θα κινηθείς για το καλύτερο κινητό της χρονιάς ( G2 ) στα 340.

καποιες αλλες συσκευες περα απο LG , SAMSUNG εχεις να προτεινεις φιλε

Δώσε 300ε και πάρε το xiaomi mi3 16gb. ο,τι γρηγορότερο στην αγορά.

• The title was changed to Huawei Ascend P6