Jump to content

Huawei Ascend P6

irovoudou
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1.Kατεβάζει και εγκαθιστά στο pc του τον driver και μετά κάνει επανεκκίνηση του PC του :

http://www.mediafire.com/download/o04drss9o4agbfg/DriverSetup.exe

ή εναλλακτικά το HiSuite και μετά κάνει επανεκκίνηση του PC του :

http://consumer.huawei.com/minisite/HiSuite_en/

2. Kατεβάζει το eroot και το ξεζιπάρει :

http://editandroid.com/wp-content/uploads/2013/08/Huawei-Ascend-P6-Root-by-EditAndroid.Com_.zip

3.Συνδέει το κινητό στο pc και στο μήνυμα τύπου σύνδεσης που εμφανίζεται επιλέγει MTP

4.Τρέχει το Eroot

5.Πηγαίνει στις ρυθμίσεις του κινητού -> σχετικά με το τηλέφωνο -> αριθμός έκδοσης και τον πατάει 3 φορές συνεχόμενα μέχρι να ενεργοποιηθούν οι επιλογές προγραμματιστή ( εμφανίζεται σχετικό μήνυμα )

6. Πηγαίνει πίσω στις ρυθμίσεις -> Επιλογές για προγραμματ. -> Εντοπ.σφαλμ.USB και τσεκάρει τη βουλίτσα.

7. Περιμένει ώστε το eroot να συνδεθεί με το κινητό και πατάει το ROOT κουμπί.

Σευχαριστω πολυ! να εισαι καλα!!!

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια εχω προβλημα με μηνυματα δεν μου εμφανιζει οταν μου στελνουν μηνυμα! ουτε λαμπακι ουτε στην πανω μπαρα ειδοποιηση ουτε στην κλειδωμενη οθονη τιποτα! ειδα ολες τις ρυθμησεισ και δεν βρισκω τιποτα τι να κανω?

παιδια εχω προβλημα με μηνυματα δεν μου εμφανιζει οταν μου στελνουν μηνυμα! ουτε λαμπακι ουτε στην πανω μπαρα ειδοποιηση ουτε στην κλειδωμενη οθονη τιποτα! ειδα ολες τις ρυθμησεισ και δεν βρισκω τιποτα τι να κανω?

Αν δεν το έκανες το πρώτο είναι επανεκκίνηση

Αν δεν το έκανες το πρώτο είναι επανεκκίνηση

Βαρίομουν και είπα να δοκιμάσω kitkat beta... Μακρία... To wifi αποσυνδέεται κάθε ένα λέπτό.... :cry:

Εdit: Σαν να έστρωσε μετά από επανεκίνηση, για να δούμε....

Edit 2: Εντάξει έστρωσε και το wifi... Κατι κινεζοεφαρμογές έμειναν μόνο αλλά δεν με πειράζουν...

Edited by GMF80

Βαρίομουν και είπα να δοκιμάσω kitkat beta... Μακρία... To wifi αποσυνδέεται κάθε ένα λέπτό.... :cry:

Edit 2: Εντάξει έστρωσε και το wifi... Κατι κινεζοεφαρμογές έμειναν μόνο αλλά δεν με πειράζουν...

GMF80 μπορείς να μου επιβεβαιώσεις δύο πραγματάκια;

1) Ο stock launcher απέκτησε δυνατότητα απεριόριστης κύλισης στη homescreen ή πάλι σταματά όταν φτάσεις στην τελευταία;

2) Με Nova launcher γίνεται διάφανη η μπάρα των soft keys ( υπάρχει σχετική επιλογή στις ρυθμίσεις του Nova ) ή παραμένει γκρι;

Γενικά όσο αφορά το UI παρατηρείς καμία αξιόλογη διαφορά; :)

Δεν αξίζει δηλαδή?? Δίκιο είχαν οι devs στο xda... κανένας δεν αναπτύσει τίποτα επειδή περιμένυν την επίσημη κιτκατ....

Οχι καλη είναι.. Εβαλα nova γιατί βαρέθηκα το EMUI και ειναι super smooth Το Emotion 2.3 σαν UI δεν έχει και τρελές διαφορές από το 1.6... O Launcher για μένα επιβάλλεται πλεον...

Μπαταρία σε επίπεδο B125. H noti bar πολυ πιο πρακτική... Περισσότερες ρυθμίσεις... Έχει και GEL και τη δυνατότητα οταν κρύψεις την transparent nav bar να χρησιμοποιησεις nav buttons που ειναι κρυμμένα στα αριστερά και εμφανίζονται με ενα touch...

Mε Novaη nav bar παραμένει transparent... Απεριόριστη κύλιση στον στοκ launcher δεν υπάρχει...

. 6 μήνες τώρα το έχω το κινητό έβαλα την 4.4 μήπως με κρατήσει λιγο γιατί έχω αρχίσει να το βαρίεμαι και γλυκοκοιτάζω το G2....

Edited by GMF80

Mε Novaη nav bar παραμένει transparent... Απεριόριστη κύλιση στον στοκ launcher δεν υπάρχει...

Σ' ευχαριστώ. Βάσει αυτών είναι δεδομένο για μένα ότι θα βάλω με τη μία Nova ( ή άλλον ) με το που έρθει η Kitkat. :)

Γινεται να αλλαξω το φοντο οταν ειμαι σε κληση?δηλαδη οταν μιλαω η οθονη ειναι με το φοντο το οποιο εχω με τισ επιλογες της κλησης(το κοκκινο μεγαλο που το κλεινω εννοω ,αναμονη κλπ).Υπαρχει δυνατοτητα να το αλλαξω σε μαυρο με κανενα app η οτιδηποτε αλλο? :)
Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε...

Αν εννοείς τον dialer υπάρχουν αρκετοί στο market με καλύτερο τον exDialer που έχει παρα πολλά θέματα να επιλέξεις...

Χαίρετε και από εμένα. Νέος χρήστης P6 (από Amazon.de), στις πρώτες μέρες χρήσης. Γενικές εντυπώσεις καλές, ωραίο design, καλή κατασκευή, ίσως τρώει πιο γρήγορα μπαταρία, λίγο διαφορετικό στη χρήση απο το προηγούμενο κινητό (Xperia NeoV), αλλά πιστεύω είναι θέμα συνήθειας. Μια ερώτηση προς τους έμπειρους του φόρουμ, αξίζει να κάνω root? Το NeoV το χα ρουτάρει σχεδον αποκλειστικά για να περάσω το Adfree (και μετά για titanium backup ωστε να ξεφορτωθω αρκετά προγράμματα, που δε χρειαζόμουν και βάραιναν τη χρήση του).

Εδώ υπάρχουν αντίστοιχες εφαρμογές ή ρυθμίσεις, που να δικαιολογούσαν ένα root ή καλά είμαι όπως είμαι;

Ευχαριστώ!

Χαίρετε και από εμένα. Νέος χρήστης P6 (από Amazon.de), στις πρώτες μέρες χρήσης. Γενικές εντυπώσεις καλές, ωραίο design, καλή κατασκευή, ίσως τρώει πιο γρήγορα μπαταρία, λίγο διαφορετικό στη χρήση απο το προηγούμενο κινητό (Xperia NeoV), αλλά πιστεύω είναι θέμα συνήθειας. Μια ερώτηση προς τους έμπειρους του φόρουμ, αξίζει να κάνω root? Το NeoV το χα ρουτάρει σχεδον αποκλειστικά για να περάσω το Adfree (και μετά για titanium backup ωστε να ξεφορτωθω αρκετά προγράμματα, που δε χρειαζόμουν και βάραιναν τη χρήση του).

Εδώ υπάρχουν αντίστοιχες εφαρμογές ή ρυθμίσεις, που να δικαιολογούσαν ένα root ή καλά είμαι όπως είμαι;

Ευχαριστώ!

Όπως είπες, είναι ανάλογα τι θες να κάνεις. Για εμένα το root είναι πάντοτε στανταρ. Αν η συσκευή σου αρέσει έτσι όπως είναι, και δεν χρειάζεσαι κάτι παραπάνω, τότε δεν υπάρχει λόγος να κάνεις ρουτ.

Γειά παιδιά!

Είχα αναφέρει ότι έχασα την μπάρα ειδοποίησης και μου είπε κάποιος από τους φίλους της σελίδας για root Phone και παρακάτω για κάποιος φακέλους. Ωραία αλλά το root για να μπω βαθιά πώς γίνεται πρέπει να το σπάσω ας πούμε;; ευχαριστώ θα περιμένω την kit για να επανέλθει βέβαια αλλά από απορία

Την στιγμή που μιλάμε, τα China Telecom μοντέλα του Ascend P6 λαμβάνουν επίσημο update προς 4.4.2

http://huaweinews.com/2014/03/ascend-p6-china-kitkat/

..και στα δικά μας

Τα China mobile παιρνουν το update.

Τα China Telecom οχι ακομα. Μολις λαβω κατι στο δικο μου (Telecom) θα ενημερωσω.

Αγορασα το κινητό τα Χριστούγεννα..το εστειλα πισω για το w.f. εκανε συνεχεια αποσυνδεσεις...το εκαναν αναβάθμιση κ καλα..μου το στελνουν πισω μετα απο 20_24 μερες...ετοιμο λενε..εκει που στο λεπτο εκανε πανω απο 10 αποσυνδεσεις μετα γινοταν καμια 20 ολη την μερα..επειδή δεν ηθελα να το ξαναστειλω κ να κανει να ερθει κανεναν μηνα ειπα να το παλεψω ετσι..διαβασα τα δικα σας εδω κ ειπα να δοκιμασω κ εγω την τυχη μου..ειχε την Β111...του περναωτην Β119 κ παλι ειχε πολλες αποσυνδεσεις..του βαζω την Β125..το ιδιο...εχω σπαστει πολυ.. γιατι δινεις τοσα χρηματα κ τελικα ειναι χαλια...ουτε να το πουλησεις δεν μπορεις γιατι ποιος θα παρει ενα προβληματικο κινητο...μπορω να κανω κατι αλλο για τις αποσυνδεσεις??

Οι αποσυνδέσεις γίνονται σε ένα μόνο ρούτερ ή σε όλα που συνδέεται;

Τα ιδια κανει κ μενα κ διαπιστωσα οτι οταν εχει μια μονο γραμμη κανει τις αποσυνδεσεις...απο δυο κ πανω ειναι σταθερο.

Τα China mobile παιρνουν το update.Τα China Telecom οχι ακομα. Μολις λαβω κατι στο δικο μου (Telecom) θα ενημερωσω.

Άντε να δούμε.:)

Σε ολα δυστυχώς...

1)Μήπως έχεις παράλληλα ανοιχτό το bluetooth? Aν ναι κλείσε το.

2)To Wifi σου όταν συνδέεται πόσες γραμμές έχει στο κινητό?

3)Oι αποσυνδέσεις σημειώνονται την ώρα που πλοηγείσαι ή μόνο όταν σβήνει η οθόνη? Αν συμβαίνουν όταν σβήνει η οθόνη τότε πήγαινε στις ρυθμίσεις και

επέλεξε να μην κλείνει αυτόματα το wifi σε κατάσταση αδράνειας.

Το κινητό σαν κινητό δεν έχει γενικό πρόβλημα με το wifi. ( δεν έχω καμία αποσύνδεση από τον Οκτώβριο που το πήρα μέχρι σήμερα ). Κάποιες παρτίδες φαίνεται να έχουν πρόβλημα και εσύ έπεσες σε αυτές μάλλον.

Edited by ipred

Εμένα έκανε αποσυνδέσειs από ένα συγκεκριμένο και μετά την B119 έστρωσε. Σε ρουτερ με χαμηλό σήμα κάνει πάντως χωρίς εξαιρέσεις....

Και εμένα το κινητό έχοντας το 3 μήνες κοντά μόνο μια φορά έχει κάνει αποσύνδεση.έχω την β119 και όλα στο κινητό λειτουργούν σωστά.Δεν ξέρω αν πρέπει να περάσω την 125 μπας κ καλυτερέψει η μπαταρία Η θα έχω τπτ άλλο μετά πρόβλημα;
Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε...

Oσο ήμουν στην B125 δεν παράτηρησα κάποιο πρόβλημα, βάλτη άφοβα η απλά περίμενε για την 4.4.2 η οποία αναμένεται σύντομα...

• The title was changed to Huawei Ascend P6