ipred Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Από XDA : 1. Root your Phone 2. Go to Cust folder in System 3. Rename some folder to "dt" 4. Open the dt folder you just renamed 5. Rename inside folder to "mk" 6. Do Factory Reset 7. Done - you will have notification bar settings Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Πάντως αυτό με το notificarion bar είναι θεματάκι με την Huawei, Θυμάμαι είχα ένα Huawei Sonic Cosmote branded και όταν έκανα ενημέρωση σε GB άλλης χώρας έχασα τον πίνακα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galimanas Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 μερικες φορες μου βγαζει τη λεξη <προχειρο> στα μηνυματα...ενω μπαινω στα μηνυματα μετα εξαφανιζεται..τι σημαινει?μπορω να απαλλαγω για παντα απο αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clicker007 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 (edited) μερικες φορες μου βγαζει τη λεξη <προχειρο> στα μηνυματα...ενω μπαινω στα μηνυματα μετα εξαφανιζεται..τι σημαινει?μπορω να απαλλαγω για παντα απο αυτο? Αυτό συμβαινει σε όλα τα αντροιντ. Τουλαχιστον στις πιο νέες εκδόσεις. Εαν έχεις πατήσει καποιο γράμμα ή ακόμη και κενό διάστημα και δεν κανεις αποστολή τότε στο αποθηκευει ως προχειρο. Απλά μπαινεις στα μυνηματα και σβηνεις εντελώς ότι υπάρχει Edited February 8, 2014 by clicker007 Παράθεση Η ευγένεια σου προσφέρει πολλά ... Μην τα χάνεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Είναι αρκετά ανθεκτικό το κινητό τελικά... Χθες πήρε την πρώτη του γερή πτώση χωρίς θήκη και δεν έπαθε το παραμικρό.. Έπεσε με την οθόνη πάνω σε χαλίκι από 1 μέτρο, ούτε την παραμικρή γρατζουνιά δεν έκανε... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Είναι αρκετά ανθεκτικό το κινητό τελικά... Χθες πήρε την πρώτη του γερή πτώση χωρίς θήκη και δεν έπαθε το παραμικρό.. Έπεσε με την οθόνη πάνω σε χαλίκι από 1 μέτρο, ούτε την παραμικρή γρατζουνιά δεν έκανε... :) Αντέχει και σε ακόμα πιο δυνατές πτώσεις , πίστεψέ με ;) Να σας ρωτήσω κάτι : Έχετε δοκιμάσει να περάσετε στο κινητό φωτό από τον υπολογιστή σας στην εξωτερική κάρτα; Αν ναι, σας εμφανίζονται κατευθείαν στο Gallery ή πρέπει να κάνετε restart για να γίνει refresh στην gallery? Eμένα ενώ τις βλέπει κατευθείαν πχ ο ES Explorer, η stock gallery app δεν τις βλέπει παρά μόνο μετά από επανεκκίνηση του κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Αντέχει και σε ακόμα πιο δυνατές πτώσεις , πίστεψέ με ;) Να σας ρωτήσω κάτι : Έχετε δοκιμάσει να περάσετε στο κινητό φωτό από τον υπολογιστή σας στην εξωτερική κάρτα; Αν ναι, σας εμφανίζονται κατευθείαν στο Gallery ή πρέπει να κάνετε restart για να γίνει refresh στην gallery? Eμένα ενώ τις βλέπει κατευθείαν πχ ο ES Explorer, η stock gallery app δεν τις βλέπει παρά μόνο μετά από επανεκκίνηση του κινητού. Καλό αυτό γιατί χθες εβαλα το Flappy Bird και εχω κολλήσει. Και το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν ενδείκνυται για νευρικούς... ;) Τις φωτο τις βλέπει κανονικά στην gallery εμένα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponstan Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Δεν μπορώ να πω πως κολλάει κάπου, σε σχέση με το προηγούμενο κινητό που είχα (sony xperia z). Όμως, δεν μπορώ να πω το ίδιο για την gpu που ενσωματώνει, καθώς υστερεί πολύ σε σχέση με τις υπόλοιπες ναυαρχίδες εταιριών (S4, One, Z, Xiaomi mi2) (π.χ. το minions rush σε κάποιο σημείο δεν μπορεί να απεικονίσει καν τα γραφικά, και αν και το τρέχει το παιχνίδι, καταλαβαίνει κανείς πως ζορίζεται)Υπεύθυνο πρέπει να είναι το emotion UI:( Παράθεση I'm afraid of what you are doing in the name of your God Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitpanos Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Παντως η καμερα σε σχεση με το p1 που ειχα καμια σχεση,πολυ κατωτερη.επισης εχω ενα θεμα με το wifi,καποιες φορες κολλαει,καποιες απενεργοποιειται μονο του,τρωει κολληματα.ελπιζω με την kitkat να στρωσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofak Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Σε αυτο το λινκ http://en.ui.vmall.com/download.html γραφει για ξεκλειδωμα του bootloader. Το εχει επιχειρησει καποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 ...εχω ενα θεμα με το wifi,καποιες φορες κολλαει,καποιες απενεργοποιειται μονο του,τρωει κολληματα.ελπιζω με την kitkat να στρωσει. Τι έκδοση φοράς; Εμένα στην 119 δεν έχει κανένα θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitpanos Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Την b125 εχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
purpendicular Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Παντως η καμερα σε σχεση με το p1 που ειχα καμια σχεση,πολυ κατωτερη.επισης εχω ενα θεμα με το wifi,καποιες φορες κολλαει,καποιες απενεργοποιειται μονο του,τρωει κολληματα.ελπιζω με την kitkat να στρωσει. Όλοι σε αυτή την ρημάδα την κιτκατ ελπίζουμε, η οποία όσοι έχουν δοκιμάσει την beta λένε πως δεν έχει και τρελές διαφορές... τώρα beta είναι, μπορεί να αλλάξει με την τελική έκδοση... Παράθεση http://mowned.com/sig/purpendicular.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Όλοι σε αυτή την ρημάδα την κιτκατ ελπίζουμε, η οποία όσοι έχουν δοκιμάσει την beta λένε πως δεν έχει και τρελές διαφορές... τώρα beta είναι, μπορεί να αλλάξει με την τελική έκδοση... Aπό ότι φαίνεται θα αργήσει λίγο, αρχές Μαρτίου για Κινέζους και λογικά αργότερα για τους υπόλοιπους.... http://huaweinews.com/2014/02/ascend-p6-kitkat-delayed/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Όπως έγραψα χτες και στο huaweinews, το θεωρώ λάθος της Huawei που δεν προχώρησε σε μια επίσημη ανακοίνωση τόσο για την καθυστέρηση όσο και για τη νέα αναμενόμενη περιόδο κυκλοφορίας της kitkat. Μας έχει αφήσει να παίζουμε με τις φήμες τους τελευταίους μήνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ducatileon Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Στο amazon.de το εχει 260 € αν το παραγγειλω απο εκει θα εχω καποιο προβλημα με τη γλωσσα? το εχει αγορασει κανεις απο αμαζον? η να περιμενουμε λιγο μηοως πεσει η τιμη του (οπως τις γιορτες που το ειχει ο Γερμανος 250 € και δυστυχως δεν το προλαβα...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Και εμένα από Amazon.de είναι, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα... Η τιμή δύσκολα θα πέσει πιο κάτω προς το παρών, μην σου πω ότι μπορεί να ανέβει όταν πάρει kitkat... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harry_m Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Και από τα σκρουτζομάγαζα στα 260 το βρίσκεις .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Πάντως τώρα με 260 είναι τρελό VFM.... Εγώ το πήρα στα 330 τον Σεπτέμβριο... Δεν το μετανίωνω. ΟΚ δεν εχει τον επεξεργαστή του LG G2 ή του Galaxy S4 αλλά για τα λεφτά του είναι όλα τα λεφτά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
purpendicular Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Πάντως τώρα με 260 είναι τρελό VFM.... Εγώ το πήρα στα 330 τον Σεπτέμβριο... Δεν το μετανίωνω. ΟΚ δεν εχει τον επεξεργαστή του LG G2 ή του Galaxy S4 αλλά για τα λεφτά του είναι όλα τα λεφτά.... Μόνο εμένα μου έρχεται ώρες ώρες να το πετάξω στον τοίχο;; :p Παράθεση http://mowned.com/sig/purpendicular.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Γιατί έτσι purpendicular? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Μόνο εμένα μου έρχεται ώρες ώρες να το πετάξω στον τοίχο;; :p Παίζεις Flappy Bird? :p Πέρα από την πλάκα είναι θέμα αναγκών του καθενός. Εμένα μου κάνει μια χαρά, δεν κολλάει ποτέ στη χρήση που κάνω και η μπαταρία μου βγάζει 2 μέρες... Εσύ με τι έχεις πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
purpendicular Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 (edited) Παίζεις Flappy Bird? :p Πέρα από την πλάκα είναι θέμα αναγκών του καθενός. Εμένα μου κάνει μια χαρά, δεν κολλάει ποτέ στη χρήση που κάνω και η μπαταρία μου βγάζει 2 μέρες... Εσύ με τι έχεις πρόβλημα; Μπά, δεν πρόλαβα να το κατεβάσω :lol: Στα παιχνίδια που μπορεί να παίξει (πχ το μινιον ρασ δεν το παίζει) δεν έχω πρόβλημα. Εκεί π έχω πρόβλημα είναι στην καθημερινή χρήση, δηλαδή μηνύματα, εναλλαγή μεταξύ εφαρμογών κτλ. Δεν είναι καθόλου smooth τηλέφωνο, και οι επιδόσεις θα έπρεπε να είναι μεγαλύτερες με αυτό το hardware. Έβαλα την hy52vrom και κάπως πηγαίνει καλύτερα, αλλά οι στιγμές που μου έρχεται να το πετάξω στον τοίχο παραμένουν :D Εν αναμονή της cyanogenmod 11 λοιπόν, μιας και το λογισμικό πρέπει να στηθεί εξ αρχής για να δουλέψει το p6 καλύτερα. Edit: Κάπου πήρε το μάτι μου πως η κιτκατ που έχει διαρρεύσει δεν βασίζεται στο ART. Ξέρει κανείς αν ισχύει?? (Btw, ωραίο άρθρο για το ART http://www.xda-developers.com/android/the-art-of-android/ ) Edited February 14, 2014 by purpendicular Παράθεση http://mowned.com/sig/purpendicular.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ducatileon Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Εχετε να προτεινεται καποιο απο τα μαγαζια του skroutz που να ειναι αξιοπιστο και να φερνει το ευρωπαικο μοντελο? μην το παραγγειλουμε και μας ερθει καμια κινεζικη version οπως ειναι του minideal... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjHoya Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 (edited) Παιδες καλησπερα.. Σημερα πηρα το κινητο στη γυναικα μου δωρο. Εχει καποιο θεμα με το wifi?? Κανει συνεχεια συνδεσεις κ αποσυνδεσεις.. Ειναι θεμα γενικα του κινητου η να το παω γι'αλλαγη πισω; Δεν διαβασα τις αλλες σελιδες οποτε συγνωμη αν εχει απαντηθει. Οσες προλαβα κ διαβασα ειδα οτι εχει θεμα. Τωρα εινσι με την Β111. Θα κοιταξω να το αναβαθμισω στην Β119 και βλεπουμε.. Edited February 14, 2014 by DjHoya Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts