paok4270 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Θα το κανες ποτέ αυτό με το μοναδικό σου μοντέλο αυτή τη στιγμή με το φακό των 41mp? Δεν ξερω πως σκεφτεται η Νοκια αλλα...αμα την εκτοξευσει την καμερα του 1020 στο Θεο, θ'αρχισουν ολοι ν'αγοραζουν το 1020 με 250 ευρω και τα υπολοιπα 930, Icon, 1520 θα πανε ακλαυτα. ----- προσθήκη μηνύματος 55 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τετοιους αλγοριθμους θελουμε βρε Νοκια, τοσο δυσκολο ειναι...νοκια Ν8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Δεν ξερω πως σκεφτεται η Νοκια αλλα...αμα την εκτοξευσει την καμερα του 1020 στο Θεο, θ'αρχισουν ολοι ν'αγοραζουν το 1020 με 250 ευρω και τα υπολοιπα 930, Icon, 1520 θα πανε ακλαυτα. ----- προσθήκη μηνύματος 55 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τετοιους αλγοριθμους θελουμε βρε Νοκια, τοσο δυσκολο ειναι...νοκια Ν8 Πω,αψογη φωτο αν και λιγο σκοτεινη για τα γουστα μου,αλλα απο sharpness και white balance ειναι σουπερ!! Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Δεν ξερω πως σκεφτεται η Νοκια αλλα...αμα την εκτοξευσει την καμερα του 1020 στο Θεο, θ'αρχισουν ολοι ν'αγοραζουν το 1020 με 250 ευρω και τα υπολοιπα 930, Icon, 1520 θα πανε ακλαυτα. ----- προσθήκη μηνύματος 55 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τραγική οπτική... Αν ίσχύει κάτι τέτοιο είναι για κλωτσιές το λιγότερο. Ειδικά με τη λογική οτι δε μπορείς να πειράξεις το λειτουργικό με custom roms - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Παντως στο store εχει βγει ενημερωση για τη nokia camera.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Από χθες έχει βγει... Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Δεν βλεπω να παιρνουμε update σημερα....τωρα ετσι θα μας πηγαινει η microsoft, μερα με τη μερα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Το update,θα βγει...μην τρελαίνεστε...οσο για,την,ποιότητα. Που θέλετε και για να μην περιμένετε απλά εκμεταλλευτείτε το κινητό...εζετε πληθώρα ρυθμίσεων κατά την,ληψη και raw.....απλά πράγματα για οποιον,ασχολείται με την,φωτογραφία...οι υπόλοιποι που το παίζεται φωτογράφοι. Δεν πρόκειται να δείτε,διάφορα ότι αλγόριθμους βγάλει, η Microsoft .... KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Το update,θα βγει...μην τρελαίνεστε...οσο για,την,ποιότητα. Που θέλετε και για να μην περιμένετε απλά εκμεταλλευτείτε το κινητό...εζετε πληθώρα ρυθμίσεων κατά την,ληψη και raw.....απλά πράγματα για οποιον,ασχολείται με την,φωτογραφία...οι υπόλοιποι που το παίζεται φωτογράφοι. Δεν πρόκειται να δείτε,διάφορα ότι αλγόριθμους βγάλει, η Microsoft .... Ατυχες το σχολιο σου φιλε....ουτε ρυθμισεις ουτε raw παιζουν ρολο.Απο την 8.1 και μετα η καμερα χειροτερεψε και ακολουθει μια φθινουσα πορεια.Ολοι το βλεπουμε αυτο ειναι ενα γεγονος.Επισης το τελευταιο σου σχολιο περι αλγοριθμων ειναι λανθασμενο. Απ' οτι ειδα στο 630 που φοραει τη Cyan...αν περασουν αυτοι οι αλγοριθμοι στο 1020...θα πεσουν οι τοιχοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Οπως ξαναειπα οσοι ασχολουνται με την φωτογραφια....!!!Οσοι ασχολουνται ξερουν τι παει να πει RAW....οι υπολοιποι εχετε δικιο οσο αφορα το jpeg KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Οπως ξαναειπα οσοι ασχολουνται με την φωτογραφια....!!!Οσοι ασχολουνται ξερουν τι παει να πει RAW....οι υπολοιποι εχετε δικιο οσο αφορα το jpeg Καταλαβαίνεις όμως οτι για ένα καθημερινό χρήστη το jpeg είναι μονόδρομος. - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Και ο καθημερινός άνθρωπος απλά έχασε,τα,λεφτά του που δεν πήρε κάποιο άλλο Lumia μιας και δεν,ξέρει να εκμεταλλεύεται το 1020 αν,τραβάει σε,jpeg... KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Και ο καθημερινός άνθρωπος απλά έχασε,τα,λεφτά του που δεν πήρε κάποιο άλλο Lumia μιας και δεν,ξέρει να εκμεταλλεύεται το 1020 αν,τραβάει σε,jpeg... Θες να μου πεις δηλαδη οτι υπαρχει αλλο Lumia που τραβαει ιδιο jpeg με το 1020 ? Αν ναι πες μου ποιο και σου χαριζω το 1020 μου και παιρνω αμεσως αυτο που θα μου προτεινεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Θες να μου πεις δηλαδη οτι υπαρχει αλλο Lumia που τραβαει ιδιο jpeg με το 1020 ? Αν ναι πες μου ποιο και σου χαριζω το 1020 μου και παιρνω αμεσως αυτο που θα μου προτεινεις τι γινεται με το update? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 τι γινεται με το update? Που να ξερω ? Χαχα! Ασε που μπορει να μη το προλαβω εγω! Αν τραβαει το Lumia 520 καλυτερες jpeg απο το 1020 θα το δωσω! Να βγαλω και λιγα ευρω! Τι να το εχω να ποζαρω τα 41mpixel ? :P Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Απ'οτι καταλαβαινω τωρα....το update μπορει να βγει και αυριο μπορει να βγει και σε ενα μηνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Που να ξερω ? Χαχα! Ασε που μπορει να μη το προλαβω εγω! Αν τραβαει το Lumia 520 καλυτερες jpeg απο το 1020 θα το δωσω! Να βγαλω και λιγα ευρω! Τι να το εχω να ποζαρω τα 41mpixel ? :P Τελικά κακώς που δίνει η Ms νωρίς το update. Μοιραία δημιουργούνται προβληματάκια και αρχίζει η μουρμούρα.....;) Περιμένετε βρε την cyan και τα λέμε. Θα πέσουν μασέλες....:) SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 (edited) Καλημερα. Εγω ξερω μετα λυπης μου οτι φαν τις φωτο εχω περασει απο Ν8, 808,και 3 μηνες με 1020 για να ξαναγυρισω στην ευκολια και διαυγεια των συμπισμενων 12 mp του Ν8 που αβερτα στελνω με mail και αφηνω ολους αφωνους, και ολες τις υπολοιπες ευκολιες τις συμπιαν συσκευης με το πεθαμενο λειτουργικο, και για ιντερνετ, παιχνιδακια και gps να βολευομαι πολυ καλα με ενα s3.Στο ιδιο μοτιβο το 808,πολυ βαρυ ομως για τα γουστα μου....το 1020 περιεργη φαρα. Ξεχασα τα παντα, usb on the go(θα μπει διαβασα), καρτα μνημης, και απο browser δεν εμεινα ευχαριστημενος....με εσκασε μετα απο λιγο.Απο καμερα περα απο τα νυκτερινα κολπα δεν ενοιωσα την ουαου αναβάθμιση. Κιτρινιλα και γενικως τα χρωματα μερα και νυκτα των φωτο στις συμπιαν συσκευες πολυ ποιο φυσικα..... Edited June 25, 2014 by monster1971 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 παντως σε ενα site διαβασα οτι αυτες θα ειναι οι βελτιωσεις σχετικα με την καμερα... -Καλύτερη απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού (νέο αλγόριθμοι, τέλος στο over-processing) -Καλύτερη χρωματική απόδοση (νέοι αλγόριθμοι για φυσικότερα και ακριβέστερα χρώματα). -Καλύτερη ποιότητα λήψης videoΒελτιώσεις στα αρχεία RAW (ο αισθητήρας θα χρησιμοποιείται με εξυπνότερο τρόπο λένε στη Nokia και τα RAW αρχεία θα βελτιωθούν σε ποιότητα) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Καλημερα. Εγω ξερω μετα λυπης μου οτι φαν τις φωτο εχω περασει απο Ν8, 808,και 3 μηνες με 1020 για να ξαναγυρισω στην ευκολια και διαυγεια των συμπισμενων 12 mp του Ν8 που αβερτα στελνω με mail και αφηνω ολους αφωνους, και ολες τις υπολοιπες ευκολιες τις συμπιαν συσκευης με το πεθαμενο λειτουργικο, και για ιντερνετ, παιχνιδακια και gps να βολευομαι πολυ καλα με ενα s3.Στο ιδιο μοτιβο το 808,πολυ βαρυ ομως για τα γουστα μου....το 1020 περιεργη φαρα. Ξεχασα τα παντα, usb on the go(θα μπει διαβασα), καρτα μνημης, και απο browser δεν εμεινα ευχαριστημενος....με εσκασε μετα απο λιγο.Απο καμερα περα απο τα νυκτερινα κολπα δεν ενοιωσα την ουαου αναβάθμιση. Κιτρινιλα και γενικως τα χρωματα μερα και νυκτα των φωτο στις συμπιαν συσκευες πολυ ποιο φυσικα..... κάτι κάνεις λάθος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Ρε παιδιά λέτε όλα αυτά που λέμε να είναι απλά η ιδέα μας και να έχουμε υπερτιμήσει τις δυνατότητες της κάμερας; Λέω γω τώρα... πολύ θα ήθελα να δω ένα συγκριτικό με βάση τα upgrades... - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fredometrios Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Πλακα πλακα με βαλατε στο τριπακι να ασχοληθω με το Ν8 μου.εκανα ενα συγκριτικο τωρα το πρωι και εχω παθει πλακα.Αν και συγκρινω το jpeg το 5αρη του Lumia με την 12αρα του Ν8 Αλλα μιλαμε για απιστευτο sharpness στο Ν8.Επισης σε εσωτερικους χωρους δεν υπαρχει πουθενα αλλοίωση χρωματος με το Ν8 .Με κοντρα Ηλιο επισης το Ν8 κοντρολαρει καλυτερα σε autο ρυθμίσεις το φως του αισθητήρα αφου σε πρόσωπο που φωτογράφησα με το Ν8 φενεται πεντακαθαρα ενω με το 1020 σκοτεινο.Το focus σε Ν8 γινεται αρκετα πιο γρηγορα με αποτελεσμα να βγαζω 3 φωτο με το Ν8 ενω μια με το Lumia. Επειδη βρίσκομαι σε διακοπες πειρα και το Ν8 μαζι μου για να μην τειχον μεινω απο μπαταρια στο Lumia αλλα νομιζω σημερα παραλια θα παρω και το Ν8 να δοκιμασω. Αν και εχθες σε συνθήκες παραλιας με αφησε ικανοποιημενο αν και λιγο υπερτονισμενα χρωματα οπως και με το κοντρολ που κανει με κοντρα ηλιό ή και πλαγια ηλιο. Το βραδυ παλι οι περισσοτερες φωτο με xenon εβγεναν κιτρινες Μπορει να ακούγομαι αρνητικος αλλα δεν ειμαι χαχαχα.Σε γενικες γραμμες τοσο καιρο ευχαριστημενος ειμαι αν και την canon sx230(compact) ακομη την εχω για κυρια φωτογραφικη μου πηγη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Με το,520 οχι αλλά με το 920 δεν,νομίζω να,βρεις διαφορες..ο αισθητήρας των 41 δεν,λέει,κάτι μόνο το pureview....κάτοχος n8 ,808 και πλέον 1020 είμαι λίγο στεναχωρημένος που έδωσα,το 808 για το 1020...απο την άλλη η ρύθμιση κλειστού και το raw ισοσταθμιζει την διαφορα στην,ποιότητα του αισθητήρα που έπεσε...Αυτό. Που είπα πιο πάνω αν κάποιος ασχολείται με την φωτογραφία και δεν τραβάει απλά για,το facebook και τα check,in.έτσι κι αλλιώς θα τραβάει raw ,οι υπόλοιποι μια χαρά θα ήταν,και κάποιο iPhone η,s4 να είναι και πιο mainstream η αν,θέουν WP το 920 με τα μισά,λεφτα KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 παντως σε ενα site διαβασα οτι αυτες θα ειναι οι βελτιωσεις σχετικα με την καμερα... -Καλύτερη απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού (νέο αλγόριθμοι, τέλος στο over-processing) -Καλύτερη χρωματική απόδοση (νέοι αλγόριθμοι για φυσικότερα και ακριβέστερα χρώματα). -Καλύτερη ποιότητα λήψης videoΒελτιώσεις στα αρχεία RAW (ο αισθητήρας θα χρησιμοποιείται με εξυπνότερο τρόπο λένε στη Nokia και τα RAW αρχεία θα βελτιωθούν σε ποιότητα) Oi συγκεκριμενες βελτιωσεις αφορουν μονο τα 1520, Icon κι ενα ακομα...δεν θυμαμαι. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πλακα πλακα με βαλατε στο τριπακι να ασχοληθω με το Ν8 μου.εκανα ενα συγκριτικο τωρα το πρωι και εχω παθει πλακα.Αν και συγκρινω το jpeg το 5αρη του Lumia με την 12αρα του Ν8 Αλλα μιλαμε για απιστευτο sharpness στο Ν8.Επισης σε εσωτερικους χωρους δεν υπαρχει πουθενα αλλοίωση χρωματος με το Ν8 .Με κοντρα Ηλιο επισης το Ν8 κοντρολαρει καλυτερα σε autο ρυθμίσεις το φως του αισθητήρα αφου σε πρόσωπο που φωτογράφησα με το Ν8 φενεται πεντακαθαρα ενω με το 1020 σκοτεινο.Το focus σε Ν8 γινεται αρκετα πιο γρηγορα με αποτελεσμα να βγαζω 3 φωτο με το Ν8 ενω μια με το Lumia. Επειδη βρίσκομαι σε διακοπες πειρα και το Ν8 μαζι μου για να μην τειχον μεινω απο μπαταρια στο Lumia αλλα νομιζω σημερα παραλια θα παρω και το Ν8 να δοκιμασω. Αν και εχθες σε συνθήκες παραλιας με αφησε ικανοποιημενο αν και λιγο υπερτονισμενα χρωματα οπως και με το κοντρολ που κανει με κοντρα ηλιό ή και πλαγια ηλιο. Το βραδυ παλι οι περισσοτερες φωτο με xenon εβγεναν κιτρινες Μπορει να ακούγομαι αρνητικος αλλα δεν ειμαι χαχαχα.Σε γενικες γραμμες τοσο καιρο ευχαριστημενος ειμαι αν και την canon sx230(compact) ακομη την εχω για κυρια φωτογραφικη μου πηγη. το N8 εχει φυσικα χρωματα γιατι δεν κανει σχεδον καθολου post processing.Μη κανοντας ομως post processing....στις φωτογραφιες εμφανιζεται μια στιβα θορυβος.Ειδικα σε νυχτερινα τοπια ...οι περισσοτερες φωτο ειναι unusable. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Oi συγκεκριμενες βελτιωσεις αφορουν μονο τα 1520, Icon κι ενα ακομα...δεν θυμαμαι. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- το N8 εχει φυσικα χρωματα γιατι δεν κανει σχεδον καθολου post processing.Μη κανοντας ομως post processing....στις φωτογραφιες εμφανιζεται μια στιβα θορυβος.Ειδικα σε νυχτερινα τοπια ...οι περισσοτερες φωτο ειναι unusable. Οχι...ελεγε και για το 1020!!αμα θες θα σου στειλω και την πηγη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Οχι...ελεγε και για το 1020!!αμα θες θα σου στειλω και την πηγη... Δεν νομιζω για το 1020...στειλε την πηγη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts