Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 1020 Μέρος Ι

impreza_sti
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έπειτα από έρευνα σε 1020 φίλων βρήκα ότι κάποιες ρομ έχουν ποιο δυνατό ήχο στο ακουστικό. Μια από αυτές είναι η Vodafone GR. Παρακαλούνται όσοι έχουν δυνατό ήχο στο 1020 τους να αναφέρουν ρομ. Έχω αλλάξει και ακουστικό.

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Από Γερμανική αλλαξα ακουστικό και δεν είδα βελτίωση. Μετά πήγα σε Ιταλική και τίποτα, τώρα πάω σε βοντα Ελληνική. Μου λες σε παρακαλώ ποιο Ιταλική έχεις?

Italy unbrandet,white

κάποιος κωδικός από τις ρυθμίσεις κάτω-κατω? Εγω ειχα την Italy unbrandet,Black αλλά τίποτα.

κάποιος κωδικός από τις ρυθμίσεις κάτω-κατω? Εγω ειχα την Italy unbrandet,Black αλλά τίποτα.

Φινλανδικη, unbranded

Κάποια ιδέα για το πως μπορούμε να αποθηκεύουμε αυτόματα τις "μεγάλες" φωτογραφίες με PC windows 8? Αποθηκεύει μόνο τις 5αρες..... Το copy/paste δεν είναι λύση.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Από ήχο... η Φιλανδικη δυνατή?

πολυ δυνατη....αλλα παλια ειχα ιταλικη vodafone που ηταν το ιδιο δυνατη.Δεν πιστευω οτι ειναι θεμα rom

πολυ δυνατη....αλλα παλια ειχα ιταλικη vodafone που ηταν το ιδιο δυνατη.Δεν πιστευω οτι ειναι θεμα rom

Το ηχείο αλλαχθηκε με γνήσιο καινούριο και δεν είδα διαφορά.

εμενα μου περασαν την ανμπραντιντ ουγκρικη, και εχει γενικα χαμηλη ενταση το ακουστικο. οχι οτι δεν ακουω και τιποτα, αλλα ειναι χμηλα..

εχω αλλο θεμα παιδια.

μαλλον θελει αλλαγμα η μπαταρια... θελω τη βοηθεια σας

το κινητο εινα ιαγορασμενο γεναρη απο easy buy world και ειχε την ρομ τη βονταφον γερμανικη αρχικα. (το πηρα μεταχειρισμενο πριν 3 μερες σε αριστη κατασταση).

η αληθεια ειναι οτι το εσκισα αυτες τις 3 μερες ηθελα 2 φορτισεις τη μερα αλλα ηταν λογικ ογιατι συνεχως το ειχα ανοιχτο και το σκαλιζα παρα πολυ. σημερα το πρωι ομως ξεμπερδεψα. τα περασα ολα οσα ηθελα, το παραμετροποιησα οπως το θελω, και ειπα να το φορτισω να δω ποσο θα αντεξει η μπαταρια.

φορτισε στο 100% και εδειχνε οτι εχει ακομα 30 ωρες χρησης.

μετα απο 1μιση ωρα εχει 97% (ανοιχτο μονοπ το 3g, και εγω δεν το χρησιμοποιησα καθολου, στο παρασκηνιο ετρεχαν μονο whatsapp kai skype χωρις να εχω τις εφαρμογες αυτες ανοιχτες) και μου λεει οτι εχει ακομα μπαταρια για 16 ωρες μονο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

εχω θεμα? ειναι επειδη γενικα το φορτιζα πολυ οποτε να το αφησω να ξεφορτισει? αν εινα ινα μην κραταει ουτε μια μερα την κατσαμε...

αν το παω σε νοκια κεαρ επιτοπου την αλλαζουν ή μενει το κινητο εκει? και αν μενει ξερουμε για ποσο?

το κινητο δεν ειναι στην παρτιδα προσφορων της βονταφον γιατι το παλικαρι το ειχε παρει 500 ευρω...

ειμαι λιγο εως πολυ προβληματισμενος... τι να κανω?

Τίποτα... Μια χαρά είσαι... Η ένδειξη για τον "Υπολοιπομενο Χρόνο" λειτουργεί με βάση τη χρήση που έκανες τις τελευταίες ώρες... Δεν δείχνει κάτι σημαντικό... Δηλ αν συνεχίσεις με τον ίδιο ρυθμό ποσο θα αντέξει η μπαταρία...,
Powerd by OnePlus 7 Pro

Παιδια μπορει καποιος να βοηθεισει, εχω bluetooth nokia BH-218 το συνδεω αλλα οταν το κλεινω δεν συνδεεται αυτοματα οπως το Ν8,πρεπει να κανω παλι συνδεση.Δεν ειναι δυνατον να δουλεψω μ' αυτον τον τροπο το bluetooth hand free.Ειναι προβλημα των windows;ή του κινητου (vodafone white GR).

Ακομη πηγα να στειλω τις γιορτες μηνυμα με πολλους αποδεκτες αλλα δεν μου το έστελνε μου εβγαζε οτι δεν εσταλει.Μονο με λιγους (εως 4) μου έκανε αποστολή.Τι συμβαινει,δεν στελνει μηνυματα με πολλους αποδεκτες; ειναι δυνατον αυτο;Το Ν8 μου δεν ειχε κανενα προβλημα σε τιποτε απο αυτα.

Παιδια μπορει καποιος να βοηθεισει, εχω bluetooth nokia BH-218 το συνδεω αλλα οταν το κλεινω δεν συνδεεται αυτοματα οπως το Ν8,πρεπει να κανω παλι συνδεση.Δεν ειναι δυνατον να δουλεψω μ' αυτον τον τροπο το bluetooth hand free.Ειναι προβλημα των windows;ή του κινητου (vodafone white GR).

Δε το χεις κάνει σωστά pair μάλλον. ξανακάντο

- There is no place like 127.0.0.1 -

το εχω κανει ζευξη τρεις φορες αλλα μου κανει τα ιδια.Υπαρχει κανεις που δουλευει με bluetooth nokia BH-218; αυτο οταν βαζεις το ακουστικο στη βαση κλαεινει

ειχα και εγω πριν ν8 και εχω τωρα και εγω το 1020 και ειχα και στο ν8 και τωρα το ιδιο χεντσετ. μαμαει (μακαρι να μην χλαρωνε και εβγαινε τοσο ευκολα απο τη θεση του το ακουστικο).

εμενα φιλε δουλευει αψογα. αν το κανεις σωστα λογικα δεν πρεπει να εχεις θεμα. τι να πω. με τη μια το ναγνωρισε εμενα και δουλευει αψογα. εχει μιλησει πολλες φορες με αυτο

παιδια τη βγαζει τη μερα το κινητο ? Εχω LG G2 που βγαζει και 3ημερο ( η μπαταρια του ειναι ΤΟΥΜΠΑΝΟ) αλλα με ενδιαφερει να παω σε 1020 για την καμερα και μονο!

3ημερο δεν βγάζεις... Εγώ βγάζω μιάμιση μέρα με χρήση άνω του μετρίου... WiFi όσο είμαι σπίτι και κανά 4-5 ώρες 3G... Συχνά browsing και αρκετή χρήση εφαρμογών tapatalk fb instagram viber κτλ κτλ
Powerd by OnePlus 7 Pro

3ημερο δεν βγάζεις... Εγώ βγάζω μιάμιση μέρα με χρήση άνω του μετρίου... WiFi όσο είμαι σπίτι και κανά 4-5 ώρες 3G... Συχνά browsing και αρκετή χρήση εφαρμογών tapatalk fb instagram viber κτλ κτλ

φυσικα και δεν θελω το 1020 για τη μπαταρια του... απλα θελω ενα 15 ωρο γεματο να μου το βγαζει.... θα το παρω μαλλον αυριο ( θα το ανταλλαξω με G2 συγκεκριμενα ) μονο και μονο για τη φωτογραφικη του.... και το Design που μου αρεσει

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Επισης εχει καποιο πληκτρολογιο που να μπορω να βαλω στο Lumia που να διορθωνει τα ελληνικα με το πατημα κενου ( space ) και καθε καινουρια λεξη που βαζω οταν παω να την γραψω μετα να μου την επιλεγει μονο του ? στο android υπαρχουν πολλα τετοια & ειναι must μιας και γραφω πολυ κα ιδε θελω να χανω χρονο

Ναι... Απλά πρόσεξε ποιες εφαρμογές αφήνεις να τρέχουν στο παρασκήνιο... Και σιγά σιγά θα το μάθεις και το κιν και τα WP κυρίως τα tips για τη μεγαλύτερη διάρκεια της μπαταρίας....

Όσο για design και φωτογραφική ότι και να πω είναι λίγο :p

Με γεια και καλώς ήρθες στην παρέα...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Ναι... Απλά πρόσεξε ποιες εφαρμογές αφήνεις να τρέχουν στο παρασκήνιο... Και σιγά σιγά θα το μάθεις και το κιν και τα WP κυρίως τα tips για τη μεγαλύτερη διάρκεια της μπαταρίας....

Όσο για design και φωτογραφική ότι και να πω είναι λίγο :p

Με γεια και καλώς ήρθες στην παρέα...

Αν σου ειναι ευκολο να με βοηθησεις για αυτα τα tips με τη μπαταρια & πως να μην αφηνω να τρεχουν πισω εφαρμογες ( να τις κλεινω δηλαδη ) θα ημουν ευγνωμων.... Οχι τωρα φυσικα, να το παρω πρωτα το τηλεφωνο αυριο με το καλο & θα επανελθω :D

Δες αν μπορεις το προηγουμενο μου post το εκανα edit & εβαλα κατι για το πληκτρολογιο

Αν σου ειναι ευκολο να με βοηθησεις για αυτα τα tips με τη μπαταρια & πως να μην αφηνω να τρεχουν πισω εφαρμογες ( να τις κλεινω δηλαδη ) θα ημουν ευγνωμων.... Οχι τωρα φυσικα, να το παρω πρωτα το τηλεφωνο αυριο με το καλο & θα επανελθω :D

Δες αν μπορεις το προηγουμενο μου post το εκανα edit & εβαλα κατι για το πληκτρολογιο

Ναι. Έχω ένα ποστ κάπου αποθηκευμένο... Άσε ένα μην όταν το πάρεις και θα στα πω όλα :D :D

Όσο για το πληκτρολόγιο αυτά που ζητάς τα κάνει τα κανονικό πληκτρολόγιο των Lumia... Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσεις τίποτα :)

Powerd by OnePlus 7 Pro

Καλημέρα στην παρέα, ερώτηση... Είχα ένα Lumia 925 παλιά και με την εξοικονόμηση ανοιχτή δεν γινόταν να έρχονται ειδοποιήσεις από εφαρμογές... Λέγανε ότι με την αναβάθμιση σε 8.1 θα γινόταν... Στο 1020 θα μπορώ να έχω αυτή τη δυνατότητα η όχι ακόμα;

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...