BURNIN_AMBITION Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 σας ευχαριστω ολους. τελος καλο ολα καλα.πηρα μικροσιμ, την εβαλα, πηγα και στο νοκια κεαρ και ειπα να μου βαλουν μια ανμπραντιντ. το παλικαρι μου ειπε οτι αυτα δεν γινονται (επειδη ειναι βονταφον το δικο μου κτλ κτλ) αλλα ηταν καλο παλικαρι και τελικα μου περασε την unbranded την ουγκρικη ολα καλα λοιπον. τον ρωτησα και αυτον για τα ιμειλ τι παιζει και μου ειπε οτι πρεπει στο store να βαλω το email που εχω στο xbox ολα καλα πηγα στο nopkia suite και εκανα ενα backup τις επαφες μου και εφτιαξα εναν λογαριασμο nokia suite στο ιδιο ιμειλ που εχω και στο λουμια για το store. αυτο τις ανεβασε στο skydrive (δεν εχω ιδεα πως εγινε μιας και οταν μπηκα στο skydrive δεν ειδα τιποτα). πηγα τελικα και εκανα συγχρονισμο απο την εφαρμογη "μεταφορα δεδομενων" τα μηνυματα και τις επαφες στο 1020. ολα καλα με τα μηνυματα. τις επαφες ομως τις εμφνιζει μαζι με τις επαφες του email λογαριασμου, που δεν θελω. πηγα στο φιλτραρισμα και οταν απενεργοποιησω το email,δεν δειχνει καμια επαφη... οταν το εχω ενεργοποιημενο, τις δειχνει ολες μαζι, και τις επαφες αλλα και αυτες που ειχα στον λογαριασμο email και δεν τις θελω... υπαρχει καποια λυση σε αυτο? ή θα πρεπει να κατσω να σβησω ολες μια μια αυτες που δεν θελω? καποιος τροπος να σβησω μαζικα ολες τις επαφες υπαρχει? για να δοκιμασω ξανα να συγχρονισω τα 2 τηλεφωνα? ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Παιδιά στο τηλ μας τις ρυθμίσεις ίντερνετ τις περνάμε χειροκίνητα;έκανα cosmoκαρτα και δεν έχω ίντερνετ.στο τηλ που πήρα και έχει αυτόματο τηλεφωνική δεν είχε το κινητό μας μέσα.ουτε στο site της cosmote.τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω;ας με βοηθησει κάποιος με cosmote pleaseee... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 ειχα την ιδια απορια. πηρα στην επυπηρετηση πελατων της κοσμοτε και μου ειπαν οτι εινα ιενσωματωμενες οι ρυθμισεις στο κινητο. δεν ειναι οπως παλια που σου εστελναν sms με τις ρυθμισεις. απλα πας και ενεργοποιεις τη συνδεση δεδομενων, και εισαι ετοιμος!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 ειχα την ιδια απορια. πηρα στην επυπηρετηση πελατων της κοσμοτε και μου ειπαν οτι εινα ιενσωματωμενες οι ρυθμισεις στο κινητο. δεν ειναι οπως παλια που σου εστελναν sms με τις ρυθμισεις. απλα πας και ενεργοποιεις τη συνδεση δεδομενων, και εισαι ετοιμος!!! και όμως εμένα δεν συνδέεται...κανεις αλλος ξέρει;κάποιος που έχει ίντερνετ κόσμους ας ανεβασει ένα screenshot απο τις ρυθμίσεις του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 (edited) επειδη οποιος εχει πολλα ιμειλ κτλ σιγουρα θα μπερδευτει ας πω τι ανακαλυψα και πως δουλευει το πραγμα στο 1020. αν τα ειχε πει καποιος απο την αρχη θα ειχα γλυτωσει τρελη ταλαιπωρια. στο στορ πρεπει να δηλωσετε ενα ιμειλ. (αν εχετε χβοχ καλο θα ηταν να βαλετε αυτο το ιμειλ για να βλεπετε εκει το προφιλ σας) οταν πατε να συγχρονισετε το κινητο το παλιο σας με το νεο, αυτο που συμβαινει ειναι οτι οι επαφες περνανε αυτοματα στο ιμειλ σας σαν contacts. οποτε αν ειχατε σε εκεινο το ιμειλ ηδη καποιες επαφες, θα εμφανιστουν ολες. εγω διεγραψα ολες τις επαφες απο το ιμειλ και εκανα απο την αρχη συγχρονισμο και ετσι καταφερα να εμφανιζονται οι επαφες. βεβαια στη ρυθμιση φιλτρου πλεον ειμαι αναγκασμενος τον λογαριασμο χοτμειλ να τον εχω ενεργο αλλιως δεν βλεπει τιποτα.... επισης καπου στο τηλεφωνο ζητησε εναν λογαριασμο νοκια. μαλλον για το νοκια μαπς. εβαλα το ιδιο ιμειλ αλλα για καποιο λογο δεν επαιρνε το πασγουορντ. προφανως καπου θα ειχα δημιουργησει στο παρελθον κωδικο στη νοκια. εβαλα ενα παλιο καλσικο πασγουορντ που ειχα και δουλεψε. το θεμα ειναι οτι ο λογαριασμος νοκια και ο λογαριασμος στο στορ ειναι διαφορετικοι. δεν με νοιαζει απλα το αναφερω για να ξερετε τι παιζει αυτα απο εμενα το κινητακι τα σπαει. δεν νομιζω να εχω καποο θεμα πλεον να ειστε καλα εντιτ. το μονο που θα ηθελα να γινεται (δεν το εχω ψαξει ιδιαιτερα θα το δω το βραδυ), ειναι το εξης στο ν8 ειχα μεσω μιας εφαρμογηςτων παιδων του φορουμ) καταφερει να επρασω στο ημερολογιο, ολες τις κλασικες γιορτες. εμφανιζοντουσαν ολες και ειχαν ρθυμιση να εμφανιζονται για τα επομενα 50 χρονι. με καποιες μακροεντολες. η ρυθμιση ειχε γινει μεσω outlook. υπαρχει τετοια δυνατοτητα συγχρονισμου εδω? μεσω outlook? απο τον κλασικο συγχρονισμο των 2 κινητων δεν γινοταν. θα το ψαξω απο αυριο, αλλα αν καποιςο το εχει δοκιμασει ας πει να μας γλιτωσει χρονο. ηταν απο τα αγαπημενα μου feauture του ν8 Edited April 24, 2014 by BURNIN_AMBITION Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnboy Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 και όμως εμένα δεν συνδέεται...κανεις αλλος ξέρει;κάποιος που έχει ίντερνετ κόσμους ας ανεβασει ένα screenshot απο τις ρυθμίσεις του Δεν βρίσκεται το apn πηγαίνοντας στις ρυθμίσεις και επιλέγοντας το δίκτυο κινητής ?? Αλλιώς, δοκιμάστε αυτό. Twitter: twitter.com/gerakinasson Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 (edited) To Xenon flash δεν δουλευει πια...τα παιξε. Που να απευθυνθω? εκει που το πηρα? η σε nokia care? παρακαλω τα φωτα σας Στο κατάστημα μόνο αν είναι ακόμα σε DOA για να πάρεις καινούργιο ..., αλλιώς το πας σε οποιοδήποτε nokia care και στο επισκευάζουν! Να παρακαλάς να μπορέσουν εκεί να στο κάνουν, αλλιώς πάει πακέτο Φιλανδία και θα το έχεις σε κάνα μήνα+ ! Για μια απλή αλλαγή ακουστικού, ένας φίλος μου την έπαθε έτσι στο 1020 ημερών και περίμενε 36 μέρες (!!!!) Έλεος. ΚΡΙΜΑ πάντως ρε συ Κώστα, γιατί χαζεύαμε συνέχεια τις πολύ ωραίες φωτογραφίες που ανεβάζεις ...., σε ματιάσαμε!!:( Edited April 24, 2014 by hasiotis_john Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybernouris Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 αλλιώς πάει πακέτο Φιλανδία και θα το έχεις σε κάνα μήνα+ Μία διευκρίνιση, πάει στην Arvato στην Αθήνα. Ακόμα και πλακέτα εκεί αλλάζουν. Στην πολύ σπάνια περίπτωση που θα φύγει από αυτούς για Nokia, τότε από Ελλάδα πάνε Ουγγαρία. Επιβεβαιωμένες πληροφορίες από Nokia care Αιγίου και την Arvato. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Αγόρασα τον moli player και μετά εβάλα μια ταινία στον φακελο video που εμφανίζεται όταν συνδέεις το κινητό στον υπολογιστή.δεν την βλεπει όμως ο moli.παρολα αυτά ο player του κινητού το βλεπει αλλα δεν το αναπαράγει.τι πρέπει να κάνω για να τον δει ο moli; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Πρέπει να τα βάλεις στο "camera roll" folder. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Καλησπέρα. Όπως κάθε πρωί έτσι και σήμερα το βγάζω από το φορτιστή, ανοίγω το 4g και πάω στη δουλειά. Με όλη μέρα ανοικτά τα δεδομένα και χρήση μέσα στη μέρα το βράδυ (κατά τις 10) έχω συνήθως 10-20%. Κατά τις 11 το πρωί λοιπόν νιώθω την τσέπη μου ζεστή. Βγάζω το κινητό και από πίσω έκαιγε λες και έπαιζα κάποιο παιχνίδι ενώ δεν έτρεχε καμία εφαρμογή στο background. Κοιτάω το ποσοστό της μπαταρίας ...37% !!! Με μια επανεκκίνηση έστρωσε... Ελπίζω να μη μου ξανασυμβεί... Περίεργα πράγματα... Έχει συμβεί σε κανέναν? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Καλησπέρα. Όπως κάθε πρωί έτσι και σήμερα το βγάζω από το φορτιστή, ανοίγω το 4g και πάω στη δουλειά. Με όλη μέρα ανοικτά τα δεδομένα και χρήση μέσα στη μέρα το βράδυ (κατά τις 10) έχω συνήθως 10-20%. Κατά τις 11 το πρωί λοιπόν νιώθω την τσέπη μου ζεστή. Βγάζω το κινητό και από πίσω έκαιγε λες και έπαιζα κάποιο παιχνίδι ενώ δεν έτρεχε καμία εφαρμογή στο background. Κοιτάω το ποσοστό της μπαταρίας ...37% !!! Με μια επανεκκίνηση έστρωσε... Ελπίζω να μη μου ξανασυμβεί... Περίεργα πράγματα... Έχει συμβεί σε κανέναν? Κατι πολυ ενεργοβορο ειχε μεινει ενεργο στο παρασκηνιο και στο παρουσιασε αυτο..Μην ανυσηχεις συμβαινουν αυτα.Εχεις καμμια εφαρμογη καιρου που ανανεωνει αυτοματα,ή μηπως καποιο λογαριασμο μειλ??Επισης αν ησουν σε σημειο ή σημεια που δεν ειχε καλο σημα,η συσκευη πασχιζε να βρει σημα 4g που κι αυτο ειναι ενα πολυ σοβαρο ενδεχομενο.... Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 (edited) Μία διευκρίνιση, πάει στην Arvato στην Αθήνα. Ακόμα και πλακέτα εκεί αλλάζουν. Στην πολύ σπάνια περίπτωση που θα φύγει από αυτούς για Nokia, τότε από Ελλάδα πάνε Ουγγαρία. Επιβεβαιωμένες πληροφορίες από Nokia care Αιγίου και την Arvato. Με το συμπάθιο κιόλας! Κάνεις διευκρίνηση σε κάτι που σου λένε, επειδή σε ένα nokia care στο Αίγιο σου είπαν κάτι? Δεν αντιλέγω αυτό που λες, αλλά στην περίπτωση που λέω παραπάνω, ήμουν και γω όταν το πήγε για επισκευή και μάλιστα λόγω δουλειάς που είχε το παλικάρι , πήγαινα εγώ και ρώταγα μιας και ήταν στον δρόμο μου! Στείλε μου pm να σου πω λεπτομέρειες και να σου δώσω και το τηλέφωνο στο συγκεκριμένο nokia care να πάρεις τηλέφωνο για επιβεβαίωση! Στα λέω αυτά, γιατί έτσι όπως απάντησες φαίνεται πως ξύπνησα μια μέρα και είπα να μπω στο συγκεκριμένο τόπικ και να γράψω κάτι που μου ήρθε στο κεφάλι .... !:confused: Τώρα αν μας δούλευε ο συγκεκριμένος τεχνικός και το είχε στείλει στην Arvato ή στο χωριό του και μας το παρουσίαζε σαν τα κεντρικά της Φιλανδίας, είναι άλλο ανέκδοτο!! :p Το σίγουρο πάντως είναι πως ο φίλος μου ΔΕΝ θα ξαναπάρει ποτέ Νοκια μιας και το ρημάδι τώρα του κάνει άλλα νερά! Επανεκκινήσεις , η μπαταρία τελειώνει σε μισή μέρα, θερμαίνετε μόνο του εκεί που το έχει ακίνητο και η μπαταρία τελειώνει σε μερικές ώρες και άλλα τέτοια καλούδια! Έχει κάνει επαναφορές , αλλά τίποτα! Δεν τολμάει να το ξαναπάει στο service μιας και δεν θέλει πάλι να μείνει χωρίς κινητό για άλλον ένα μήνα!! Edited April 25, 2014 by hasiotis_john Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Έβγαλα χθες το βράδυ στο σπίτι αρκετές φωτογραφίες και στο περισοτερες βγήκαν τα παιδιά με κόκκινα μάτια. Με την μαμισια καμερα τις τράβηξα. Κάποιο τιπ ίσως για να το αποφύγω την επομένη φορά; Αδερφε...εκτιμηση μου ειναι οτι εχεις ελαττωματικο Xenon flash.Και που το βασιζω αυτο Εβγαζα φωτο σε σχεδον σκοτεινο δωματιο με φλας...και οι 9 στις 10 βγαινανε με κοκινα ματια.Μου εκανε εντυπωση και ειπα ειναι δυνατον to Xenon να βγαζει με κοκινα ματια? εψαξα στο internet και δεν βρκα κατι.Μετα απο μια εβδομαδα χρησης, το φλας αρχισε να κανει κατι παλαβα...μια εδινε πολυ φως στη σκηνη, την αλλη εδινε ελαχιστο και μετα σταματησε να αναβει τελειως. Σημερα αγορασα αλλο...ξανακανω τα ιδια τεστ και τωρα τα ματια οχι μονο βγαινουν κανονικα αλλα ειναι τελειως πεντακαθαρα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipso Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Καλησπέρα. Όπως κάθε πρωί έτσι και σήμερα το βγάζω από το φορτιστή, ανοίγω το 4g και πάω στη δουλειά. Με όλη μέρα ανοικτά τα δεδομένα και χρήση μέσα στη μέρα το βράδυ (κατά τις 10) έχω συνήθως 10-20%. Κατά τις 11 το πρωί λοιπόν νιώθω την τσέπη μου ζεστή. Βγάζω το κινητό και από πίσω έκαιγε λες και έπαιζα κάποιο παιχνίδι ενώ δεν έτρεχε καμία εφαρμογή στο background. Κοιτάω το ποσοστό της μπαταρίας ...37% !!! Με μια επανεκκίνηση έστρωσε... Ελπίζω να μη μου ξανασυμβεί... Περίεργα πράγματα... Έχει συμβεί σε κανέναν? Υπάρχουν κάποιες κακογραμμένες εφαρμογές, αυτές δημιουργούν πρόβλημα. Σε ένα φίλο ήταν το Viber. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybernouris Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 (edited) Με το συμπάθιο κιόλας! Κάνεις διευκρίνηση σε κάτι που σου λένε, επειδή σε ένα nokia care στο Αίγιο σου είπαν κάτι? Δεν αντιλέγω αυτό που λες, αλλά στην περίπτωση που λέω παραπάνω, ήμουν και γω όταν το πήγε για επισκευή και μάλιστα λόγω δουλειάς που είχε το παλικάρι , πήγαινα εγώ και ρώταγα μιας και ήταν στον δρόμο μου! Στείλε μου pm να σου πω λεπτομέρειες και να σου δώσω και το τηλέφωνο στο συγκεκριμένο nokia care να πάρεις τηλέφωνο για επιβεβαίωση! Στα λέω αυτά, γιατί έτσι όπως απάντησες φαίνεται πως ξύπνησα μια μέρα και είπα να μπω στο συγκεκριμένο τόπικ και να γράψω κάτι που μου ήρθε στο κεφάλι .... !:confused: Τώρα αν μας δούλευε ο συγκεκριμένος τεχνικός και το είχε στείλει στην Arvato ή στο χωριό του και μας το παρουσίαζε σαν τα κεντρικά της Φιλανδίας, είναι άλλο ανέκδοτο!! :p Το σίγουρο πάντως είναι πως ο φίλος μου ΔΕΝ θα ξαναπάρει ποτέ Νοκια μιας και το ρημάδι τώρα του κάνει άλλα νερά! Επανεκκινήσεις , η μπαταρία τελειώνει σε μισή μέρα, θερμαίνετε μόνο του εκεί που το έχει ακίνητο και η μπαταρία τελειώνει σε μερικές ώρες και άλλα τέτοια καλούδια! Έχει κάνει επαναφορές , αλλά τίποτα! Δεν τολμάει να το ξαναπάει στο service μιας και δεν θέλει πάλι να μείνει χωρίς κινητό για άλλον ένα μήνα!! Ένα σχόλιο διευκρίνηση είναι φίλε μου, όπως πολλά αλλα εδώ μέσα. Πολύ πατριωτικά το πήρες για το κινητό του φίλου σου, δεν σε αμφισβήτησα στην τελική. Ο καθένας πιστεύει ότι θέλει από όσα ακούει και του λένε. Όπως είπα εγώ, η πληροφορία είναι επιβεβαιωμένη και από την Arvato. Γιατί την ρώτησα; γιατί και εμένα μου είπαν εδώ στο Nokia Care Πάτρας, ότι πήγε στα "κεντρικά" της Αθήνας (δεν σου λένε καν ότι αυτά τα κεντρικά δεν είναι ΝΟΚΙΑ αλλά η Arvato) και από αυτούς μετά πήγε εξωτερικό, γι' αυτό και έμεινα 1 μήνα χωρίς κινητό. Η αλήθεια τελικά είναι ότι ήταν μια εβδομάδα στο Nokia Care Πάτρας και 3 στην Arvato. Η επικοινωνία με το Nokia Care Αιγίου έγινε μετά από προτροπή της Vodafone που έγινε η αγορά του κινητού. Εκεί έψαξαν σε μια βάση δεδομένων το ιστορικό με βάση το IMEI και απλά επιβεβαίωσαν ότι το κινητό δεν έκανε ταξιδάκι εξωτερικό. Μετά πήρα εγώ την Arvato και μου το επιβεβαίωσε. Θα μείνω να πιστεύω το Nokia Care Πάτρας; Τηλέφωνο να τους πάρεις να επιβεβαιώσεις όσα λέω, δεν σου δίνω. Ο καθένας κρίνει και πιστεύει με βάση την κρίση του. Edited April 26, 2014 by cybernouris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 (edited) Σας παραθετω κι εγω ενα περιστατικο...Πηγα χτες σε μεγαλη αλυσιδα καταστηματων που εχει τα αυτοματα μηχανηματα εκτυπωσης φωτογραφιων μεσω bt και ολος χαρα ημουν ετοιμος να εκτυπωσω τις φωτο του Πασχα που ειχα τραβηξει με το 1020 μου.Μετα λυπης μου διαπιστωσα οτι με τιποτα δεν συνδεοταν το μηχανημα εκτυπωσης με το κινητο μεσω bluetooth(5-6 προσπαθειες εκανα)...Λεω θα ειναι της πλακας το μηχανημα και παω σε φωτογραφικο μαγαζι πλεον γνωστου μου που εχει 3-4 τετοια μηχανηματα διαφορετικης μαρκας να κανω και εκει προσπαθεια.Παλι τα ιδια!Κανενα μηχανημα δεν εβλεπε το 1020 μεσω bt!!Μου ειπε ο φιλος μου ο φωτογραφος οτι δεν υποστηριζεται λεει επειδη ειναι Windows phone..Παντως αν ισχυει κατι τετοιο ειναι μεγαλο fail να μην μπορεις να εκτυπωσεις τις φωτο σου,και φυσικα ελλείψει καρτας μνημης(για να τις διαβαζε απο εκει το μηχανημα),ακομα μεγαλυτερο...Δηλαδη να εχεις τετοιο εργαλειο και να μην μπορεις να εκτυπωσεις τις φωτογραφιες σου παρα μονο αν εχεις εκτυπωτη στο σπιτι σου???:confused::mad:Μεγαλη απογοητευση... Edited April 26, 2014 by nikaki71 Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrontis Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Μπορείς να βάλεις τις φωτο στον υπολογιστή σου,να τις μεταφέρεις σε στικάκι και να τις πας για εκτύπωση.Τουλάχιστον εγώ αυτό κάνω όλα αυτά τα χρόνια... 3310 3510 3650 6270 Ε65 5800 iphone4 X1 Lumia1020 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 παιδια αμα βαλω linux στον υπολογιστη,ubuntu ,θα εχω υποστηριξη για το κινητο?θα συνεργαζεται? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 παιδια αμα βαλω linux στον υπολογιστη,ubuntu ,θα εχω υποστηριξη για το κινητο?θα συνεργαζεται? Θα το δοκιμάσω το απόγευμα να σου πω αν συνδέεται. [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Θα το δοκιμάσω το απόγευμα να σου πω αν συνδέεται. για δες λιγο και πες μου,μη με ξεχασεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 για δες λιγο και πες μου,μη με ξεχασεις Λοιπόν, το βρίσκει κανονικά σαν Lumia 909 και μπορείς να μεταφέρεις τις φωτογραφίες από και πρός τον υπολογιστή. Δεν τις ανοίγει όμως μέσα από το τηλέφωνο για να την δεις, πρέπει να την μεταφέρεις στον υπολογιστή κι εκεί την βλέπεις κανονικά. Το ίδιο ισχύει και για τα βίντεο. [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bad_freddy Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Σας παραθετω κι εγω ενα περιστατικο...Πηγα χτες σε μεγαλη αλυσιδα καταστηματων που εχει τα αυτοματα μηχανηματα εκτυπωσης φωτογραφιων μεσω bt και ολος χαρα ημουν ετοιμος να εκτυπωσω τις φωτο του Πασχα που ειχα τραβηξει με το 1020 μου.Μετα λυπης μου διαπιστωσα οτι με τιποτα δεν συνδεοταν το μηχανημα εκτυπωσης με το κινητο μεσω bluetooth(5-6 προσπαθειες εκανα)...Λεω θα ειναι της πλακας το μηχανημα και παω σε φωτογραφικο μαγαζι πλεον γνωστου μου που εχει 3-4 τετοια μηχανηματα διαφορετικης μαρκας να κανω και εκει προσπαθεια.Παλι τα ιδια!Κανενα μηχανημα δεν εβλεπε το 1020 μεσω bt!!Μου ειπε ο φιλος μου ο φωτογραφος οτι δεν υποστηριζεται λεει επειδη ειναι Windows phone..Παντως αν ισχυει κατι τετοιο ειναι μεγαλο fail να μην μπορεις να εκτυπωσεις τις φωτο σου,και φυσικα ελλείψει καρτας μνημης(για να τις διαβαζε απο εκει το μηχανημα),ακομα μεγαλυτερο...Δηλαδη να εχεις τετοιο εργαλειο και να μην μπορεις να εκτυπωσεις τις φωτογραφιες σου παρα μονο αν εχεις εκτυπωτη στο σπιτι σου???:confused::mad:Μεγαλη απογοητευση... Να υποθέσω ότι όσο έψαχνε το μηχάνημα είχες το αφήσει το κινητό στο μενού του BT γιατί τότε μόνο είναι ανιχνεύσιμο έτσι? Xiaomi 13T User Previously Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Να υποθέσω ότι όσο έψαχνε το μηχάνημα είχες το αφήσει το κινητό στο μενού του BT γιατί τότε μόνο είναι ανιχνεύσιμο έτσι? Ναι φυσικα... Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Έχω ένα θέμα με τις φωτογραφίες. Για κάποιο λόγο τις εμφανίζει στο όλες στην σειρά, αλλα όπως σκρολαρω προς τα πάνω εμφανίζει γκρι τετραγωνάκια σαν να μην έχει φωτογραφίες και μετά εμφανίζει άλλες φωτογραφίες. Ειναι λογικό; Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts