PagouroLand Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 εγώ έχω για 12 ώρες Φίλε μπορεί να μην έχει κανένα πρόβλημα, αλλά δύσκολο να το διαπιστώσεις πριν περάσει το DOA. Δηλαδή, η ένδειξη υπολειπόμενου χρόνου, απ' όσο έχω καταλάβει βγαίνει από μέσο όρο χρήσης. Αν το "έσκισες" στην αρχή είναι λογικό να σου δείχνει μικρό υπολειπόμενο. Όσο περνάει ο καιρός θα ανεβαίνει (αλλά σιγά σιγά). Να σε ρωτήσω, όταν πέφτει ας πούμε στο 90% πόσο υπολειπόμενο σου δείχνει; Παράδειγμα το δικό μου, που με βγάζει (με τη χρήση που του κάνω) γύρω στα δύο 24ωρα, μου έδειχνε 1 μέρα και 3 ώρες στο 100% και τώρα κάτι βδομάδες μετά έχει φτάσει στο 1 μ 8 ώρες. Οι ώρες προέκυψαν από το συνεχές σκάλισμα που του έκανα στην αρχή μέχρι να το στήσω, που το είχα συνεχώς ανοιχτό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALLIARAS Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 (edited) Φίλε μπορεί να μην έχει κανένα πρόβλημα, αλλά δύσκολο να το διαπιστώσεις πριν περάσει το DOA. Δηλαδή, η ένδειξη υπολειπόμενου χρόνου, απ' όσο έχω καταλάβει βγαίνει από μέσο όρο χρήσης. Αν το "έσκισες" στην αρχή είναι λογικό να σου δείχνει μικρό υπολειπόμενο. Όσο περνάει ο καιρός θα ανεβαίνει (αλλά σιγά σιγά). Να σε ρωτήσω, όταν πέφτει ας πούμε στο 90% πόσο υπολειπόμενο σου δείχνει; Παράδειγμα το δικό μου, που με βγάζει (με τη χρήση που του κάνω) γύρω στα δύο 24ωρα, μου έδειχνε 1 μέρα και 3 ώρες στο 100% και τώρα κάτι βδομάδες μετά έχει φτάσει στο 1 μ 8 ώρες. Οι ώρες προέκυψαν από το συνεχές σκάλισμα που του έκανα στην αρχή μέχρι να το στήσω, που το είχα συνεχώς ανοιχτό. Το θεμα μου ειναι οτι δεν εχω προλαβει να το "σκισω" ακομα :worry: Μονο καποια προγραμματα του φορτωσα με wifi και καμια 10αρια φωτο... Χθες πχ μου εβγαλε 12 ωρες με δεδομενα και viber ανοιχτα και 2-3 φωτο, δεν θεωρω αυτη την χρηση "σκισιμο"... Και δεν εχω βαλει ακομα καποιο παιχνιδι... Η πλακα ειναι οτι στα στατιστικα, λεει οτι να 'ναι... πχ 100%=12 ωρες, 90% 16 ωρες, 80 % 10 ωρες ....:blink: Ή ακομα χειροτερα, την τριτη που το πηγα για doa, στο 100% ηταν 12 ωρες, 98% 12 ωρες 96% 23 ωρες 92% 12 ωρες....:blink::blink: Δεν ξερω τι να πω.... Μηπως θελει τον χρονο της για να στρωσει?:blink: παντως απο το service του πλαισιου, δεν βλεπω φως, απλα το αφηνουν να παιζει βιντεο απο το youtube.... Edited April 17, 2014 by MALLIARAS Δημήτρης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Στα στατιστικά το αποτέλεσμα που σου βγάζει εινσι με βάση της χρήσης που έκανες τις τελευταίες ώρες.... Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Το θεμα μου ειναι οτι δεν εχω προλαβει να το "σκισω" ακομα :worry: Μονο καποια προγραμματα του φορτωσα με wifi και καμια 10αρια φωτο... Χθες πχ μου εβγαλε 12 ωρες με δεδομενα και viber ανοιχτα και 2-3 φωτο, δεν θεωρω αυτη την χρηση "σκισιμο"... Και δεν εχω βαλει ακομα καποιο παιχνιδι... Η πλακα ειναι οτι στα στατιστικα, λεει οτι να 'ναι... πχ 100%=12 ωρες, 90% 16 ωρες, 80 % 10 ωρες ....:blink: Ή ακομα χειροτερα, την τριτη που το πηγα για doa, στο 100% ηταν 12 ωρες, 98% 12 ωρες 96% 23 ωρες 92% 12 ωρες....:blink::blink: Δεν ξερω τι να πω.... Μηπως θελει τον χρονο της για να στρωσει?:blink: παντως απο το service του πλαισιου, δεν βλεπω φως, απλα το αφηνουν να παιζει βιντεο απο το youtube.... Άν δεν έχεις βάλει κάποια εφαρμογή που στο ξεζουμίζει , άσε στην άκρη το service του Πλαισίου και πήγαινέ το σε κάποιο Νόκια care να δεις τι παίζει πραγματικά. [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybernouris Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Το θεμα μου ειναι οτι δεν εχω προλαβει να το "σκισω" ακομα :worry: Μονο καποια προγραμματα του φορτωσα με wifi και καμια 10αρια φωτο... Χθες πχ μου εβγαλε 12 ωρες με δεδομενα και viber ανοιχτα και 2-3 φωτο, δεν θεωρω αυτη την χρηση "σκισιμο"... Και δεν εχω βαλει ακομα καποιο παιχνιδι... Η πλακα ειναι οτι στα στατιστικα, λεει οτι να 'ναι... πχ 100%=12 ωρες, 90% 16 ωρες, 80 % 10 ωρες ....:blink: Ή ακομα χειροτερα, την τριτη που το πηγα για doa, στο 100% ηταν 12 ωρες, 98% 12 ωρες 96% 23 ωρες 92% 12 ωρες....:blink::blink: Δεν ξερω τι να πω.... Μηπως θελει τον χρονο της για να στρωσει?:blink: παντως απο το service του πλαισιου, δεν βλεπω φως, απλα το αφηνουν να παιζει βιντεο απο το youtube.... Έχω ξαναγράψει για τα προβλήματα μπαταρίας που έχω. Εμένα το κινητό σεταρισμένο με πολύ προσοχή, το αφήνω στο σπίτι με wifi και αδειάζει η μπαταρία σε 24 ώρες. Χωρίς χρήση! To Nokia Care και το Arvato στην Αθήνα θεωρούν ότι όλα είναι ΟΚ. Περιμένεις να βγάλεις άκρη με το Πλαίσιο; Αν αυτό πιστεύουν τα service πως είναι το κανονικό, τότε θα το πουλήσω και ας βγάλει άκρη ο επόμενος. Μπορεί να είμαι εγώ ο περίεργος και να είναι ΟΚ για αυτόν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALLIARAS Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 (edited) Στα στατιστικά το αποτέλεσμα που σου βγάζει εινσι με βάση της χρήσης που έκανες τις τελευταίες ώρες.... Αααααα.... μαλιστα. Παντως σαν χρηση που λεω παραπανω, το θεωρεις "σκισιμο"? Ακουω και βλεπω εδω μεσα για διαρκειες >μερα και μου φαινεται καπως...:blink: Άν δεν έχεις βάλει κάποια εφαρμογή που στο ξεζουμίζει , άσε στην άκρη το service του Πλαισίου και πήγαινέ το σε κάποιο Νόκια care να δεις τι παίζει πραγματικά. Ειχα βαλει καποιο app για την μπαταρια, το οποιο το εβγαλα, εχω κυριως φωτογραφικα app, το viber και δυο τρια ακομα τα οποια δεν τρεχουν (εοπυυ,σαν σημερα, βρες το). Ο λογος που το πηγα πλαισιο ειναι λογω του Doa των 7 ημερων που εχω, αλλα πιο πολυ με βλεπω για Goa μερια μετα τα χαπια που θα αρχισω να κουμπωνω!!!:lol::lol::lol: Edited April 17, 2014 by MALLIARAS Δημήτρης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PagouroLand Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Χωρίς να θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου, πιστεύω ότι θα στρώσει. Παρακολούθησέ το όταν πέσει χαμηλά. Δηλαδή στο 20% υπολογίζω, εκεί πρέπει να σου δείχνει πάνω κάτω σωστό υπολειπόμενο με βάση τη χρήση σου. Το μόνο που με προβληματίζει είναι η αύξηση που αναφέρεις. Δηλαδή εμένα τώρα είναι στο 90% και πάλι μου δείχνει 1 μέρα και 8, αν και ξέρω ότι είναι περισσότερο. Δεν έχει κάποια στιγμή εννοώ, δείξει ποτέ περισσότερο απ' όσο στο 100%, αν και τις σωστές εκτιμήσεις πλέον μου τις δείχνει όταν φτάσει περίπου στο 50% (κι όσο πάει βελτιώνεται). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALLIARAS Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Χωρίς να θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου, πιστεύω ότι θα στρώσει. Παρακολούθησέ το όταν πέσει χαμηλά. Δηλαδή στο 20% υπολογίζω, εκεί πρέπει να σου δείχνει πάνω κάτω σωστό υπολειπόμενο με βάση τη χρήση σου. Το μόνο που με προβληματίζει είναι η αύξηση που αναφέρεις. Δηλαδή εμένα τώρα είναι στο 90% και πάλι μου δείχνει 1 μέρα και 8, αν και ξέρω ότι είναι περισσότερο. Δεν έχει κάποια στιγμή εννοώ, δείξει ποτέ περισσότερο απ' όσο στο 100%, αν και τις σωστές εκτιμήσεις πλέον μου τις δείχνει όταν φτάσει περίπου στο 50% (κι όσο πάει βελτιώνεται). Τι να πω ρε παιδια, δεν θα αρρωστησω... Πρωτη φορα συναντω τετοιο προβλημα... Ελπιζω να στρωσει. Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας!!!!!!! Σας ειμαι υποχρεος :) Δημήτρης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 (edited) Τι να πω ρε παιδια, δεν θα αρρωστησω... Πρωτη φορα συναντω τετοιο προβλημα... Ελπιζω να στρωσει. Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας!!!!!!! Σας ειμαι υποχρεος :) Η εκτίμηση υπολοίπου μπαταρίας λειτουργεί όπως το αντίστοιχο στη κατανάλωση καυσίμου στο αυτοκίνητο. Πας με 180χλμ και σου δείχνει πως έχεις βενζίνη για 70χλμ. Αφού διανύσεις 30χλμ ελαττώνεις την ταχύτητα στα60χλμ. Σου δείχνει πως έχεις καύσιμα για 120χλμ.... Δεν τρελάθηκε αυτό. Οι συνθήκες άλλαξαν. Κάπως έτσι δουλεύει και η ένδειξη στο κινητό. Κάνε μια δοκιμή. Χρησιμοποίησε ολη την ημέρα το κινητό σου για τα απολύτως απαραίτητα (πχ μόνο κλήσεις και SMS). Βαλ' το για φόρτιση το βράδυ και πες μας τι έλεγε το πρωί. Σίγουρα όμως η χρήση που μας περιγράφεις είναι σχεδόν αστεία και έπρεπε να σου βγάζει 1,5 τουλάχιστον ημέρα. Αν δεν βαριέσαι, κάνε ένα hard reset, άφησέ το τουλάχιστον μια ημέρα χωρίς καμία εφαρμογή και πες μας κατανάλωση. Αν δεν είναι ικανοποιητική έφυγες για Nokia store Edited April 17, 2014 by montoya_42 SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 με τα 8.1 νομιζω οτι στο Onedrive μου ανεβαζει τις high def photos Οχι τις 5mp οπως πριν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 με τα 8.1 νομιζω οτι στο Onedrive μου ανεβαζει τις high def photos Οχι τις 5mp οπως πριν Πήγα να το δοκιμάσω και με έκπληξη είδα ότι απουσιάζει η επιλογή "αποθήκευση στο OneDrive"!!!! Τι έγινε βρε παιδιά? Υ.Γ. Εσυ προφανώς έχει επιλογή αυτόματης αποθήκευσης, ε? Εκτός κι αν εννοείς με τον pocket file manager. Έτσι γινόταν και πριν. SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALLIARAS Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Η εκτίμηση υπολοίπου μπαταρίας λειτουργεί όπως το αντίστοιχο στη κατανάλωση καυσίμου στο αυτοκίνητο. Πας με 180χλμ και σου δείχνει πως έχεις βενζίνη για 70χλμ. Αφού διανύσεις 30χλμ ελαττώνεις την ταχύτητα στα60χλμ. Σου δείχνει πως έχεις καύσιμα για 120χλμ.... Δεν τρελάθηκε αυτό. Οι συνθήκες άλλαξαν. Κάπως έτσι δουλεύει και η ένδειξη στο κινητό. Κάνε μια δοκιμή. Χρησιμοποίησε ολη την ημέρα το κινητό σου για τα απολύτως απαραίτητα (πχ μόνο κλήσεις και SMS). Βαλ' το για φόρτιση το βράδυ και πες μας τι έλεγε το πρωί. Σίγουρα όμως η χρήση που μας περιγράφεις είναι σχεδόν αστεία και έπρεπε να σου βγάζει 1,5 τουλάχιστον ημέρα. Αν δεν βαριέσαι, κάνε ένα hard reset, άφησέ το τουλάχιστον μια ημέρα χωρίς καμία εφαρμογή και πες μας κατανάλωση. Αν δεν είναι ικανοποιητική έφυγες για Nokia store θα δοκιμασω και αυτο.... Παντως ειδα το εξης: το αφησα στο πλαισιο χωρις καρτα, και απο τις 9:00 εως τις 14:30 που το πηρα, σε τελειως idle κατασταση ηταν στο 86%. Του εβαλα την καρτα, κατεβασα το viber και 2 αυτοκολλητα, και μετα απο 1 ωρα ειχε πεσει στο 65%... Αλλα θελω να δοκιμασω και κατι αλλο, αν δεν κανω λαθος, ο cybernouris ειχε θεματα με την μπαταρια του και το φλασαρε με την γερμανικη ρομ και καπως ισιωσε (εκτος αν μου διεφυγε κατι). Δημήτρης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 θα δοκιμασω και αυτο.... Παντως ειδα το εξης: το αφησα στο πλαισιο χωρις καρτα, και απο τις 9:00 εως τις 14:30 που το πηρα, σε τελειως idle κατασταση ηταν στο 86%. Του εβαλα την καρτα, κατεβασα το viber και 2 αυτοκολλητα, και μετα απο 1 ωρα ειχε πεσει στο 65%... Αλλα θελω να δοκιμασω και κατι αλλο, αν δεν κανω λαθος, ο cybernouris ειχε θεματα με την μπαταρια του και το φλασαρε με την γερμανικη ρομ και καπως ισιωσε (εκτος αν μου διεφυγε κατι). Απο 8:00 εως 15:00 με παρα πολλά τηλέφωνα και ανοιχτά πάντα τα δεδομένα δεν μου πέφτει απο το 90%. Μετά αρχίζω κάνα δίωρο browsing, λίγα βιντεακια, λιγότερα τηλέφωνα, λίγο fb, κάποιες φωτογραφιες/βίντεο, whatsapp και viber και φτάνω το βράδυ να θέλω φόρτιση. Η δική σου κατανάλωση είναι υπερβολική. SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 (edited) Σε κατάσταση αναμονής ακόμα και με 3G ανοιχτό ή WiFi (2 email να συγχρονίζουν ανα 30' και Viber Skype Messenger στο παρασκήνιο) δεν χάνει αρκετά εμένα αν και τώρα με τα 8.1 νομίζω παραπάνω αλλά δεν το έχω αφήσει σε ησυχία το τηλ για να κρίνω... Όταν αρχίζει το browsing και οι εφαρμογές viber tapatalk κτλ πέφτει γρήγορα σχετικά... ...Πχ τώρα που κατάφερα να το αφήσω σε αναμονή με το WiFi ON και τα email κ εφαρμογές που είπα να συγχρονίζουν, με 2-3 τηλέφωνα και 1-2 λεπτά τσεκάρισμα στα email και Messenger μέσα σε 2 ώρες έπεσε από το 75% στο 74%... Μόλις 1% δηλαδή σε 2 ώρες... Edited April 17, 2014 by alex_gate_7 Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Ξερει κανεις ή εχει ενημερωση αν η Κορτάνα μαθει Ελληνικα ποτέ με καποιοα αναβαθμιση ή δεν παιζει κατι τετοιο?? Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Πήγα να το δοκιμάσω και με έκπληξη είδα ότι απουσιάζει η επιλογή "αποθήκευση στο OneDrive"!!!! Τι έγινε βρε παιδιά? Υ.Γ. Εσυ προφανώς έχει επιλογή αυτόματης αποθήκευσης, ε? Εκτός κι αν εννοείς με τον pocket file manager. Έτσι γινόταν και πριν. τι εννοεις απουσιαζει; στο backup απο settings στις φωτογραφιες εχω επιλεξει την επιλογη για μεγιστο μεγεθος μονο μεσω wifi :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 τι εννοεις απουσιαζει; στο backup απο settings στις φωτογραφιες εχω επιλεξει την επιλογη για μεγιστο μεγεθος μονο μεσω wifi :) Δεν κρατάω backup στο OneDrive αλλά στην 8.0 όταν πήγαινα σε μια φωτογραφία υπήρχε η επιλογή "αποθήκευση στο OneDrive". Τώρα αυτο δεν υπάρχει SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 βαλε το onedrive και μετα απλα το ανοιγεις και πατας το + και σου ανεβαζει οποια θες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybernouris Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Αλλα θελω να δοκιμασω και κατι αλλο, αν δεν κανω λαθος, ο cybernouris ειχε θεματα με την μπαταρια του και το φλασαρε με την γερμανικη ρομ και καπως ισιωσε (εκτος αν μου διεφυγε κατι). Ναι αλλά από ότι φαίνεται δεν κράτησε για πολύ. Του έβαλα πάλι της Vodafone πριν το πάω στο Nokia Care. Από τότε έχω δοκιμάσει πάλι Γερμανική και Αγγλική ξανά, και τώρα είμαι με Ιταλική, πάνω στην οποία έκανα την αναβάθμιση στα 8.1. Όπως είπα και πιο πάνω, το κινητό σβήνει μέσα σε μία μέρα, με κάρτα σιμ μέσα, μόνο wifi και τους λογαριασμούς μου και 5-6 πράγματα στο background. To Nokia Care στην Πάτρα δεν του αλλάζει μπαταρία. Το έστειλε για αλλαγή πλακέτας Αθήνα, όπου αρνήθηκαν να κάνουν. Γύρισε πίσω, το Nokia Care Πάτρας το μόνο που διατίθεται να κάνει είναι να το στείλει ξανά Αθήνα με βλάβη "μήπως κάνουν κάτι αυτή την φορά", όπως ακριβώς μου είπαν. Και εγώ να μείνω πάλι χωρίς τηλέφωνο 3 εβδομάδες. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά... Αν κάποιος πραγματικά έχει να προτείνει κάτι άλλο τρόπο δράσης, ευχαρίστως να τον ακούσω. Διαφορετικά όπως προείπα, θα δοκιμάσω μία ακόμα φορά το Nokia Care από εβδομάδα και αν δεν γίνει κάτι τότε πούλημα. ΥΓ: Παρατήρησε κανείς διαφορά στις προτάσεις λέξεων στα ελληνικά στα 8.1; Δεν μου προτείνει ποτέ λέξεις κάτω των 4 γραμμάτων. Για παράδεγμα το "τώρα". Αν γράψω όμως "τωρα", πατώντας space ή μαρκάροντάς το, το διορθώνει με το "τώρα" ή το προτείνει κανονικά αντίστοιχα. Μόνο τότε όμως. Το ίδιο έχω παρατηρήσει με διάφορες λέξεις. Γράφω μερικές που θυμάμαι: "ηδη", "η" (θέλω το "ή"), "πισω", "θελω", "φαω", "παω". Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 βαλε το onedrive και μετα απλα το ανοιγεις και πατας το + και σου ανεβαζει οποια θες Αυτο το ξέρω. Το θέμα είναι όταν είμαι στις φωτογραφίες. Βλέπω κάποια και θέλω να την ανεβάσω. Άντε τρέξε στο onedrive...... Και βέβαια ανεβάζει την 5αρα. Καλύτερα να πάω στον pocket file manager όπου με ένα copy paste ανεβάζω την μεγάλη...;) SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Όταν έρθει η επίσημη πως θα την βάλουμε;υπάρχει τρόπος να καθαρίσουμε εντελώς το κινητό από τα πάντα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Έχει γραφτεί 5 φορές μ.ο. ανά σελίδα σε όλα τα τόπικ για τα WP.. Όταν έρθει η κανονική έκδοση από τη Νόκια θα την πάρουμε κανονικά όπως όλες τις αναβαθμίσεις... Θα σου βγάλει ένα ωραίο πρωινό ότι υπάρχει μία αναβάθμιση και αν θες να γίνει, εσύ θα πατήσεις ναι και θα γίνει... Για να "καθαρίσεις" το κιν μόνο με Hard reset... Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snakething Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Ρε παιδιά έβαλα την 8.1 Και το βραδυ το έβαλα airplane mode Και από 96 πήγε 88. Μην πω Για την χρήση την ρουφάει σαν τρελό. Έχει κανεις ίδιο θέμα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Ρε παιδιά έβαλα την 8.1 Και το βραδυ το έβαλα airplane mode Και από 96 πήγε 88. Μην πω Για την χρήση την ρουφάει σαν τρελό. Έχει κανεις ίδιο θέμα; Ναι εχει αναφερθει και σε ξενα σαιτ οτι η μπαταρια εχει ελαφρως χειροτερη αυτονομια σε μερικους με την 8.1 δες εδω http://www.wpcentral.com/hows-your-battery-life-after-upgrading-windows-phone-81 Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 καλημερα Εχω το εξης θεμα: Θελω να συχρονιστουν με τον λογαριασμο Hotmail οι επαφες οπως ειναι στο τηλεφωνο και οχι οπως εγιναν στους servers. Κατα λαθος επανεφερα ενα παλιο backup, χωρις να παρω νεο, με τις επαφες στο cloud με αποτελεσμα να γινει χαμος με τις επαφες. Το τηλεφωνο δεν το εχω ακομα συχρονισει με τον λογαριασμο, οποτε ακομα εκει οι επαφες ειναι οπως πρεπει. Πως μπορω να στειλω αυτες κατα τον συχρονισμο στο cloud και ολα να εινα οκ παλι... Ευχαριστω εκ των προτερων για οποια βοηθεια.... Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts