Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 1020 Μέρος Ι

impreza_sti
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έκανα επαναφορά το τηλ και χάθηκε απο τις ρυθμίσεις η γρήγορη ματιά.γιατι;πως θα την ξαναεμφανισω;

Eγκατάστησε το sysapp pusher και κάνε έναν έλεγχο να σου περάσει τις νεώτερες εκδόσεις όλων των εφαρμογών της nokia.

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν θα έπρεπε να γινεται αυτοματα;

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το εβγαλα δε μου το,βγαζει..

----- προσθήκη μηνύματος 40 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εβαλαθελω να πω αλλα δε,μου,δειχνει το γρηγορη ματια

Δεν θα έπρεπε να γινεται αυτοματα;

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το εβγαλα δε μου το,βγαζει..

----- προσθήκη μηνύματος 40 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εβαλαθελω να πω αλλα δε,μου,δειχνει το γρηγορη ματια

Πηγαινε εδώ και εγκατάστησε την τελευταία έκδοση της "οθόνης". Στη συνέχεια, θα πρέπει να εμφανισθεί και η "γρηγορη ματια" στις ρυθμισεις.

Edited by protsimer

Δύσκολο... Μόνο αν το βρεις σε αγγελίες σφραγισμένο ή έστω ελαφρά μεταχειρισμένο...
Powerd by OnePlus 7 Pro

Με 350 θα βρεις σίγουρα σφραγισμένο insomnia.εγω με 290 πήρα ενός μηνός...

----- προσθήκη μηνύματος 63 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ξέρει κανείς ποια είναι η πληρέστερη εφαρμογή για drop box;

Επίσης,να πω ότι μετά απο επαναφορά του τηλ το πρόβλημα με το ακουστικό λύθηκε...!!!!!!!

Καλησπέρα

Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το φίλτρο & sms; κάποιες φορές δεν δουλεύει και λέει για να δουλέψει να δοκιμάσω αργότερα ή να κάνω επανεκκίνηση. Όταν κάνω δουλεύει πάλι. Το έχει πάθει κάποιος άλλος;

Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

Παιδιά γιατι το store δεν κάνει ενημερώσεις;

Αν κάνεις επαναφορά τις ενημερώσεις στις βγάζει μαζεμένες μετά από μια μέρα περίπου!!Μην σε αγχώνει αυτό

Πάντως δεν είναι κίτρινο που μάλλον σκεφτόσουν ;) candy white, o πρώτος σου έρωτας :p

Χαχαχα χαίρομαι που το τρολαρισμα που ξεκίνησα στον Skrillex συνεχίζεται! :happy:

Παιδιά γιατι το store δεν κάνει ενημερώσεις;

Το Store στα wp από ότι έχω δει δουλεύει με άλλο σύστημα από το android. Στο android τσεκάρει ανά τακτά χρονικά διαστήματα και επιπλέον πάντα κατά την είσοδο στο play store.

Στα wp το store τσεκάρει για updates μια συγκεκριμένη ώρα το 24ώρο η οποία ώρα διαφέρει για τον καθένα μας και εξαρτάται από διάφορους παράγοντες (κάτι έχω διαβάσει ότι παίζει ρόλο η ώρα πρώτης ενεργοποίησης της συσκευής και άλλα).

Συνεπώς πχ. σε σένα μπορεί να τσεκάρει στις 11 το βράδυ, σε κάποιον άλλο το μεσημέρι αλλά πάντα την ίδια ώρα. Αν εκείνη την ώρα δεν έχεις πρόσβαση στο ίντερνετ, θα τσεκάρει πάλι την επόμενη μέρα την ίδια ώρα και αν έχεις ανοικτό ίντερνετ θα λάβεις ειδοποίηση.

Σε εμένα ο έλεγχος γίνεται κάποια στιγμή τα ξημερώματα μεταξύ 3-7, δεν γνωρίζω όμως τι ώρα ακριβώς μιας και εκείνη την ώρα κοιμάμαι.

Το θέμα είναι ότι επειδή έχω κλειστό το wifi κατά την διάρκεια της νύχτας δεν λαμβάνω ποτέ ειδοποιήσεις, όσες φορές όμως γνωρίζω ότι κάποια εφαρμογή έχει update και έχω αφήσει ανοικτό το wifi την νύχτα, πάντα βρίσκω το πρωί ειδοποίηση για ενημερώσεις. Όλη την υπόλοιπη ημέρα, όσες ώρες και να έχω ανοικτό το wifi ειδοποιήσεις δεν έρχονται...

Είμαι από τους άτυχους που μου έκατσε store που γουστάρει τα ξενύχτια χαχαχα... :lol:

Από συζητήσεις εδώ στο forum πάντως πολλοί είναι αυτοί που παίρνουν τα updates σε λογικές ώρες.

ΥΓ. Παρεμπιπτόντως είναι ένα από τα πράγματα που θα φτιάξουν στα wp 8.1 οπότε σε λίγο καιρό θα λυθεί και αυτό το θέμα.

Xiaomi 13T User

Previously

Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2

Και που να 'ξερες τι βάσανο τράβηξε ο Skrill μέχρι να το αποφασίσει, για το μαύρο του τρέχανε τα σάλια αρχικά και στεναχωριότανε που έβλεπε λευκό συμβιβασμό στον ορίζοντα. Προξενιό ήταν και τ' ονομάζει κεραυνοβόλο έρωτα. Άσε που τώρα, το λιγότερο που σκέφτεται είναι μια κίτρινη θήκη για ερωμένη, μην κοιτάς που δεν το λέει, ασταθής χαρακτήρας, ασταθής... :lol::p Edited by apVga

Και που να 'ξερες τι βάσανο τράβηξε ο Skrill μέχρι να το αποφασίσει, για το μαύρο του τρέχανε τα σάλια αρχικά και στεναχωριότανε που έβλεπε λευκό συμβιβασμό στον ορίζοντα. Προξενιό ήταν και τ' ονομάζει κεραυνοβόλο έρωτα. Άσε που τώρα, το λιγότερο που σκέφτεται είναι μια κίτρινη θήκη για ερωμένη, μην κοιτάς που δεν το λέει, ασταθής χαρακτήρας, ασταθής... :lol::p

Κατι μου λεει οτι μας πηραν χαμπαρι.. :X

Το δραμα στο ινσομνια μας εκαψε!

Περα απο την πλακα.. Θα το μετανιωνα αν ειχα παρει μαυρο τελικα.. Στην αρχη δεν ηθελα να φαινεται η προεξοχη της καμερας, και τωρα που 'χω το λευκο δεν θα μπορουσα να με φανταστω με μαυρο.. Σκεψου οτι το κιτρινο που δεν μου αρεσε καθολου μου γυαλισε το ματι τωρα..

Ασταθης δεν λες τιποτα.. Το λευκο ειναι ερωτας και παλι καλα που δε προλαβα το μαυρο.. #bless

Edited by Skrillex

»iPhone 8 plus

»Lumia1020

»Follow me on Instagram @aris.fydanakis

Ναι ρε συ, πλακίτσα. Ότι τραβάει η ψυχούλα του καθενός προφανώς.

Για μένα πάντως η κάμερα που λες αλλά και το πάχος του κινητού, αποτέλεσαν πολύ ευχάριστη έκπληξη όταν το έπιασα πλέον στα χέρια. Στις φωτο/βίντεο δημιουργείται η εντύπωση ότι η κάμερα προεξέχει πολύ περισσότερο απ'ότι είναι στην πραγματικότητα και στο πάχος η συσκευή φαίνεται πολύ πιο παχιά απ'ότι είναι πραγματικά.

Edited by apVga

Απο κοντα οταν το πιασεις.. απλα δεν το αλλαζεις! Ασε που εν τελη αυτο που θες να φαινεται ειναι η καμερα, και μ'αρεσει που τραβαει τα βλεματα αυτη η προεξοχη και το πλαισιο της καμερας.. Στην αρχη νομιζα οτι θα ηταν σημειο χλευασμου, αλλα αποδειχτηκε οτι ειναι σημειο δεους προς τους iPhoneακιδες και τους Sammyδες..

Που να δεις και τι θηκη του χω φορεσει για να μη καθαριζω ολη την ωρα το πισω μερος με το πανακι..

Στις 3 η μια δωρο.. (ανεβαζω την μια που φοραω τωρα.. οι αλλες εχουν αλλο σχεδιο)

http://s30.postimg.org/lxnc1uo8x/1020case.jpg

headcase.. Πολυ λεπτη και διαφανης στα πλαινα ωστε να φαινεται το χρωμα του κινητου..

Ενα screen protector απο μπροστα και gg!

Edited by Skrillex

»iPhone 8 plus

»Lumia1020

»Follow me on Instagram @aris.fydanakis

Τι χλευασμό, εδώ κάποιοι δεν το παίρνουν πρέφα αρχικά... To βλέπει πρώτη φορά φίλη και περιμένω ν' ακούσω κανένα "τι τέρας καμερα είναι αυτή"... το περιεργάζεται επί πόση ώρα και ουδέν σχετικό, σχολίαζε το μέγεθος της οθόνης.

....

-"Καλά δεν παρατηρείς τίποτα το περίεργο;"

-"E σαν τι", μου λέει.

-"Ξέρω γω, τίποτα σε σχέση με την κάμερα;"

-"E τι, αυτή δεν είναι η κάμερα;" (μου δείχνει κυριολεκτικά μόνο το τζαμάκι, τον φακό. :confused: )

-"Καλά ρε άνθρωπε, όλο ΑΥΤΟ (σβούρα το δάχτυλο γύρω από το αλουμίνιο) το έχεις ξαναδεί σε κινητό;"

-"A, καλά, ναι... όχι"

... μετά από καναμισαωρο την πιάνω να το ξαναπεριεργάζεται και γυρναει και μου λέει "ρε συ, τελικά όντως τι τεράστια κάμερα είναι αυτή".

:rolleyes:

Γουστόζικη η θήκη, έχω δει διαφορα σχεδια σε EB αλλά δεν είχαν κανονικες φωτό και ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω υλικό και ποιότητα εκτύπωσης. Mια χαρούλα φαίνεται.

Edited by apVga

Κατι μου λεει οτι μας πηραν χαμπαρι.. :X

Το δραμα στο ινσομνια μας εκαψε!

Περα απο την πλακα.. Θα το μετανιωνα αν ειχα παρει μαυρο τελικα.. Στην αρχη δεν ηθελα να φαινεται η προεξοχη της καμερας, και τωρα που 'χω το λευκο δεν θα μπορουσα να με φανταστω με μαυρο.. Σκεψου οτι το κιτρινο που δεν μου αρεσε καθολου μου γυαλισε το ματι τωρα..

Ασταθης δεν λες τιποτα.. Το λευκο ειναι ερωτας και παλι καλα που δε προλαβα το μαυρο.. #bless

Εδώ θα διαφωνήσω και ας μου την πέσει ο tsi.....

Φίλος μου το έχει σε λευκό κι εγώ σε μαύρο (πάντα). Πράγματι, πολύ όμορφο και το λευκό αλλά μετά από λίγο καιρό καταλαβαίνεις πως το μαύρο είναι διαχρονικά ομορφότερο. Ασε που όσους ρωτήσαμε είπαν αμέσως πως το μαύρο δείχνει μικρότερο.

Βλακεια κουβέντα κάνουμε βέβαια μιας και το χρωμα είναι αποκλειστικά θέμα γούστου και "ορέξεως".....

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Εγώ το είχα μαύρο με μαύρη πλάτη φόρτισης, όταν ένας κολλητός με άσπρο έβαλε μαυρη πλάτη φόρτισης (άσπρη δεν υπάρχει) η αντίθεση μου άρεσε και τώρα έχω κίτρινη πλάτη.

:D

Αν χρησιμοποιήσω την κάμερα είτε σε φωτό είτε σε βίντεο πάνω από 15 λεπτά, νιώθω να υπερθερμαίνεται τοπικά η πλάτη στην κάμερα και να χάνεται η εστίαση (θολή εικόνα/βιντεο δλδ).

Συμβαίνει και σε άλλους; Το έχει παρατηρήσει κανείς σε έντονη χρήση;

Αν χρησιμοποιήσω την κάμερα είτε σε φωτό είτε σε βίντεο πάνω από 15 λεπτά, νιώθω να υπερθερμαίνεται τοπικά η πλάτη στην κάμερα και να χάνεται η εστίαση (θολή εικόνα/βιντεο δλδ).

Συμβαίνει και σε άλλους; Το έχει παρατηρήσει κανείς σε έντονη χρήση;

λογικό μου φαίνεται φαντάσου οτι ακόμα και οι dslr υπερθερμένονται και περιορίζουν το βίντεο στα 10-15 λεπτά......

Οι dslr δεν περιορίζουν το βίντεο στα 10-15'

Το ότι θερμαίνεται δεν με φοβίζει. Αν ΥΠΕΡθερμαίνεται και χάνει την εστίαση όταν συμβαίνει αυτό τότε είναι παράξενο...

Δοκίμασε να τραβήξεις βίντεο με κλειδωμένη την εστίαση να δεις πως θα συμπεριφερθεί....

:rtfm:

:(:(:( Τι να πω πρεπει να σκασουμε 3-4 χιλιαδες ευρω για να μπορουμε να τραβηξουμε ενα video της προκοπής ????

Aν και οφ τοπικ αλλα ολες οι SLR εχουν οριο τα 30'.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...