apVga Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Αυτή η θήκη πως την βλέπετε? http://m.ebay.com/itm/161159802240 Σκόπιμα διάλεξες τον πιο ακριβό πωλητή; lol Λίγο καλύτερο ψάξιμο και θα δεις από Κίνα μεριά ακριβώς η ίδια έχει 4,75 λίρες αντί για κοντά 15 του λινκ σου 1ον ποια 20 ευρο ??? Δινει τίποτα δώρο. Και δεν. Το ξέρω? Εδώ κατάφερες να είσαι μεσα στα φόρουμ και να σου ξεφύγει η προσφορά, στο κουπόνι θα κολλούσες; :p Με την αγορά του 1020 ισχύει Νόκια κουπόνι 20 Ευρώ για αγορά apps. Αν και τυπικά οι όροι λένε για αγορά μέχρι 15.1, συγχρόνως ισχύει το "μέχρι εξαντλήσεως αποθεμάτων", όσοι έχουν διαθέσιμα τα δίνουν ακόμα (άλλωστε υπάρχει περιθώριο ενεργοποίησης του κουπονιού έως 15.2). Οπότε παίρνεις τηλέφωνο το kaizer που τους έσταξες τα 480 και τους λες "γιατί δεν μου δώσατε το κουπόνι της Nοκια, στείλτε το". Πολλοί -ειδικά σε online παραγγελίες- έκαναν τον κινέζο και δεν τα βάλανε μαζί με το κινητό αλλά μόλις έπεσε γκρίνια τα στείλανε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Τελικά στο τηλέφωνο που λέει Hungary υπάρχει θέμα; μήπως θα είναι προβληματικό; με την εγγυηση θα υπάρχει θέμα; μπορεί να γίνει ελληνικό; γιατι και το πλαίσιο και το mediamarkt έχουν Hungary συσκευές; Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sado Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Sado Η ******* είναι καθαρά της google... Είπαμε έχει τα θεματακια της η MS αλλά μην τη πληρώνει για όλα... εγώ όμως φίλτατε προιόν της MS πήρα, οχι της google για να ρίξω φταίξιμο σε αυτή. ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Τελικά στο τηλέφωνο που λέει Hungary υπάρχει θέμα; μήπως θα είναι προβληματικό; με την εγγυηση θα υπάρχει θέμα; μπορεί να γίνει ελληνικό; γιατι και το πλαίσιο και το mediamarkt έχουν Hungary συσκευές; Δεν υπάρχει κανένα θέμα μην αγχωνεσαι :) Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Προφανώς είναι στην αναμονή για αυτό και η εικόνα... Να πω και εγώ κάτι για την μπαταρία. Είχα βάλει το "Quick Settings" και εχθές με μέτρια χρήση και οικονομία μπαταρίας με έβγαλε 20 και κάτι ώρες... Λοιπόν πρόταση μου είναι βγάλτε όλες αυτές τις εφαρμογές που καταγράφουν την μπαταρία. Σήμερα το απεγκατέστησα και έβαλα το Shortcuts το οποίο απλά δημιουργεί μία συντόμευση στην homescreen.. Αποτέλεσμα?? Μετά από 2+ ώρες μόνιμα με WiFi. χωρίς οικονομία μπαταρίας και με συνεχής ενημέρωση (Push Notifications) από FB, Twitter, Instragram, Viber και 2 email, έχει πέσει μόλις στο 99% !!!! Οπότε η μπαταρία είναι μια χαρά, απλά μην την χαλάτε με άχρηστες εφαρμογές που μετρούν τη μπαταρία απλά... έχεις δίκιο με αυτό. Το επιβεβαιώνω. Αλλα ξέρεις καμιά εφαρμογή για σταμάτημα μουσικής χωρίς θέμα με μπαταρία; Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 εγώ όμως φίλτατε προιόν της MS πήρα, οχι της google για να ρίξω φταίξιμο σε αυτή. ;) χρησιμοποιεις ομως προιον google οχι microsoft και αυτη σου αρνειται την προσβαση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 (edited) Μπορείς να στείλεις ποια πήρες??? Αυτή. εγώ όμως φίλτατε προιόν της MS πήρα, οχι της google για να ρίξω φταίξιμο σε αυτή. ;) Γιατί η google είναι αυτή που "σαμποτάρει" μέχρι στιγμής τα windows phone και δεν έχουμε google maps και η τόσο όμορφη εφαρμογή youtube που υπήρχε σε metrostyle πριν μήνες τώρα απλά σε κατευθύνει στον browser και... Απο σημερα κι εγω κατοχος λευκου... Πανεμορφο ειναι το ατιμο... Την πρώτη φορά που το έβγαλε προσφορά στα 349 δεν πρόλαβα να "χτυπήσω" το μαύρο και έλεγα να το πάρω να μην το πάρω το άσπρο... Ευτυχώς που το πήρα τελικά γιατί είναι κουκλί! Edited January 31, 2014 by geo_xar Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Sado Φίλε μου έχεις άδικο καθώς στην παρούσα φάση δεν μιλάς για το προϊόν της MS αλλά για μία υπηρεσία της google... Οπότε καθαρά το φταίξιμο είναι της google... έχεις δίκιο με αυτό. Το επιβεβαιώνω. Αλλα ξέρεις καμιά εφαρμογή για σταμάτημα μουσικής χωρίς θέμα με μπαταρία; Καμία δεν έχω βρει... Προς το παρόν έχω βάλει το shortcuts κ ότι μ λείπει θα το κατεβασω μεμονωμένα... Πχ με μια πρόχειρη ματιά που έριξα υπάρχουν αρκετές εφαρμογές "music stop"... Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Sado Φίλε μου έχεις άδικο καθώς στην παρούσα φάση δεν μιλάς για το προϊόν της MS αλλά για μία υπηρεσία της google... Οπότε καθαρά το φταίξιμο είναι της google... Καμία δεν έχω βρει... Προς το παρόν έχω βάλει το shortcuts κ ότι μ λείπει θα το κατεβασω μεμονωμένα... Πχ με μια πρόχειρη ματιά που έριξα υπάρχουν αρκετές εφαρμογές "music stop"... Πιστεύω αυτή τα έχει όλα και δεν σου τρώει και πολύ μπαταρία γιατί δεν έχει battery tile http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/connectivity-tiles/a9e1f97e-83ff-4883-8c0c-66160dc4d4a7. Αν την έχει δοκιμάσει κάποιος και έχει αντίθετη γνώμη ας το πει. :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos20082 Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Επειδή ενδιαφέρομαι και εγω για το 1020, πηγα και το ειδα στο πλαίσιο και στο mediamarkt, αλλα γραφει στις πληροφορίες της συσκευης hungary και made in china. Λετε να υπάρχει πρόβλημα? Δεν νομίζω! Τα περισσότερα smartphones εκεί είναι κατασκευασμένα..;) Εμένα είναι made in filand :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Τελικά στο τηλέφωνο που λέει Hungary υπάρχει θέμα; μήπως θα είναι προβληματικό; με την εγγυηση θα υπάρχει θέμα; μπορεί να γίνει ελληνικό; γιατι και το πλαίσιο και το mediamarkt έχουν Hungary συσκευές; Με τα νεα Lumia αποφασισε η ΝΟΚΙΑ να ομαδοποιησει τις χωρες. Οποτε για Ελλαδα, Ουγγαρια και μια ακομη χωρα φτιαχνεται ενα product code κοινο. Οποτε αυτα που βλεπετε με Hungary ειναι κανονικα Ελληνικα και εχουν ετσι και αλλιως (και Ελληνικα να μην ηταν) εγγυηση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Οκ ευχαριστώ. Αλλά δεν είναι περίεργο η χαμηλή τιμή που τα δινουν τώρα τελευταία; μήπως είναι ελλαττωματικά; έχει αγοράσει κανείς; Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Μια χαρά είναι... Αποκλείεται να είναι ελαττωματική παρτίδα.. Και στο κάτω κάτω πόσα ελαττωματικά έβγαλε η Νόκια ??? :P :P :P Κατά την γνώμη μου πάντα η χαμηλή τιμή του κυρίως οφείλεται στην ζημιά που τους έχουν κάνει τα σκρουτζομάγαζα.. Και για όσους το πρόσεξαν στο σκρουτζ μετά από 20 μέρες κυκλοφορίας ήδη είχε πέσει στα 600κάτι και μέσα σε 2 μήνες τα πετύχαινες στα 550-560... Οπότε όσοι ήθελαν αυτό το κιν (όπως εγώ) περίμεναν στο σκρουτζ να πέσει κι άλλο η τιμή του. Ελάχιστοι που θέλουν αυτό το κιν θα πήγαιναν στο Πλαίσιο να το πάρουν και να πληρώσουν 100+ ευρώ έτσι... Πλέον στο σκρουτζ και εμπιστοσύνη υπάρχει και πολύ καλά καταστήματα (εγώ πχ εδώ και 3 χρόνια μόνο από εκεί ψωνίζω)... Και προφανώς είχαν κάνει μεγάλες παραγγελίες λόγω ότι ήταν η ναυαρχίδα της Νόκια και τους έμειναν στο χέρι. + με αυτή την προσφορά έκαναν και τεράστια διαφήμιση απέναντι στις ανταγωνιστικές τιμές του Σκρουτζ... :!::!: Εκτός αν βρήκαν τρόπο να παρακάμψουν την Νόκια Ελλάδος που από όσο ξέρω αυτή ευθύνεται για τις ψηλότερες τιμές σε σχέση με το εξωτερικό (αν και το αποκλείω).... Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Δεν μιλάω για τέτοιες τιμές. Το δίναν πριν λίγο καιρό στα 350€. Φοβερά καλή τιμή. Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 349 το πηρα πριν απο 10 ημερες απο βοντα στο mall και οχι ελλατωματικο δεν ειναι αλλα σουπερ σε ολα του:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 (edited) Πολύ απλά οι τιμές τους είναι πάντα υπερφουσκωμένες στα γνωστά μαγαζιά και περιμένεις κάποια προσφορά για να αγοράσεις. Πιο συγκεκριμένα, πέρσι κάπου στην άνοιξη είχε το public το ativ στα 499, μετά από λίγο καιρό το έριξε στα 399 και μετά από 2 μήνες περίπου το έβαλε για 2 μέρες προσφορά στα 249 και ξεστόκαρε... Επίσης, φιλαράκι είχε αγοράσει το HTC One X 16gb από κατάστημα Γερμανός (ελληνικότατο σφραγισμένο) στα 250, επειδή αυτός που είχε το κατάστημα ήταν φίλος του και του είχε μείνει η συσκευή στην αποθήκη. Επιπλέον, πριν ένα μήνα περίπου είχε προσφορά το galaxy note στο public στα 199. Είχα κάνει παραγγελία και με ενημέρωσαν ότι τα κομμάτια ήταν λίγα και δεν έφτασαν για μένα. Μου έκαναν πρόταση να μου δώσουν το galaxy grand που το είχαν 299 στα 199 και γω τους έκανα αντιπρόταση να μου δώσουν το xperia sp που επίσης το είχαν 299 στα 199 και δέχτηκαν! ...και πολλές ακόμα παρόμοιες περιπτώσεις! Edited January 31, 2014 by geo_xar Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Παιδιά κακά τα ψέματα...Για όποιον πραγματικά ήθελε να πάρει τΟ κορυφαίο τηλέφωνο τηλέφωνο της nokia η τιμή ήταν πραγματικά ξεφτίλα σε σχέση τουλάχιστον με ότι γίνεται συνήθως στις ναυαρχιδες όλων τον εταιρειών... Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Σήμερα δοκίμασα το Gps σε συννεφιασμένο καιρό και εντυπωσιάστηκα! Σε ένα λεπτό κλείδωσε δορυφόρους και το στίγμα ήταν ακριβέστατο ακόμα και σε κάτι περίεργα στενά που δεν είχα ξαναπάει...:p Έκανα και χρήση 3G , με πολύ καλές ταχύτητες και άμεση ενεργοποίηση με το που άνοιξα τα δεδομένα! Έβγαλα και αρκετές φωτογραφίες με φλας, μίλησα κάνα 10λεπτο και μετά από 2 ώρες συνεχούς σκαλίσματος, έχασε 18% μπαταρία! Ήρθε για να μείνει αυτό το κινητό!! Το λέω γιατί συνήθως τ' αλλάζω μετά από κάνα μήνα, αλλά αυτό πιστεύω θα μου κάνει παρέα και το καλοκαίρι!!:D (Εξάλλου ποιος δεν θα ήθελε να βγάλει κορμιά στην παραλία με 41MP):lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Σήμερα δοκίμασα το Gps σε συννεφιασμένο καιρό και εντυπωσιάστηκα! Σε ένα λεπτό κλείδωσε δορυφόρους και το στίγμα ήταν ακριβέστατο ακόμα και σε κάτι περίεργα στενά που δεν είχα ξαναπάει...:p Έκανα και χρήση 3G , με πολύ καλές ταχύτητες και άμεση ενεργοποίηση με το που άνοιξα τα δεδομένα! Έβγαλα και αρκετές φωτογραφίες με φλας, μίλησα κάνα 10λεπτο και μετά από 2 ώρες συνεχούς σκαλίσματος, έχασε 18% μπαταρία! Ήρθε για να μείνει αυτό το κινητό!! Το λέω γιατί συνήθως τ' αλλάζω μετά από κάνα μήνα, αλλά αυτό πιστεύω θα μου κάνει παρέα και το καλοκαίρι!!:D (Εξάλλου ποιος δεν θα ήθελε να βγάλει κορμιά στην παραλία με 41MP):lol: Τόσα καλά πάει η μπαταρία μάλλον έγω θα είχα προβληματική συσκευή γιατί ήταν τραγική.... nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Τόσα καλά πάει η μπαταρία μάλλον έγω θα είχα προβληματική συσκευή γιατί ήταν τραγική.... Ναι φιλε μου ετσι και καλυτερα θα ελεγα ειδικα αν εχεις ενεργοποιημενη την αυτοματη φωτεινοτητα και απενεργοποιησεις εφαρμογες παρασκηνιου.Κι εγω πολυ ευχαριστημενος απο την μπαταρια του.Με αρκετα βαρια χρηση μου βγαζει 2 μερες ανετα.... Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Άντε να δείτε και να καταλαβετε απο προσωπική εμπειρία τι χαιρόμαστε 2 χρονακια περιπου με τον βασιλια των 41MP Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Ξέρετε αν υπάρχει η δυνατότητα να φαίνεται μόνιμα η μπαταρία,το σήμα κτλ στην κορυφή της οθόνης και όχι να χάνεται μετά απο λιγο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Ξέρετε αν υπάρχει η δυνατότητα να φαίνεται μόνιμα η μπαταρία,το σήμα κτλ στην κορυφή της οθόνης και όχι να χάνεται μετά απο λιγο? Όχι δεν υπάρχει εκτός αν βάλεις εφαρμογή με tile πράγμα που εγώ δε το προτείνω. - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Με τα νεα Lumia αποφασισε η ΝΟΚΙΑ να ομαδοποιησει τις χωρες. Οποτε για Ελλαδα, Ουγγαρια και μια ακομη χωρα φτιαχνεται ενα product code κοινο. Οποτε αυτα που βλεπετε με Hungary ειναι κανονικα Ελληνικα και εχουν ετσι και αλλιως (και Ελληνικα να μην ηταν) εγγυηση. Σύμφωνα με τη σελίδα της Νοκια http://www.nokia.com/global/support/software-update/wp8-software-update/availability-in-europe υπάρχουν κανονικά Lumia country variant roms. Και εγώ που έχω Lumia από προσφορά της Vodafone, από το μενού του τηλεφώνου επιβεβαιώνω ότι είναι ελληνικότατο κανονικά. Και πάλι όμως, στην ρύθμιση για γλώσσες και το δικό μου, που είναι ελληνικό, μου δίνει όλες τις επιλογές για τις υπόλοιπες ξένες γλώσσες. Όσο για τις τιμές που έπεσαν πέντε για μένα είναι οι λόγοι: 1.καιρός ήταν, όλα τα μοντέλα απαξιώνονται όσο παλιώνουν, ιδίως τα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας 2.υπάρχει στοκ απούλητο, ειδικά σε windows phone (λόγω της προκατάληψης και της φημολογίας που οργιάζει εναντίον του λειτουργικού) 3.ίσως υπάρχει προωθητική καμπάνια στη χώρα μας (από MS; Vodafone; άραγε για να διατυμπανίσουν την άνοδο των wp στις περίφημες έρευνες των γνωστών στατιστικολόγων;...) 4.υπήρχε έτσι κι αλλιώς τρελό περιθώριο κέρδους (και γενικά στη φούσκα με τις τιμές των smartphones έχει παραγίνει το κακό) 5.τα λοιπά μαγαζάκια έμειναν με το ...στοκ στο χέρι, όταν ξεπούλησαν οι μεγάλες αλυσίδες σε εξευτελιστικές τιμές, και αναγκάστηκαν να ρίξουν τις απαιτήσεις τους Εγώ λέω να 'ναι καλά τα windows phone που δεν πούλησαν και να 'ναι καλά όσοι αγοράζουν τις ναυαρχίδες των android και ios, για να μπορεί σήμερα να αγοράζει ο κόσμος καλά smartphones σε λογικές τιμές (εκεί που φτάσαμε με τις τιμές στα ουράνια, το λέμε και αυτό). Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
badiroula Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Γεια σε όλη την όμορφη παρέα. Συγνώμη που ενοχλώ θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτησούλες και πιστεύω είστε οι κατάλληλοι εσείς που έχετε το κινητό να μου τις λύσετε. 1) Επειδή αυτό το διάστημα σκεφτόμουν να αγοράσω φωτογραφική και είδα ότι η τιμή του κινητού είναι φοβερή τώρα αξίζει αντί για φωτογραφική να πάρω αυτό το κινητό; είναι τόσο καλή η κάμερα του; 2) Είναι 4g; ή έχει βγάλει 2 εκδόσεις μια 4g και μία 3g; 3) Μπορώ να του περνάω εύκολα τραγούδια και video clip; ρωτάω επειδή δεν είχα ποτε windows phone. και 4)Το προηγούμενο μοντέλο που έχω της nokia είναι το n8 βγάζει τρομερές φωτογραφίες υπάρχει σύγκριση στην κάμερα τους; Συγνώμη αν τα έχετε ξανά αναφέρει όλα αυτά. Θα ήθελα την γνώμη σας για το κινητό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts