nikolis2000 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 (edited) οταν ακουω 2-2.5 μερες χρηση μου γυρναει ενας διακοπτης μεσα στον εγκεφαλο... :lol::p:chair: επισης εμενα δεν ειχε φυλαδιο μεσα για το ois http://s8.postimg.org/434i1v15x/wp_ss_20140122_0001.png Edited January 22, 2014 by nikolis2000 [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Κρίμα γτ χτυπάει άσχημα στο μάτι.... Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 (edited) οταν ακουω 2-2.5 μερες χρηση μου γυρναει ενας διακοπτης μεσα στον εγκεφαλο... :lol::p:chair: Βγάλε την εφαρμογή που παρακολουθεί την μπαταρία και ξαναδοκίμασε... ;) Κρίμα γτ χτυπάει άσχημα στο μάτι.... Καθόλου κι είναι και πολύ χρήσιμο και η πιο συχνή ερώτηση στα WP... :lol: Edited January 22, 2014 by MIXOStsi :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Όχι... Χρήσιμο είναι, απλά κάπως μου χτυπάει στην αίσθηση... Είναι όμως απαραίτητο γτ με 32giga μπορείς να κατεβάσεις τα πάντα οπότε θα χάσεις τη μπάλα... Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 (edited) Μα η λύση δεν είναι απλά να μην το έβαζαν, απλά διαφορετικό layout... θα μπορούσαν να βάλουν το γράμμα αριστερά από την 1η εφαρμογή του κάθε γράμματος ώστε να μην χτυπάνε άσχημα οι κενές αράδες. Θα σου έλεγα ότι μετά από λίγο καιρό λογικά το συνηθίζεις... αν δεν είσαι σαν και μένα, διότι εμένα ακόμα μου χτυπάει άσχημα στο 800 μου :lol: Edited January 22, 2014 by apVga Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Screen protector χρησιμοποιείτε? Σήμερα μου ηρθε η παραγγελία μου αλλά δεν με ικανοποίησε. Και δεν ήταν και φθηνό. Η οθόνη έχει μια μικρή καμπύλη στις άκρες με αποτέλεσμα να μη πατάει καλά. Ίσως θα έπρεπε να είναι μικρότερο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
starxer Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 (edited) Ρε σεις το ακουστικο οταν μιλατε ειναι λιγο τσιριχτο ; (δε ξερω πως αλλιως να το εξηγησω) Edited January 22, 2014 by starxer το γέλιο είναι η τροφή της ψυχής!!! Lumia 1020 : Rules!!! Νokia N9: Have no rules!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Μπορει καποιος να μου πει πως στελνω αρχεια με bluetooth; Απο οτι ειδα μπορω να κανω κοινοποιηση αλλα τις στελνει με σελιδα ιντερνετ,απλη αποστολη δεν εχει;Ενα αλλο,δεν μπορω να βρω πως βγαινουν οι ρυθμισεις τις καμερας (αυτες με τους κυκλους) ποια εφαρμογη τις εχει αυτες τις ρυθμισεις; το nokia camera pro δεν τις εχει.(εχω κανει την αναβαθμιση χθες σε 3.051.400000.1345. Ειχα ζητησει πιο πανω αν εχει καποις drivers γι' αυτο το τηλεφωνο,γιατι δεν μου το στεινει και απλα το βλεπει σαν σκηλο δισκο.Ακομη απο οτι καταλαβα η vodafone εχει αγορασει ολες τις αρχικες συσκευες τις νοκια οι οποιες ειχαν κωδικο lumia 909 RM-875 γιαυτο μπορει και κανει αυτην την προσφορα.Δεν γραφουν lumia 1020 σκετο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popay66 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Ρε παιδια καποιος που να το εχει φλασαρει ας δωσει καμια βοηθεια:cry: Εχω εγκαταστησει την Nokia Care Suite PST 5.0 2013.13.4.4 και με το config file εχω κατεβασει το ιταλικο firmware .Μετα ομως δεν υποστηριζει το τηλεφωνο και λεει οτι πρεπει να γινει αναβαθμιση στο Nokia Care Suite. Οκ η αναβαθμιση αλλα μετα οταν συνδεω το 1020 δεν βλεπει το φακελο που εχει κατεβει το firmware Υπαρχει καποιος οδηγος που να δουλευει σιγουρα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Επειδή είχε γίνει λίγος ντόρος με την μπαταρία του 1020 να σας πω ότι πρώτη μέρα, μετά τη φόρτιση έβγαλε 17 ώρες συνεχούς downloading και δοκιμάζοντας την κάμερα επί καμία ώρα και συνεχώς συνδεδεμένο με το ιντερνετ και ανοιχτές εφαρμογές (fb Insta tapatalk email κτλ)... Αυτό το αποτέλεσμα πιστεύω είναι πολύ ικανοποιητικό (όχι τέλειο) καθότι το ξετίναξα κυριολεκτικά για περίπου από τις 11 αυτές ώρες... Ξέρει κανένας πως κάνουμε printscreen? Αυτό που γράφουν παντού με το πάτημα του κουμπιού κλειδώματος + το windows button δεν ισχύει (μετά την καινούρια αναβάθμιση φαντάζομαι)... Επίσης έχει βρει κανένας κάποια θήκη "πουγκί" (δεν θέλω την κάμερα αφύλαχτη) για το 1020 σε κάποιο Ελληνικό κατάστημα...? Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Ξέρει κανένας πως κάνουμε printscreen? Αυτό που γράφουν παντού με το πάτημα του κουμπιού κλειδώματος + το windows button δεν ισχύει (μετά την καινούρια αναβάθμιση φαντάζομαι)... Και βέβαια ισχύει !!! Πατάς το power και μετά πατάς το home... :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Μπορει καποιος να μου πει πως στελνω αρχεια με bluetooth; Απο οτι ειδα μπορω να κανω κοινοποιηση αλλα τις στελνει με σελιδα ιντερνετ,απλη αποστολη δεν εχει;Ενα αλλο,δεν μπορω να βρω πως βγαινουν οι ρυθμισεις τις καμερας (αυτες με τους κυκλους) ποια εφαρμογη τις εχει αυτες τις ρυθμισεις; το nokia camera pro δεν τις εχει.(εχω κανει την αναβαθμιση χθες σε 3.051.400000.1345. Ειχα ζητησει πιο πανω αν εχει καποις drivers γι' αυτο το τηλεφωνο,γιατι δεν μου το στεινει και απλα το βλεπει σαν σκηλο δισκο.Ακομη απο οτι καταλαβα η vodafone εχει αγορασει ολες τις αρχικες συσκευες τις νοκια οι οποιες ειχαν κωδικο lumia 909 RM-875 γιαυτο μπορει και κανει αυτην την προσφορα.Δεν γραφουν lumia 1020 σκετο. Πρώτα ενεργοποιείς το Bluetooth και μετά πατάς κοινοποίηση στο αρχείο. SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 παιδια μου συμβαινει απο την πρωτη μερα :κολλαει το wi fi και ενω παταω να ενεργοποιηθει αυτο δεν ανταποκρυνεται,ενω στο πανω μερος της οθονης περνανε οι τελειες που δειχνει οτι κατι προσπαθει να κανει.Του εχει συμβει σε κανεναν αυτο; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Το έκανα επαναφορά σήμερα και δυστυχώς χάθηκε το app της ms για mail(Hotmail, outlook). Δε βρίσκω ούτε στο store τίποτα, άλλο κουφό και αυτό. Επίσης ακόμα και στη Lock screen δεν υπάρχει να το προσθέσω στις ειδοποιήσεις!! Κανένας καμία ιδέα?? [ATTACH]40304[/ATTACH] Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Screen protector χρησιμοποιείτε? Σήμερα μου ηρθε η παραγγελία μου αλλά δεν με ικανοποίησε. Και δεν ήταν και φθηνό. Η οθόνη έχει μια μικρή καμπύλη στις άκρες με αποτέλεσμα να μη πατάει καλά. Ίσως θα έπρεπε να είναι μικρότερο. Ναι αλλά και μικρότερη φαίνεται και άσχημα κατ' εμέ. Τουλάχιστον αυτές που είχα πάρει εγώ για το 800 αφήνανε ~3mm περιμετρικά, κάπου εκεί αρχίζει η καμπύλη, δεν γίνεται κι αλλιώς. Αν δεν σε ενοχλεί, οκ. Αλλά αν σε ενοχλεί όπως εμένα... ...βαλε το ένα από τα άλλα 2 στρώματα που έχει η ζελατίνα προς και πίσω. Εχει αυτοκόλλητη ιδιότητα και είναι τόσο λεπτό ώστε να κάθεται στις καμπύλες μια χαρά. Εγώ αυτό γενικά το χρησιμοποιούσα για προστασία στις πλάτες (ακόμη και που πάντα τα έχω σε θήκες, διότι και κάποιες θήκες κάνουν ζημιά). Με το που πήρα το 800 το βάζω και μπροστά πλέον μιας και θέλω όλη την οθόνη καλυμμένη. Και θα μου πεις, "μα και να θέλω έχουν επάνω το χαρτάκι 'βήμα 1/βήμα 2'". Easy: πήρα ζελατίνες για ταμπλέτα και κόβω ακριβώς το μέγεθος που θέλω για το κινητό. Και οι κυρίως ζελατίνες που μένουν, μπαίνουν σε χρήση αλλού, δεν πάνε άχρηστες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snakething Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Έχω βάλει την ημερομηνία και ώρα στο αυτόματο αλλά μου φαίνεται ότι δεν τα παίρνει αυτόματα ξέρει κανείς κάτι για αυτό; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 παιδια μου συμβαινει απο την πρωτη μερα :κολλαει το wi fi και ενω παταω να ενεργοποιηθει αυτο δεν ανταποκρυνεται,ενω στο πανω μερος της οθονης περνανε οι τελειες που δειχνει οτι κατι προσπαθει να κανει.Του εχει συμβει σε κανεναν αυτο; Μία φορά μου έτυχε. Το έβαλα σε airplane mode και επανήλθε... Αν στο κάνει συνέχεια θα δοκιμάσεις κανα hard reset ή θα ξαναφλασάρεις το firmware με NSU... :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixail72 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Το έκανα επαναφορά σήμερα και δυστυχώς χάθηκε το app της ms για mail(Hotmail, outlook). Δε βρίσκω ούτε στο store τίποτα, άλλο κουφό και αυτό. Επίσης ακόμα και στη Lock screen δεν υπάρχει να το προσθέσω στις ειδοποιήσεις!! Κανένας καμία ιδέα?? [ATTACH]40304[/ATTACH] η εφαρμογή για τα μαιλ λέγεται εισερχόμενα. Και την έχεις κανονικά. Βρες την στις εγαρμογες σου και καρφίτσωσε την,στην αρχική σου οθονη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 η εφαρμογή για τα μαιλ λέγεται εισερχόμενα. Και την έχεις κανονικά. Βρες την στις εγαρμογες σου και καρφίτσωσε την,στην αρχική σου οθονη Δυστυχώς δεν υπάρχει πουθενά! Να και 2 screnshots απ το Ε (εισερχόμενα), και απ το i (incoming) Ούτε στο store όπως είπα την εμφανίζει αλλά ούτε στη Lock screen να τα προσθέσω[ATTACH]40309[/ATTACH][ATTACH]40310[/ATTACH] Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Δυστυχώς δεν υπάρχει πουθενά! Να και 2 screnshots απ το Ε (εισερχόμενα), και απ το i (incoming) Ούτε στο store όπως είπα την εμφανίζει αλλά ούτε στη Lock screen να τα προσθέσω[ATTACH]40309[/ATTACH][ATTACH]40310[/ATTACH] Ίσως πω ανοησία, αλλά έχεις περασμένο το hotmail/outlook σου στην επιλογή emial+accounts στις ρυθμίσεις; Νομίζω μόνο έτσι σου την εμφανίζει. Ως outlook για τους λογαριασμό Microsoft και ως Google mail για το gmail. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Ίσως πω ανοησία, αλλά έχεις περασμένο το hotmail/outlook σου στην επιλογή emial+accounts στις ρυθμίσεις; Νομίζω μόνο έτσι σου την εμφανίζει. Ως outlook για τους λογαριασμό Microsoft και ως Google mail για το gmail. Φυσικά, έτσι και αλλιώς είναι απαραίτητος ένας λογαριασμός της MS :) Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Έπειτα απο 6 εβδομάδες στην αρβατο μου ήρθε την 7η στα χέρια μου το 1020! Θυμάστε ελπίζω το πρόβλημα μου με το σιμ reader και τον ανταπτορα που άλλαξα πλακέτα. 220 ευρώ "χαράτσι" και χωρίς να μου επιστρεψουν την χαλασμενη-στο σημείο του σιμ reader -πλακέτα που ζήτησα. Τουλάχιστον λειτουργεί σωστά. "σπάστηκα" λίγο με την προσφορά στην Vodafone στα 350 ευρώ μιας και εγώ έχω δωσει μέχρι τώρα για το κινητό 750 ευρώ σύνολο!τι να κάνουμε όμως αυτα έχει η ζωή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bad_freddy Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Καλησπέρα, να κάνω μια ερώτηση... Δεν έχω καταλάβει πως λειτουργεί η glance screen. Την έχω ορίσει (έτσι ήταν και από το εργοστάσιο δηλαδή) στην επιλογή με χρονικό όριο όπου αναφέρει ότι μετά από 15 λεπτά αδράνειας απενεργοποιείται. Παρόλα αυτά μου δείχνει συνεχώς την ώρα, χωρίς να σβήνει όλο το 24ώρο. Έτσι λειτουργεί ή κάτι δεν καταλαβαίνω? Επίσης είδα στο changelog του black update και αναφέρεται κάτι για update της glance screen μέσα από το store, στο οποίο όμως επίσης δεν βλέπω κάτι αν και έχω κάνει το black update. Μήπως είναι κάτι άλλο που πρέπει να κάνω? ΥΓ. Υπάρχει τρόπος να βάλουμε clock live tile όπως έχει το HTC 8S της γυναίκας μου και αν ναι, έχετε να μου προτείνετε κάποιο? Ευχαριστώ. Xiaomi 13T User Previously Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PolDD Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Eμενα ενω εκανα την black update ουτε το call+SMS filter εβλεπα αλλα και το glance δεν είχε τις επιλογες για αλλα χρώματα το βραδυ κτλ.Εβαλα το SysApp Pusher και ανοιγωντας το στο tab της Νοκια και σκρολαρωντας προς τα κατω ,στο system ,τα είχε και τα 2 και τα εκανα απο κει update manual.Για δοκίμασε το μηπως και φτιαξει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keraynopoylos Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 (edited) Eμενα ενω εκανα την black update ουτε το call+SMS filter εβλεπα αλλα και το glance δεν είχε τις επιλογες για αλλα χρώματα το βραδυ κτλ.Εβαλα το SysApp Pusher και ανοιγωντας το στο tab της Νοκια και σκρολαρωντας προς τα κατω ,στο system ,τα είχε και τα 2 και τα εκανα απο κει update manual.Για δοκίμασε το μηπως και φτιαξει Καλα ρε παιδια, δεν ειναι λιγο αστειο να χρειαζομαστε εφαρμογη σαν και αυτη για να βλεπουμε ποτε υπαρχει update σε καποια εφαρμογη..; Ειιναι παραδοχη οτι το live tile του store δουλευει οποτε το θυμηθει και πως επισης υπαρχει τροπος να δουλεψει σωστα(αρα δεν ειναι προβλημα του OS). Ειναι απο τα προβληματα που πρεπει οπωσδηποτε να λυθουν στο ερχομενο OS update(8.1). Ειναι πραγματα που θεωρουνται δεδομενα στα ανταγωνιστικα mobile os... Και σε μενα δεν εβγαζε updates για τα nokia apps. Εκατσα και τα εκανα χειροκινητα ενα-ενα. Μετα απο 2 μερες εμφανιστηκε notification στο live tile και ειχα ξεχασει μερικα... Edited January 23, 2014 by keraynopoylos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts